پاسخ های همگانیدسته بندی: مهاجرت تحصیلیشخص متاهل چگونه بایستی عمل گند؟
0
mahdi vafaiean پرسیده شده در 5 ماه پیش

با سلام و عرض ادب.میخواستم بدانم دانشجوی متاهل،برای ادامه تحصیل چگونه بایستی عمل گند.

10 پاسخ به این سوال داده شده است
M.heidari پاسخ داده شده در 5 ماه پیش

سلام و عرض ادب

دوست عزیز برای بسیاری از کشورها این امکان وجود دارد که در صورتی که یک شخص تحصیلی اقدام نماید همسر او نیز به عنوان همراه به او ملحق شود. مانند کشور کانادا، هلند، دانمارک، اتریش و … بهتر است برای این موضوع مشاوره دریافت نمایید تا با توجه به شرایط شما کشوری که شانس زیادی برای مهاجرت به همراه همسر شما مهیا است را انتخاب نمایید.

mahdi.arya1993 پاسخ داده شده در 5 ماه پیش

سلام و عرض ادب دارم خدمت شما

حقیقتا سوال شما خیلی کلیه. ابهام داره کمی

صد البته به قوانین و شرایط کشورهای منتخبتون بر میگرده. اما کشورهایی در اروپا و کانادا هستند

که به دانشجویان این اختیار را می دهند که فرد بتواند با خود همراه داشته باشد .

یکی از کشورهایی که بنده اطلاع دارم دانمارک هست که شخص دانشجو می تواند با فاصله بسیار کم همراه اشته باشد.

erfan.bnr پاسخ داده شده در 5 ماه پیش

سلام من خالم اقدام کرده بود برای دانمارک ، که همزمان رفتن مشکلیم نداشتن

melodyshakourzadeh پاسخ داده شده در 5 ماه پیش

سلام و عرض ادب

با توجه به این که بعضی از کشور ها امکان الحاق خانواده در حین تحصیل وجود دارد، بهتر است برای آنهایی اقدام نمایید که بتوانید همراه با خود داشته باشید

امیر حسین پور پاسخ داده شده در 5 ماه پیش

سلام و عرض ادب

برای ورود دانشجویان متاهل، برخی از کشور ها شرایط خیلی خوبی رو در نظر گرفته اند

مثلا کانادا و دانمارک می تونه گزینه مناسبی برای مهاجرت شما باشد

اما برای اطلاعات دقیق و کامل باید با مشاورین تماس بگیرید و شرایط شما تحصیلی بشه

ممنون

farzinkargar پاسخ داده شده در 4 ماه پیش

سلام برادر واسه کدوم کشور الان دانمارک خیلی خوب میگیره

mahsuna439 پاسخ داده شده در 2 هفته پیش

با سلام و عرض ادب دوست عزیز

سوال شما خیلی کلی است برای مهاجرت شما باید شرایط عمومی خود را ام از سن، مدرک تحصیلی،سطح زبان و اوضاع مالی می باشد. عموما برای افراد متاهل بهتر است اول همسر یک پذیرش تحصیلی بگیرد تا همراه با اجازه کار وارد شود. کشورهایی مثل هلند، دانمارک، کانادا، مجارستان، سوئیس و اتریش شرایط بسیار خوبی دارند. موفق باشید.

nooshin.mashak پاسخ داده شده در 3 روز پیش

سلام و عرض ادب

در بعضی از کشورها دانشجو امکان بردن همراه را دارد مثلا در کشور کانادا و دانمارک و اتریش و…. شما می توانید پذیرش تحصیلی بگیرید و سپس همسر به شما ملحق گردد

erfan.bnr پاسخ داده شده در 3 روز پیش

سلام عرض ادب

هیچ تفاوتی نداره همسر می تواند با ویزاه همراه به شما ملحق شود

samira.hatami121 پاسخ داده شده در 51 دقیقه پیش

سلام دوست عزیز سوالتون خیلی کلیه

ولی مهاجرت یک شرایطی رو میخواد مثه شرایط سنی ، تحصیلی، کاری و بودجه شما خیلی تاثیر گذار هست . و راه های مهاجرت که باید بر اساس شرایط شما بهترین راه معرفی بشه

واقعا سوالتون کلیه باید مشاوره بگیرید تا بتونید بهترین مسیر رو انتخاب کنید . اما لازمه بدونید که وقتی برای یکی از اعضای خانواده اقدام میشه همراهان که شامل همسر و فرزندان زیر 18 سال هستند میتونند ملحق بشند.