,

مهاجرت کاری به لوکزامبورگ

لوکزامبورگ

مهاجرت کاری به لوکزامبورگ

ایا بدنبال کار در یک کشور اروپایی میباشید؟ایا از قوانین کار در لوکزامبورگ اطلاعاتی دارید ؟ایا میخواهید بعد از کار اقامت راکسب کنید؟موسسه  ملک پور این اطلاعات را در خدمت شما متقاضیان قرار میدهد….

   کار در کشور لوکزامبورگ

در این مقاله قصد داریم که در مورد کار در کشور لوکزامبورگ توضیح دهیم به این منظور ابتدا در مورد این کشور اطلاعاتی به شما خوانندگان عزیز میدهیم تا با این کشور اروپایی بیشتر آشنا شوید .(موسسه حقوقی اقاd ملک پور ارایه دهنده برترین مشاوره ها در زمینه ویزاهای کاری و تحصیلی میباشد).

  • لوکزامبورگ کشوری است در شمال اروپا ،شمال فرانسه. پایتخت آن لوکزامبورگ است.لوکزامبورگ یکی از کوچکترین کشورهای قاره اروپا است. این کشور از نظر وسعت در بین ۱۹۴ کشور جهان رتبه ۱۷۵ را دارد.ولی با این وجوداین کشور به کشوری تبدیل شده است که مرکزی برای موسسه‌های مالی و بانک میباشد.
  • این کشور یکی از پایه‌گذاران اتحادیه اروپا ، پیمان آتلانتیک شمالی ( ناتو ) و سازمان ملل متحد بود. شهر لوکزامبورگ، پایتخت این کشور میزبان تعدادی از ساختمان‌های وابسته به اتحادیه اروپا است.(موسسه حقوقی ملک پور ارایه دهنده برترین مشاوره ها در زمینه ویزاهای کاری و تحصیلی میباشد).

کشور لوکزامبورگ یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است و بر اساس آمارهای سال ۲۰۰۷ سازمان اطلاعات آمریکا (سیا) بیشترین میزان تولید ناخالصی داخلی به ازای هر نفر در جهان از آن این کشور است.

کشور لوکزامبورگ بیشترین درآمد سالانه بین کشورهای جهان را دارا می‌باشد با میانگین درآمد ۵۴۰۰۰ دلار در سال  که این میزان درآمد بالاترین میزان درآمد در جهان میباشد.
واحد پول : واحد پول لوکزامبورگ از سال ۲۰۰۲ یورو است . پیش از سال ۲۰۰۲ و در تمام طول قرن بیستم واحد پول این کشور فرانک لوکزامبورگ بود
زبان محلی این کشور لوگزامبورگی است که از زبان آلمانی مشتق شده است. دو زبان آلمانی و فرانسوی در این کشور معتبر هستند.در واقع زبان این کشور ترکیبی از زبان آلمانی و فرانسوی میباشد . البته بیشتر افراد در این کشور به زبان انگلیسی کاملا آشنا میباشند ولی زبان رسمی کشور لوکزامبورگی میباشد.
لوکزامبورگ کشوری کم جمعیت میباشد و تعداد ساکنان این کشور طبق سرشماری سال ۲۰۰۴، ۴۵۵ هزار نفر بوده است. از این تعداد افراد ۴۰% غیر بومی بودند.(موسسه حقوقی ملک پور ارایه دهنده برترین مشاوره ها در زمینه ویزاهای کاری و تحصیلی میباشد).
شهروندان اتحادیه اروپا و منطقه اقتصادی یورو بدون نیاز به اجازه کاز میتوانند در این کشور کار و زندگی کنند.ولی این قانون تنها برا ی شهروندان اروپایی میباشد و افرادی که خارج از اتحادیه اروپا هستند برای کار و زندگی در لوکزامبورگ نیاز به ویزا دارند.

