اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان

  • اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان و شرایط عمومی
  • اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان و شرایط زندگی در ساسکاچوان
  • اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان و نحوه امتیاز بندی
  • اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان و مشاغل مورد نیاز
  • اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان و هزینه های زندگی
  • اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان و نرخ بیکاری
  • اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان و موسسات کاریابی
  • اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان و الحاق خانواده
  • اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان و مزایای آن
اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان و مقدمه ای بر آن

اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان که به اختصار SNIP نامیده می شود، در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. اگر قصد مهاجرت به کانادا را دارید و در حرفه خود متخصص هستید احتمالا این سوالات برای شما مطرح می شود که آیا می توان از طریق تخصص های شغلی اقامت دائم کانادا را اخذ نمود؟ و یا اینکه چه افرادی واجد شرایط این هستند که به عنوان نیروی کار ماهر جهت اخذ اقامت دائم کانادا اقدام نمایند؟ کار در کانادا و اخذ اقامت دائم کانادا همواره مورد توجه بسیاری از مهاجران از جمله ایرانیان بوده است، از این رو این مقاله برای پاسخ گویی به سوالات احتمالی مطرح شده و آگاهی شما در خصوص اخذ اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان توسط موسسه حقوقی ملک پور نگاشته شده است. شما می توانید جهت کسب اطلاعات کامل در خصوص این برنامه و بررسی شرایط شما به عنوان کاندید برای شرکت در این برنامه با کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره MIE اتریش مشاوره تخصصی داشته باشید.

فایل صوتی موسسه ملک پور در رابطه با اسکیلد ورکر کانادا

audio اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان

مقاله مرتبط

کار در کانادا

اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان و شرایط عمومی

برنامه مهاجرتی ساسکاچوان یا SINP به شما امکان می دهد تا به کانادا مهاجرت کنید. اگر شرایط و تخصص ذکر شده توسط مقامات ایالتی ساسکاچوان را داشته باشید، می توانید برای اخذ اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان اقدام نمایید. از طریق SINP درخواست های اقامت غیر کانادایی هایی که می خواهند در ساسکاچوان زندگی کنند و واجد شرایط هستند به دولت فدرال معرفی می شود تا بتوانند اقامت دائم کانادا را دریافت کنند.

اخذ اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان به دو صورت امکان پذیر می باشد.

  • اکسپرس اینتری (Express Entry)

    مختص به متقاضیانی است که در حال حاضر در استخر اکسپرس اینتری هستند و تمایل دارند در استان ساسکاچوان زندگی کنند. در صورتی که عنوان شغلی شخص در لیست مشاغل مودر نیاز استان بوده و شرایط لازم برای اقدام از این روش را داشته باشد، می تواند برای برنامه استانی ساسکاچوان درخواست دهد. در صورتی که با درخواست شخص موافقت شود، 600 امتیاز در استخر کسب خواهد نمود و در دوره بعدی دعوت نامه دریافت کرده و از استخر بیرون خواهد آمد و می تواند جهت اخذ اقامت دائم کانادا به دولت فدرال درخواست دهد.

  • مشاغل مورد نیاز

    جهت اقدام از طریق این بخش نیازی نیست که شخص در استخر اکسپرس اینتری باشد. در این حالت شخص مدارک مورد نیاز را برای دولت استانی ساسکاچوان ارسال می کند و در صورتی که واجد شرایط باشد از سمت استان انتخاب می شود و می تواند درخواست اقامت دائم کانادا را به دولت فدرال ارسال نماید.

اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان و شرایط زندگی در ساسکاچوان

از جمله عواملی که ممکن است متقاضیان را به شرکت در برنامه اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان ترغیب نماید، شرایط مطلوب زندگی در این کشور می باشد. ساسکاچوان کیفیت زندگی بالا، جامعه قوی و متحد و فرصت های شغلی فراوان را ارائه می دهد تا برای شما و خانواده تان محیطی مطمئن برای زندگی فراهم سازد. ساسکاچوان دارای هنر و فرهنگی پر جنب و جوش، پارک های استثنایی و بسیاری از امکانات ورزشی و تفریحی می باشد. این استان به عنوان زادگاه خدمات درمانی شناخته شده است و ساکنان آن از خدمات مراقبت پزشکی رایگان و خدمات بهداشتی عالی برخوردار هستند.

