,

لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۸

لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۸

لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۸

لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۸ چیست؟ آیا از لیست مشاغل مورد نیاز آلمان  ۲۰۱۸ آگاه هستید؟ آیا از طریق کار در آلمان می شود به اقامت دائم رسید؟ویزای کاری آلمان چیست؟ ویزای جستجوی کار آلمان چیست؟ شغل های پر درامد در آلمان کدامند؟ شرایط کار درآلمان برا ی ایرانیان چگونه است؟مهاجرت به آلمان از طریق کار چه شرایطی دارد؟ مشاغل ایرانیان در آلمان بیشتر در چه زمینه هایی است؟ایا آلمان کشوری معتبر برای کار و سرمایه گذاری می باشد؟ آیا اگر نام شغلی در لیست مشاغل مورد نیاز آلمان  ۲۰۱۸ ، ذکر نشده باشد باز هم می شود از طریق کار به اقامت دائم رسید؟

درباره آلمان

کشور آلمان جز یکی از محبوب ترین کشور ها برای کار می باشد که یکی از  پویا ترین روابط تجاری و سرمایه گذاری را در جهان دارد.آلمان کشوری است که با دارا بودن فضای اقتصادی پایدار و حاکمیت قانون به خوبی توسعه یافته و بازار خوبی برای شرکت های کوچک و بزرگ می باشد.

آلمان میزبان بسیاری از بزرگترین نمایشگاه های تجاری در جهان هستند و توافقات تجاری مختلفی را به وجود آورده است که به شرکت ها دسترسی به بازارهای مهم دیگر در سراسر جهان می دهد.

ویزا جستجوی کار در آلمان(job seeker)

یکی از نوع های ویزا می باشد که به ویزا جستجوی کار (job seeker)  معروف می باشد که در این نوع ویزا فرد درخواست کننده می تواند شش ماه در کشور آلمان در جستجوی کار باشد. که پس از دریافت یک پیشنهاد کاری ، دولت آلمان موظف است به فرد درخواست کننده اجازه کار ، اسکان و زندگی دهد.

این ویزا بدان معنا نمی باشد که شما به محض ورود به خاک آلمان اجازه کار خواهید داشت خیر بلکه شما پس از ورود در کشور آلمان باید برای کاریابی جستجو نمایید و برای بدست آوردن اینو نوع ویزا ، باید مورد تایید سفارت باشد به این صورت که اسناد و مدارک تان مورد تایید باشد و با در دست داشتن فرم درخواست کننده وقت مصاحبه خود را تنظیم نمایید.

برای دریافت ویزا جستجو کار (job seeker) مدارکی مورد نیاز می باشد از قبیل :مدارک هویتی ، مدارک تحصیلی و ….

video لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۸

که در مقاله تخصصی مربوط به ویزا جستجو کار (job seeker) بیشتر به آن می پردازیم.

لیستی در زیر برای شما تهیه شده است که لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۸ را در اختیار شما قرار می دهد که این لیست مرز خطر و کمبود نیروی کار در آلمان می باشد که اگر شغل شما در این لیست نمی باشد جای هیچ نگرانی نمی باشد چرا که قبل از ورود شما به خاک آلمان ، تاییدیه وزارت کار آلمان که شامل تایید مدارک تحصیلی و مدارک سوابق شغلی و بیمه شما می باشد اخذ می گردد.

 فایل های صوتی آقای دکتر ملک پور در باب ویزای کار کشور آلمان

 

audio لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۸

 

audio لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۸

لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۷

فلز

جوش ، پیوستن به تکنولوژی

مشاغل در مکاترونیک

مشاغل در فن آوری اتوماسیون

مشاغل در ساختمان های الکتریکی

حرفه در تکنولوژی ماشین الکتریکی

حرفه در رشته مهندسی برق

مشاغل نصب و راه اندازی خط، تعمیر و نگهداری

حرفه و در مهندسی برق (بدون تخصص)

نظارت – برق

ساخت و ساز ساختمان

بتن و بتن مسلح

مصالح ساختمانی

نظارت – ساخت و ساز ساختمان

آموزش و تعلیم ، تیغه، عایق، نجاری، لعاب، شاتر تو

آموزش تیغه، عایق، نجاری، لعاب، شاتر تو.

