راه های مهاجرت به کانادا

  • مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری
  • مهاجرت به کانادا از طریق کار – اسکیل ورکر
  • مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل
  • مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی
  • مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج
  • مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی
لببلئ راههای مهاجرت به کانادا(6 راه تضمینی و قانونی مهاجرت به کانادا)

فرم ارزیابی رایگان:

شما میتوانید از طریق این فرم درخواست خود را برای ما ارسال نمایید و کارشناسان ما پس از انجام بررسی های لازم با شما ارتباط برقرار خواهند کرد.

راههای مهاجرت به کانادا از طرق مختلف را در این مقاله به صورت مفصل و علمی بررسی و تشریح خواهیم نمود ، و با کمک وکیل مهاجرت کانادا قوانین جدید مربوط به راههای مهاجرت به کانادا را در طرق مختلف به عرض شما بزرگواران خواهیم رساند ، مهاجرت به کانادا در سال 2018 همواره یکی از بزرگترین آرزوهای مردمان در سراسر جهان بوده است . راه های مهاجرت به کانادا 2018 بسیار متعدد است راههایی همچون سرمایه گذاری در کانادا ، تحصیل در کانادا ، کار در کانادا و راههای دیگری که شما را در ادامه با آنها آشنا خواهیم نمود، به هر جهت در امر مهاجرت باید بهترین راه را انتخاب نمایید تا آسودگی خاطر برای خود و خانواده خود را فراهم نمایید . پیشنهاد میگردد که در ابتدای امر قبل از مطالعه کامل مقاله فوق ، ویدیو ها و فایل های صوتی موجود در این صفحه را که توسط آقای ملک پور دانشجوی دکتر حقوق در دانشگاه ملی وین و دانشجوی حقوق تجارت  بین الملل در سوئیس و وکیل پایه یک دادگستری ایران مطالب ارزنده ای را در خصوص راه های مهاجرت به کانادا است را به صورت رایگان مشاهده نمایید .

جهت مهاجرت به کانادا باید به اطلاع شما برسانیم که راه های زیادی را میتوان امتحان کرد که به صورت سریع میتوان به تحصیل در کانادا به همراه بورسیه یا بدون بورسیه , مهاجرت از طریق اسکیل ورکر و سرمایه گذاری در کانادا اشاره کرد . البته شایان ذکر است که راه های دیگری برای مهاجرت به کانادا وجود دارد که از شما دعوت میگردد فایل های تصویری و صوتی را در ابتدا مشاهده و سپس مقاله را به صورت کامل مطالعه نمایید .

مهاجرت به کانادا از جمله مباحثی  میباشد که توجه اکثر متقاضیان مهاجرت را به خود معطوف کرده است. در حال حاضر بسیاری از متقاضیان مهاجرت به کانادا در رسانه ها و در سایت های مختلف به دنبال پیداکردن بهترین راه های مهاجرت به کانادا میباشند. میتوان گفت اطلاعات ضد و نقیض بسیاری در باب شرایط مهاجرت به کانادا  در رسانه ها وجود دارد. موسسه حقوقی ملک پور با در نظر گرفتن مباحث حقوقی بین الملل، از فضای قانونی امور مربوط به مهاجرت به کانادا استفاده کرده تا بتواند مشاوره ی صحیح و اطلاعات جامع در رابطه با طرق مهاجرت به کانادا در اختیار شما متقاضیان عزیز قراردهد. دوستان بسیاری تماس گرفته و سوال میپرسند که در میان راه های مختلف مهاجرت به کانادا سریعترین کدام است؟ یا برای گرفتن ویزای کانادا چه باید کرد؟ و یا مهاجرت به کانادا و تحصیل در کانادا ، اقامت کاری کانادا ، skilled worker(express entry)   چه اقدامات اولیه ای  نیاز دارد؟

به جهت اینکه شرایط شما نیز ارزیابی شود تا مشخص شود که واجد شرایط مهاجرت به کانادا هستید یا خیر پیشنهاد میکنیم  تماسی برقرار کرده و در باب امر حقوقی مهاجرت به کانادا با مشاورین مجرب و وکلای برتر موسسه حقوقی ملک پور در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران ما صحبت نمایید.