یکی از راه های مهاجرت به کشور لوکزامبورگ  از طریق ویزای کاری میباشد و باید از طریق ویزای کاری اقدام گردد. شخصی که از طرق ویزای کاری اقدام میکند باید در آن کشور یک کارفرما وجود داشته باشد تا بتواند پیشنهاد شغلی را بفرستد. و نکته مهم این است که حتما باید یک قرارداد کاری تنظیم شود و این قرارداد ، باید قبل از ورود شما به کشور لوکزامبورگ به وزارت اشتغال این کشور تسلیم شود.و باید وزارت اشتغال کشور لوکزامبورگ این قرارداد را قبول کرده و موافقت خود را برای صدور ویزا اعلام نماید.(موسسه حقوقی ملک پور ارایه دهنده برترین مشاوره ها در زمینه ویزاهای کاری و تحصیلی میباشد).
مدارک مورد نیاز جهت اقدام برای این ویزا عبارت است از
پاسپورت
مدرک تحصیلی یا فنی حرفه ای مربوطه
نامه توضیحی از کارفرما
نسخه ای از قرارداد کار
cv
وزارت اشتغال در طول بررسی پرونده میتواند مدارک بیشتری هم از شخص درخواست کند.روند درخواست بین ۴ تا ۱۲ هفته طول میکشد.

لازم به ذکر است که  این درخواست مبنی بر این نیست که حتما با این درخواست موافقت شود بلکه صرفا یک درخواست بوده و وزارت اشتغال کشور لوکزامبورگ مختار به قبول یا رد کردن این درخواست میباشد.
حال اگر در نظر بگیریم که وزارت اشتغال لوکزامبورگ با این درخواست موافقت نماید شخص بعد از دریافت نامه تایید باید به سفارت بلژیک در تهران مراجعه و اقدام کند.و بدین علت به سفارت بلژیک مواجعه میشود که کشور لوکزامبورگ در ایران فاقد سفارت میباشد و از طریق بلژیک مسایل حقوقی و انواع ویزاها و درخواست ها را بررسی مینماید.(موسسه حقوقی ملک پور ارایه دهنده برترین مشاوره ها در زمینه ویزاهای کاری و تحصیلی میباشد).

توجه به این نکته نیز ضروری میباشد که معمولا کارفرما به سهولت قرارداد کاری را تنظیم نمیکند به خصوص برای افردی که برای اخذ ویزا محدودیتهایی دارند . بنابراین برای دریافت ویزای کاری شاید بهتر باشد به طور غیر مستقیم اقدام گردد و از راه های دیگر به کشور لوکزامبورگ یا اتحادیه اروپا وارد شویم و سپس برای گرفتن شغل در لوکزامبورگ اقدام نمایییم . برای مشاوره در این زمینه میتوانید با مشاورین خبره ما در موسسه حقوقی ملک پور تماس بگیرید و از مشاوره های آنان استفاده نمایید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...
4 پاسخ ها
  1. Mohammad می گوید:

    سلام ایا برای یک شخص ایرانی با مدرک سیکل در یکی از کشورهای اروپایی کار پیدا میشود؟ لطفا راهنمایی کنید

    پاسخ
    • M.N می گوید:

      با سلام برای اخذ ویزای کار باید حداقل مدرک تحصیلی شما لیسانس باشد تا بتوانید اقدام نمایید .برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 02149196000 تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  2. احمد می گوید:

    با سلام و عرض وقت بخیر خدمت شما.
    من 34 سال سن دارم ، مدرک کارشناسی ارشد کامپیوتر گرایش نرم افزار را دارم.5 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی و 10 سال سابقه تدریس در دانشگاه دولتی و آزاد را به عنوان حق التدریس دارم چندین مقاله داخلی و کنفرانسی دارم.دارای تخصص شبکه و برنامه نویسی می باشم. متاهل و همسرم نیز مدرک کارشناسی ارشد فیزیک هسته ای با نمره عالی و مقالات عالی داراست. یک فرزند 3.5 ساله پسر داریم. میخواستم ببینم شرایط ویزای کاری و اخذ اقامت در این کشور به چه نحوی می باشد.
    برای مدرک زبان هم چیکار باید بکنیم. ضمن اینکه سطح زبان انگلیسی اینجانب و خانم متوسط به بالاست.
    ممنون میشم راهنمایی نمائید.

    پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ارادت. برای کار در این کشور به پیشنهاد کاری نیاز است و بهتر است که در این کشور حضور داشته باشید. در صورت داشتن پیشنهاد کاری می توانید برای اخذ ویزای کاری این کشور اقدام نمایید. برای بررسی شرایط و اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.