,

اخذ گرین کارت از طریق تخصص

 

 

اخذ گرین کارت از طریق تخصص

اخذ گرین کارت از طریق تخصص ۲۰۱۷ – کار کردن در آمریکااخذ گرین کارت آمریکا از طریق کار در آمریکا – مهاجرت به آمریکا از طریق تخصص و بررسی امکان آن در این مقاله نگاشته شده است.

آیا تا به حال فکر کرده اید، چگونه میتوانید گرین کارت آمریکا دریافت کنید؟ آیا تا به حال درباره راه های قانونی دریافت گرین کارت تحقیق کرده اید؟ آیا میدانید کشور آمریکا به عنوان سرزمین فرصت ها نام گرفته است و به متخصصان میتوانند با زندگی در آمریکا آینده ای درخشان برای فرزندانشان تامین کنند؟ آیا شنیده بودید افراد متخصص میتوانند به طور قانونی در آمریکا مشغول به کار شوند؟ دو راه برای اخذ گرین کارت وجود دارد و یکی از آن ها از طریق کاریابی است.

مجلس نمایندگان آمریکا با هدف جذب استعدادهای درخشان، قوانین مهاجرتی آمریکا را طوری طراحی کرده اند که شهروندان غیرآمریکایی با پیدا کردن شغل در اقامن ایالات متحدهرا به دست بیاورند. در این قوانین شرکت اسپانسر آمریکایی بایستی برای اقامت دایم آمریکا شما به اداره مهاجرت آمریکا درخواست دهد.. افیسر ویزا مشورت در انتخاب نوع ویزا را بسیار توصیه میکنند زیرا ویزاهای مهاجرتی طبقات گوناگون دارند و انتخاب طبقه مناسب در گرفتن گرین کارت آمریکا شما نقش بسزایی بازی میکند. شما میتوانید با اخذ اقامت دایم آمریکا برای همسر و فرزندان خود نیز اقدام کنید.

اداره مهاجرت ایالات متحده آمریکا به متقضیان هشدار میدهد که از جعل مدارک پرهیز کنند زیرا جریمه های نقدی سنگینی به همراه دارد.افیسرهای سفارت آمریکا سالیانه ویزای هزاران نفر از متقاضیان را رد می کنند زیرا دقت لازم در تهیه مدارک را نداشته اند. مشاوران  و وکلای تحصیل کرده موسسه مشاوره ای MIE پاسخگوی تمامی سوالات شما هم وطنان در زمینه اخذ اقامت آمریکا، مراحل و مدارک مورد نیاز آن هستند. در این مقاله ما به ویزای مهاجرتی کار میپردازیم و شرایط قانونی آن را بیان میکنیم.

قوانین کلی EB-2

 

ویزا مهاجرتی EB-2 برای کسانی مناسب است که مدرک حرفه ای از دانشگاه یا استعداد خارق العاده ای دارند. استعداد و توانایی آن ها بایستی در زمینه های علوم، هنر و تجارت باشد. برای اخذ ویزای EB-2 شما نیاز به دعوت نامه از کارفرمای آمریکایی و گواهی پذیرش از وزارت کار آمریکا را دارید. نامه گواهی از وزارت کار زمانی صادر می شود که کارفرمای شما ثابت کند هیچ آمریکایی صلاحیت و مهارت شغل شما را ندارد. گرفتم این گواهی دشوار می شود اگر شما رابطه فامیلی با کار فرما دارید یا شریک تجاری او هستید. تاییدیه وزارت کار برای اداره مهاجرت آمریکا بسیار با اهمیت است و از چندین ماه تا چند سال به طول می انجامد. طبقه EB-2 دارای سه گروه می باشد که در ادامه مقاله شما را با هر یکی از آن ها به همراه شرایطشان آشنا می کنیم.

 

گروه اول – این گروه شامل کسانی می شود که که دارای مدرک حرفه ای مانند کارشناسی ارشد به بالا هستند مانند دانشمندان، محققان و دانشجویان دکترا. افرادی که مدرک کارشناسی دارند به همراه پنج سال سابقه کار حرفه ای پس از آن نیز شامل این گروه می شوند. برای اثبات پنج سال سابقه کار، شما نیاز به گرفتن نامه از کارفرمایان خود در طول آن پنج سال دارید. به علاوه، مدارک اصلی را کاملا ترجمه شده به اداره ی مهاجرت آمریکا ارایه دهید.

 

گروه دوم – این گروه شامل کسانی می شود که استعدادی خارق العاده و کمیاب در رشته های علوم، هنر و تجارت را دارند که عملکردشان به اقتصاد آمریکا نفع می رساند. شما برای اینکه واجدالشرایط ویزا مهاجرتی آمریکا گروه دوم از طبقه EB-2 نیازی به مدرک دانشگاهی ندارید. شرایط اخذ این ویزا اینست که شما باید حداقل سه تا از شش مدارک زیر را داشته باشید.

