,

راههای مهاجرت به کانادا

راههای مهاجرت به کانادا

راههای مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا در سال 2018 همواره یکی از بزرگترین آرزوهای مردمان در سراسر جهان بوده است . راه های مهاجرت به کانادا 2018 بسیار متعدد است و باید بهترین راه را انتخاب نمایید تا آسودگی خاطر برای خود و خانواده خود را فراهم نمایید . پیشنهاد میگردد که در ابتدای امر قبل از مطالعه کامل مقاله فوق ویدیو ها و فایل های صوتی موجود در این صفحه را که توسط آقای دکتر ملک پور دانشجوی دکتر حقوق در دانشگاه ملی وین و دانشجوی حقوق تجارت  بین الملل در سوئیس و وکیل پایه یک دادگستری ایران مطالب ارزنده ای را در خصوص راه های مهاجرت به کانادا است را به صورت رایگان مشاهده نمایید .

جهت مهاجرت به کانادا باید به اطلاع شما برسانیم که راه های زیادی را میتوان امتحان کرد که به صورت سریع میتوان به تحصیل در کانادا به همراه بورسیه یا بدون بورسیه , مهاجرت از طریق اسکیل ورکر و سرمایه گذاری در کانادا اشاره کرد . البته شایان ذکر است که راه های دیگری برای مهاجرت به کانادا وجود دارد که از شما دعوت میگردد فایل های تصویری و صوتی را در ابتدا مشاهده و سپس مقاله را به صورت کامل مطالعه نمایید .

فایل تصویری آقای ملک پور ( دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین ) در باب مهاجرت به کانادا

 

video راههای مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از جمله مباحثی  میباشد که توجه اکثر متقاضیان مهاجرت را به خود معطوف کرده است. در حال حاضر بسیاری از متقاضیان مهاجرت به کانادا در رسانه ها و در سایت های مختلف به دنبال پیداکردن بهترین راه های مهاجرت به کانادا میباشند. میتوان گفت اطلاعات ضد و نقیض بسیاری در باب شرایط مهاجرت به کانادا  در رسانه ها وجود دارد.

موسسه حقوقی ملک پور با در نظر گرفتن مباحث حقوقی بین الملل، از فضای قانونی امور مربوط به مهاجرت به کانادا استفاده کرده تا بتواند مشاوره ی صحیح و اطلاعات جامع در رابطه با طرق مهاجرت به کانادا در اختیار شما متقاضیان عزیز قراردهد. دوستان بسیاری تماس گرفته و سوال میپرسند که در میان راه های مختلف مهاجرت به کانادا سریعترین کدام است؟

فایل های صوتی آقای ملک پور ( دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین ) در باب مهاجرت به کانادا

audio راههای مهاجرت به کانادا
audio راههای مهاجرت به کانادا
audio راههای مهاجرت به کانادا

یا برای گرفتن ویزای کانادا چه باید کرد؟

و یا مهاجرت به کانادا و تحصیل در کانادا ، اقامت کاری کانادا ، skilled worker(express entry)   چه اقدامات اولیه ای  نیاز دارد؟

به جهت اینکه شرایط شما نیز ارزیابی شود تا مشخص شود که واجد شرایط مهاجرت به کانادا هستید یا خیر پیشنهاد میکنیم  تماسی برقرار کرده و در باب امر حقوقی مهاجرت به کانادا با مشاورین مجرب و وکلای برتر موسسه حقوقی ملک پور در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران ما صحبت نمایید.

کانادا کشوری است که در قسمت شمالی قاره آمریکا قرار گرفته است.مساحت این کشور در حدود ۹٫۹۸میلیون متر مربع است که باعث شده این کشور چهارمین کشور پهناور دنیا شناخته شود. مرز زمینی کانادا باکشور آمریکا طولانی ترین مرز مشترک زمینی بین دو کشور در جهان است. جمعیت کشور کانادا در حدود ۳۵ میلیون نفر است ،حدود ۸۰% این جمعیت در قسمت جنوبی کانادا زندگی میکنند.

