هزینه تحصیل و زندگی در دانمارک

  • شرایط تحصیل در دانمارک
  • بورسیه و کمک هزینه های تحصیلی در دانمارک
  • هزینه زندگی در دانمارک
  • اخذ ویزای تحصیلی دانمارک
  • تحصیل در مقاطع مختلف دانمارک
  • کارضمن تحصیل در دانمارک
  • اقامت پس از تحصیل در دانمارک
هزینه های زندگی و تحصیل در دانمارک 250x300 هزینه تحصیل و زندگی در دانمارک

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

شرایط تحصیل در دانمارک

.مهاجرت تحصیلی به دانمارک فرصتی برای زندگی و تحصیل در کشوری خوب است اما در نهایت این خود شمایید که باید شرایط خودراسنجیده و تصمیم گیری نمایید. تحصیل در دانمارک و شرایط ان و همچنبن هزینه های تحصیل و زندگی در دانمارک از جمله مباحثی است که در این نوشتار مورد سنجش قرار گرفته است.

video هزینه تحصیل و زندگی در دانمارک

بورسیه و کمک هزینه های تحصیلی در دانمارک

لازم به ذکر است که امکان استفاده از کمک هزینه های مالی و بورس تحصیلی در دانمارک برای دانشجویان غیر دانمارکی وجود دارد. طرح های مختلفی به همین منظور تعریف شده و مورد استفاده ی دانشجویان قرار می گیرد.

طرح Nordplus که مخصوص اتباع کشورهای حوزه ی بالتیک و اسکاندیناوی است.

طرح Erasmus به دانشجویان کشورهای عضو اتحادیه اروپا و سوئیس کمک می کند تا ۳ تا ۱۲ ماه از تحصیلشان را در کشور خود به انجام دهند.

طرح Erasmus Mundus مشترک با کارشناسی ارشد که برای دانشجویان اروپایی و غیر اروپایی قابل دسترسی است. که برای رشته های خاصی در مقطع کارشناسی ارشد قابل استفاده است.

طرح بورس تحصیلی دولتی برای تعداد محدودی از دانشجویان واجد شرایط غیر اروپایی توسط موسسات آموزش عالی دانمارک ارائه می شود. شرایط استفاده از این بورسیه به این ترتیب است:
– متقاضی شهروند کشوری غیر از کشورهای اتحادیه اروپا، منطقه ی اقتصادی اروپا و سوئیس باشد.
– متقاضی در یکی از مقاطع تحصیلات عالی تمام وقت دانمارک ثبت نام کرده باشد.
– متقاضی دارنده اقامت موقت دانشجویی باشد.

و چنانچه یکی از حالات زیر اتفاق افتاده باشد متقاضی صلاحیت استفاده از این طرح را ندارد:
– در انتظار اخذ پذیرش از موسسه ی آموزش عالی هنری باشد.
– حق قانونی برای استفاده از حقوق شهروندی دانمارک داشته باشد.
– بعنوان کودکی که والدین غیر دانمارکی دارد، زمان اخذ پذیرش به استناد ماده ۹ قانون اتباع خارجی در دانمارک اقامت دائم دریافت کرده باشد.
– دانشجویی که برابر قوانین دانمارک محق به استفاده از کمک هزینه های مالی دولتی است.

بورس تحصیل در دانمارک به دو بخش تقسیم می گردد. بورسیه هایی که تمام هزینه تحصیل در دانمارک را در برمی گیرد یا کمک هزینه های تامین مخارج زندگی. تعیین اینکه فرد از کدامیک از این مزایا می تواند استفاده کند با واحد پذیرش دانشگاه است.

شرایط اخذ بورسیه تحصیلی در خارج

فایل های استاد ملک پور درباره ی بورسیه تحصیلی

video هزینه تحصیل و زندگی در دانمارک
video هزینه تحصیل و زندگی در دانمارک
video هزینه تحصیل و زندگی در دانمارک

هزینه زندگی در دانمارک

اگر بتوانید همانند عادات بومیان دانمارک مسیر رفتن به دانشگاه را با دوچرخه طی کنید و وعده های غذایی را در منزل میل کنید هزینه تحصیل و زندگی در دانمارک تا حد زیادی کاهش می یابد. کشور دانمارک جزو کشورهای پرهزینه ی جهان به حساب می آید اما استاندارهای زندگی در بالاترین سطح ممکن می باشد. هزینه ی زندگی شما بسته به شیوه ی امرار معاش و عادات شما بستگی دارد.