فایل تصویری مؤسسه ملک پور در رابطه با مهاجرت به کانادا

video راههای مهاجرت به کانادا(6 راه تضمینی و قانونی مهاجرت به کانادا)

فایل تصویری مؤسسه ملک پور در رابطه با مهاجرت به کانادا

audio راههای مهاجرت به کانادا(6 راه تضمینی و قانونی مهاجرت به کانادا)

اطلاعات جامع در مورد کشور کانادا

مهاجرت به کانادا و کسب اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری

پاسپورت کانادا برای کسانی که مشتاق به سرمایه گذاری در کانادا هستند قابل دسترسی است.این سرمایه گذاری برای ایالت کبک کانادا است که حداقل با ۸۰۰,۰۰۰ $  سرمایه و نشان دادن توانایی مالی ۱٫۶ میلیون دلار میتوانند در ابتدا اقامت دائم و سپس پاسپورت کانادایی دریافت نمایید. این سرمایه گذاری به این صورت است که شما این پول را در اختیار دولت کانادا برای مدت ۵ سال قرار میدهید و بعد از ۵ سال بدون هیچ گونه سودی به شما باز گردانده میشود. برای اطلاعات تکمیلی جهت سرمایه گذاری در کشور کانادا و راههای تسهیل کننده این امر با مشاوران مجرب موسسه حقوقی ملک پور تماس بگیرید.توجه داشته باشید هر ساله ظرفیت این نوع  سرمایه گذاری محدود است و به محض اعلام در طی ۱ الی ۲ ماه این ظرفیت تکمیل خواهد شد  به دلیل حجم بالای تقاضای این امر و امن بودن این روش. مدت زمان پروسه این امر حداقل بین ۱ تا ۲ سال میباشد و در نظر داشته باشید که هزینه هایی که در روند این پرونده شما باید پرداخت کنید حداقل ۷۵۰۰تا ۱۰۰۰۰ $ است.

کسب اقامت دائم کانادا از طریق skilled worker(express entry)کانادا

این راه یکی از بهترین راههای مهاجرت به کانادا برای افراد متخصص جهت مهاجرت به کشور کانادا میباشد که در ابتدای این امر به آنها اقامت دائم تعلق میگیرد.این سیستم بر اساس point base systemمیباشد که هر یک از ویژگی های اعلام شده امتیاز خاصی را برای فرد دارد. برای کسب اقامت دائم کانادا فرد باید دو مرحله را پشت سر بگذارد.

مرحله اول که به (pool)شناخته می شود شما باید در این مرحله از ۱۰۰ امتیاز ممکن حداقل ۶۷ امتیاز را کسب کنید، در این مرحله امتیازها به سن شما ، مدرک تحصیلی شما ، سابقه کاری شما ، مدرک زبان انگلیسی شما، مدرک زبان دوم شما، داشتن آشنای درجه یک  در کشور کانادا و… تعلق میگیرد. در این مرحله اگر حداقل امتیاز لازم را کسب کنید وارد Poolمیشوید.

در این مرحله دوباره شرایط و ویژگی های شما مورد بررسی قرار میگیرد. این مرحله ای است که در صورتی که بتواند فرد امتیازات لازم را کسب کند و در این مرحله انتخاب شود از دولت کانادا اقامت دائم را دریافت میکند.

البته پروسه این امر حداقل ۶تا ۱۸ماه طول میکشد.

مهاجرت به کانادا از طریق اخذ ویزای تحصیلی کشور کانادا

کشور کانادایکی از برترین مراکز علم و دانش دنیا میباشد که هر سال  بالغ بر ۱۳۰۰۰۰تا ۱۵۰۰۰۰ نفر دانشگاه های این کشور را برای ادامه تحصیل انتخاب میکنند. سطح علمی بالای دانشگاه ها هزینه های معقول و امکان گرفتن اقامت دائم کشور کانادا ،ویزای تحصیلی رابه یکی از پر متقاضی ترین راههای مهاجرت به کانادا  قرار داده است.

در ابتدا شما باید رشته مورد نظر خود برای تحصیل را انتخاب کنید و پس از آن به انتخاب دانشگاه و یا شهر مورد نظر خود بپردازید. برای اقدام کردن برای پذیرش در دانشگاه های کانادا شما باید به تناسب مقطع تحصیلی خود مدرک زبان انگلیسی TOEFLیا IELTSبه دانشگاه ارائه کنید. پس از بررسی شرایط اولیه شما دانشگاه برای شما یک نامه پذیرش تحصیلی صادر میکند که در آن هزینه های تحصیل شما نیز اشاره میشود.