اقلیم جنوبی کشور کانادا از آب و هوای معتدلی در طول سال برخوردار است،اما به صورت عام کشور کانادا کشوری سردسیر محسوب میشود.کانادا یکی از کشورهایی است که بیشترین گوناگونی فرهنگی را در خود جای داده است دلیل این امر مناسب بودن شرایط مهاجرت در کشور کانادا میباشد. اقتصاد پیشرفته این کشور در رده ۱۱ دنیا قرار دارد. این امر ناشی از منابع طبیعی غنی در این کشور و نیروهای مجرب و شبکه  پیشرفته واردات و صادرات و روابط عمیق این کشور با آمریکا در زمینه های مختلف می باشد.

کانادا یک کشور فوق پیشرفته است که میتواند بهترین مقصد هر فردی برای مهاجرت باشد ، این کشور در رده دهم از لحاظ درآمد  سرانه میباشد و رده نهم از لحاظ استاندارد های زندگی در رده نهم قرار دارد.از نظر سیستم آموزشی و تحصیلات این کشور در رده اول دنیا قرار دارد

به طوری که ۹۹% مردم این کشور با سواد هستند. از نظر سطح دسترسی به اینترنت در حدود ۹۴% جمعیت این کشور دسترسی به اینترنت دارند. این نرخ خیره کننده گویای سطح استاندارد های زندگی در این کشور میباشد.

canada mie راههای مهاجرت به کانادا

با تمام این اوصاف کشور کانادا کشوری فوق العاده برای زندگی و ادامه تحصیل می باشد. این کشور سطح بالایی از رفاه و زیبایی برخوردار است و با درآمدی خوب هزینه های زندگی مناسب و خدمات درمانی با هزینه پایین به انتخابی بی همتا برای مهاجرت تبدیل شده است.کانادا دارای یکی از مثبت ترین سیاست های مهاجرتی در جهان است . دولت کانادا هر ساله به دلیل برنامه های رشد توسعه این کشور نیاز به جذب نیروهای متخصص نیروی کار دارد.

از لحاظ استانداردهای زندگی ، سازمان ملل متحد ، کانادا را به عنوان یکی از بهترین مکان های جهان برای زندگی معرفی کرده است.
– امکان مهاجرت قانونی با تمام اعضای خانواده به صورت قانونی
– خدمات آموزشی (تا قبل از ورود به دانشگاه) و پزشکی با هزینه های فوق العاده پایین
– امکان مهاجرت از طرق مختلف از جمله نیروی متخصص و ماهر و همچنین سرمایه گذاری
– واجد شرایط بودن برای شهروندی کانادا ظرف مدت سه سال پس از ورود به کانادا با وضعیت اقامت دائم
– برخورداری از مزایای رفاهی دولت (در صورت ضرورت) مانند امکانات پزشکی رایگان ، آموزش رایگان، بیمه سن یا بازنشستگی ، بیمه بیکاری و غیره.
– اجرای حداقل مقررات و قوانین دولتی در هنگام شروع کسب و کار پس ازمهاجرت به کانادا .
– دسترسی به ایالات متحده و بازارهای مکزیک بر اساس موافقتنامه NEFTA
– چند فرهنگی بودن کانادا که مهاجران می توانند مطمئن باشد که کانادا آنها را به راحتی پذیرفته ودر ادامه مشکلی برای آنها ایجاد نخواهد شد.
– تراکم جمعیت فوق العاده پایین ،هر کسی که از فضاهای باز و گسترده لذت می برد عاشق آرامش کانادا خواهد شد ، با تراکم جمعیت ۳٫۵ نفر در هر کیلومتر مربع یعنی کمترین تراکم جمعیت در جهان.
– کانادا یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان، با درآمد سرانه چشمگیر بالای ۳۵،۵۰۰ دلار است و همچنین عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه(OECD) و گروه هشت(G8) نیز می باشد.
– قیمت مسکن در کانادا ، به طور قابل توجهی ارزان تر از دیگر کشورهای غربی مانند انگلستان و آمریکا می باشد. – کانادا به عنوان کشوری دارای مناظر خیره کننده و همچنین زندگی شهری درجه اول، یکی از قطب های توریستی جهان است با توجه به مساحت آن و وجود شرایط اقلیمی متفاوت ، بسیاری از کانادایی ها تعطیلات در داخل کشور را انتخاب میکنند، برای دیدن شهرهایی مانند اتاوا، تورنتو و مونترال که مناظر خیره کننده آنها چشم را متحیر میکند. کانادا کشوری است که مراقبت ساکنان خود است، در این جهت تعدادی برنامه رفاهی اجتماعی توسط دولت ارائه می شود. علاوه بر این دولت کانادا خدمات پزشکی و بهداشتی رایگان و همچنین آموزش رایگان کودکان تا پایان دبیرستان را ارائه می دهد، برنامه های رفاهی اجتماعی کانادا به شرح زیر است