سیستم آموزشی ساسکاچوان در هر سطح فرصت های مقرون به صرفه برای تحصیل افراد ارائه می دهد. تمام فارغ التحصیلان از یک برنامه تأیید شده در یک موسسه واجد شرایط در سال 2006 یا پس از آن امکان دریافت 20،000 دلار کمک هزینه تحصیلی خواهند داشت. ایالت ساسکاچوان در حال حاضر اقتصاد مناسب و رو به رشدی دارد که شرایط زندگی و کار در این استان را دلپذیر تر می کند، به طوری که:

  • این استان در حال حاضر یک سوم پتاس در جهان و یک پنجم از اورانیوم جهان را فراهم می کند.
  • ساسکاچوان بیش از یک سوم کل گندم صادر شده در جهان را تامین می کند و صادر کننده بزرگ عدس و نخود خشک می باشد.
  • ساسکاچوان علاوه بر اینکه یک پیشرو جهانی در بخش کشاورزی است، پنجمین تولید کننده نفت در آمریکای شمالی نیز می باشد.
  • تولید کنندگان ساسکاچوان طیف گسترده ای از کالاها را تولید می کنند، که به بازارهای کل کانادا و سراسر جهان صادر می شوند.
کاریابی در کانادا

اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان و نحوه امتیاز بندی

متقاضیان اخذ اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان باید ابتدا در سیستم امتیاز بندی ارزشیابی شوند و در صورت کسب امتیازات لازم واجد شرایط این برنامه خواهند بود. برای اقدام از طریق این برنامه باید، از 100 امتیاز حداقل امتیاز 60 را کسب کنید تا بتوانید از طریق برنامه نیروی کار ماهر بین المللی SNIP اقدام کنید. پس از اخذ امتیازات اگر شخص در حال حاضر در استخر اکسپرس اینتری باشد 600 امتیاز به دست خواهد آورد و متعاقباً در ماه بعد از استخر خارج می شود و می تواند جهت اخذ اقامت دائم کانادا درخوست دهد. در صورتی که شخص در استخر اکسپرس اینتری نباشد، پس از انتخاب شدن از طرف استان و دریافت تاییدیه می تواند مستقیماً درخواست اقامت دائم کانادا را به دولت فدرال اعلام نماید.

جدول امتیازات زیر برای تعیین اینکه آیا شما برای دسته بندی به عنوان نیروی کار ماهر بین المللی واجد شرایط هستید، استفاده می شود. از طریق اسنادی که ارائه می دهید امتیازات شما محاسبه می شود. شما در هر بخش فقط یکی از امتیازات را می گیرید.

فاکتور 1: موفقیت در بازار کار
A: تحصیلات و آموزش
مدرک کارشناسی ارشد یا دکتری، معادل با مدرک کانادایی 23
مدرک لیسانس یا مدرک تحصیل در یک دوره حداقل سه ساله در یک دانشگاه یا کالج 20
مجوز رسمی تجارت برابر با یک نیروی کار ماهر در تجارت در ایالت ساسکاچوان 20
دیپلم معادل کانادا که نیاز به دو تا حداکثر سه سال تحصیل در یک دانشگاه، کالج، دانشکده تجارت یا دانشکده فنی و یا دیگر موسسات رسمی پس از دوره متوسطه دارد 15
گواهی معادل کانادا یا حداقل دو ترم اما کمتر از دو سال تحصیل در یک دانشگاه، کالج، دانشکده تجارت یا دانشکده فنی و یا دیگر موسسات رسمی پس از دوره متوسطه 12
B: تجربه کار حرفه ای

·         تجربه کار ادعا شده باید مرتبط باشد با شغلی که در برنامه خود انتخاب کرده اید.

·         یک سال تجربه کاری به 12 ماه کامل از تجربه کاری اطلاق می شود.

الف) در 5 سال قبل از تاریخ ارسال درخواست
5 سال 10
4 سال 8
3سال 6
2 سال 4
1 سال 2
ب) در دوره 6 تا 10 سال قبل از تاریخ ارسال درخواست
5 سال 5
4 سال 4
3سال 3
2 سال 2
کمتر از 1 سال 0
C: مهارت های زبان
برای تبدیل نمره مدرک زبان خود به معادل معیار زبان کانادایی یا CLB می توانید به آدرس زیر مراجعه کنید.
CLB 8 و بالاتر 20
CLB 7 18
CLB 6 16
CLB 5 14
CLB 4 12
انگلیسی و فرانسوی زبانان بدون نمره آزمون زبان 0
D: سن
کمتر از 18 سال 0
18 تا 21 سال 8
22 تا 34 سال 12
35 تا 45 سال 10
46 تا 50 سال 8
بالاتر از 50 سال 0
حداکثر امتیازات برای فاکتور 1 70

فاکتور 2: اتصال به بازار کار ساسکاچوان و تطبیق پذیری

امتیازات برای برقراری ارتباط قوی با بازار کار ساسکاچوان اعطا می شود که نشان دهنده توانایی برای موفقیت در سکونت و ایجاد اقتصادی موفق در ساسکاچوان به عنوان یک مقیم دائم می باشد.

