مهاجرت به ایتالیا از طریق ازدواج

مهاجرت به ایتالیا از طریق ازدواج

مهاجرت به ایتالیا از طریق ازدواج از جمله مسائل حقوقی مهم برای مهاجرت به ایتالیا 2018 و یا اخذ اقامت ایتالیا و یا اخذ تابعیت ایتالیا پس از گرفتن وکبل مهاجرت می باشد که در این مقاله سعی شده است که با استفاده از قوانین حقوق بین الملل خصوصی مورد بررسی و تحلیل قرار گیرد ، ممکن است سوالاتی در باب مهاجرت به ایتالیا از طریق ازدواج و شرایط ازدواج در ایتالیا در ذهن شما عزیزان وجود داشته باشد سوالاتی نظیر: اگر شخصی بخواهد جهت مهاجرت به ایتالیا با یک تبعه ایتالیایی ازدواج نماید باید چه مدارکی را تهیه نماید و افراد در زمینه مهاجرت به ایتالیا از طریق ازدواج با چه مراحلی رو به رو هستند و آیا نیاز به گرفتن وکیل مهاجرت دارند یا خیر؟

در اکثر کشور های جهان پذیرفته شده که در صورت ازدواج فی مابین زوجین شخص می تواند در راستای اخذ تابعیت اقدام نمایند.کشور ایتالیا از این این قائده مستثنی نمی باشد.لذا چنانچه یک شخص با یک ایتالیایی ازدواج کند میتواند جهت اخذ تابعیت اقدام کند.موسسه حقوقی ملک پور نحوه این اقدام حقوقی را برای شما توضیح داده و پرونده های این موضوع را جهت اخذ اقامت کشور ایتالیا می پذیرد.

در حقوق کشور ایران نیز به این موضوع اشاره شده است.برای مثال : در بند ۶ از ماده ۹۷۶ قانون مدنی قید شده هر زمان تبعه خارجی که با شوهر ایرانی ازدواج کند ایرانی محسوب میشود.

در بعضی کشورها نظیر ایران آثار حقوقی جهت اخذ تابعیت در ازدواج با مرد یا زن آن کشور متفاوت است . لیکن در مورد کشور ایتالیا ، ازدواج با مرد یا زن آن قطعا منتهی به اخذ تابعیت می شود البته در صورتی که پرونده درست ارائه شود و دارای شاکله صحیح حقوقی باشد . لازم به ذکر است در نظام حقوقی بعضی کشورها نظیر ایران ازدواج دارای آثار تحمیلی تابعیت میباشد . برای مثال : در ماده ۹۷۶ قانون مدنی ایران اگر زن خارجی با مرد ایرانی ازدواج کند از نظر قانون گذار خود به خود ایرانی حساب میشود . حال آنکه ازدواج مرد خارجی با زن ایرانی متضمن اخذ تابعیت نیست.

 

همچنین است در کشور ایتالیا که ازدواج با شخص ایتالیایی نیازمند در خواست برای اخذ تابعیت میباشد و تا شما در خواست و پرونده را ارائه نکنید تابعیت به شما ارائه نمی گردد ،برای اخذ اقامت کشور ایتالیا از طریق ازدواج معمولاً شخص بایستی یک سری فرم های خاص را تکمیل نمایید و مدارکی مورد  نیاز را ارائه دهند تا بتوانند اقامت ایتالیا را اخذ نمایند .

 

بدیهی است اطلاعات حقوقی در خصوص ازدواج و شروط ضمن عقد ازدواج ، آثار ازدواج با افراد مقیم کشور ایتالیا ، طرح دعوی علیه زوج یا زوجه ، اخذ تابعیت یا اقامت در ایتالیا از طریق ازدواج دارای پیچیدگی ها و اصول حقوقی خود میباشد . لذا شما میتوانید با مشاورین و وکلای ما تماس حاصل نمایید و ما با افتخار شما را راهنمایی میکنیم .