به تمامی دانشجویان بین المللی پیشنهاد می شود که در دانمارک حساب بانکی افتتاح نمایند. به این منظور ابتدا باید شماره ی CPR یا شماره شناسایی فرد ارائه شود. همچنین هزینه های تحصیل و زندگی یک سال اقامت فرد در دانمارک باید به حساب مذکور واریز گردد. به عنوان مثال برای پرداخت اجاره بهای مسکن یا پیش پرداخت خوابگاه یا خرید لوازم منزل نیازی به پرداخت وجه نقد ندارید. اگر شخصی مشتری یک بانک بزرگ بین المللی باشد می تواند پول خود را به سرعت به حساب صاحب خانه یا فروشنده مذکور منتقل نماید.

شخص باید حساب بانکی خود را در سیستم مالی عمومی دانمارک Nemkonto به ثبت برساند. این عمل به دولت اجازه می دهد به راحتی به حساب شما برای پرداخت حقوق، استفاده از تخفیفات یا کسر مالیات دسترسی داشته باشد.

میانگین هزینه های زندگی در دانمارک به شرح ذیل می باشد:

اجاره بهای مسکن در دانمارک بین ۲۵۰۰ تا ۴۰۰۰ کرون
هزینه های بیمه و خدمات درمانی ۲۰۰ کرون
هزینه های تلفن همراه و تماس ۱۵۰ تا ۲۵۰ کرون
هزینه ی خورد و خوراک ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ کرون
حمل و نقل و جابجایی ۳۰۰ کرون
سایر مخارج شخصی ۱۰۰۰ کرون

هزینه تحصیل و زندگی در دانمارک

اخذ ویزای تحصیلی دانمارک

هر ساله و با توجه به علاقه ای که مردم کشورهای مختلف به تحصیل در دانمارک دارند شاهد مهاجرت افراد بسیاری به دانمارک هستیم که اغلب این مهاجرت ها به صورت اخذ ویزای تحصیلی دانمارک بوده است. متقاضیان با اخذ ویزای تحصیلی دانمارک امکان تحصیل در بهترین دانشگاههای دانمارک را بدست می اورند و اگر قصد اخذ اقامت و تابعیت دانمارک را نیز داشته باشند با اخذ ویزای تحصیلی دانمارک و اتمام تحصیلات خود در این کشور زیبا امکان اخذ اقامت و تابعیت برای افراد مهیا خواهد شد. در مقاله زیر به شرایط اخذ ویزای تحصیلی دانمارک پرداخته ایم.

اخذ ویزای تحصیلی دانمارک

تحصیل در مقاطع مختلف دانمارک

تحصیل لیسانس در دانمارک

تحصیل لیسانس در دانمارک همه ساله مورد توجه بسیاری از دانشجویان است.شرایط تحصیل کارشناسی در دانمارک میتواند بسیار حائز اهمیت باشد. یکی از دلایلی که دانشجویان برای تحصیل لیسانس در دانمارک درخواست میدهند این است که طی دهه های گذشته و با توجه به کیفیت عالی آموزش در بسیاری از دانشگاههای دانمارک بسیاری از افراد به سوی این کشور روانه شده اند و تحصیل کارشناسی در دانمارک و پذیرش در دانشگاههای این کشور برای ادامه تحصیل میتواند شانس بزرگی جهت اخذ اقامت دانمارک پس از تحصیل برای شما باشد.

همه می دانند که دانمارک شادترین کشور جهان است و فرد به عنوان دانشجوی بین المللی در این کشور بدون تردید احساس خوشبختی خواهد کرد. علاوه بر این، در دانمارک، فرصت تحصیل با کیفیت برتر در یک محیط دوستانه، امن و نوآورانه میباشد.

دانشگاه های دانمارک طیف وسیعی از رشته های تحصیلی در مقطع کارشناسی ارائه می دهند و تمرکز زیادی بر تحقیق و پژوهش دارد.

