کار در برزیل و بررسی شرایط آن

کار در برزیل، مهاجرت به برزیل از طریق کار و شرایط اخذ اقامت و تابعیت برزیل از طریق کار به صورت کاملا علمی و تخصصی در این مقاله بررسی گردیده است. آیا می توان از طریق اشتغال به کار در کشور برزیل به این کشور مهاجرت نمود؟ آیا پس از مهاجرت از طریق کار در برزیل می توان اقامت و تابعیت این کشور را بدست آورد؟ چه شرایطی برای دریافت ویزای کار برزیل وجود دارد؟ نکات زیادی وجود دارد که تاثیر زیادی در تصمیم فرد در زمینه انتخاب کشور برزیل و اقدام جهت کار در برزیل خواهد داشت. ما در این مقاله تمامی این نکات مهم و ضروری را بررسی نموده و به صورت خلاصه و مفید خدمت شما بزرگواران ارائه می دهیم. شما همچنین می توانید جهت اطلاعات و بررسی شرایط خود جهت مهاجرت به برزیل با مشاورین مجرب موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای MIE اتریش تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان و تلفنی این موسسه بهره مند شوید.

  • کار در برزیل و مقدمه ای بر آن
  • کار در برزیل و شرایط عمومی
  • کار در برزیل و ویزای کاری برزیل
  • کار در برزیل و مدارک مورد نیاز ویزای کار برزیل
  • کار در برزیل و بررسی ویزای همراه
  • کار در برزیل و نرخ بیکاری در برزیل
  • کار در برزیل و میزان حقوق در برزیل
  • کار در برزیل و مشاغل مورد نیاز 2019 در برزیل
  • کار در برزیل و نحوه کاریابی در برزیل
  • کار در برزیل و مؤسسات کاریابی در برزیل
  • کار در برزیل و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت در برزیل
کار در برزیل 3 شرایط مهاجرت کاری به برزیل

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

کار در برزیل و مقدمه ای بر آن

در باب کار در برزیل و مهاجرت کاری به برزیل ابتدا نیاز است اطلاعات اولیه ای در رابطه با کشور برزیل و مهاجرت به برزیل در اختیار شما بزرگواران قرار بگیرد. برزیل پنجمین کشور بزرگ جهان می باشد که صنایع بسیاری در این کشور رواج دارد اما بزرگ ترین صنایع این کشور کشاورزی، بانکداری، نفت و گاز، صنایع غذایی و گردشگری می باشد. شرکت های چند ملیتی بسیاری در کشور برزیل وجود دارد که مخصوصا در سائوپائولو مستقر هستند، که به صورت گسترده فعالیت داشته و عمل می کنند. از این رو برخی مهاجران برزیل را مقصد مناسبی جهت کار دانسته و علاقه مند هستند که برای کار در برزیل به این کشور مهاجرت نمایند. اما توجه به چندین نکته در این زمینه لازم است و یکی از آنها تعصب این کشور در زمینه تسلط داشتن به زبان پرتغالی است. در ادامه در این مقاله به جزییات بیشتری در زمینه شرایط کار در برزیل می پردازیم. این مقاله مربوط به موسسه حقوقی ملک پور می باشد و هر گونه کپی برداری از این مقاله بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.

کار در برزیل 5 شرایط مهاجرت کاری به برزیل

کار در برزیل و شرایط عمومی آن

کشور برزیل بزرگترین کشور آمریکای جنوبی به حساب می آید. این کشور حدود 8.5 میلیون کیلومتر مربع مساحت داشته و حدود 209،288،000 نفر جمعیت دارد. پایتخت این کشور برازیلیا است اما پرجمعیت ترین شهر کشور برزیل شهر سائوپائولو می باشد. زبان رسمی این کشور پرتغالی است و مردم این کشور تعصب خاصی بر روی زبان خود دارند. در کشور برزیل ملیت های گوناگونی از سرخ پوستان آمریکا، اروپاییان و همچنین نژادهای آفریقایی و آسیایی زندگی می کنند. این کشور از جمله کشور های غنی در زمینه منابع طبیعی می باشد. یکی از مهم ترین نکات جهت اقدام برای کار در برزیل بررسی شرایط زندگی این کشور و کیفیت زندگی در این کشور است. بر اساس تحقیقات انجام شده کیفیت زندگی در برزیل در سطح متوسط است و سطح رفاه اجتماعی متوسطی دارد. در جدول زیر به بررسی شاخص های مختلف زندگی در برزیل می پردازیم.

