اخذ تابعیت ایرلند از طریق تولد

در این مقاله در مورد اخذ تابعیت ایرلند از طریق تولد توضیح می دهیم که در واقع راههای زیادی برای اخذ تابعیت کشور ایرلند وجود دارد که یکی از این راهها اخذ تابعیت ایرلند از طریق تولد می باشد که موسسه ی حقوقی ملک پور برای شما درباره ی اخذ تابعیت ایرلند از طریق تولد و شرایط و مدارک مورد نیاز آن صحبت می نماید . اخذ تابعیت ایرلند از طریق تولد در واقع یکی از راههایی می باشد که افراد زیادی برای آن اقدام می نمایند به همین دلیل موسسه ی حقوقی ملک پور  ، اخذ تابعیت ایرلند از طریق تولد را در این مقاله توضیح می دهد .

اخذ تابعیت و اقامت کشور ایرلند چیست ؟ راه های اخذ اقامت و تابعیت از طریق تولد در کشور ایرلند چیست؟ چه شرایطی برای اخذ تابعیت تولد در کشور ایرلند ملزوم است؟

موسسه حقوقی ملک پور در زمینه های مختلف و طرق مهاجرت به اشخاصی که قصد مهاجرت را دارند راهنمایی های مورد نیاز را میدهد تا بتوانند در این امر بسیار مهم بهترین انتخاب را داشته باشند .

کشور ایرلند که یکی از کشور های عضو غیر اتحادیه اروپا است در مورد تابعیت از طریق خون و خاک سیستمی را برگزیده است که ان سیستم خون است . میتوان سیستم خون را این گونه تعریف کرد که کشور برای طفلی که پدر یا مادر او ایرلندی باشد تبعه ی ایرلندی میداند .

تابعیت از طریق تولد جزء اصلی ترین انواع تابعیت محسوب می شود.در ایرلند تابعیت از طریق پدر ومادر ایرلندی اعطا میشود ونشان دهنده این است که تولد درایرلند به خودی خود باعث کسب تابعیت ایرلندی نمیشود. این موضوع به این معنا می باشد که ایرلند درمورد تابعیت اصل خون را پذیرفته است.

ابتدا نکته قابل ذکر این است که پدر و مادر غیر ایرلندی که فرزندی توسط آنها متولد شده است برای ماندن در کشور ایرلند باید اجازه اقامت خود را تمدید کنند جهت تمدید اقامت متقاضیان غیر ایرلندی که بالا ذکر شده آنها باید به تکمیل فرم درخواست inis پردازند این فرم درخواست هم در رابطه با پدر و مادر غیر ایرلندی است و هم برای کودک تازه متولد شده در کشور ایرلند

در یک طرح بندی مشخص توسط دولت ایرلند جهت اجازه ماندن پدر و مادر غیر ایرلندی و فرزند متولد شده در ایرلند این اجازه برای پدر و مادر غیر ایرلندی تا قبل از ۲۰۰۵ توسط دولت داده شده بوده است طرح کودک متولد شده ایرلند به نام ibc )۲۰۰۵ (است که اجازه اقامت در ایرلند در سال های ۲۰۰۷ و ۲۰۱۰ نیز بیشتر شد

حق تابعیت و اجازه اقامت کودک متولد شده در ایرلند و همچنین حق تابعیت پدر و مادر غیر هلندی که در ایرلند متولد شده است پس از یک اقامت سه ساله به آنها اعطا می‌شود که به بسته به شرایط استثنایی و موقعیت بهتر می‌تواند این اقامت بیشتر هم باشد.

اگر شما مایل به تمدید اجازه اقامت خود هستید و و گرفتن حق تابعیت ایرلند و زندگی تحت نظر دولت ایرلند ابتدا شما نباید محکومیت جنایی داشته باشید سفر شما باید همراه با کودک متولد شده در کشور ایرلند در خدمات مهاجرین لندن حضور بیابید inis شهر برگ و دوبلین و یا نزدیک ترین اداره مهاجرت به خود در محل گاردا در خارج از دوبلین به ارائه مستندات بپردازید.

موسسه ی حقوقی کلک پور در زمینه ی حقوق بین الملل از جمله مهجرت از طریق راه های قانونی شما را راهنمایی میکند . اخذ تابعیت از طریق تولد در کشور ایرلند یکی از راه های قانونی برای مهاجرت به کشور ایرلند است که میتوانید در این زمینه از مشاوران مجرب موسسه حقوقی ملک پور راهنمایی بخواهید .