تحصیل کارشتاسی در دانمارک به این صورت است که در اکثر رشته های آن تحصیل به زبان دانمارکی میباشد و باید مدرکی ارائه دهید که نشان دهد شما به زبان دانمارکی آشنایی دارید.مقطع لیسانس در دانمارک ۴ ساله میباشد

تعدادی از محبوب ترین رشته های تحصیلی برای دانشجویان مقطع کارشناسی در دانمارک عبارتند از:

مدیریت امور مالی
اقتصاد
علوم زیست محیطی
طراحی
مهندسی عمران

تحصیل در دوره فوق لیسانس در دانمارک

برای مقطع فوق لیسانس نیزدانمارک کشور خیلی خوبی است چرا که اکثر دانشگاه های دانمارک برای فوق لیسانس به شما اینترشیپ می دهند.یعنی بااینکه پول می گیرند اما در صورت نیافتن کار خودشان به شما کارورزی می دهندکه این کارورزی همزمان با تحصیل است و اگر ازشما رضایت داشته باشند خودشان شمارا استخدام می کنند.

تحصیل در مقطع دکترا در دانمارک

بسیاری از افراد تمایل دارند تحصیلات خود را در کشورهای با کیفیت و علمی با هزینه مناسب طی نمایند و در نهایت از این طریق به کار و نهایتا به اقامت دست پیدا کنند. یکی از مقاطعی که معمولا افراد تمایل به تحصیل در آن را دارند، مقطع دکترا است. بسیاری از دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی در کشور دانمارک هستند که برنامه های سطح دکترا را ارائه میدهند، زیرا بسیاری از آنها با شرکت های خصوصی همکاری داشته و به دنبال یافتن متقاضیان در این مقطع می باشند تا یک پروژه تحقیقاتی مستقل تحت هدایت یک ناظر را به آنها بسپارند.

تحصیل پزشکی در دانمارک

ساختار آکادمیک اکثر دانشگاه های دانمارک به این صورت میباشد که برای تحصیل در رشته ی پزشکی باید ابتدا دوره ی لیسانس پزشکی گذرانده شود. این دوره ۶ ترم میباشد که ۳ سال به طول می انجامد و پس از فارغ التحصیلی دانشجویان دوره فوق لیسانس پزشکی را می گذرانند که همانند لیسانس ۶ ترم یا ۳ سال طول خواهد کشید.

کارضمن تحصیل در دانمارک

دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا می توانند مجوز کار را به عنوان بخشی از مجوز اقامت خود در دانمارک درخواست کنند که به آنها تا ۲۰ ساعت اجازه کار در هفته در مدت تحصیل و تمام وقت در مدت تعطیلات، یعنی ماه های ژوئن، جولای و آگوست می دهد. به عنوان دانشجوی بین المللی در دانمارک، شما می توانید درس های دانمارکی را به رایگان دریافت کنید که این امر شانس یافتن کار در دانمارک را افزایش خواهد داد

اقامت پس از تحصیل در دانمارک

یکی از ابتدایی ترین شرایط برای تمدید اقامت آنست که شما همچنان شرایط اصلی اقامت در دانمارک را داشته باشید که میتواند یافتن یک شغل یا داشتن یک جاب افر پس از اتمام دوره تحصیل شما باشد که سبب تمدید اقامت شما در دانمارک بعنوان اقامت کاری می شود. این مورد در مقاله زیر به تفصیل مورد بحث قرار گرفته است.