خیلی کم 36.52 شاخص قدرت خرید
کم 30.21 شاخص ایمنی
متوسط 55.27 شاخص سلامت
خیلی زیاد 94.10 شاخص آب و هوا
خیلی کم 41.58 شاخص هزینه زندگی
خیلی زیاد 17.25 قیمت ملک به نسبت درآمد
متوسط 42.85 شاخص زمان حرکت ترافیکی
متوسط 56.51 شاخص آلودگی
در حد متوسط 102.68 شاخص کیفیت زندگی

 

کار در برزیل شرایط مهاجرت کاری به برزیل

کار در برزیل و ویزای کاری برزیل

در باب شرایط مهاجرت کاری به برزیل باید به این نکته توجه کرد که جهت کار در برزیل در ابتدا نیاز است که ویزای کاری این کشور را اخذ نمود. اخذ ویزای کاری برزیل کار آسانی نیست و پیچیدگی های خاص خود را دارد. ویزای کاری برزیل به VITEM V معروف است که از هر طریقی قصد داشته باشید جهت کار در برزیل اقدام نمایید این نوع از ویزا را دریافت خواهید کرد. اولین قدم در ارتباط با دریافت کار در برزیل توسط کارفرمای آینده متقاضی صورت می گیرد که می بایست نسبت به اخذ اجازه کار از وزارت کار و اشتغال برزیل اقدام کند. کارفرما جهت استخدام شما تنها در صورتی می تواند اقدام نماید که هیچ متخصصی در برزیل توانایی انجام دادن آن کار را نداشته باشد.

برای ارائه درخواست ویزای کاری برزیل، کارفرمای متقاضی می بایست قرارداد کاری، فرم CV متقاضی به همراه گواهینامه ها و مهارت ها و مدارک تحصیلی متقاضی را به همراه پاسپورت تایید شده وی را به وزارت کار برزیل ارائه دهد. نکته قابل توجه این می باشد که تمامی مدارک می بایست به زبان پرتغالی ترجمه شده باشند و به تایید وزارت امور خارجه و وزارت دادگستری رسیده باشند. در این راستا زمانی که در سفارت جهت اقدام برای دریافت ویزای کاری حاضر می شوید، می بایست گذرنامه شما حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد. نامه عدم سوء پیشینه نیز از دیگر موارد مورد نیاز می باشد که می بایست همراه با عکس و فرم های مربوطه ارائه شوند.

در رابطه با کار در برزیل می توان گفت با توجه به اینکه در برزیل این قانون وجود دارد که باید دو سوم اعضای هر شرکت را شهروندان برزیلی تشکیل دهند و همچنین جهت دریافت کار نیاز است که حتما شخص به زبان پرتغالی تسلط داشته باشد، می توان گفت یافتن کار در برزیل کار آسانی نیست. در مقایسه شرایط تعیین شده جهت کار در برزیل با کشورهای دیگری همچون آلمان و اتریش، می توان به این نتیجه رسید که در صورتی که فرد متخصصی هستید شانس دست یابی به کار برای شما در این کشورها بیشتر خواهد بود.

ویزای کار برزیل

کار در برزیل و مدارک مورد نیاز ویزای کار برزیل

به منظور دریافت اجازه کار در برزیل متقاضی می بایست یک ویزای کاری معتبر از طرف وزارت کار کشور برزیل دریافت کند. برای درخواست اجازه کار، کار فرمای متقاضی می بایست رزومه و تجربه کاری، گواهینامه ها، مدارک تحصیلی و کپی پاسپورت را به وزارت کار ارسال نماید. تمامی مدارک مورد نیاز می بایست به زبان پرتغالی ترجمه شوند. در زیر، لیست کامل مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای کار برزیل آورده شده است.

  • پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  • دو قطعه عکس 2*2 (اندازه استاندارد پاسپورت)
  • مدارک تحصیلی متقاضی
  • نمره مهارت زبان
  • رزومه کاری متقاضی که مرتبط با شغل مورد نظر باشد.
  • گواهی عدم سوء پیشینه اخذ شده در سه ماه اخیر
  • دو فرم درخواست که در کنسول گری در دسترس است.
  • قرارداد کاری (جاب آفر)

کار در برزیل و بررسی ویزای همراه

یکی از موضوعات مهم برای افرادی که قصد کار در برزیل و یا کشورهای خارجی دارند، این است که بتوانند خانواده را به همراه خود به کشور مورد نظر وارد نمایند. افرادی که برای کار در برزیل اقدام می کنند، می توانند همسر و فرزندان زیر 18 سال خود را به برزیل ببرند. البته تحت شرایطی اگر نشان دهند که فرزند آنها در حال تحصیل بوده و به آنها وابسته می باشند، فرزندان تا 24 سال خود را نیز می توانند همراه خود داشته باشند. در این صورت همسر و فرزندان شخص ویزای تحت عنوان VITEM XI را دریافت خواهد کرد. لازم است بدانید در بعضی از کشورهای اروپایی به واسطه دریافت اقامت کاری، همراه شخص نیز می تواند اجازه کار در آن کشور را بدست آورد. اما در این کشور همراه اجازه کار در برزیل را نخواهد داشت. از مزایایی که دولت برزیل برای همراهان متقاضی کار در برزیل قائل می شود این است که خدمات درمانی به صورت رایگان برای آنها ارائه می شود. ضمن اینکه تحصیل برای فرزندان در صورتی که به زبان رسمی برزیل باشد، رایگان خواهد بود.

شرایط و مدارک ویزای کار در برزیل

کار در برزیل و نرخ بیکاری در برزیل

کار در برزیل یکی از گزینه های مهاجرت به این کشور می باشد. یکی از موارد مهم و کلیدی در اخذ ویزای کاری بررسی نرخ بیکاری در کشور هدف می باشد. برزیل یکی از کشورهای در حال توسعه می باشد. به این دلیل که بر اساس قانون برزیل باید دو سوم از تعداد افراد شاغل در شرکتهای برزیلی، ملیت برزیلی داشته باشند، بازار کار این کشور اغلب در اختیار نیروی کار برزیلی می باشد. بر اساس نمودار زیر نرخ بیکاری در کشور برزیل از سال 2008 تا سال 2018 با افزایش قابل توجهی مواجه شده است که این مقدار در سال 2018 برابر 12 درصد می باشد و شانس کاریابی نیروی کار خارجی در این کشور عملا بسیار پایین می باشد. متقاضیان کار در برزیل با مطالعه مقالات علمی موسسه حقوقی ملک پور در زمینه کار در کشورهای اروپایی از قییل اتریش و آلمان می توانند از شانس داشتن فرصت شغلی در اتحادیه اروپا و مزایای آن بهره مند شوند.

کار در برزیل 2 شرایط مهاجرت کاری به برزیل

کار در برزیل و میزان حقوق در برزیل

جهت کار در برزیل به طور قطع توجه به میزان حقوقی که کارفرمایان برای مشاغل مختلف پرداخت می کنند اهمیت دارد. تا بررسی نمایید آیا شرایط زندگی شما بهتر خواهد بود و حقوق دریافتی برای زندگی شما در این کشور کافی خواهد بود یا خیر. در زیر به بررسی حقوق مشاغل در زمینه های مختلف در کشور برزیل می پردازیم.

میزان حقوق در سال در برزیل
85،000 دلار خدمات مالی Financial services
77،000 دلار بهداشت و درمان Healthcare Medicine
73،000 دلار مدیریت Management
68،000 دلار فروش و توسعه کسب و کار Business Development
64،000 دلار منابع انسانی Human Resources

 

کار در برزیل و مشاغل مورد نیاز برزیل در سال 2019

نکته بسیار جالبی که در مورد مشاغل مورد نیاز در برزیل وجود دارد این است که بسته به مناطق مختلف برزیل مشاغل مختلفی جهت کار در برزیل مورد نیاز است.