حرفه ای در لوله کشی (بدون تخصص)

مشاغل لوله کشی، گرمایش، تهویه مطبوع

مشاغل در کوره و سیستم های گرمایش هوا

مشاغل در تبرید

ناظران – لوله کشی، لوله کشی، گرمایش، هوا

توسعه نرم افزار

برنامه نویسی

رانندگان قطار حمل و نقل ریلی

حرفه بهداشت، پرستاری (بدون تخصص)

جابز در پرستاری حرفه ای

مشاغل عملیات

جابز در افراد مسن

مشاغل در ارتوپدی، فن آوری توانبخشی

حرفه در شنوایی شناسی

ارتوپدی استاد، فن آوری توانبخشی و شنوایی شناسی و بینایی سنجیبه جز تکنولوژی پزشکی و دندان پزشکی

متخصص برای فن آوری فلزی – فناوری ساخت

مکانیک ساخت و ساز

کارگر فلز

کارگر فلز / در  فناوری طراحی

کارگر فلز

جوشکار

مکاترونیک

. معاون فنیدرمکاترونیک

الکترونیک / در  اتوماسیون (صنایع دستی و یا صنعت )

تکنولوژیست صنعت

تدریس اتوماسیون صنعتی

مهندسی اتوماسیون (کارشناسی)

رباتیک، سیستم های مستقل (کارشناسی)

مهندس  در  مهندسی برق (فن آوری اتوماسیون)

برق برای فعالیت های مشخص

الکترونیک درانرژی و ساختمان

الکترونیک در سیستم های ساخت و ساز و زیرساخت

الکترونیک در ماشین آلات و تکنولوژی درایو

الکترونیک در  مهندسی صنایع

الکترونیک  در (صنایع دستی)

برق صنعتی

برق صنعتی در  مهندسی صنایع

مشخصه کارخانه برق

مهندسی برق (کارشناسی)

فرایند مدیریت در  برق

مهندس  در  مهندسی برق (بدون گرایش)

برق

اطلاعات کارشناسی ارشد تکنسین

مهندس در تکنولوژی ساختمان (ساخت و ساز)

مهندس در مهندسی ساخت و ساز (بتن)

پیمانکاران

در سنگ تراشی

ردیابی خودرو

داربست (سرکارگر)

