ویزای توریستی دومینیکا

ویزای توریستی دومینیکا

ویزای توریستی دومینیکا در سال ۲۰۱۸ چه شرایطی دارد و اخذ فوری ویزای توریستی دومینیکا را کجا انجام میدهند ، یکی از تایپهای ویزایی که افراد متقاضی می توانند به مانند دیگر کشورها وارد خاک دومینیکاشوند ویزای توریستی دومینیکا می باشد اخذ ویزای توریستی دومینیکا دارای قوانین و شرایط خاصی ایست که در این مقاله به اختصار شرح داده می شود.افرادی مقاضی سرمایه گذاری و اخذ اقامت و تابعیت و پاسپورت دومینیکامی توانند به واسطه اخذ ویزای توریستی دومینیکا وارد خاک این کشور شده و از قوانین و شرایط پیش روی خود در خصوص اخذ اقامت دائم و تابعیت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری اطلاعات کافی اخذ نمایند.افرادی که بواسطه ویزای توریستی دومینیکا وارد خاک این کشور شده اند می توانند از قوانین مهاجرت کاری و مهاجرت تحصیلی این کشور نیز اطلاع کافی دریافت نمایند و در آتیه در صورت تمایل از طریق این راه های مهاجرتی اقدام به مهاجرت به دومینیکا نمایند.قوانین ویزای توریستی دومینیکا دارای ضوابط خاصی است که ما با استفاده از اطلاعات وکیل مهاجرت به دومینیکا در این مقاله به شرح آنها می پردازیم تا در پیشبرد اهداف مهاجرتی شما عزیران کمک شایانی شده باشد.در خصوص اخذ ویزای توریستی دومینیکا و دیگر روشهای اخذ اقامت های کوتاه مدت اقامتی در دومینیکا که جز زیر مجموعه های ویزای توریستی می باشند در صورتی که برای شما عزیزان سوالات بیشتری پیش می آید پیشنهاد می شود با مشاورین موسسه حقوقی ملکپور در وین به صورت کامل و اختصاصی مشاوره نمایید.

با توجه به اهداف در پیش روی خود از سفر به کشور دومینیکااز طریق ویزای توریستی، در کشور دومینیکابه مانند بسیاری کشورها افراد متقاضی ویزای کوتاه مدت می توانند بواسطه اخذ انواع مختلفی از ویزای کوتاه مدت وارد خاک این کشور شده و در راستای اهداف مهاجرتی خود ااقدام به بررسی شرایط و قوانین مهاجرتی این کشور نمایند. افرادی که برای ادامه تحصیل یا مهاجرت کاری و سرمایه گذاری کشور دومینیکا را برای اقامت خود انتخاب کرده اند می توانند از طریق ویزای توریستی این کشور وارد خاک دومینیکاشده و از این کشور زیبا دیدن کنند و در آتیه در صورت تمایل برای اقامت و مهاجرت به این کشور اقدام نمایند.

در جهت اخذ ویزای توریستی دومینیکا افراد متقاضی بایستی مدارک ذیل را ارائه دهند:

  1. تکمیل فرم درخواست ویزای توریستی دومینیکابه صورت آنلاین
  2. ارائه و ارسال ۴قطعه عکس با پس زمینه سفید رنگ و تطابق عکسای ارائه شده با عکس گذرنامه و با همان فرمت عکس گذرنامه
  3. اصل گذرنامه قبلی در صورت موجود بودن
  4. کپی از صفحه اول گذرنامه و همچنین کپی از تمام ویزاها و سفرهای قبلی به همراه مهرهای موجود در گذرنامه
  5. فرم درخواست ویزا همراه با امضاء فرد متقاضی
  6. ارئه مدارک و فرم های تکمیل شده همراهان فرد متقاضی به همراه امضا
  7. ارائه اصل و کپی گذرنامه معتبر با داشتن حداقل ۶ماه اعتبار و همچنین داشتن حداقل ۳برگ خالی
  8. اسکن یا رونوشت از بلیط پرواز
  9. ارائه انگیزه نامه برای سفر به دومینیکاو مدت زمان حضور و برنامه کلی از سفر توریستی
  10. در صورتی که زمان مشخصی برای ورود و خروج به این کشور تعیین شده باید مدارک و دلایل کافی ارائه شود
  11. ارائه مدارک لازم که نشان دهنده رزو هتل یا محل اقامت فرد باشد
  12. نامه تمکن مالی یا گردش مالی فرد مبنی بر تامین هزینه های زندگی و خرج سفر به این کشور
  13. ترجمه انگلیسی مدراک هویتی فرد متقاضی
  14. ترجمه انگلیسی مدارک اشتغال به کار پروانه کسب و گواهی اشتغال به تحصیل به همراه ترجمه آخرین فیش های حقوقی فرد
  15. ترجمه فیش حقوقی فرد بازنسشته به همراه حکم بازنشستگی
  16. کپی و پرینت از حساب جاری طی ۶ماه گذشته به همراه مهر امضا بانک مربوطه
  17. کپی از کارت اعتباری یا دیگر کارتهای بانکی
  18. ترجمه و کپی از اسناد ملکی به همراه مهر رسمی دادگستری و وزارت امور خارجه
  19. با توجه به شرایط و قوانین مهاجرتی و صدور ویزای هر کشوری سفارتخانه دومینیکامی تواند مدارک دیگری از فرد متقاضی درخواست نماید