 

خواهشمند هستیم توجه فرمایید موسسه حقوقی ملک پور دفتر وکالت و موسسه حقوقی میباشد و انتخاب زوج یا زوجه از طریق موسسه حقوقی ملک پور صورت نمی گیرد این موسسه تنها ارائه کننده مشاوره خدمات حقوقی در زمینه اقامت ایتالیا از طریق ازدواج می باشد ، بنابراین حتی اگر شما بخواهید دعوائی را علیه زوج یا زوجه در کشور ایتالیا اقامه کنید ما می پذیریم و امور حقوقی مربوط به آن را انجام می دهیم ، بنابراین لطفا در خصوص امور غیر حقوقی با ما تماس نگیرید. اخذ اقامت ایتالیا با توجه به حجم تقاضا از سمت ایرانیان در سراسر دنیا، به سمت و سویی رفته است که شما میبایست فقط دقت نمایید بیان آن موضوع که ایتالیا کشور خوبیست یا فقط بیان اینکه کشور ایتالیا راحت ویزا ارائه میدهد دلیل بر خوب بودن آن کشور نخواهد بود. نه ایتالیا و نه هیچ کشور دیگری را نباید با فقط شنیده های خود و گفته های دیگران قضاوت نمود. شاید آن کشور خاص که در مورد آن میخواهید اقدام نمایید اخیرا قانونی را تغییر داده باشد و شما یا اقوام و دوستان از آن بی خبر باشید!

 

بنابر این حتما سعی بر این داشته باشید تا اگر قصد اخذ اقامت ایتالیا را داشتید، از هر طریقی، پیش از اقدام کاملا با مشاورین و وکلای حقوق بین الملل مشاوره نموده و کسب اطلاع کامل نمایید. لذا برای اقدام جهت اخذ اقامت ایتالیا از طرقی مانند ازدواج، کار ، تحصیل یا سرمایه گذاری حتما نیاز به مشورت با کارشناسان و متخصصین امر دارید.

برای دریافت اطلاعات جامع در باب مهاجرت به ایتالیا از طرق مختلف و  اخذ اقامت و تابعیت در ایتالیا از طریق  ازدواج و شرایط ازدواج در ایتالیا و شرایط اخذ اقامت ایتالیا می توانید با موسسه حقوقی ملکپور در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس گرفته و مشاوره رایگان بهره مند گردید .

Rating: 5
19 پاسخ
  1. علی گفته:

    با سلام و احترام
    من قصد ازدواج با دختری رو دارم که ایشون هم ایرانی هستند و در ایتالیا مشغول تحصیل در مقطع فوق لیسانس هستند
    سوالم این هست که بعد از ازدواج با ایشون چه نوع ویزایی از طریق ایشون برای ایتالیا می تونم بگیرم ؟

    Rating: 5
    پاسخ
    • MIE.Malekpour2 گفته:

      با سلام. به منظور اخذ اقامت ایتالیا از طریق ازدواج همسر شما می باست پاسپورت یا تابعیت ایتالیا را داشته باشد و در غیر این صورت هیج حق اقامتی به شما تعلق نخواهد گرفت.

      پاسخ
  2. امیر گفته:

    سلام و عرض ادب من برادرم با یک خانم ایتالیایی اشنا شدن اون خانم اندن ایران دو هفته خونه ما بودن و قصد دارن ازدواج کنن و برادرم به ایتالیا بره ما باید چیکار کنیم ممنون میشم راهنمایی کنید

    Rating: 5
    پاسخ
  3. Key گفته:

    سلام وقتتون بخير ، خواهر من اقامت دانشجويى آلمان رو دارن و قصد دارن با يك آقاى ايتاليايى ازدواج كنن …
    ازدواجشون هم همون كشور آلمان قراره باشه ،
    چه مراحل و مداركى نياز دارن تا زودتر اقدام كنن؟!
    ممنون از وقتى كه ميزاريد…

    Rating: 5
    پاسخ
    • shahram shahidi گفته:

      با سلام. مدارک مورد نياز :
      تکميل پرسشنامه درخواست ثبت ازدواج توسط زوجین.
      تشرف زوج (مرد) غیر مسلمان به دین مبین اسلام که در مرکز فرهنگی امام علی(ع) میلان انجام می شود.
      جاری شدن عقد شرعی بین زوجین که در مرکز فرهنگی امام علی(ع) میلان انجام می شود.
      اصل و فتوکپی صفحات شناسنامه جدید عکسدار و معتبر زوجه (زن)، ضمنا درصورتيکه شناسنامه شما المثني مي باشد، بايد قبلا نسبت به اخذ گواهي تجرد اقدام نمایيد.
      اصل اجازه نامه رسمی محضری پدر زوجه ( در صورتیکه ازدواج اول باشد) و درصورتیکه پدر زوجه فوت کرده باشد ارائه اصل گواهی فوت ضروری است .
      اصل گذرنامه و کلیه مدارک اقامتی معتبر زوجين و تصویر دو نسخه از صفحات مشخصات آنها.
      چنانچه ازدواج در کشور ديگري انجام شده باشد، ابتدا مي بايست نسبت به تأييد و دريافت گواهي از سوي مقامات رسمي دولت محل اقامت اقدام گردد.
      اصل گواهی عدم سوءپیشینه زوج Certificato Penale درصورت درخواست زوجه.
      اصل گواهی اشتغال به کار (CUD) و داشتن استطاعت مالی زوج . در صورت درخواست زوجه.
      تعهد نامه زوج مبنی بر پرداخت نفقه و بلیط مراجعت زوجه و فرزندانش به ایران . درصورت درخواست زوجه
      اصل گواهی سلامتی زوجین ، مبنی بر نداشتن امراض مانع از ازدواج (تالاسمی ، ایدز، هپاتیت Bو عدم اعتیاد به مواد مخدر.
      CERTIFICATO BUONA SALUTE DI NON AVERE QUESTI MALATTIE

      AIDS
      EPATITE B
      TALASSEMIA
      E DI NON FARE USO DI DROGA (OPPIACEI)
      12. ده قطعه عکس جديد 4×3 تمام رخ خانم ها، با حجاب اسلامی و آقایان با زمینه سفید بدون کلاه، عينک تيره و پشت نويسي شده.
      13. اصل گواهی ولادت زوج (آقا) با ذکر نام پدر و مادر صادره از سوی شهرداری محل و سپس به تایید رساندن درPrefettura شهر محل اقامت خود.
      Certificato di nascita con nominativi dei genitori (dalla comune) con timbro dalla Prefettura

      14. اصل گواهی تجرد زوج (مرد)، (Stato Civile Certificato) صادره از سوی شهرداری محل به درخواست زوجه.
      15. آقایان غیر ایتالیایی ضروری است گواهی ولادت و گواهی تجرد مورد نیاز را از کشور خود دریافت و پس ازتایید آنها درسفارت خانه یا سرکنسولگری کشور متبوع خویش درکشور ایتالیا ، آنرا به تایید Prefettura شهر محل اقامت خود برسانند.

      لازم بذکر است:
      پس از تشرف زوج (مرد) به دین مبین اسلام و جاری شدن عقد شرعی، گواهی های لازم مانند نولااوستا (Nulla Osta matrimonio) و توسط سرکنسولگری به زوجبن برای انجام مرحله دوم ثبت ازدواج، تحویل میگردد تا با مراجعه به شهرداری محل اقامت، نسبت به ثبت ازدواج و دریافت گواهی ازدواج محلی (Certificato di Matrimonio) اقدام نمایند.

      مرحله دوم :
      1. مراجعه به سفارت ایران در ایتالیا برای ثبت ازدواج در شناسنامه زوجین
      2. آماده سازی و ارائه کلیه مدارک ذکر شده در بالا.
      3. ارائه اصل گواهی ازدواج محلی (Certificato di Matrimonio) که از شهرداری محل دریافت کرده ایدکه باید به تایید فرمانداری رسیده باشد و تصویر دو نسخه از آن.
      4. پرداخت هزينه های مربوطه.
      لزوما کلیه پرداخت ها از طریق کارت های بانکی در این نمایندگی با دستگاه کارت خوان انجام می گردد.