مصالح ساختمانی و بتن

ساختمان ساخت و ساز

پرداخت کارخانه

ساختمان ساخت و ساز

به پایان رساندن ساخت و ساز

عایق صنعتی

گرما ، سرما

گسترش و تبدیل

پنجره و نمای شیشه ای

گلاسر پوشش شیشه ای و ساخت و ساز شیشه ای

کرکره و مکاترونیک حفاظت از آفتاب

مدیر ساخت و ساز نجاری

پرداخت – تکمیل

پرداخت کارخانه گسترش

استاد نجار

گرمایش، سرمایش

شیشه گر

غلتک استاد کرکره و حفاظت از آفتاب تکنسین

فورمن عایق

فورمن صوتی و تیغه

متخصص سقف، دیوار و تکنولوژی آب بندی

لوله کش

لوله کشی، گرمایش و تهویه مطبوع

مهندس گرمایش، تهویه و تهویه مطبوع

مهندس تجهیزات بهداشتی

کوره و گرم کردن هوا مهندسان

مکاترونیک تبرید

مهندس تبرید

مدیر عملیات گرمایش و لوله کشی

گرمایش و لوله کشی

سیستم تبرید

استاد لوله کش

کوره و گرم کردن هوا

IT توسعه راه حل

نرم افزار و فناوری

راه آهن – عملیات

قطار از رانندگان و حمل و نقل

بهداشت و کودکان پرستاران

بهداشت و پرستاری

متخصص پرستار / پرستاران

متخصص پرستار / پرستاران – مراقبت ویژه / بیهوشی

متخصص پرستار / پرستاران – طب سالمندان بالینی

پرستار متخصص / پرستاران – نفرولوژی

پرستار متخصص / پرستاران – انکولوژی

پرستار متخصص / پرستاران – عملیات / آندوسکوپی خدمات

پرستار متخصص / پرستاران – تسکین دهنده و مراقبت از بیمار

پرستار متخصص / پرستاران – روانپزشکی

پرستار متخصص / پرستاران – توانبخشی

در انتها خاطر نشان می شود برای اخذ اطلاعات بیشتر در مورد ویزای کار آلمان و مشاغل مورد نیاز آلمان در سال ۲۰۱۸ با موسسات حقوقی معتبر تماس بگیرید.و از مشاوره رایگان آنها بهره مند شوید.

وکلای برتر موسسه حقوقی ملک پور  آماده ی ارائه ی مشاوره ای تخصصی و رایگان در زمینه ویزای کار آلمان و لیست مشاغل مورد نیاز آلمان در سال ۲۰۱۸ به شما عزیزان میباشد . برای کسب اطلاعات بیشترى بهwww.legalmalekpour.com مراجعه کنید. . در صورت نیاز به مشاوره با دفاتر وین موسسه حقوقی ملک پور و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل نمایید و از امکان مشاوره رایگان تلفنی بهره مند گردید.

خلاصه
تاریخ
نام مقاله
لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۷
امتیاز مقاله
51star لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۸1star لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۸1star لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۸1star لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۸1star لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۸
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۴۹ نظرات, میانگین: ۴.۲۹ از طریق ۵)
Loading...
407 پاسخ ها
« دیدگاه های قدیمی تر
    • n hashemee می گوید:

      عرض ادب و احترام برای اخذ ویزای کار شما باید حداقل مدرک لیسانس داشته باشید و مطابق با رشته تحصیلی خود سابقه کار حداقل 3 سال داشته باشید و همچنین مدرک زبان المانی تا بتوانید اقدام نمایید و همچنین شرایط شما باید به صورت کاملتر بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  1. مهدي می گوید:

    سلام من ديپلم تجربي دارم ميخواستم براي دندون پزشكي اقدام كنم چ كار هايي بايد انجام دهم ضمن اينكه بتونم همراه با درس كار هم بكونم

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار شما نیاز به مشاوره کلی دارید
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  2. نصیری می گوید:

    با سلام و خسته نباشید.لطفا شرایط سنی برای مهاجرت جهت کار به آلمان یا ایتالیا رو بفرمایید.من لیسانس حسابرسی 35 سالمه.

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  3. دیبا می گوید:

    سلام ایا همسرم با مدرک لیسانس معماری و 16سال سابقه کار مرتبط هم طراحی هم اجرای پروژه و حتی مدیرپروژه هم بودند و 10سال پرداخت بیمه و سن 36سال میتوانند برای ویزای کار المان اقدام کنند؟شانس پیدا کردن کار چقدره براشون؟درحال گرفتن مدرک زبان هستن فعلا.برای مهاجرت چه راهی بهتر جواب میده اگه اقدام کنن؟پروسه چقدر زمان میبره؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب شرایط شما برای اقدام برای ویزای کار مناسب است اما رشته های معماری از لحاظ کاریابی ممکن است دچار مشکل باشند .جهت مشاوره تکمیلی و تخصصی در این مورد با دفاتر ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  4. پروانه می گوید:

    با سلام شغل همسر بنده دکوراسیون داخلی هستش البته کارهای جوشکاری لوله کشی و در کل به کارهای فنی نیز به خوبی واقف هستند مدرکش فوق دیپلم کامپیوتر هست آیا ایشان میتوان ویزا کار آلمان رو دریافت کنند؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      عرض ادب و احترام برای اخذ ویزای کار شما باید حداقل مدرک لیسانس داشته باشید و مطابق با رشته تحصیلی خود سابقه کار حداقل 3 سال داشته باشید و همچنین مدرک زبان المانی تا بتوانید اقدام نمایید و همچنین شرایط شما باید به صورت کاملتر بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  5. فریاد می گوید:

    سلام.ببخشید بنده فوق لیسانس زمین شناسی دارم و ۱۰ سال سابقه در شرکت نفت و مناطق عملیاتی…بنظرتون اگه مهاجرت کنم به آلمان شرایطم چطور میشه؟امکان کار برای من هست یا خیر؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      عرض ادب و احترام برای اخذ ویزای کار شما باید حداقل مدرک لیسانس داشته باشید و مطابق با رشته تحصیلی خود سابقه کار حداقل 3 سال داشته باشید و همچنین مدرک زبان المانی تا بتوانید اقدام نمایید و همچنین شرایط شما باید به صورت کاملتر بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  6. Taha elahi می گوید:

    در ضمن همسر بنده هم دکترای داروسازی دارن با سابقه کار در داروخانه 32 سال سن دارند برای ویزای کار ایشون هم میتونن اقدام کنند یا خیر؟

    درضمن بنده هم با کارشناسی ارشد برق 32 ساله هستم

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب مدارک ایشان باید معادل سازی شود .و سپس وارد بازار کار شوند در این موردجهت مشاوره تکمیلی و تخصصی با دفاتر ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  7. Taha elahi می گوید:

    با سلام و احترام من کارشناس ارشد مهندسی برق شاخه کنترل هستم لیسانس و ارشد دانشگاه آزاد
    سابقه کارم بیشتر توی آموزش بوده تدریس توی دانشگاه و مدرسه از جمله سوابقی هست که میتونم بهش اشاره کنم در فیلد فروش و صنعت هم یک سال سابقه دارم اگر ممکنه راهنمایی کنید اول اینکه اصلا میتونم ویزای کار بگیرم توی آلمان یا خیر؟ و دوم اگر جواب بله هست باید توی چه مهارتی از رشته برق تخصص بگیرم تا اونجا بتونم توی کار موفق باشم؟ به عنوان مثال BMS ؟ برنامه نویسی AVR؟ NETWORK+؟ و …. لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب درصورتی که بتوانید سه سال سابقه کاری مرتبط ارایه دهید و مدرک زبان المانی اخذ نمایید میتوانید اقدام نمایید .جهت مشاوره تکمیلی و تخصصی در این مورد با دفاتر ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  8. صنم صحبتی می گوید:

    با سلام . من فوق دیپلم هنرهای تجسمی از دانشگاه تربیت معلم تهران .لیسانس نقاشی از دانشگاه تهران و فوق لیسانس نقاشی از دانشگاه ازاد هنر تهران هستم .
    36 ساله .مجرد .16 سال سابقه تدریس رسمی در هنرستان های اموزش و پرورش . و تصویر گر کتاب کودک .
    دارای رتبه های ملی و بین المللی در زمینه ی تصویرگری کتاب .
    در حال تقویت زبان برای ازمون ایتلس یا تافل.
    انگیزه مهاجرت کاری یا تحصیلی به امریکا یا کانادا یا اروپا یا استرالیا .
    سوالم اینه کدوم راه عملی تر و کم هزینه تر و زودتر به نتیجه میرسه و کجا ؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  9. بهاران می گوید:

    با سلام و عرض ادب و احترام
    بنده فوق ليسانس حسابداري دارم و سي و چهار سالمه و متاهل و صاحب يك فرزند پنج ساله، كارمند رسمي دولت با ده سال سابقه كار حسابداري هستم اما فعلا مدرك زبان ندارم آيا امكان كار و ادامه تحصيل در آلمان برام وجود داره؟
    همسرم هم چهل ساله با مدرك ليسانس برق گرايش كنترل-ابزار دقيق با ١٥ سال سابقه كار مرتبط مي باشد ، مدرك زبان ندارند، آيا ميتونن براي كار در آلمان اقدام كنند؟؟؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      عرض ادب و احترام برای اخذ ویزای کار شما باید حداقل مدرک لیسانس داشته باشید و مطابق با رشته تحصیلی خود سابقه کار حداقل 3 سال داشته باشید و همچنین مدرک زبان المانی تا بتوانید اقدام نمایید و همچنین شرایط شما باید به صورت کاملتر بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تر

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.