ساکنان کانادا در صورتی که از کار اخراج شوند (بیکار شوند) تا ۶۰ درصد آخرین دستمزد دریافتی خود در صورتی که حداقل به مدت شش ماه در کانادا کار کرده باشند، بهره مند می شوند.

ساکنان کانادا از دولت کمک هزینه هایی تحت عنوان کمک هزینه رفاه اجتماعی دریافت خواهند کرد در صورتی که قادر به حمایت از خود و خانواده خود وهمچنین قادر به گرفتن هر گونه کار نباشند.

ساکنان کانادا تحت طرح بازنشستگی کانادا برای دریافت حقوق بازنشستگی بهره مند می شوند. این طرح به سنی که برای بازنشته شدن انتخاب میکنید بستگی دارد و سن مطلوب برای این طرح ۶۵ سالگی است.
.

دولت های فدرال و استانی در هر ماه مبلغ مشخصی برای تربیت هر کودک ارائه می شود . این مقدار بستگی به درآمد پدر و مادر در سال گذشته دارد.

امروز بیش از هر زمان دیگری آموزش و پرورش فرزندان برای ساختن آینده ای بهتر برای آنها حائز اهمیت است. آموزش و پرورش درکانادا در مدارس دولتی تا پایان دبیرستان رایگان است
هم چنین کشور کانادا دارای یکی از بهترین سیستم های مراقبت های بهداشتی در جهان است . بیمارستان ها، درمانگاه ها و یا مطب پزشکان درسراسر کانادا خدمات خود را معمولا به صورت رایگان در دسترس تمام ساکنان تحت برنامه بیمه بهداشتی ملی ثبت قرار می دهند با تمام این اوصافاین مقاله سعی بر این میباشد که بهترین راه ها برای مهاجرت به کانادا مورد بررسی قرار گیرد.

 

کسب اقامت از طریق سرمایه گذاری

 

پاسپورت کانادا برای کسانی که مشتاق به سرمایه گذاری در این کشور هستند قابل دسترسی است.این سرمایه گذاری برای ایالت کبک کانادا است که حداقل با ۸۰۰,۰۰۰ $  سرمایه و نشان دادن توانایی مالی ۱٫۶ میلیون دلار میتوانند در ابتدا اقامت دائم و سپس پاسپورت کانادایی دریافت نمایید. این سرمایه گذاری به این صورت است که شما این پول را در اختیار دولت کانادا برای مدت ۵ سال قرار میدهید و بعد از ۵ سال بدون هیچ گونه سودی به شما باز گردانده میشود. برای اطلاعات تکمیلی جهت سرمایه گذاری در کشور کانادا و راههای تسهیل کننده این امر با مشاوران مجرب موسسه حقوقی ملک پور تماس بگیرید.توجه داشته باشید هر ساله ظرفیت این نوع  سرمایه گذاری محدود است و به محض اعلام در طی ۱ الی ۲ ماه این ظرفیت تکمیل خواهد شد  به دلیل حجم بالای تقاضای این امر و امن بودن این روش. مدت زمان پروسه این امر حداقل بین ۱ تا ۲ سال میباشد و در نظر داشته باشید که هزینه هایی که در روند این پرونده شما باید پرداخت کنید حداقل ۷۵۰۰تا ۱۰۰۰۰ $ است.

کسب اقامت دائم از طریق skilled worker(express entry)کانادا

این راه یکی از بهترین راه ها برای افراد متخصص جهت مهاجرت به کشور کانادا میباشد که در ابتدای این امر به آنها اقامت دائم تعلق میگیرد.این سیستم بر اساس point base systemمیباشد که هر یک از ویژگی های اعلام شده امتیاز خاصی را برای فرد دارد. برای کسب اقامت دائم کانادا فرد باید دو مرحله را پشت سر بگذارد.