به طور مثال مشاغل مورد نیاز در شمال کشور برزیل شامل موارد زیر می باشد.

  • مهندسین عمران و الکترونیک
  • متخصصان گردشگری
  • حرفه مدیریت پروژه

مشاغل مورد نیاز جهت کار در برزیل در شمال شرقی برزیل:

  • متخصصان و تکنسین ها در زمینه گاز
  • معدن
  • زمین شناسی
  • مدیر فروش
  • نفت و برق

در قسمت مرکزی برزیل صنعت کشاورزی بسیار رونق دارد و جهت کار در برزیل مشاغل زیر مورد نیاز است:

  • حسابداری
  • مهندسین
  • متخصصین مالی
  • مدیران
  • مهندسان کشاورزی
  • متخصصان کشاورزی
  • متخصصان فناوری اطلاعات
  • متخصصین داروسازی

اما همچنان جنوب شرقی این کشور در شهر سائوپائولو و ریو دو ژانیرو مقصد مورد نظر بسیاری از مهاجران جهت کار در برزیل است و مشاغل مورد نیاز در این منطقه به شرح زیر است:

  • مهندسین عمران
  • معلمان انگلیسی
  • متخصصان گردشگری
  • حرفه بازاریابی
  • اقتصاددانان
  • متخصصین ارتباطات
  • مدیر فروش
  • حرفه IT
  • زمین شناسان
  • مدیر معدن
  • مدیر پروژه
  • مدیر بازاریابی تجاری
  • مدیران لجستیک
  • معامله گر فروش

کار در برزیل و نحوه کاریابی در برزیل

فرد متقاضی از طریق راه های مختلفی می تواند برای جستجوی کار در برزیل اقدام نماید. افراد می توانند از طریق جستجو در رزونامه، شبکه های اجتماعی مانند LinkedIn، از طریق رویدادهای اجتماعی، آژانس های کاریابی و سایت های مختلف جهت پیدا کردن کار اقدام نمایند. جهت کاریابی و پیدا کردن کار در برزیل شما در صورت اقدام از هر یک از روش های بالا باید پیشنهاد کاری را از کارفرما دریافت کنید و از طریق آن پیشنهاد کاری اقدام کنید. اقدام جهت کاریابی به این صورت است که از طریق وب سایت های کاریابی نیاز است که شما رزومه خود را برای سایت های مربوطه ارسال نمایید. یا اینکه می توانید پروفایل شخصی را در سایت های مربوطه تشکیل دهید و رزومه خود را در پروفایل خود ثبت نمایید تا کارفرماهای مورد نظر در زمینه حرفه شما با شما ارتباط بگیرند.

لازم به ذکر است موسسات کاریابی نیز وجود دارند که شما می توانید با پرداخت هزینه ای به این موسسات درخواست کاریابی دهید تا متناسب با تحصیلات شما و سوابق کاری شما مصاحبه کاری برای شما ترتیب داده شود. البته لازم است بدانید که پیدا کردن کار از خارج از کشور برزیل کار آسانی نیست زیرا اغلب کارفرمایان تمایل دارند به صورت حضوری مصاحبه کاری را انجام داده و شما به این دلیل که امکان حضور در کشور برزیل را ندارید بنابراین نمی توانید مصاحبه حضوری داشته باشید. در صورتی که شرایطی جهت کار در کشورهایی مانند اتریش و یا آلمان وجود دارد که به ویزای جست و جو کار معروف است و شما از طریق این ویزا می توانید به کشور آلمان و یا اتریش ورود کرده و با حضور در داخل این کشور مصاحبه خود را با کارفرما در داخل این کشور انجام دهید.

کار در برزیل و مؤسسات کاریابی در برزیل

همانطور که در پاراگراف قبل بیان شد، یکی از راه های پیدا کردن کار آژانس های کاریابی است. در جدول زیر لیستی از 10 آژانس کاریابی برتر در سائوپائولو برزیل بیان شده است. لازم به ذکر است که اکثر مشاغل موجود در برزیل نیاز به داشتن مهارت زبان پرتغالی دارند. کسانی که مهارت زبان پرتغالی بالاتری داشته باشند، شانس بیشتری برای کاریابی را خواهند داشت.

