اخذ اقامت از طریق کار در روسیه

آیا اخذ اقامت از طریق کار در روسیه امکان پذیر است؟ آیا از قوانین و شرایط کار و زندگی در روسیه اطلاع دارید؟ شرایط اخذ اقامت از طریق کار در روسیه چیست؟ آیا اخذ اقامت از طریق کار در روسیه نیازمند رعایت قوانین خاصی در کشور روسیه است؟ وبسایت ها و مؤسسات کاریابی در روسیه کدام است؟
اخذ اقامت از طریق کار در روسیه طی چه مدتی انجام می شود؟ در روش اخذ اقامت از طریق کار در روسیه امکان ملحق شدن فرزند و همسر به عنوان همراه متقاضی اصلی نیز وجود دارد؟ راه های اخذ اقامت از طریق کار در روسیه چیست؟ آیا مزایای اخذ اقامت از طریق کار در روسیه را می دانید؟  آیا راه های آسانتری نسبت به اخذ اقامت از طریق کار در روسیه وجود دارد؟

در صورتی که پس از خواندن مقاله ی حاضر همچنان به پاسخ پرسش های خود دست نیافتید، می توانید با مشاورین برجسته و وکلای مجرب موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نموده و از مشاوره ی تخصصی آنها در زمینه ی حقوق بین الملل بهره مند گردید.

مجوز کار  
استخدام اتباع خارجی در فدراسیون روسیه (RF) مطابق با قانون وضعیت قانونی اتباع خارجی در فدراسیون روسیه که در تاریخ ۲۵ ژوئیه ۲۰۰۲ تصویب شد انجام می شود.
استخدام و اشتغال خارجی ها در روسیه نیز مانند سایر کشورهای جهان مستلزم طی کردن مراحلی قانونی است، بنابراین پیش از انعقاد هرگونه قراردادی کارفرما و کارمند خارجی موظف به اخذ مجوزهای لازم هستند، در بیشتر موارد کارفرما مسئول اخذ مجوز کار برای متقاضی است.
جهت استخدام یک کارمند خارجی که باید ویزای RF داشته باشد، کافرما مستلزم است که برای متقاضی درخواست مجوز کار بدهد تا متقاضی نیز جهت اخذ ویزای کاری درخواست بدهد.
هنگام تمدید مجوز و ویزای کار نیز دوباره کارفرما مستلزم است جهت اخذ این مجوزها  اقدام کند. روند اخذ مجوز برای اتباع کشورهایی که نیازی به ویزای RF ندارند، پیچیدگی کمتری دارد. ولی باز هم کارفرما مستلزم است که در این امر مشارکت کند. در این مورد کارفرما باید درخواست مجوز کار بدهد و متقاضی نیز تمام مدارک و اسناد لازم جهت اخذ مجوز را در اختیار کارفرما قرار دهد.
شهروندان خارجی در فدراسیون روسیه که نیازی به اخذ ویزا ندارند و بالای ۱۸ سال هستند با کمک امتیازنامه می توانند مشغول به کار شوند.

  • اتباع فدراسیون روسیه: با اهداف شخصی، خانوادگی و مشابه این ها و نه برای فعالیت های تجاری
  • اشخاص حقوقی و کارآفرینان
  • دفاتر اسناد رسمی خصوصی
  • وکلا، جهت تحقیقات حقوقی

سایر افرادی که فعالیت های حرفه ای آن ها مطابق با قوانین فدرال مربوط به گواهی یا ثبت دولتی است.

مراحل قانونی

نخستین مرحله ی لازم جهت اخذ مجوز کار برای یک تبعه ی خارجی که قصد کار در روسیه را دارد بدین صورت است که کارفرما برای کارمند خارجی سهمیه اخذ کند. تنها مشکل این است که وقتی کارفرما در سال جاری درخواست سهمیه می دهد در واقع یک سال بعد این سهمیه را دریافت خواهد کرد.
به علاوه مهلت درخواست تخصیص سهمیه تا پیش از یکم ماه مه است. ابتدا کارفرما مستلزم است با استفاده از مدارک لازم ثابت کند که هیچ فرد جایگزین دیگری در کشور روسیه برای آن شغل وجود ندارد.

جهت استخدام یک تبعه ی خارجی که نیازمند ویزای RF است، کافرما باید امور زیر را انجام دهد:

  • درخواست سهمیه بدهد
  • مجوز کار اخذ کند
  • از سرویس مهاجرت فدرال مجوز رسمی اخذ کند
  • یک قرارداد کاری در حضور مقامات مرتبط با تبعه ی خارجی انعقاد کند.
  • پس از اخذ مجوز کار، آن را برای فرد متقاضی ارسال کند
  • دعوتنامه ورود به روسیه را برای متقاضی ارسال کند
  • ویزای کاری چند ورودی برای تبعه خارجی اخذ کند
  • تبعه خارجی را در اداره مهاجرت ثبت نمایید

تبعه ی خارجی باید امور زیر را انجام دهد:

  • گواهی پزشکی اخذ کند
  • دیپلم یا مدرک تحصیلی خود را به کارفرما ارائه دهد
  • در بخش کنسولگری در کشور خود با استفاده از دعوتنامه ی کارفرما، ویزای کاری تک ورودی اخذ کند.