سخن آخر

با توجه به اطلاعاتی که در این مقاله در خصوص هزینه تحصیل و زندگی در دانمارک در اختیار شما مخاطبان عزیز قرار داده شد دریافته اید که هزینه تحصیل و زندگی در دانمارک حتی با وجود امکان استفاده از بورسیه و کمک هزینه ی تحصیلی در مقایسه با کشور های دیگر اتحادیه ی اروپا من جمله اتریش حتی تا ۵۰ درصد بالاتر است. به همین جهت تحصیل در دانمارک گزینه ی مناسبی برای دانشجویانی که قصد دارند با هزینه ی پایین اقامت تحصیلی در اروپا را اخذ نمایند نمی باشد. وکلای موسسه حقوقی ملک پور به این دانشجویان تحصیل در نظام های تحصیل رایگان در دانمارک وکشورهایی نظیر اتریش یا آلمان را پیشنهاد می کنند. برای اخذ پذیرش از دانشگاه های کشور مد نظر خود از مشورت با وکیل مهاجرت بهره مند شوید. موسسه حقوقی ملک پور، با سوابقی درخشان و تجربیاتی ارزنده ی آماده ی راهنمایی شما متقاضیان عزیز می باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین این مجموعه در دفتر وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل فرمایید. همچنین می توانید از مطالب نگارش شده وبسایت رسمی این موسسه در خصوص هزینه تحصیل و زندگی در دانمارک استفاده کنید.

36 پاسخ ها
  1. سپيده می گوید:

    با عرض سلام
    من nurse هستم میخوام بدونم پذیرش nurse در دانمارک به چه صورت است؟مثل کشورهای کانادا و استرالیا و آلمان که پذیرششون بالاست دانمارک هم همینطوره یا خیر . و براي مهاجرت با ويزاي كار به عنوان nurseگزینه مناسبی است؟

    پاسخ
    • shahram shahidi می گوید:

      با سلام و عرض ادب. شرایط شما می بایست دقیقا بررسی گردد . پیشنهاد می شود برای مشاوره با کارشناسان موسسه حقوقی ملکپور با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمائید.

      پاسخ
  2. Alireza می گوید:

    سلام،میخواستم بپرسم که ایا میشه با کار تو دانمارک هزینه تحصیل و زنگی رو تامین کرد؟
    یکی هم اینکه این کشور در چه شرایطی هزینه های تحصیل رو مورد قبول میگیره یعنی به طور کامل بورس میکنه

    پاسخ
    • m.s می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  3. آرش می گوید:

    سلام و عرض ادب
    بنده و خانمم قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور رو داریم.
    رشته بنده اقتصاد و خانمم مدیریت بازرگانی هست
    بنده 35تا مقاله دارم(علمی پژوهشی/علمی ترویجی/کنفرانس داخلی و بین المللی) معدل دوره ارشدم هم 19بوده در حال حاضر هم کارمند بانک هستم. ولی هنوز مردد هستم که کدوم کشور اروپایی رو برای تحصیل در مقطع دکتری انتخاب کنم. هدفم گرفتن پذیرش با فاند هست. لطف میکنید اگه بنده رو راهنمایی بفرمایید.

    پاسخ
    • P.Taghavi می گوید:

      با سلام و عرض ادب. یزرگوار برای مقطع دکترا باید از طریق استاد راهنما اقدام بفرمایید و با ایشان به توافق برسید. اگر استاد و یا دانشگاه رزومه شمار را مورد تایید قرار بدهد میتوانید اقدام فرمایید. در واقع این روش بیشتر بسته به نظر استاد راهنما می باشد.

      پاسخ
  4. زینب می گوید:

    سلام و عرض ادب من دانشجوی ارشد رشته مهندسی شیلات شاخه تکثیر و پرورش هستم با معدل تقریبی ۱۷/۵ و برای لیسانس نزدیک ۱۵ در حال یادگیری زبان هستم و تقریبا کمتر از یک سال دیگه آیلتس ۷ می‌گیرم سوال من از شما اینه که من می‌تونم برای دکترا در همین رشته برای دانمارک اقدام کنم و آیا نظر به اینکه رقابت در دکترا دانمارک به جهت شبیه کار بودن و دریافت حقوق از دانشگاه بسیار تنگا تنگ است چقدر شانس پذیرش دارم و از کدوم دانشگاه خیلی خیلی ممنونم از شما

    پاسخ
    • maziar samiei می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  5. پريا می گوید:

    سلام خدمت جناب ملك پور
    ليسانس معماري دارم و دوست دارم ويزاي تحصيلي در مقطع ارشد براي كشىور دانمارك بگيرم ايا وقتي درخواست ويزا ميدم حتما بايد ايلتس داشته باشم ،درصورت نداشتنش موفق به اخذ ويزا نميشم؟و سوال ديگه اينكه هزينه گرفتن ويزاي تحصيل چقد ميشه و چقد زمان ميبره