مرحله اول که به (pool)شناخته می شود شما باید در این مرحله از ۱۰۰ امتیاز ممکن حداقل ۶۷ امتیاز را کسب کنید، در این مرحله امتیازها به سن شما ، مدرک تحصیلی شما ، سابقه کاری شما ، مدرک زبان انگلیسی شما، مدرک زبان دوم شما، داشتن آشنای درجه یک  در کشور کانادا و… تعلق میگیرد. در این مرحله اگر حداقل امتیاز لازم را کسب کنید وارد Poolمیشوید.

در این مرحله دوباره شرایط و ویژگی های شما مورد بررسی قرار میگیرد. این مرحله ای است که در صورتی که بتواند فرد امتیازات لازم را کسب کند و در این مرحله انتخاب شود از دولت کانادا اقامت دائم را دریافت میکند.

البته پروسه این امر حداقل ۶تا ۱۸ماه طول میکشد

اخذ ویزای تحصیلی کشور کانادا

کشور کانادایکی از برترین مراکز علم و دانش دنیا میباشد که هر سال  بالغ بر ۱۳۰۰۰۰تا ۱۵۰۰۰۰ نفر دانشگاه های این کشور را برای ادامه تحصیل انتخاب میکنند. سطح علمی بالای دانشگاه ها هزینه های معقول و امکان گرفتن اقامت دائم کشور کانادا ،ویزای تحصیلی رابه یکی از پر متقاضی ترین راه ها برای امر مهاجرت به کانادا قرار داده است.

در ابتدا شما باید رشته مورد نظر خود برای تحصیل را انتخاب کنید و پس از آن به انتخاب دانشگاه و یا شهر مورد نظر خود بپردازید. برای اقدام کردن برای پذیرش در دانشگاه های کانادا شما باید به تناسب مقطع تحصیلی خود مدرک زبان انگلیسی TOEFLیا IELTSبه دانشگاه ارائه کنید. پس از بررسی شرایط اولیه شما دانشگاه برای شما یک نامه پذیرش تحصیلی صادر میکند که در آن هزینه های تحصیل شما نیز اشاره میشود. هزینه های تحصیل بسته به دانشگاه رشته مورد نظر و مقطع تحصیلی میتواند متفاوت باشد. حداقل هزینه تحصیل در کانادا در حدود ۱۲ تا ۱۳ هزار دلار در سال میباشد. شما با ویزای تحصیلی کانادا حق بردن  همراه را نیز خواهد داشت. جهت اطلاعات تکمیلی در زمینه مهاجرت تحصیلی به کانادا با مشاورین مجرب و دفاتر همکار موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل بفرمایید.

پناهندگی در کانادا

در حال حاضربا توجه به ظهور داعش و به وجود آمدن شرایط امنیتی موجود در کشور کانادا  عقلانی نیست تا زمانی که مهاجرت به کانادا دارای مسیر های قانونی و بی خطر میباشد، افراد و خانواده ها به خاطر اخذ اقامت در کانادا به سراغ راهی چون پناهندگی در کانادا بروند. شاید شما نیز شنیده باشید که عده ای از افرادی که خود را متخصص امور مهاجرت به کانادا می نامند اخیرا در رسانه ها و یا سایت های مهاجرتی، راه پناهندگی در کانادا را راهی سریع، ارزان و در عین حال بی خطر برای متقاضیان مهاجرت به کانادا معرفی میکنند دقت کنید فریب ارزان بودن این مسیر ها را نخورید چرا که بر اساس اخبار رسانه های معتبر داخلی و خارجی سالانه تعداد قابل توجهی از ایرانیان و ملیت های دیگر با هدف اخذ اقامت دائم کانادا از طریق پناهندگی، از طرق توریستی و یا دانشجویی وارد کانادا شده تا بعد بتوانند تغییر وضعیت دهند اما در این مسیر موفق نمیشوند. زیرا این مسیر پیچیدگی های خاص خود را دارد و افرادی که دکترای حرفه ای دارند، بر پرونده های پناهندگی در کانادا نظر خواهند داد.