جهت استخدام یک تبعه خارجی که به ویزای RF نیازی ندارد، کارفرما مستلزم انجام امور زیر است:

  • مجوز کار اخذ کند
  • تبعه خارجی را در اداره مهاجرت ثبت نماید
  • تبعه ی خارجی باید امور زیر را انجام دهد:
  • گواهی پزشکی اخذ کند

گروه های زیر از مرحله ی اخذ مجوز کار معاف هستند:

  • اتباع خارجی که دارای اقامت دائمی کشور روسیه هستند
  • شرکت کنندگان برنامه های کمکی دولت جهت مهاجرت داوطلبانه ی روس های ساکن در خارج از خاک این کشور و خانواده ی آن ها به روسیه
  • کارمندان مأموریت های دیپلماتیک و آژانس های کنسولگری در فدراسیون روسیه، کارمندان سازمان های بین المللی و خدمه ی آن ها
  • کارمندان نهادهای خارجی (تولیدکنندگان یا تأمین کنندگان) که کار نصب و راه اندازی (قراردادی نظارتی) یا خدمات فنی تجهیزات عرضه شده (ضمانت تعمیرات پس از فروش) به روسیه را ارائه می دهند.
  • روزنامه نگاران معتبر در فدراسیون روسیه
  • دانشجویان خارجی که در روسیه در مؤسسات آموزشی تحصیل و در طول تعطیلات کار می کنند.
  • دانشجویانی که در روسیه در مؤسسات آموزشی تحصیل و به صورت پاره وقت در همان مؤسسه کار می کنند.
  • سخنرانان دعوت شده به فدراسیون روسیه جهت سخنرانی در مؤسسات آموزشی به جز افرادی که وارد روسیه می شوند تا در مدارس مذهبی حرفه ای درس بدهند (مؤسسات آموزشی کلیسا)
  • کارکنان دفاتر نمایندگی شرکت های خارجی معتبر و ثبت شده در فدراسیون روسیه و مطابق با قراردادهای بین المللی روسیه
  • شهروندان بلاروس

nemune2 اخذ اقامت از طریق کار در روسیه

متأسفانه مانند سایر طرق مهاجرتی در روش های کاری نیز گاهی دیده می شود که برخی افراد سودجو تحت عنوان مؤسسات کاریابی با دریافت مبالغ هنگفت ادعای ایجاد فرصت کاری در کشور مقصد می نمایند. توصیه ی اکید ما این است که پیش از اقدام ابا موسسات حقوقی معتبر و اشخاص کاردان مشاوره نمایید و با اطمینان قدم بردارید. مؤسسه حقوقی ملک پور با سابقه ی درخشانی که دارد آماده ی ارائه ی مشاوره در زمینه های مختلف مهاجرتی در خدمت شما عزیزان است.

بنابراین جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه­ی شرایط کار و زندگی در روسیه، مهاجرت به روسیه از طریق تخصص و اخذ اقامت از طریق کار در روسیه، شرایط و راه های اخذ ویزای کاری روسیه، راه های کاریابی در روسیه، مؤسسات کاریابی در روسیه، اخذ دعوتنامه و درخواست ویزای کاری روسیه می­توانید به سایر مقالات موجود در وبسایت مؤسسه رجوع کرده و نیز با وکلای مهاجرت و کارشناسان مجرب مؤسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نمایید.

5 پاسخ
  1. امين گفته:

    با سلام و عرض ادب.بنده متولد ۱۳۵۸ و دارای مدرک لیسانس مکانیک از دانشگاه ساختمان در کشور اکراین هستم., ۷ سال نیز در این کشور زندگی کرده ام……..برای کار و زندگی میخواستم برای روسیه اقدام کنم..از چه راهی میبایست کار پیدا کنم و به روسیه مهاجرت …لطفا راهنمایی بفرمائید و از توضیحات کامل و دقیق جناب دکتر ملک پور عزیز در کانال تلگرام بهرمند هستیم..ایشالا همیشه زنده و خنده بر لبانشان باشند…متشکر و سپاس گذارم

    پاسخ
    • مشاور حقوقی گفته:

      با سلام و عرض ادب
      به صورت کلی باید شرایط شما دقیقا بررسی گردد . زیرا کشور روسیه دارای ویزای جستجو کار نیست و باید شرایط را دقیقا با شما بررسی نماییم تا بهترین راه را برای شما انتخاب نماییم . شما میتوانید جهت بررسی شرایط خود با تمامی دفاتر همکار مستقل در ایران یا دفتر مرکزی MIE اتریش تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  2. میلاد خاکی بختیاروند گفته:

    سلام
    من ۲۴ سال سن دارم داری مدرک فوق دیپلم الکترونیک نزدیک به ۶ سال سابقه کار در صنعت نفت وگاز را دارم در حوزه (رنگـ آمیزی و سندبلاست)مخازن نفتی فازهایی گازی مخواستم بدونم شرایط کاری برای من وجود داره در روسیه.

    پاسخ
    • مشاور حقوقی گفته:

      شما اگر یک ملیت خارجی هستید که قصد دارید در روسیه کار نمایید شما هر دو موارد را نیاز دارید :
      شما باید مجوز کار داشته باشید هم ویزای کار . البته قبلا هم اشاره شده که گرفتن مجوز کار بسیار سخت است و قواعد آن سال به سال توسط دولت روسیه تعیین میگردد . هر چند شما زمانی میتوانید که برای مجوز کار و ویزای کار اقدام نمایید که پیشنهاد کاری داشته باشید …
      ادامه پاسخ شما در فایل صوتی توسط مدیریت مجموعه ضبط شده است برای دریافت ادامه ی پاسخ به https://goo.gl/s5BYmc مراجعه نمایید

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.