امتیازات زیر تنها برای افراد دارنده پیشنهاد کار از ایالت ساسکاچوان می باشد.
پیشنهاد کار برای استخدام به عنوان نیروی کار ماهر از کارفرمای ساسکاچوان 30
امتیازات زیر فقط برای زیرمجموعه های مشاغل مورد نیاز و اکسپرس اینتری در ساسکاچوان می باشد.
بستگان خانوادگی در ساسکاچوان (متقاضی یا همسر او دارای یک وابسته خانوادگی است که شهروند کانادا است یا اقامت دائم دارد . ساکن ساسکاچوان است. این وابستگان می تواند شامل: والدین، خواهر و برادر، پدربزرگ و مادربزرگ، عمه، عمو، خواهرزاده، برادرزاده، پسر عموی و اعضای خانواده تان، و یا عروس و داماد خانوداه باشد. 20
سابقه کار در ساسکاچوان

(حداقل 12 ماه سابقه کار در 5 سال گذشته تحت مجوز کار قانونی)

5
سابقه تحصیل در ساسکاچوان

(حداقل یک سال تحصیلی تمام وقت در یک موسسه آموزش عالی پس از مقطع متوسطه در ساسکاچوان تحت یک مجوز معتبر تحصیل)

5
حداکثر امتیازات برای فاکتور 2 30
حداکثر امتیازات برای فاکتور 1 و 2 100

اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان و مشاغل مورد نیاز

لیستی از مشاغل مورد نیاز برای نیروی کار ماهر خارجی توسط مقامات ایالت ساسکاچوان منتشر شده است که در ادامه می توانید مشاهده کنید. برای شرکت در این برنامه به عنوان متخصص در این رشته ها نیاز است که مدارک تحصیلی و گواهی مربوطه که تخصص شما را اثبات می نماید ارائه دهید. متقاضیان اخذ اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان باید یکی از مهارت های زیر را داشته باشند.

کد طبقه بندی شغلی (NOC) مشاغل و توصیفات
2154 نقشه برداران زمین
3111 روانپزشکان
3215 تکنولوژیست های تابش پزشکی
3234 امدادگران
4151 روانشناسان
4212 کارگران خدمات اجتماعی
4214 مربیان کودک
3211 تکنسین آزمایشگاه پزشکی
6331 برش گوشت
7201 پیمانکاران و سرپرستان، ماشینکاری، تشکیل فلزات، شکل دادن و احداث کار و مشاغل مربوطه
7204 پیمانکاران و سرپرستان، معاملات نجاری
7311 مکانیک صنعتی
7312 مکانیک تجهیزات سنگین
7321 تکنسین خدمات خودرو، مکانیک کامیون و اتوبوس
7322 تعمیرات خودرو بدنه خودرو
7237 جوشکاران
7384 خدمات بازسازی خودرو
0822 مدیران باغبانی
8252 پیمانکاران خدمات کشاورزی، ناظران مزرعه و کارگزاران دامداری متخصص
0821 مدیران کشاورزی