حال بماند که افراد بسیاری هم بهکانادا نرسیده و حتی در مسیر رسیدن به این کشور از راه کشتی و دریا جانشان را هم از دست میدهند! اگر شخصی در خواست پناهندگی در کانادا دهد برای او دادگاه تشکیل میشود و او نیز باید افسر و وکلای اداره مهاجرت کانادا را متقاعد کند که جان و مالش در کشورش به خطر افتاده است به همین دلیل به دولت کانادا پناه آورده است. آمار نشان داده است که بیشتر این پرونده ها شکست میخورند. اگر اشخاص نتوانند این موضوع را ثابت کنند از کانادا اخراج شده و نهایتا سرخورده به کشورشان باز می گردند. پیشنهاد میشود از راه های دیگر مهاجرت به کانادا و یا اخذ اقامت دائم کشور کانادا مطلع شوید تا بهترین مسیر را انتخاب کنید.

ازدواج در کانادا

یکی از طرق مهاجرت به کانادا ازدواج با یک فرد  کانادایی یا کسی که اقامت دائم این کشور را دارد میباشد. اما باید در نظر داشت که نباید تحت تاثیر تبلیغات سوء استفاده گرایانه و متقلبانه(سایت های همسر یابی غیر قانونی) اقدامی را انجام داد  به دلیل پیچیدگی اخذ ویزا از طریق  این امر حتما  به شما پیشنهاد میشود که کلیه اقدامات پرونده خود را زیر نظر وکلای بین المللی  انجام دهید. پروسه این امر حداقل ۶ ماه به طول خواهد انجامید. فردی که شما میخواهید با او ازدواج کنید باید بتواند حداقل شرایط مورد نیاز برای تامین زندگی برای شما در کشور کانادا را فراهم کند.

مهاجرت به کانادا از راه خود اشتغالی

فرد خود اشتغال یا به عبارتی خویش‌ کارفرما کسی است که بتواند با تکیه بر تجربه کاری مناسب و مرتبط خود پس از ورود به کانادا شغلی برای خود ایجاد کند و به واسطه درآمد این شغل هزینه‌ های زندگی خود و خانواده خود را در کانادا پوشش دهد. منظور از تجربه کاری مناسب و مرتبط در اینجا تجربه در زمینه های فرهنگی، ورزشی، و یا مزرعه ‌داری و کشاورزی است
فعالیت­های فرهنگی عبارتند از مشاغلی که به طور کلی به عنوان بخشی از هنر و فرهنگ کانادا به شمار می­آیند. به طور مثال مؤلفان و نویسندگان، هنرمندان خلاق، موسیقی دانان، نقاشان، مجسمه سازان و سایر هنرمندان تجسمی، پشتیبانی فنی و مشاغل موجود در صنعت فیلم سازی، طراحان خلاق و صنعتگران، قهرمانانی که دارای سابقه شرکت و کسب مقام در مسابقات ورزشی بین‌المللی هستند و قادرند در زمینه ورزش تخصصی خود در کانادا به مربیگری پرداخته، باشگاه ورزشی دایر کرده،  و یا در مسابقات جهانی شرکت کنند، ممکن است واجد شرایط اقدام تحت این گروه مهاجرتی باشند.حداقل ارزش خالص (دارایی­های) شما برای این کار ۱۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا می­باشد. همچنین شما باید حداقل ۲ سال تجربه مرتبط با کاری که قصد دارید در کانادا انجام دهید داشته باشید. اما باید توجه داشت که درصد موفقیت این پرونده ها بسیار پایین است زیرا از سرتاسر دنیا برای این امر اقدام خواهد شد و ظرفیت آن بسیار محدود است به طوری که در سال گذشته تنها ۵۰۰ نفر پذیرش شده اند.

 

در پایان باید اشاره کرد برای اقدام به مهاجرت به کشور کانادا و راههای مهاجرتی همچون مهاجرت کاری به کانادا ، مهاجرت تحصیلی به کانادا و مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در کانادا و پناهندگی در کانادا ، ازدواج در کانادا ، تولد در کانادا و … قبل از هر امری تمامی شرایط را به صورت دقیق مورد بررسی قرار داده و اکیدا توصیه میگردد که ویدیو و ویس های موجود در این صفحه را مشاهده نمایید تا اطلاعات کامل تری را کسب نمایید . امید است که از مطالعه این مقاله لذت برده باشید و اطلاعات کافی در باب مهاجرت به کانادا کسب کرده باشید .