علاوه بر مدارک فوق الذکر افرادی که به واسطه دیگر تایپهای ویزای کوتاه مدت قصد ورود به خاک دومینیکارا دارند در اثبات بازگشت خود به کشور مبدا خود بعد از تایم ویزای خود بایستی مدارک ذیل را ارائه دهند تا بتوانند نظر افسر ویزا را جلب نمایند:

در صورتی که فرد متقاضی  به واسطه دیدار کاری وارد خاک دومینیکاشده است باید مدارک ذیل را ارائه دهد:

  • کپی از دعوت نامه کاری
  • نامه بانکی مبنی بر تامین هزینه های سفر
  • گواهی مرخصی کوتاه مدت مبنی براساس این سفر
  • گواهی کسر از حقوق

مدراک مورد نیاز برای افرادی که قصد کارآفرینی و ثبت شرکت دارند:

  • ارائه مدارک کارآفرینی خود
  • گردش حساب طی ۶کاه گذشته
  • مدارک لازم جهت مالیات بر درآمد

افرادی که برای ادامه حصیل یا گذراندن دوره های کوتاه مدت تحصیلی اقدام کرده اند باید مدارک ذیل را ارائه دهند :

  • مدراک اشتغال به تحصیل
  • نامه پذیرش در کالج یا دانشگاه

افراد بازنشسته نیر باید مدارک زیر را ارئه دهند:

  • گواهی و مدارک بازنشستگی
  • مدارک بانکی و فیش حقوق بازنشستگی طی ۶ماه گذشته

با توجه به اینکه دولت جمهوری دومینیکادر ایران سفارت ندارد افراد متقاضی باید فرم درخواست ویزای توریستی خود را به سفارت این کشور در دبی به همراه تمامی مدارک ذکر شده ارائه دهند.

علاوه بر اسناد ذکر شده بسته به نوع ویزا و هدف از ورود به دومینیکا افراد متقاضی باید مدارک و اسناد زیر را نیز ارائه دهند:

ویزای موقت درمان دومینیکابا توجه به اینکه تایم حضور فرد جهت درمان ممکن است کوتاه مدت باشد این نوع ویزا جزء زیر مجموعه ویزاهای توریستی به حساب می آید:

  • گزارش و گواهی پزشک معالج
  • گواهی و تایید از پزشک و  بیمارستان در دومینیکن
  • کپی رسید هزینه های درمانی پرداخت شده

 

ویزا موقت دومینیکا برنامه های فرهنگی، ورزشی، فیلم یا اهداف مذهبی:

  • افراد متقاضی باید مدارک لازم جهت سفر خود منی بر دعوتنامه موسسات و شرکتهای مربوطه به همراه منابع مالی خود ارائه دهند
  • اسامی تمامی همراهان و خدمه موجود و همراه افراد
  • مدت زمان اقامت از این طریق
  • اثبات انگیزه از سفر به دومینیکن

ویزا توریستی دومینیکا اعضای هیئت های نمایندگی رسمی شرکتها

  • کپی رسمی دعوتنامه از سوی شرکتها و سازمانها در دومینیکن
  • مدارک هویتی متقاضیان
  • اهداف مشخص شده از
  • مدت زمان  اقامت
  • محلاسکان و اقامت افراد   

ویزای موقت دومینیکا بواسطه تحقیق و پژوهش:

  • مدارک پذیرش دوره های تحصیلی کوتاه مدت در دومینیکن
  • مدارک پذیرش تحصیلی و مدارک هویتی فرد متقاضی
  • نامه بانکی و گردش حساب فرد متقاضی

ویزای برای همسر شهروند دومینیکن:

  • اثبات تابعیت دومینیکاهمسر
  • گواهی و اسناد ازدواج طرفین متقاضی

ویزای موقت ترانزیت فرودگاهی دومینیکن:

  • مدراک و اجازه ورود به همراه دیگر مدراک مربوط به حمل و نقل و ترانزیت
  • کپی مدارک هویتی فرد به همراه مشخص نمودن اهداف نهایی سفر به دومینیکن

ویزا توریستی برای کودکان زیر سن قانونی:

  • والدین کودک بایستی نشان دهند که درآمد کافی و ثابت جهت مناب مالی فرزند خود را دارند اثبات این مورد از طریق ارائه مدارک کاری قرارداد کار گردش حساب بانکی و دیگر مدارک مورد نیاز امکان پذیر می باشد
  • اجازه کتبی هریک از والدین به صورت ثبت شده در دفاتر اسناد رسمی
  • رضایتنامه قیم قانونی کودک در صورتی که یکی از والدین در کشور دیگری زندگی می کند و یا امکان حضور وی وجود ندارد
  • حضور یکی از والدین در سفارت یا کنسولگری دومینیکاجهت انجام مراحل قانونی

ویزای توریستی دومینیکا نیز می تواند یکی از روشهای اخذ اقامت این کشور به حساب آید در صورتی که فرد به واسطه این نوع ویزا وارد خاک این کشور شود و از قوانین مهاجرتی و اقامتی دومینیکااز طریق ویزای توریستی دومینیکاآگاهی یافته و بتواند با اشراف به قوانین مهاجرتی این کشور به اقامت دائم و تابعیت و اخذ پاسپورت دومینیکادست یابد ، در این راستا در صورتی از قوانین اقامتی و مهاجرتی دومینیکااطلاعات کافی ندارید می توانید با برقراری ارتباط با مشاورین برتر موسسه حقوقی ملکپور در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران به صورت تخصصی مشاوره نمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.