هزینه های تحصیل بسته به دانشگاه رشته مورد نظر و مقطع تحصیلی میتواند متفاوت باشد. حداقل هزینه تحصیل در کانادا در حدود ۱۲ تا ۱۳ هزار دلار در سال میباشد. شما با ویزای تحصیلی کانادا حق بردن  همراه را نیز خواهد داشت. جهت اطلاعات تکمیلی در زمینه مهاجرت تحصیلی به کانادا با مشاورین مجرب و دفاتر همکار موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل بفرمایید.

مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی در کانادا

در حال حاضربا توجه به ظهور داعش و به وجود آمدن شرایط امنیتی موجود در کشور کانادا  عقلانی نیست تا زمانی که مهاجرت به کانادا دارای مسیر های قانونی و بی خطر میباشد، افراد و خانواده ها به خاطر اخذ اقامت در کانادا به سراغ راهی چون پناهندگی در کانادا بروند. شاید شما نیز شنیده باشید که عده ای از افرادی که خود را متخصص امور مهاجرت به کانادا می نامند اخیرا در رسانه ها و یا سایت های مهاجرتی، راه پناهندگی در کانادا را راهی سریع، ارزان و در عین حال بی خطر برای متقاضیان مهاجرت به کانادا معرفی میکنند دقت کنید فریب ارزان بودن این مسیر ها را نخورید چرا که بر اساس اخبار رسانه های معتبر داخلی و خارجی سالانه تعداد قابل توجهی از ایرانیان و ملیت های دیگر با هدف اخذ اقامت دائم کانادا از طریق پناهندگی، از طرق توریستی و یا دانشجویی وارد کانادا شده تا بعد بتوانند تغییر وضعیت دهند اما در این مسیر موفق نمیشوند. زیرا این مسیر پیچیدگی های خاص خود را دارد و افرادی که دکترای حرفه ای دارند، بر پرونده های پناهندگی در کانادا نظر خواهند داد.

حال بماند که افراد بسیاری هم به کانادا نرسیده و حتی در مسیر رسیدن به این کشور از راه کشتی و دریا جانشان را هم از دست میدهند! اگر شخصی در خواست پناهندگی در کانادا دهد برای او دادگاه تشکیل میشود و او نیز باید افسر و وکلای اداره مهاجرت کانادا را متقاعد کند که جان و مالش در کشورش به خطر افتاده است به همین دلیل به دولت کانادا پناه آورده است. آمار نشان داده است که بیشتر این پرونده ها شکست میخورند. اگر اشخاص نتوانند این موضوع را ثابت کنند از کانادا اخراج شده و نهایتا سرخورده به کشورشان باز می گردند. پیشنهاد میشود از دیگر راههای مهاجرت به کانادا و یا اخذ اقامت دائم کشور کانادا مطلع شوید تا بهترین مسیر را انتخاب کنید.

مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج در کانادا

یکی از طرق مهاجرت به کانادا ازدواج با یک فرد  کانادایی یا کسی که اقامت دائم این کشور را دارد میباشد. اما باید در نظر داشت که نباید تحت تاثیر تبلیغات سوء استفاده گرایانه و متقلبانه(سایت های همسر یابی غیر قانونی) اقدامی را انجام داد  به دلیل پیچیدگی اخذ ویزا از طریق  این امر حتما  به شما پیشنهاد میشود که کلیه اقدامات پرونده خود را زیر نظر وکلای بین المللی  انجام دهید. پروسه این امر حداقل ۶ ماه به طول خواهد انجامید. فردی که شما میخواهید با او ازدواج کنید باید بتواند حداقل شرایط مورد نیاز برای تامین زندگی برای شما در کشور کانادا را فراهم کند.