ویزای کار ایالت پرنس ادوارد کانادا

اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان و هزینه های زندگی

بدون شک یکی از عومل مهم در زمان تصمیم گیری در خصوص مهاجرت به یک کشور، هزینه های زندگی در آن کشور می باشد. ساسکاچوان مکان مناسبی برای زندگی همراه با خانواده است و دارای فرصت های مناسبی برای سرمایه گذاری یا راه اندازی یک کسب و کار می باشد. هزینه های مسکن در ساسکاچوان پایین تر از بسیاری از شهرهای بزرگ کانادا است و داشتن خانه برای افراد مقرون به صرفه و قابل دسترس است. بر خلاف دیگر استان های کانادا، پرداخت حق بیمه شخصی برای خدمات بهداشتی پایه و مورد نیاز الزامی نمی باشد و می توانید به محض رسیدن برای بیمه درمانی درخواست دهید. مالیات فروش استان با نرخ 6 درصد پایین ترین مالیات فروش در میان سایر استان های کانادا می باشد. به دلیل اینکه حداکثر زمان رفت و آمد در شهرهای بزرگ، حدود 20 دقیقه است، هزینه های رفت و آمد پایین می باشد. هزینه تحصیل در مدارس دولتی برای ساکنان ساسکاچوان رایگان می باشد. همچنین فارغ التحصیلان رشته های تایید شده، که تمایل به شرکت در تحصیلات تکمیلی دارند 20،000 دلار کمک هزینه تحصیلی دریافت می کنند.

در جدول زیر جزئیات سایر هزینه های زندگی در ساسکاچوان برای متقاضیان اخذ اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان بررسی شده است.

مایحتاج هزینه (دلار کانادا)
غذا، در رستوران ارزان قیمت 10.00
کاپوچینو 3.83
کک / پپسی 1.82
آب 1.52
1 لیتر شیر 1.78
نان سفید تازه 1.85
1 کیلو گرم برنج (سفید) 4.00
12 عدد تخم مرغ 2.9
1 کیلو گرم پنیر محلی 10.00
1 کیلو گرم سینه مرغ 10.00
هزینه برق، گرمایش، خنک کننده، آب، زباله برای یک آپارتمان 85 متری در یک ماه 219.44
اجاره 1 ماه آپارتمان (1 خوابه) در مرکز شهر 1،075.00
اجاره 1 ماه آپارتمان (3 اتاق خواب) در مرکز شهر           1،566.67

 

اقامت کانادا از طریق کار

اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان و نرخ بیکاری

با توجه به اینکه نرخ بیکاری در کانادا 5.8 درصد می باشد، شانس کاریابی در این کشور بالا می باشد. لازم به ذکر است در سال های اخیر مشاغل جدید زیادی در کانادا ایجاد شده است و این روند همچنان ادامه دارد، پیش بینی می شود نرخ بیکاری در کانادا در سال 2020 به صفر درصد خواهد رسید. در نمودار زیر نرخ بیکاری در کانادا در سال های اخیر برای متقاضیان اخذ اقامت دائم کانادا نمایش داده شده است.

Capture اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان

اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان و موسسات کاریابی

برای جسجوی کار در کانادا می توان از طریق وبسایت های کاریابی اقدام کرد و با توجه به رزومه خود شغل مناسب را بیابید. برای اینکه بتوانید با موفقیت به کار در کانادا بپردازید باید یک رزومه آماده کنید که در آن توانایی ها، مهارت ها و علایق خود را به وضوح شرح داده اید. برخی از مهم ترین وبسایت های کاریابی در کانادا در لیست زیر معرفی شده اند.

  • www.jobbank.gc.ca: در وبسایت بانک کار روزانه بالغ بر 2000 آگهی شغلی منتشر می شود.
  • www.canadajobs.com
  • www.monster.ca
  • www.workopolis.com
  • www.workaway.info
  • www.gooverseas.com
  • www.goabroad.com

اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان و الحاق خانواده

شما باید اسناد مربوط به اعضای خانواده خود را ضمیمه درخواست اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان کنید. اعضای خانواده شامل افراد زیر می باشد:

  • همسر
  • پارتنر: حداقل به مدت یک سال باید با هم زندگی کرده باشید.
  • فرزندان وابسته
    • که کمتر از 22 سال سن دارند و مجرد هستند.
    • یا بیش از 22 سال سن دارند اما از قبل از 22 سالگی به شما وابستگی مالی داشته اند.
    • یا به دلیل شرایط ذهنی یا جسمی قادر به پشتیبانی مالی از خود نیستند.

پدر، مادر، خواهر و برادر نمی توانند به عنوان همراهان شما در درخواست شما ذکر شوند. اگر در درخواست خود از ابتدا همراهان را عنوان نکنید بعد از آن نمی توانند برای اقامت دائم کانادا از طریق شما اقدام کنند. اگر عضوی وابسته از خانواده شما قرار نیست با شما به کانادا مهاجرت کند، باید دلیلی دقیق و اسناد حمایتی داشته باشید که نشان می دهد چرا آن ها با شما نمی آیند. دلایل قابل قبول، جدایی قانونی و حکم حضانت می باشد. اگر وابستگان با شما مهاجرت نکنند و مدارک قانع کننده ارائه ندهید، SINP ممکن است درخواست شما را رد صلاحیت کند (مثلا به دلایل مالی، مسائل مربوط به حضانت حل نشده و غیره).

اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان و مزایای آن

از مزایای اخذ اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان می توان به این نکات اشاره داشته که، پروسه زمانی جهت اخذ اقامت دائم کانادا کوتاه تر می باشد و همچنین افسران مهاجرت استانی برای توضیح شرایط و فرآیند برنامه به شما کمک خواهند کرد. مقامات دولتی ساسکاچوان تصمیم نهایی را در مورد وضعیت شما به عنوان کاندید اخذ اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان خواهند گرفت و زمانی که برای اخذ اقامت دائم کانادا به اداره مهاجرت و شهروندی کانادا درخواست می دهید به عنوان کاندید استان ساسکاچوان شناخته می شوید. که این امر سبب می شود در صورتی که در حال حاضر در استخر اکسپرس اینتری داشته باشید با دریافت 600 امتیاز از استخر خارج شوید و یا اگر در اکسپرس اینتری نیستید می توانید مستقیما درخواست اقامت دائم کانادا را به دولت فدرال اعلام کنید.

پس از مشاهده ویدئو راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت، می توانید وکیل خود در امر مهاجرت باشید.

راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت
اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان و سخن پایانی

اخذ اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان و شرایط لازم برای اقدام از طریق این برنامه مورد بررسی دقیق و تخصصی قرار گرفت. از طریق این برنامه در صورتی که تخصص های مورد نیاز را دارا باشید و امتیاز لازم را کسب نمایید می توانید برای اخذ اقامت دائم کانادا اقدام کنید. از جمله مزایای مهم این طرح این می باشد که از ابتدا به شما اقامت دائم کانادا اعطا می شود. همچنین به اعضای خانواده شما نیز اقامت دائم کانادا اعطا خواهد شد و شما امکان زندگی و کار در یکی از بهترین ایالت های کانادا در کنار خانواده خود خواهید داشت. امید است این مقاله اطلاعات اصلی و مهم در خصوص نحوه اخذ اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان را در اختیار گذاشته باشد. کارشناسان ما در موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره MIE اتریش در امر مهاجرت و اقامت دائم کانادا آمادگی ارائه خدمات مشاوره ای تخصصی را دارا می باشند و شما می توانید از طریق تماس با دفاتر ما از مشاوره رایگان تخصصی بهره مند شوید. همچنین می توانید سوالات خود را در خصوص مهاجرت به کانادا و اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان در بخش دیدگاه های همین مقاله عنوان نموده و در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخ بگیرید.

law اقامت دائم کانادا از طریق برنامه استانی ساسکاچوان
5 پاسخ
  1. محمد علی گفته:

    سلام
    35 ساله هستم
    کارشناس ارشد مهندسی مواد
    7 سال سابقه کار مرتبط با بازرسی جوش
    آیلتس 6
    1. آيا میتونم برای استان ساسکچوان اقدام کنم؟
    2. چقدر طول میکشه تا پس از اقدام، جواب بگیرم؟
    2. پس از ورود به ساسکچوان چقدر طول میکشه تا کار پیدا کنم؟

    Rating: 4
    پاسخ
    • shahram shahidi گفته:

      با سلام. کار در کانادا از طریق امتیازبندی و دارای شرایط خاصی بوده و ویژه متخصصان و نیروهای کار ماهر است که پس از قبولی در سیستم امتیاز بندی طی مراحلی ویزای کار کانادا را به دست می آوردند همچنین پروسه درخواست تا اخذ ویزای کار کانادا زمان بر است. در صورت نیاز به کسب اطلاعات در این زمینه می توانید با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000
      شما همچنین می توانید فرم ارزیابی را از لینک زیر تکمیل کنید تا کارشناسان ما از طریق واتس اپ با شما تماس بگیرند.
      https://malekpour.ir/contact-us/

      پاسخ
  2. مژگان نساجان گفته:

    سلام دکتر ملک پور عزیزشوهرمن دیپلم هستند ولی درحرفه ی خودکه طراحی سنتی ومعرق کاشیهای هفت رنگ میباشد استادهستند وحدودا ده نفربرایشان کار میکنند ازین طریق میتونند اخذ اقامت کانادا یاهرکشوری را داشته باشند .؟

    Rating: 5
    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Rating: 5