,

لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۸

لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۸

لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۸

لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۸ چیست؟ آیا از لیست مشاغل مورد نیاز آلمان  ۲۰۱۸ آگاه هستید؟ آیا از طریق کار در آلمان می شود به اقامت دائم رسید؟ویزای کاری آلمان چیست؟ ویزای جستجوی کار آلمان چیست؟ شغل های پر درامد در آلمان کدامند؟ شرایط کار درآلمان برا ی ایرانیان چگونه است؟مهاجرت به آلمان از طریق کار چه شرایطی دارد؟ مشاغل ایرانیان در آلمان بیشتر در چه زمینه هایی است؟ایا آلمان کشوری معتبر برای کار و سرمایه گذاری می باشد؟ آیا اگر نام شغلی در لیست مشاغل مورد نیاز آلمان  ۲۰۱۸ ، ذکر نشده باشد باز هم می شود از طریق کار به اقامت دائم رسید؟

درباره آلمان

کشور آلمان جز یکی از محبوب ترین کشور ها برای کار می باشد که یکی از  پویا ترین روابط تجاری و سرمایه گذاری را در جهان دارد.آلمان کشوری است که با دارا بودن فضای اقتصادی پایدار و حاکمیت قانون به خوبی توسعه یافته و بازار خوبی برای شرکت های کوچک و بزرگ می باشد.

آلمان میزبان بسیاری از بزرگترین نمایشگاه های تجاری در جهان هستند و توافقات تجاری مختلفی را به وجود آورده است که به شرکت ها دسترسی به بازارهای مهم دیگر در سراسر جهان می دهد.

ویزا جستجوی کار در آلمان(job seeker)

یکی از نوع های ویزا می باشد که به ویزا جستجوی کار (job seeker)  معروف می باشد که در این نوع ویزا فرد درخواست کننده می تواند شش ماه در کشور آلمان در جستجوی کار باشد. که پس از دریافت یک پیشنهاد کاری ، دولت آلمان موظف است به فرد درخواست کننده اجازه کار ، اسکان و زندگی دهد.

این ویزا بدان معنا نمی باشد که شما به محض ورود به خاک آلمان اجازه کار خواهید داشت خیر بلکه شما پس از ورود در کشور آلمان باید برای کاریابی جستجو نمایید و برای بدست آوردن اینو نوع ویزا ، باید مورد تایید سفارت باشد به این صورت که اسناد و مدارک تان مورد تایید باشد و با در دست داشتن فرم درخواست کننده وقت مصاحبه خود را تنظیم نمایید.

برای دریافت ویزا جستجو کار (job seeker) مدارکی مورد نیاز می باشد از قبیل :مدارک هویتی ، مدارک تحصیلی و ….

video لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۸

که در مقاله تخصصی مربوط به ویزا جستجو کار (job seeker) بیشتر به آن می پردازیم.

لیستی در زیر برای شما تهیه شده است که لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۸ را در اختیار شما قرار می دهد که این لیست مرز خطر و کمبود نیروی کار در آلمان می باشد که اگر شغل شما در این لیست نمی باشد جای هیچ نگرانی نمی باشد چرا که قبل از ورود شما به خاک آلمان ، تاییدیه وزارت کار آلمان که شامل تایید مدارک تحصیلی و مدارک سوابق شغلی و بیمه شما می باشد اخذ می گردد.

 فایل های صوتی آقای دکتر ملک پور در باب ویزای کار کشور آلمان

 

audio لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۸

 

audio لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۸

لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۷

فلز

جوش ، پیوستن به تکنولوژی

مشاغل در مکاترونیک

مشاغل در فن آوری اتوماسیون

مشاغل در ساختمان های الکتریکی

حرفه در تکنولوژی ماشین الکتریکی

حرفه در رشته مهندسی برق

مشاغل نصب و راه اندازی خط، تعمیر و نگهداری

حرفه و در مهندسی برق (بدون تخصص)

نظارت – برق

ساخت و ساز ساختمان

بتن و بتن مسلح

مصالح ساختمانی

نظارت – ساخت و ساز ساختمان

آموزش و تعلیم ، تیغه، عایق، نجاری، لعاب، شاتر تو

آموزش تیغه، عایق، نجاری، لعاب، شاتر تو.