 

_  لازم به ذکر است ۱۴ روز زودتر و قبل از انقضای اجازه اقامت فعلی بهتر از اقدام نمایید جهت تحقق تابعیت خود

مدارک لازم :

گذرنامه هویت ملی اصلی

کارت GNIB

 

مدارک و شواهد از اقامت مستمر در دولت ایرلند به عنوان مثال قبوض برق و آب و یا نامه ای رسمی از ادارات دولتی و تاریخ اقامت NB  :قبوض برق و آب که به تنهایی کافی نیست و به آنها باید آدرس فعلی محل سکونت خودتان را ارائه دهید

شواهد مستند که فرزند ایرلندی فرزند خودشماست شما به عنوان مثال نامه ای از مدارس و نامه ای از پزشک و غیره

شواهد مستند از نقش شما در زندگی فرزند متولد شده در ایرلند شواهد باید نشان دهد که فرزند به شما وابسته است

_ هرگونه اطلاعات مربوطه دیگر

اگر شما قادر به ماندن همراه با فرزند متولد شده در ایرلند نیستید یا نمی‌توانید مدارک ذکر شده فوق را ارائه دهید باید دلیل بیاورید برای اداره مهاجرت ایرلند

اگر شما قادر به ماندن همراه با فرزند متولد شده در ایرلند نیستید یا نمی توانیم مدارک ذکر شده فوق را ارائه دهید و دلیل ارائه داده شده ی شما مورد قبول نبوده است تمدید اجازه اقامت شما رد می شود

با تمدید نشدن اجازه اقامت پدر و مادر و فرزند متولد شده در ایرلند شما دیگر اجازه باقی ماندن و اجازه مشروع دیگری مانند حق رای در کشور ایرلند را ندارید

تمدید اجازه اقامت که پدر مادر و فرزند متولد شده در ایرلند می دهد برای ثبت نام ۳۰۰ یورو هزینه دارد

نکته قابل توجه اگر اجازه اقامت شما به پایان رسیده است و تمدید نکرده اید وزیر کشور این تصمیم را می گیرد که شما به صورت غیر قانونی در کشور ما نده اید مگر اینکه جایگزینی تامین کنیم

شرایط تمدید ibc و اطلاعات فرد :

طبق تصمیمات وزیر کشور ایرلند اجازه اقامت مجدد برای سه سال دیگر زمانی اعطا می‌شود که شرایط ذیل را بپذیرید جهت گرفتن حق تابعیت کشور ایرلند.

باید به طور مداوم در دولت ایرلند مستقل باشید و یک نقش فعال به عنوان پدر یا مادر فرزند متولد شده در کشور داشته باشید جهت اخذ تابعیت کشور ایرلند

باید به قوانین کشور است ایرلند آگاه و هیچ درگیری و فعالیت جناحی نداشته باشید تلاش برای رشد اقتصاد به خود و کشور ایرلند و فعالیت بادوام در اشتغال و حرفه ای خود به اخذ تابعیت و اقامت کمک می کنند

قبول داشتن اعطای اجازه اقامت به نداشتن حق مشورت یا حق رای

در پایان بهتر است بدانید  اقامت دائم یا تابعیت زمانی به ثمر می‌نشیند که پدر و مادر غیر ایرلندی و فرزند متولد شده در ایرلند تمامی شرایط فوق را بپذیرند و در صورت نقض هرگونه از شرایط فوق در زمان اجازه موقت منجر به لغو اقامت توسط وزیر می‌شود.

هموطنان عزیزی که قصد ماهجرت به کشور های مانند کشور ایرلند را دارند بهتر است تحقیقات بیشتری در زمینه ی دیگر راه های مهاجرت داشته باشند از جمله تحصیل و کار در کشور ایرلند و همچنین کشورهایی ماانند آلمان و اتریش که خود هم میتواند راه پیشرفتی باشد هم راهی اسان تر برای اخذ اقامت و تابعیت کشور ایرلند زیرا که راه هایی چون پناهندگی و … کاری بس دشوار و غیر قانونی میباشد.

 

موسسه حقوقی ملک پور همراه با کادری مجرب در زمینه ی مهاجرت شما را راهنمایی میکند تا بهترین راه را بر گزینید.

ممنون از حسن انتخاب شما.

 

منابع :

www.inis.gov.ie/en/inis/pages/wp07000030

https://www.iranmohajerat.ir/category/%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%B3-%D8%B1%D9%88%D8%B4-2/%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%AE%D9%88%D9%86-%D9%88-%D8%AE%D8%A7%DA%A9/

 

نگارنده: مرتضی واقفی

 

 

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.