 

۱. مدرک تحصیلی یا جایزه رسمی از موسسه آموزشی مرتبط به توانایی فوق العاده شما

 

۲. مدارکی که ثابت کند شما حداقل ده سال سابقه کار تمام وقت داشته اید

 

۳. گواهی یا مجوز تخصصی

 

۴. درآمدی بالا به سبب مهارت والای شما

 

۵. عضویت در سازمان یا انجمنی خاص

 

۶. برگزاری مراسم تجلیل از دست آوردهای شما از طرف دولت، سازمان های بین المللی و معتبر.

 

۷. هرگونه مدارک مشابه به آنچه تا الان ذکر شد

 

گروه سوم – این گروه شامل کسانی می شود که استعداد و مهارت علمی شان به طور جدی برای سرزمین آمریکا مفید است. از ویژگی های اصلی این گروه از EB-2 اینست که شما نیازی به نامه از کارفرما و گواهی پذیرش از وزارت کار آمریکا را ندارید. به همین علت، پروسه گرفتن گرین کارت شما سریعتر انجام می شود. شرایط این ویزا با گروه یک و دو مشابه است اما نیازی به نامه کارفرما نیست.

 

پنج گام برای گرفتن EB2

 

۱. پیدا کردن کار فرما و شغلی مناسب

 

۲. گرفتن گواهی پذیرش از وزارت کار آمریکا به نام فرم ETA-750

 

۳. پر کردن فرم های گرین کار

 

۴. پرداخت هزینه ی فرم ها

 

۵. دریافت گرین کارت

 

 

پنج نکته طلایی درباره مهاجرت کاری EB2

 

 

 

۱. همسر و فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال نیز میتوانند همزمان در خواست گرین کارت کنند.

 

۲. همسر و فرزندان میتوانند با طی مراحل قانونی اجازه کار داشته باشدند.

 

۳. گرفتن ویزای EB-2 به افراد متخصص پیشنهاد می شود.

 

۴. کار کردن در مناطق در حال توسعه یا کمتر توسعه یاقته میتواند امتیاز خوبی برای گروه سوم باشد.

 

۵. پروسه گرفتن گرین کارت از طبقه EB2  کوتاهتر از EB3 است.

سال گذشته حدود نیم میلیون نفر از خاک ایالات متحده دیپورت شدند چون قوانین اقامت آمریکا را رعایت نکردند. مطالب این مقاله درباره کار در سرزمین فرصت ها بسیار خلاصه بوده واکیدا توصیه میشود پیش از هرگونه اقدامی با مشاوران حقوق مهاجرت مشورت کنید.. موسسه مشاوره ای MIE تمامی مشاوره ها در زمینه ویزای اخذ گرین کارت، مراحل مدارک مورد نیاز آن را ارائه میدهند. شما میتوانید جهت اخذ مشاوره تلفنی رایگان با دفاتر موسسه مشاوره ایMIE همکار موسسه حقوقی ملک پور در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل بفرمایید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۱۲ نظرات, میانگین: ۵.۰۰ از طریق ۵)
Loading...
4 پاسخ ها
  1. دلاویز می گوید:

    با سلام وخسته نباشید. همسرم 32 سالشونه و فوق لیسانس مهندسی فناوری اطلاعات هستند در زمینه دوربین های مدار بسته چندین پروژه انجام دادند و در بسیاری از زمینه های کامپیوتر تخصص دارند. سابقه کار بیش از 10 سال دارند و خودم فوق لیسانس مدیریت بازاریابی هستم و سابقه کاری 4سال دارم. آیا شانسی برای دریافت اقامت امریکا با این شرایط وجود داره؟

    پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و عرض احترام. با توجه به شرایط فعلی شانس اخذ ویزای کشور آمریکا اندک می باشد و با دشواری هایی همراه است. برای اطلاع از کشورهای متناسب با شرایط خود نظیر المان یا اتریش پیشنهاد میکنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  2. حسین می گوید:

    سلام
    بنده نویسنده هستم (البته هنوز هیچ کتابی رو به چاپ نرسوندم) و می خوام از طریق ویزای توریستی وارد آمریکا بشم و بعد با پیدا کردن ناشر و انتشار کتاب، اقامت آمریکا رو دریافت کنم.
    آیا این کار امکان پذیر هست؟

    پاسخ
    • mie editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ارادت. اخذ ویزای توریستی در حال حاضر شانس بسیار کمی دارد و اخذ اقامت از طریق ویزای توریستی ممکن نخواهد بود. برای بررسی بیشتر پیشنهاد می کنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.