مهاجرت به کانادا از راه خود اشتغالی

فرد خود اشتغال یا به عبارتی خویش‌ کارفرما کسی است که بتواند با تکیه بر تجربه کاری مناسب و مرتبط خود پس از ورود به کانادا شغلی برای خود ایجاد کند و به واسطه درآمد این شغل هزینه‌ های زندگی خود و خانواده خود را در کانادا پوشش دهد. منظور از تجربه کاری مناسب و مرتبط در اینجا تجربه در زمینه های فرهنگی، ورزشی، و یا مزرعه ‌داری و کشاورزی است.
فعالیت­های فرهنگی عبارتند از مشاغلی که به طور کلی به عنوان بخشی از هنر و فرهنگ کانادا به شمار می­آیند. به طور مثال مؤلفان و نویسندگان، هنرمندان خلاق، موسیقی دانان، نقاشان، مجسمه سازان و سایر هنرمندان تجسمی، پشتیبانی فنی و مشاغل موجود در صنعت فیلم سازی، طراحان خلاق و صنعتگران، قهرمانانی که دارای سابقه شرکت و کسب مقام در مسابقات ورزشی بین‌المللی هستند و قادرند در زمینه ورزش تخصصی خود در کانادا به مربیگری پرداخته، باشگاه ورزشی دایر کرده،  و یا در مسابقات جهانی شرکت کنند، ممکن است واجد شرایط اقدام تحت این گروه مهاجرتی باشند.حداقل ارزش خالص (دارایی­های) شما برای این کار ۱۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا می­باشد. همچنین شما باید حداقل ۲ سال تجربه مرتبط با کاری که قصد دارید در کانادا انجام دهید داشته باشید. اما باید توجه داشت که درصد موفقیت این پرونده ها بسیار پایین است زیرا از سرتاسر دنیا برای این امر اقدام خواهد شد و ظرفیت آن بسیار محدود است به طوری که در سال گذشته تنها ۵۰۰ نفر پذیرش شده اند.

سخن آخر

در پایان باید اشاره کرد برای اقدام به مهاجرت به کشور کانادا و راههای مهاجرت به کانادا همچون مهاجرت کاری به کانادا ، مهاجرت تحصیلی به کانادا و مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در کانادا و پناهندگی در کانادا ، ازدواج در کانادا ، تولد در کانادا و … قبل از هر امری تمامی شرایط را به صورت دقیق مورد بررسی قرار داده و اکیدا توصیه میگردد که ویدیو و ویس های موجود در این صفحه را مشاهده نمایید تا اطلاعات کامل تری را کسب نمایید . امید است که از مطالعه این مقاله لذت برده باشید و اطلاعات کافی در باب مهاجرت به کانادا کسب کرده باشید .درصورت تمایل به اخذ مشاوره ای حرفه ای و دقیق که بتوانید با سنجیدن تمام جوانب و بررسی شرایط خودتان جهت راههای مهاجرت به کانادا تصمیم گیری درستی داشته باشید میتوانید با ما در دفتر مرکزی ما در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل نمایید و از امکان مشاوره رایگان تلفنی ما استفاده بفرمایید.

دیگر مقالات مرتبط با کشور کانادا

درباره کانادا
زندگی در کانادا
سرمایه گذاری در کانادا
ازدواج در کانادا
کار در کانادا
پناهندگی کانادا
اسکیل ورکر کانادا
خوداشتغالی در کانادا
law راههای مهاجرت به کانادا(6 راه تضمینی و قانونی مهاجرت به کانادا)
411 پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تر
  1. علی حسینی گفته:

    سلام وقت بخیر: 26سالمه لیسانس کامپیوترم.برادر بنده ب روش پناهندگی 4ساله تورنتو هست. زبان خیلی کم بلدم پول هم ندارم :)) چطور میتونم برم پیش برادرم؟؟

    Rating: 5
    پاسخ
    • Azade گفته:

      با سلام
      شما باید اثبات نمایید که می توانید هزینه های زندگی و تحصیل خود را برای یک سال تامین نمایید. می توانید از طریق ارائه مدارک مربوط به بورسیه نیز نشان دهید که بخشی یا همه هزینه های شما تامین می شود.

      در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      شما همچنین می توانید فرم ارزیابی را از لینک زیر تکمیل کنید تا کارشناسان ما از طریق واتس اپ با شما تماس بگیرند.

      https://malekpour.ir/contact-us/

      پاسخ
  2. نیلوفر گفته:

    با عرض سلام من 28 سالمه، کارشناسی ارشد بیولوژی دارم. امتحان آیلتس آکادمی 5.5 شدم و سابقه کار ندارم یعنی کار کردم ولی سابقه بیمه من در ارتباط با رشتم نبوده. و دوس دارم برای کانادا تحصیلی اقدام کنم و حدود 500 میلیون تومان سرمایه دارم. می خواستم بپرسم با این شرایط امکان تحصیل و گرفتن ویزای تحصیلی دارم و از آخرین مدرک تحصیلی من 3 سال می گذرد ممنون می شم راهنمایی کنید.