    پاسخ
  6. عارفه می گوید:

    سلام
    میخواستم بدونم امکان گرفتن پذیرش از دانشگاه های دانمارک برای مقطع لیسانس هست من مجرد هستم و مشکل مالی هم ندارم ولی معدل دیپلم پایینی دارم زبان انگلیسی اسپانیایی رو هم بلدم و در حال یادگیری زبان دانمارکی ام یعنی میشه با معدل پایین پذیرش گرفت؟شانسی هست؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      
با سلام و عرض ادب و احترام به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  7. فريده محمودي می گوید:

    با عرض سلام و ادب
    ماليات بر درامد در دانمارك براي افراد خارجي چقدر هست؟ به نظر شما 32000 كرون براي زندگي چهار نفره چطورهست؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار ماهیانه 12000 کرون سوید میباشد
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  8. خاطره محمدنژاد می گوید:

    با سلام و خسته نباشید ، اقای دکتر ملک پور من دوتا سوال از حضورتون دارم 1_ایا امکان تحصیل رایگان و یا نیمه رایگان در دانمارک وجود دارد ؟2_با توجه به اوضاع اقتصادی امروز ایران و قیمت یورو همانطور که شما بهتر میدانید برای خانواده های متوسط نظیر ما زندگی در دانمارک با توجه به این افت ارزش ریال بسیار سخت میباشد و با توجه به اینکه همراه اجازه کار فول تایم دارد چقدر میشود به پیدا کردن کار در دانمارک برای کسی که برقکار است و دیپلم برق دارد امیدوار بود،ممنون میشم ازتون اگر پاسخ سوالات مرا بفرمایید

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  9. مجتبی می گوید:

    با سلام و وقت بخیر.من 35 ساله هستم دارای مدرک لیسانس زبان انگلیسی و فوق لیسانس حمل و نقل دریایی.متاهل و یک پسر 5 ساله.همسرم نیز لیسانس زبان انگلیسی دارند.خواستم شانس و شرایط مهاجرتم بدونم.سپاس

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام دوست بزرگوار طرق قانونی به 6 دسته تقسیم میشوند سرمایه گزاری – ثبت شرکت -ازدواج با تبعه خارجی -ویزای کاری – تولد فرزند – ویزای تحصیلی . شما باید بفرمایید از کدام یک از این روشها میخواهید اقدام فرمایید و شرایط جزیی تر شما را بدانیم تا بتوانیم راهنمایی صحیحی داشته باشیم . پیشنهاد میکنیم جهت اطلاعات بیشتر با دفاتر همکار ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  10. محسن می گوید:

    با سلام خدمت شما
    هزینه های ذکر شده برای زندگی در دانمارک بصورت ماهیانه ست؟ و این هزینه ها افزایشی نداشته؟
    با حقوق 20 هزار دلار در سال امکان زندگی در دانمارک برای یک نفر به چه صورت است؟ زندگی معمولی یا مرفه؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام با این هزینه زندگی نرمالی خواهید داشت . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتر با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  11. maziar samiei می گوید:

    با سلام خدمت شما جناب آقای ملک پور بزرگوار، من 35 ساله هستم ساکن ایران دارای مدرک فوق لیسانس عمران میخواهم جهت ادامه تحصیل در مقطع دکترا به کشور دانمارک مهاجرت کنم ، زبان انگلیسی ام در حد نمره 5 است لطفا من را در این زمینه جهت پذیرش در دانشگاه های آنجا راهنمایی کنید .با تشکر فراوان

    پاسخ
    • maziar samiei می گوید:

      با سلام
      برای تحصیل در مقطع دکتری شما نیاز به آیلتس 7 دارید , برای راهنمایی دقیق باید شرایط شما را کاملا بررسی نماییم
      برای کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  12. maziar samiei می گوید:

    سلام آقای ملک پور بادعرض سلام و خسته نباشی به شما و کادر مجربتان ، اینجانب علی اسحاقیان داری مدرک تحصیلی فوق دیپلم دارم سن ۲۹ سالمه و متاهل و یه فرزند پسر دارم حدود ۵۰۰ میلیون سرمایه دارم میخواستم ببینم بدون ادامه تحصیل در دانمارک با خریدمسکن میتونم اقامت دائم اونا بگیرم یا اینکه با تحصیل کردن امکان خرید مسکن هست به دلیل اینکه مخارج زندگی در دانمارک بالاست و اگه بخوام خانواده ام پیشم باشند حدودأ برجی چقدر خرج زندگی میشه، اگه دقیق به سوالاتم جواب بدید ممنون میشم

    پاسخ
    • maziar samiei می گوید:

      با سلام و عرض ارادت
      بله این امکان وجود دارد که در زمان تحصیل برای خرید خانه اقدام کنید اما در ابتدا باید شرایط شما به طور دقیق مورد بررسی قرار گیرد تا بتوانیم دقیق شما را راهنمایی کنیم
      برای کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل فرمیید

      پاسخ
  13. maziar samiei می گوید:

    با سلام ، آقا 41 ساله. کارمند بانک با 20 سال سابقه کاری و مدرک فوق لیسانس کارآفرینی و 2 فرزند 15 و 10 ساله به همراه همسر40 ساله ، کارمند بانک با 10 سال سابقه و فوق لیسانس کارآفرینی و زبان در حد مطلوب ولی بدون مدرک، میخواستم بپرسم آیا با شرایط ما مهاجرت امکان پذیر هست؟ ممنون

    پاسخ
    • maziar samiei می گوید:

      با سام و عرض ارادت
      بله مهاجرت امکان پذیر میباشد اما ابتدا میبایست شرایط شما مورد بررسی قرار گیرد
      برای کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  14. maziar samiei می گوید:

    سلام. من فردی 38 ساله و متاهلم با دو فرزند. دکتری فیزیک دارم و به صورت حق التدریس در دانشگاه تدریس می کنم. برای مهاجرت به کدوم کشورها شانس دارم؟ اگر چه کشورش خیلی برام مهم نیست. بلکه سهولت مهاجرت و ادامه کارم برام مهمه.

    پاسخ
    • maziar samiei می گوید:

      با سلام و عرض ارادت
      ما کشور دانمارک را به شما پیشنهاد میکنیم
      در صورت دریافت ویزای تحصیلی , به همسر شما نیز ویزای همراه فول تایم کاری تعلق میگیرد
      برای کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  15. maziar samiei می گوید:

    با سلام و عرض ادب،ایا اقامت دایم دانمارك از طریق ویزای تحصیلی ممكن میباشد؟ یا اینكه بعد از اتمام تحصیل باید مجدد جهت اقامت دایم اقدام نمود؟و این پروسه تا اخذ اقامت دایم چقدر زمان میبرد؟با تشكر

    پاسخ
    • maziar samiei می گوید:

      با سلام
      بله این امکان وجود دارد اما بسیار زمان بر بوده و بعد از گذشت سالیان بسیار طولانی منجر به اقامت دائم میشود اما بهترین کار برای دریافت اقامت دائم این است که پس از پایان تحصیل ویزا را به ویزای کار تغییر داد تا زودتر به اقامت دائم برسید
      برای کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس بگیرید.

      پاسخ
  16. امید می گوید:

    باسلام و عرض ادب
    بنده ارشد مدیریت بازرگانی/بازاریابی دارم.
    متاهل
    بیش از 24 سال سابقه در حوزه مدیریت زنجیره تامین در صنعت خودرو
    برای اخذ مدرک دکترا و اخذ بورسیه از کشور دانمارک امکان دارد؟
    مدرک زبان ندارم و اشنا به زبان انگلیسی و آلمانی
    متشکرم

    پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و احترام. امکان تحصیل دکترا برای شما در این کشور وجود دارد اما توجه نمایید که اخذ پذیرش در این مقطع به مدرک زبان و داشتن استاد راهنما وابسته است. برای بررسی شرایط خود و اخذ اطلاعات در این خصوص پیشنهاد میکنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
    • مشاور حقوقی می گوید:

      برای تحصیل رایگان در دانمارک نیاز به اطلاعات بیشتر از جانب شما است . شما میتوانید با دفاتر ما تماس حاصل یا اطلاعات بیشتر از خود در همین قسمت وارد نمایید .

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.