Allegis Global Solution
Agencia De Empregos
Grupo Mazzini
Jobcenter Do Brasil
Randstad
Grupo Gp
Work Office Recursos Humanos
Junto Brasil
Wall Jobs
Maltilabor Recursos Humanos

در زیر لیست روزنامه هایی که از طریق آن می توانید کاریابی کنید را ذکر می نماییم.

A Tribuna in Portuguese
Diaio DoGrarde ABC in Portuguese
Gazeta Online in Portuguese

موسسات معتبر کاریابی در برزیل

کار در برزیل و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت در برزیل

معمولاً متقاضیان کار در سراسر جهان کار در برزیل و سایر کشورها را به این خاطر انتخاب می کنند که بتوانند شرایط بهتری را برای زندگی خود ایجاد کنند. ضمن اینکه بتوانند از این طریق اقامت کشور مورد نظر را نیز بدست آورند. افرادی که موفق به دریافت پیشنهاد کاری و اجازه کار می شوند، بطور معمول برای آنها یک ویزای دو ساله صادر می شود که به آن ویزای VITEM V گفته می شود که این اجازه اقامت موقت می باشد. در زمان اتمام این مدت می بایست متقاضی ۳۰ روز قبل از اتمام ویزا نسبت به تمدید ویزا برای ۲ سال دیگر نیز اقدام نماید و پس از یک دوره ۴ ساله می توان جهت اخذ ویزای کار دائمی اقدام کرده و برای اقامت دائم درخواست دهد.

در صورت دریافت ویزای کار دائمی شخص امکان تغییر کارفرما را نیز خواهد داشت. لازم به ذکر است که اقامت دائم این کشور در صورت داشتن شرایطی مانند دانش زبان رسمی برزیل (پرتغالی)، داشتن تمکن مالی مناسب برای خود و خانواده و داشتن مهارت های علمی یا هنری خاص می تواند منجر به اخذ تابعیت کشور برزیل شود. براساس قوانین کشور برزیل شخص می تواند در صورت داشتن شرایط بالا تابعیت برزیل را پس از 15 سال از شروع اقامتش در این کشور کسب نماید. البته درصورتی که شخص اقامت دائم برزیل را کسب کرده باشد، زمان دریافت تابعیت برزیل کمتر شده و شخص 4 سال پس از دریافت اقامت دائم می تواند برای تابعیت و پاسپورت برزیل درخواست دهد.

پس از مشاهده ویدئو راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت، می توانید وکیل خود در امر مهاجرت باشید.

راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت
کار در برزیل و سخن پایانی

کار در برزیل و شرایط اخذ ویزای کار برزیل را در این مقاله به صورت علمی بررسی نمودیم. چندین نکته در رابطه با کار در برزیل از اهمیت بالایی برخوردار است. به طور مثال در کشور برزیل داشتن دانش زبان پرتغالی از اهمیت بالایی برخوردار است و اکثر افرادی که به زبان پرتغالی مسلط نیستند، شانس کاریابی پایینی دارند. علاوه بر آن بر اساس قانون حاکم بر کشور برزیل باید شرکت ها اغلب شهروندان برزیلی را استخدام نمایند و این خود مانع دیگری در کاریابی کشور برزیل به حساب می آید. از این رو با توجه به شرایط سختی که برای کار در برزیل وجود دارد، پیشنهاد می شود برای کشورهایی که شرایط بهتری برای کار دارند مانند کشور آلمان، اتریش و یا کانادا و… اقدام نمایید تا بتوانید اقامت این کشورها و در نهایت تابعیت این کشورها را اخذ نمایید. جهت بررسی شرایط خود و بررسی راههای مهاجرت کاری می توانید با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تماس حاصل نموده و از مشاوره تخصصی مشاوران این موسسه استفاده نمایید. شما می توانید در زیر همین مقاله با بیان نظرات و سوالات خود در قسمت دیدگاه فرصتی در اختیار ما قرار دهید تا بتوانیم پاسخگوی شما بزرگواران باشیم.