اقامت از طریق کار درلوکزامبورگ

یکی از مسئلی که امروزه مورد توجه جوانان و خانواده های آنان می باشد، کاریابی یا اقامت از طریق کار در کشورهای اروپایی می باشد. آیا ازقوانین اقامت از طریق کار در لوکزامبورگ اطلاعاتی دارید؟ آیا می توان از طریق کار در لوکزامبورگ به اقامت دائم این کشور دست یافت؟ اقامت از طریق کار در لوکزامبورگ چه شرایطی دارد؟ وکیل مورد وثوق جهت انجام خدمات اقامت از طریق کار در لوکزامبورگ چه شرایطی دارد؟ باخدمات موسسه حقوقی ملک پور درایران وسایر کشورهای جهان به خصوص کشورهای اروپایی ویاکشورهای اسکاندیناوی،ایالات متحده آمریکا،کانادا واسترالیا،آشنایی دارید؟در این مختصر، سعی ما براین است تا شرایط و ویژگیهای وکیل مورد اعتماد، جهت انجام خدمات اقامت از طریق کار در لوکزامبورگ و شرایط اخذ اقامت از طریق کار در لوکزامبورگ به اختصار برای شما تشریح شود.
لوکزامبورگ:
یکی از کشورهای نسبتاً ثروتمند و مرفه اروپایی که وسعت کمی هم دارد لوکزامبورگ می باشد، با توجه به درآمد نسبتاً بالای شهروندان در این کشور، کشور لوکزامبورگ مقصد خوبی برای جوانانی است که خواهان اخذ اقامت از طریق کار در کشور لوکزامبورگ می باشند. اما شرایطی که در اتحادیه اروپا وجود دارد به نحوی است که اقامت از طریق کار در کشورلوکزامبورگ را برای نیروی کار خارجی، خصوصاً ایرانیان با مشکل مواجه نموده است. درآمد این کشور ازطریق بنگاههای بی شمار اقتصادی رده اول دنیا وبانک های بین المللی وسرمایه گذاری صنایع اروپا در بازار بورس وسرمایه این کشور می باشد.این کشور، پایتخت اتحادیه اروپاست وبیشتر افراد مرفه اروپا،دراین کشور ساکن هستند.

شرایط اخذ اقامت ازطریق کار درلوکزامبورگ:

شرط اشتغال به کار خارجی ها دراروپا به این صورت است که براساس قوانین اتحادیه اروپا،درصورتی که شرکت یابنگاه ویاصنعتی دراروپا،نیاز به نیروی کار داشته باشد،ابتدا لازم است این پیشنهاد شغلی،درکشوری که نیاز به نیروی کار دارد،ازطریق آگهی دررسانه های کثیرالانتشار به مدت سه ماه اعلام شود اگر دراین سه ماه داوطلبی پیدا نشد،به مدت سه ماه دراتحادیه اروپا،آگهی می شود ودر صورتی که بعد ازمنقضی شدن این دو مهلت نیروی کار پیدا نشد،امکان ارسال دعوتنامه کاری وجود دارد.در صورتی که شخص فارغ التحصیل یکی از کشورهای حوزه شنگن باشد و یا اقامت یکی از کشورهای اروپایی را داشته باشد، امکان اقامت از طریق کار در لوکزامبورگ برای وی مهیاست.  به عنوان مثال اگر یک شخص ایرانی در یکی از کشورهای اروپایی مدرک تحصیلی اخذ نموده و حین تحصیل مشغول به فعالیتی باشد که امکان پرداخت مالیات را برای وی فراهم آورده باشد، امکان اخذ اقامت دائم اروپا را دارد. این شخص با توجه به اینکه فارغ التحصیل اروپاست و در اروپا حضور دارد، جهت کاریابی و اخذ اقامت در لوکزامبورگ، نسبت به کسی که در ایران ساکن است و تحصیل نموده، دارای اولویت می باشد.
تحصیل در لوکزامبورگ به دلیل عدم وجود مراکز آموزشی عالی و دانشگا ههای معتبر در این کشور، قابل توصیه نیست، اما تحصیل در یکی از دانشگاه های معتبر اروپا که در کشورهای نظیر آلمان، اتریش، اسپانیا، ایتالیا و یا پرتغال و اخذ مدرک تحصیلی معتبر، برای شخص فارغ التحصیل، امکان اخذ اقامت دائم اروپا از طریق کار در لوکزامبورگ وجود دارد.
همسایگی با کشورهای نظیر آلمان، بلژیک و فرانسه، و امکان تحصیل رایگان در این کشورها، یکی ازمزایایی است که این کشورهارابه منزله  پلی برای ورودجوانان جویای کارودرآمد به کشور لوکزامبورگ و کار در یکی از سرمایه دارترین کشورهای اروپایی و در نهایت اخذ اقامت از طریق کار در کشور لوکزامبورگ تبدیل کرده است.