      پاسخ
  4. Hamid گفته:

    سلام.‌ من میخوام به ایتاالیا مهاجرت کنم. ۲۰ سالمه تا دیپلم درس خوندم از خدمت معاف شدم. باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید.

    Rating: 5
    پاسخ
  5. Roshanak گفته:

    با سلام…نامزد من در ايتاليا زندگي ميكنه ولي امريكايي هستش ميخواستم ببينم اگه ما توي يك كشور ديگه مثل تركيه ازدواج كنيم ايا امكان اين هست كه من بتونم براي اقامت اقدام كنم؟ ضمن اينكه ايشون ويزاي كاري دارن تو ايتاليا

    Rating: 4
    پاسخ
  6. ناشناس گفته:

    سلام، نامزد من مقیم ایتالیا هستن ولی هنوز شهروند ایتالیا نشدن، ما برای بعد از ازدواج میخوایم به ایتالیا مهاجرت کنیم، میخواستم بپرسم من باید چه شرایطی داشته باشم برای مهاجرت به این کشور

    پاسخ
    • azadehnoory گفته:

      با سلام و عرض ادب. همسر شما باید در ایتالیا شاغل باشد و بتواند هزینه زندگی شما را تامین کند، در این صورت شما نیز می توانید مجوز اقامت ایتالیا را کسب کنید. البته شما نیاز دارید تا حدودی با زبان ایتالیایی نیز آشنا باشید.

      پاسخ
  7. اوا گفته:

    سلام درود فراوان میشه منو برای اینکه چطوری میتونم ایتالیا ازدواج کنم و اقامت بگیرم راهنمایی کنین ممنون میشم

    پاسخ
  8. صبا گفته:

    سلام وقت بخير
    من يك سال پيش با اقايي كه جواب سياسي ايتاليارو داشتن در گرجستان ازدواج كرديم و مداركمون اپاسنيله كرديم و در همون سايت ثبت نام كرديم بعد از حدود ماه به جواب دادن و به مرور مداركي از ما خواستم (قرار داد كار و قرار داد خونه)بالاخره ١٣ ارديبهشت از شوهرم خواستن كه اون تمبري كه خريده بود رو بره تحويل بده فرمي رو پر كرده بود و تمبر رو روي نامه و گفته بودن يك هفته ديگه ايميل مياد الان حدوداً يك ماه شده كه ايميل نيومده ايا ما راه رو درست رفتيم؟
    به نظر شما الان مشكل چي هست؟

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار در این زمینه میتوانید با دفاتر شعبه یک و دو MIE وین در اتریش تماس بگیریدو از مشاوره رایگان تلفنی خود شخص جناب آقای دکتر ملک پور بصورت مستقیم بهره مند گردید.
      با احترام فراوان

      پاسخ
  9. مینا گفته:

    سلام من میخوام با یک مرد مسیحی ایتالیایی ازدواج کنم و برم کشور ایتالیا،من برای ازدواج و گرفتن اقامت ایتالیا باید چیکار کنم؟ایا پس از گرفتن اقامت ایتالیا مشکلی واسه اومدن من و شوهرم به ایران پیش نمیاد؟ایا شوهرم میتونه در ایران زندگی کنه؟ممنون میشم راهنماییم کنید

    پاسخ
  10. Shina گفته:

    با سلام
    خواهشمندم در ابتدا من رو راهنمایی‌کنید که‌باید درخواست چه نوع ویزایی بدهم؟من د تیرماه با دعوتنامه‌نامزدم ویزای توریستی‌گرفتم و به ایتالیا سفر کردم؛حالا که برگشتم و تصمیم به ازدواج داریم من باید چه مدارکی را به سفارت تحویل بدهم و تقاضای چه نو ویزایی داشته یاشم؟نامزدم در ایتالیا‌باید به کجا و چه درخواستی صادر کند؟خواهش‌میکنم‌من راه راهنمایی‌کنید

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.