حرفه ای در لوله کشی (بدون تخصص)

مشاغل لوله کشی، گرمایش، تهویه مطبوع

مشاغل در کوره و سیستم های گرمایش هوا

مشاغل در تبرید

ناظران – لوله کشی، لوله کشی، گرمایش، هوا

توسعه نرم افزار

برنامه نویسی

رانندگان قطار حمل و نقل ریلی

حرفه بهداشت، پرستاری (بدون تخصص)

جابز در پرستاری حرفه ای

مشاغل عملیات

جابز در افراد مسن

مشاغل در ارتوپدی، فن آوری توانبخشی

حرفه در شنوایی شناسی

ارتوپدی استاد، فن آوری توانبخشی و شنوایی شناسی و بینایی سنجیبه جز تکنولوژی پزشکی و دندان پزشکی

متخصص برای فن آوری فلزی – فناوری ساخت

مکانیک ساخت و ساز

کارگر فلز

کارگر فلز / در  فناوری طراحی

کارگر فلز

جوشکار

مکاترونیک

. معاون فنیدرمکاترونیک

الکترونیک / در  اتوماسیون (صنایع دستی و یا صنعت )

تکنولوژیست صنعت

تدریس اتوماسیون صنعتی

مهندسی اتوماسیون (کارشناسی)

رباتیک، سیستم های مستقل (کارشناسی)

مهندس  در  مهندسی برق (فن آوری اتوماسیون)

برق برای فعالیت های مشخص

الکترونیک درانرژی و ساختمان

الکترونیک در سیستم های ساخت و ساز و زیرساخت

الکترونیک در ماشین آلات و تکنولوژی درایو

الکترونیک در  مهندسی صنایع

الکترونیک  در (صنایع دستی)

برق صنعتی

برق صنعتی در  مهندسی صنایع

مشخصه کارخانه برق

مهندسی برق (کارشناسی)

فرایند مدیریت در  برق

مهندس  در  مهندسی برق (بدون گرایش)

برق

اطلاعات کارشناسی ارشد تکنسین

مهندس در تکنولوژی ساختمان (ساخت و ساز)

مهندس در مهندسی ساخت و ساز (بتن)

پیمانکاران

در سنگ تراشی

ردیابی خودرو

داربست (سرکارگر)

مصالح ساختمانی و بتن

ساختمان ساخت و ساز

پرداخت کارخانه

ساختمان ساخت و ساز

به پایان رساندن ساخت و ساز

عایق صنعتی

گرما ، سرما

گسترش و تبدیل

پنجره و نمای شیشه ای

گلاسر پوشش شیشه ای و ساخت و ساز شیشه ای

کرکره و مکاترونیک حفاظت از آفتاب

مدیر ساخت و ساز نجاری

پرداخت – تکمیل

پرداخت کارخانه گسترش

استاد نجار

گرمایش، سرمایش

شیشه گر

غلتک استاد کرکره و حفاظت از آفتاب تکنسین

فورمن عایق

فورمن صوتی و تیغه

متخصص سقف، دیوار و تکنولوژی آب بندی

لوله کش

لوله کشی، گرمایش و تهویه مطبوع

مهندس گرمایش، تهویه و تهویه مطبوع

مهندس تجهیزات بهداشتی

کوره و گرم کردن هوا مهندسان

مکاترونیک تبرید

مهندس تبرید

مدیر عملیات گرمایش و لوله کشی

گرمایش و لوله کشی

سیستم تبرید

استاد لوله کش

کوره و گرم کردن هوا

IT توسعه راه حل

نرم افزار و فناوری

راه آهن – عملیات

قطار از رانندگان و حمل و نقل

بهداشت و کودکان پرستاران

بهداشت و پرستاری

متخصص پرستار / پرستاران

متخصص پرستار / پرستاران – مراقبت ویژه / بیهوشی

متخصص پرستار / پرستاران – طب سالمندان بالینی

پرستار متخصص / پرستاران – نفرولوژی

پرستار متخصص / پرستاران – انکولوژی

پرستار متخصص / پرستاران – عملیات / آندوسکوپی خدمات

پرستار متخصص / پرستاران – تسکین دهنده و مراقبت از بیمار

پرستار متخصص / پرستاران – روانپزشکی

پرستار متخصص / پرستاران – توانبخشی

در انتها خاطر نشان می شود برای اخذ اطلاعات بیشتر در مورد ویزای کار آلمان و مشاغل مورد نیاز آلمان در سال ۲۰۱۸ با موسسات حقوقی معتبر تماس بگیرید.و از مشاوره رایگان آنها بهره مند شوید.

وکلای برتر موسسه حقوقی ملک پور  آماده ی ارائه ی مشاوره ای تخصصی و رایگان در زمینه ویزای کار آلمان و لیست مشاغل مورد نیاز آلمان در سال ۲۰۱۸ به شما عزیزان میباشد . برای کسب اطلاعات بیشترى بهwww.legalmalekpour.com مراجعه کنید. . در صورت نیاز به مشاوره با دفاتر وین موسسه حقوقی ملک پور و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل نمایید و از امکان مشاوره رایگان تلفنی بهره مند گردید.