    Rating: 4
    پاسخ
    • shahram گفته:

      با سلام. با شماره 02149196000 تماس بگیرید تا کارشناسان ما دقیق شرایط شما را بررسی نموده و راهنمایی لازم را ارائه دهند. شما همچنین می توانید فرم ارزیابی را از لینک زیر تکمیل کنید تا کارشناسان ما از طریق واتس اپ با شما تماس بگیرند.
      https://malekpour.ir/contact-us/

      پاسخ
  3. Reza گفته:

    سلام . من خدمت سربازی رو در قرارگاه خاتم سپاه ( در یک مجتمع تفریحی وابسته به سپاه )گذروندم و ۱ سال سابقه بسیج فعال دارن . با توجه به تروریستی اعلام شدن سپاه توسط امریکا ایا گذروندن خدمت سربازی در سپاه و داشتن سابقه بسیج فعال میتونه در روند مهاجرت به کانادا یا استرالیا و کشورهای اروپایی مشکلی ایجاد کنه ؟؟

    Rating: 5
    پاسخ
    • shahram گفته:

      با سلام. این موارد بستگی به نظر افسر مهاجرتی خواهدداشت ولی افسر مهاجرتی در این زمینه بیشتر سوابق شما در شبکه های اجتماعی را بررسی خواهد نمود تا نوع کارت پایان خدمت شما را.

      پاسخ
  4. بابک گفته:

    سلام
    من ۴۱ سال داردم فوق لیسانس ریاض هستم در زمینه امنیت اطلاعات سایبری دارای ۱۰ سال سابقه کار هستم و متاهل بدون فرزند هستم، می خواستم بدونم برای ادامه تحصیل در حوزه IT یا ریاضی می توانم در سطح دکتری در یکی از دانشگاهای اروپایی پذیرفته بشم، اگز شدنی باشه تا یک سال اینده مدرک زبان را بگیرم، آیا با توجه به گرایش کاری می توانم کار کنم

    Rating: 5
    پاسخ
    • shahram shahidi گفته:

      با سلام. اخذ بورسیه تحصیلی و تحصیل رایگان در دانشگاه های خارجی با توحه به میزان بالای درخواست بورسیه تحصیلی توسط متقاضیان در سراسر جهان، نیازمند داشتن شرایط ویژه علمی، مقالات ISI، رزومه تحصیلی قوی، مدرک زبان با نمره بالا و سایر شرایط مشابه می باشد. همچنین می بایست از استاد دانشگاهی در دانشگاه های کشور مورد نظر تاییدیه داشته باشید. فرم زیر را پر نموده و در صورت داشتن شرایط لازم، با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      https://malekpour.ir/فرم-درخواست-ارزیابی-اخذ-بورسیه

      پاسخ
  5. محمد علی گفته:

    سلام
    35 ساله هستم
    مجرد
    کارشناس ارشد رشته مهندسی مواد (متالورژی)
    آیلتس 6 جنرال
    7 سال سابقه کار مرتبط با بازرسی جوش
    کدام روش برای مهاجرت من مناسب هست؟

    Rating: 5
    پاسخ
  6. میلاد گفته:

    سلام و عرض خسته نباشید.
    می خواستم اگر امکانش باشه بنده رو راهنمایی کنید.
    بنده دوره سربازی رو زیر نظر ارتش در سازمان فنی و حرفه ای امریه بودم و پایان خدمت رو ارتش صادر کرده ولی سه ماه کسری بسیج ( کارت فعال و کارت سبز) گرفتم و از خدمت 24 ماه ام 3 ماه کسر شد ، با توجه به شرایت کنونی موجود، میخواستم بپرسم این کسری که گرفتم در مسیر اخذ ویزا برای تحصیل یا کار در کشور های اروپایی و کانادا برای من مشکل ساز خواهد بود یا خیر؟
    و البته یکی از دوستان بنده هم دقیقا تو شرایط منه ولی هنوز کسری نگرفته و در حال خدمته ،بنظرتون اقدام کنه یا خیر برای کسری؟

    Rating: 4
    پاسخ
  7. محمد جهانگیری گفته:

    سلام من از طریق یک دفتر آژانس هوایی واسه ویزای توریستی اقدام کردم الان 3 ماه هستش از اثر انگشتم گذشته وارد 4 ماه شده میگه هنوز جواب نیومده به نظر شما این مورد عادی هستش یا اینکه جواب امده بهم میگه نیومده؟؟؟؟؟؟

    Rating: 4
    پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تر

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Rating: 4