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۶۵ نظرات, میانگین: ۴.۵۸ از طریق ۵)
Loading...
308 پاسخ ها
« دیدگاه های قدیمی تر
  1. حسین می گوید:

    سلام
    من ۲۱ سالمه دانشجوی حسابداری هستم
    پدر و مادرم پنجاه و دو سال و پنجاه و یک سالشونه
    پدرم سیکل و مادرم تحصیلات نهضت سواد اموزی دارد
    خواهرم ۱۴ ساله و محصل است
    امکانش هست ما به کانادا مهاجرت کنیم؟
    مرسی

    پاسخ
    • P.Taghavi می گوید:

      با سلام دوست بزرگوار طرق قانونی به شش دسته تقسیم میشوند سرمایه گذاری – ثبت شرکت – ازدواج با تبعه خارجی – ویزای کاری – تولد فرزند – ویزای تحصیلی. شما میتوانید از طریق تحصیل و یا سرمایه گذاری اقدام نمایید اما جهت اینکه باید در مورد مسایل مشاوره انجام گیرد پیشنهاد میکنیم جهت اطلاعات بیشتر و انتخاب گزینۀ مناسب تر با دفاتر همکار ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  2. علی دهقانی می گوید:

    علی دهقانی
    با سلام و خسته نباشید،بنده لیسانس مهندسی برق قدرت هستم،چهارسال توشرکت توزیع برق سابقه دارم ودوره های let’s goوadvanceرو قبلاگذروندم،خواستم بدونم برایwork skillsچه جوری میتونم اقدام کنم،ایاشانس پیداکردن کارتوکانادا رو دارم؟باتشکر

    پاسخ
    • ghazaleh salehi می گوید:

      با سلام و عرض ادب دوست گرامی باید اطلاعات جزیی تری از جمله سن شما و همسر و فرزندانتان و …. و میزان سرمایه شما جهت امر مهاجرت داشته باشیم تا بتوان راهنمایی دقیق تری انجام داد پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتر با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  3. فایزه می گوید:

    با سلام بنده خانم 34 ساله هستم مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد عمران-7 سال سابقه کار-لطفا راهنمایی کنید چطور می توانم برای اقامت در کانادا اقدام کنم.با تشکر

    پاسخ
    • P.Taghavi می گوید:

      با سلام و عرض ادب خدمت شما. دوست گرامی برای گرفتن اقامت امتیازات شما برای ویزای کاری کانادا باید محاسبه گردد و شرایط شما باید به صورت جامع تری بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد. پیشنهاد میکنیم جهت محاسبه امتیاز و مشاوره کاملتری در این باب با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  4. علی حسین پور می گوید:

    با سلام . بنده 38 سالمه و متاهل هستم و یک فرزند 8 ساله دارم . کارمند بانک هستم و دانشجوی ارشد مدیریت بازرگانی . دنبال یک کشور جهت اقامت میگردم که اولویتم کانادا است .سرمایه درحد معمولی دارم . میخواستم بدونم امکان اقامت و کار در کشوری هست . لطفل بنده را راهنمایی کنید .ممنون

    پاسخ
    • m.s می گوید:

      با سلام و عرض ادب امتیازات شما برای برای ویزای Skilled worker باید محاسبه گردد و در صورت داشتن امتیاز کافی بله برای این امر میتوانید اقدام فرمایید. پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  5. ملیکا غیاثی می گوید:

    با سلام و احترام من فقط یک سوال دارم . اینکه من می خواهم بعد از اتمام لیسانی مهندسی صنایع غذایی برای ادامه تحصیل کارشناسی ارشد به کانادا سفر کنم . و من می توانم در دو دانشگاه 1- علم و هنر و 2- دانشگاه آزاد یزد در این رشته لیسانس بگیرم. سوالم این است که آیا کدام یک از این دو دانشگاه که ذکر شد رتبه بالاتر و پذیرش راحت تر و مطمئن تری دارد تا در یکی از این دو دانشگاه لیسانس را به اتمام رسانده و در فوق لیسانس به کانادا مهاجرت نمایم . ممنون میشم راهنمایی فرمایید.

    پاسخ
    • m.s می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تر

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.