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.
با توجه به مطالب پیش گفته، موسسه حقوقی  ملک پور، امکان معرفی وکلای معتبر مهاجرتی جهت ارائه خدمات تحصیل رایگان در آلمان، فرانسه و بلژیک و خدمات کاریابی در کشور لوکزامبورگ و اقامت از طریق کار در لوکزامبورگ  را دارد. جهت اخذ اطلاعات بیشتر درباره اخذ اقامت از طریق کار در لوکزامبورگ با دفاتری که در سایت موسسه حقوقی  ملک پور معرفی شده اند تماس حاصل فرماییدواز اطلاعات به روز شده وکلای پایه یک دادگستری ومشاورین حقوق مهاجرت وبین الملل بهره مند شوید.
محمدرضا مهری

4 پاسخ
  1. ماهان گفته:

    با درود و احترام خدمت شما جناب ملک پور
    من وکیل پایه یک دادگستری هستم در مورد چگونگی مهاجرت به اروپا ( لوگزامبورگ ) از طریق شغلم میخواستم بدونم .
    با توجه به شغل بنده چطور میتوانم مهاجرت کنم ؟

    با احترام

    پاسخ
    • P.Taghavi گفته:

      سلام و عرض ادب. دوست بزرگوار برای اخذ ویزای کار از طریق شغلتان بهتر است که شما job offer یعنی دعوت نامه کاری داشته باشید تا بتوانید برای این نوع ویزاها اقدام نمایید در غیر اینصورت شانسی نخواهید داشت. با توجه به شرایطتان پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتر و بررسی روشهای دیگر مهاجرت با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  2. آرسام مهدیان گفته:

    سلام و درود بر آقای ملک پور عزیز
    وقت بخیر
    انشاالله که هر کجا هستید سالم و سلامت باشید.
    سوال داشتم از خدمتتون جهت ویزای کار در کشور های لیختن اشتاین ، لوکزامبورگ، سوئیس.
    اول این که کدام یکی از این کشور ها واقعا خوبه(از لحاظ مالیاتی، درآمد بالا، کم هزینه بودن مخارج، کیفیت زندگی و..)برای کار؟
    دوم_ فعلا مدرک بنده دیپلم هست و 18 سالمه و میخوام اینجا مدرک لیسانس مدیریت مالی بگیرم و با یک سابقه کاری خوب برم برای ویزای کار. پیشنهاد شما چی هست؟ آیا لیسانسم رو اینجا بگیرم؟ یا اینکه از الان اقدام کنم برای ویزا؟
    سوم_هزینه های گرفتن ویزای کاری در کشور پیشنهادی شما چقدره؟
    چهارم_لطفا اگه امکانش هست در مورد کشور پیشنهادیتون(لیختن اشتاین یا لوکزامبورگ یا سوئیس) یه توضیحی بدید که چرا این کشور پیشنهاد شماست نسبت به دو کشور دیگه.
    سپاس از لطفتون
    منتظر جوابتون هستم.

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ادب. امکان اقدام برای ویزای تحصیلی با شرایط شما وجود دارد. برای اخذ ویزای کار به حداقل لیسانس و ۳ سال سابقه کار مرتبط نیاز است که در کشورهایی که مورد نیاز شماست پیشنهاد شغلی نیز یکی از عوامل محسوب می شود. برای اخذ اطلاعات کامل در خصوص روشهای متناسب با شرایط خود پیشنهاد میکنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.