خلاصه
تاریخ
نام مقاله
لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۷
امتیاز مقاله
51star لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۸1star لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۸1star لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۸1star لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۸1star لیست مشاغل مورد نیاز آلمان ۲۰۱۸
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۳۳ نظرات, میانگین: ۴.۲۷ از طریق ۵)
Loading...
203 پاسخ ها
« دیدگاه های قدیمی تر
  1. حجت قلمبر دزفولی می گوید:

    با عرض سلام. حجت قلمبر هستم با مدرک فوقدیپلم در رشته متالوژی گرایش ریخته گری امکان ویزای کار در کشور آلمان با این شرایط محیا میشود؟؟؟

    پاسخ
  2. احسان می گوید:

    با سلام و درود فراوان
    من مهندسی نفت دارم و قصد ماندن در این مملکت را ندارم چون برای جوانان خود هیچ ارزش و بهایی قائل نیستن،به نظر شما با رشته من کجا مهاجرت کنم بهتر است و آیا شما کارهای مهاجرت را انجام میدهید،ممنون میشم جواب بدید

    پاسخ
  3. پیمان می گوید:

    با سلام خدمت شما جناب آقای دکتر ملک پور
    جناب دکتر راستش من ۲۹ سالمه و مدرک کاردانی معماری ساختمان رو دارم ولی سابقه کار در صنعت نفت وگازو پالایشگاه ودیگر پروژه ها رو به عنوان کارشناس اجرایی سیویل و سرپرست اجرا رو در رزومه کاری دارم خواستم ببینم با این شرایط آیا میشه جهت ویزای کار واقامت در کشور آلمان اقدام کرد…باتشکر

    پاسخ
  4. niloofar می گوید:

    با سلام
    30ساله لیسانس مامایی دانشگاه دولتی دوسال سابقه کار دولتی دارم و5سال مطب داری چقدر شانس دریافت ویزای کاری آلمان دارم

    پاسخ
  5. مجید می گوید:

    با سلام
    بنده 25 سال دارم و مدرک تحصیلیم مهندسی ساخت و تولید-گرایش ماشین ابزار از دانشگاه دولتی است.
    (که در لیست هر ساله ی مشاغل مورد نیاز آلمان شغل هایی با این عناوین دیده می شود)
    حدود 4 سال هم در زمینه رشته ام کار کردم که 2 سال و 8 ماه واسم بیمه رد شده.
    چند مدرک فنی حرفه ای هم در زمینه نرم افزار های طراحی مهندسی دارم.
    زبان انگلیسی ام خوبه و چند وقت دیگه میخام آزمون آیلتس بدم که به نظرم میتونم نمره قابل قبولی بگیرم.
    ولی آلمانی رو تازه شروع کردم.
    تصمیم دارم برای ویزای جاب سیکر اقدام کنم و
    سوالی که از شما عزیزان دارم:
    1-مدرک زبان آلمانی جهت اخذ ویزا الزامی است؟
    یا تسلط به آلمانی صرف برقراری ارتباط ضروریست.
    (دختر دایی من حدود یکساله برای تحصیل به آلمان رفته و به من میگه اینجا همه زبان انگلیسی رو بلدن و با تسلط به زبان انگلیسی میتونم به راحتی با مردم ارتباط برقرار کنم)
    2- من 2سال و 8ماه سابقه بیمه دارم
    ولی ظاهرا حداقل 3 سال سابقه الزامی است.
    این 3 سال سابقه کار و یا مدرک زبان(در صورت نیاز) رو باید همین ابتدای کار که میخام اقدام کنم داشته باشم یا تا وقتی که برای مصاحبه به سفارت دعوت میشم باید جورشون کنم؟
    چون ظاهرا وقت سفارت 8-12 طول میکشد.
    با تشکر.

    پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و احترام. داشتن مدرک زبان المانی از الزامات نیست اما بسیار به اخذ ویزا و کاریابی شما کمک خواهد کرد. تامین مدارک سابقه بیمه از ابتدای قرارداد نیاز نیست اما در زمان موعد باید مدارک مربوطه اماده گردد. برای بررسی بیشتر می توانید با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  6. محمد می گوید:

    سلام
    محمد هستم 32ساله با سابقه 10ساله تدریس ریاضیات(چندسال تدریس رسمی در آموزش پرورش)
    متاهل هستم و همسرم سابقه 7ساله اشتغال در بازار سرمایه و بورس اوراق بهادار. هر دو فوق لیسانس داریم و تصمیم جدی برای خروج از ایران.
    میتونیم اونجا کار پیدا کنیم.
    آشنایی به زبان آلمانی تقریبا میشه گفت نداریم…
    باتشکر

    پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و احترام. رزومه شما باید به صورت جزئی تر مورد بررسی قرار گیرد. داشتن مدرک زبان می تواند تاثیر بسیاری در کاریابی شما داشته باشد. برای اخذ اطلاعات در این خصوص پیشنهاد میکنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  7. محسن می گوید:

    سلام،خسته نباشید
    من ۲۷ سالمه ،دیپلم برق دارم،مدرک ۱۸ ماهه برقه صنعتی هم دریافت کردم
    شانسی برای من هست که کار پیدا کنم؟

    پاسخ
  8. پروین می گوید:

    سلام p – a هستم َ49 ساله دارای دوفر رند کارمند علوم پزشکی َ27 سال سابقه کاری مدرک فوق لیسانس مد یر یت امسال درخواست بازنشیتگی کردم در سال َ97 ولی می خواهم مقیم کانا دا با تحصیل رایگان برای فرزندانم شوم پسر بزرگم لیسانس عمران و پسر دوم سال سوم دبیرستان رشته تجربی زبان انگلیسی خودم ضعیف ولی پسرها سطح متوسط برای ادامه تحصیل رایگان و مقیم بودن لطفا راهنمایی کنید و هزینه چقدر می خواهم راستی در بین کشورها کدام کشور هزینه رایگان دارند چون حقوق کارمندیو بازنشستگی را صرف این کار می خواهم بکنم لطفا کمکم کنید ممنون و سپایگذارم

    پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ادب. امکان تحصیل برای فرزندان شما وجود دارد اما دقت نمایید که تحصیل در این کشور رایگان نبوده و هزینه دارد. تحصیل در کشورهایی نظیر آلمان، اتریش، فرانسه و … رایگان است که برای اخذ پذیرش باید شرایط شما مورد بررسی قرار گیرد. برای اخذ اطلاعات در این زمینه می توانید با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  9. سحر می گوید:

    با عرض سلام و احترام
    بنده 31 ساله و دارای مدرک کارشناسی ارشد it, گرایش شبکه های کامپیوتری با معدل 19.20 از دانشگاه ازاد و
    دارای یک مقاله پذیرفته شده در کنقر انس داخل کشور هستم.تقریبا 2 سال سابقه کاری دارم .
    یکسری دوره های شبکه را هم در موسسات داخلی گذرانده ام که بابت انها هم مدرک دارم.
    با توجه به شرایطی که ذکر کردم شانس ویزای کار در المان به چه صورت است؟
    با تشکر

    پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ارادت. شرایط شما برای اخذ ویزای کار این کشور مطلوب می باشد. برای اخذ اطلاعات در این زمینه می توانید با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  10. سحر می گوید:

    با عرض سلام و احترام .بنده ۳۱ ساله و دارای مدرک کارشناسی ارشدit گرایش شبکه های کامپیوتری با معدل ۱۹.۲۰ از دانشگاه ازاد هستم.دارای یک‌ مقاله پذیرفته شده در کنفرانس داخل کشور و ثبت شده در پایگاه civilica هستم و تقریبا ۲ سال سابقه‌کاری دارم . یکسری دوره های شبکه را هم در موسسات داخلی گذرانده ام که بابت انها هم مدرک دارم.با توجه به شرایطی که ذکر کردم شانس ویزای‌کار در المان به چه صورت هست؟

    پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ادب. شرایط شما برای اخذ ویزای کار آلمان مطلوب است. برای اخذ اطلاعات در این زمینه می توانید با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  11. behzad می گوید:

    سلام من ۲۸ سالمه لیسانس رشته ی ارتوپدی فنی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هستم و دو ساله کلینیک زدم و مجوز دارم،شرایطم اکی هست ایا؟؟

    پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و عرض احترام. شرایط شما مطلوب است اما باید به صورت جزئی تر رزومه شما مورد بررسی قرار گیرد. در این زمینه می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ادب. برای اخذ ویزای کار به مدرک دانشگاهی و سابقه کار مرتبط نیاز است. برای اطلاع از شرایط ورود می توانید با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  12. میترا می گوید:

    سلام.من 20سالمه و در رشته گفتار درمانی(پیراپزشکی_توانبخشی)دانشگاه تهران مشغول ب تحصیل هستم.میخواستم بدونم اگر مدرک زبان المانی با نمره مورد قبول رو بگیرم برای تحصیل رایگان اونجا کافیه؟ایا رشته من اونجا برای ادامه تحصیل ب خوبی دانشجو غیرالمانی میپذیره؟ممنون

    پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ارادت. بله در صورت داشتن مدرک زبان آلمانی امکان ادامه تحصیل برای شما وجود دارد. رشته تحصیلی شما باید مورد بررسی قرار گیرد. در این خصوص پیشنهاد میکنیم با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تر

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.