کامل ترین روش مهاجرت و بررسی آن

کامل ترین روش مهاجرت، بهترین روش برای مهاجرت ارزان و شرایط و مدارک لازم برای این کار در این مقاله مورد بررسی علمی و تخصصی قرار خواهد گرفت. در این مقاله به تمامی سوالات و ابهامات شما در این زمینه به صورت ساده و خلاصه پاسخ داده خواهد شد. سوالاتی از قبیل اینکه آیا اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری نیاز به سرمایه بالا دارد؟ آیا با ثبت شرکت در اتریش می توان اقامت این کشور را اخذ نمود؟ کامل ترین روش مهاجرت کدام است و چه شرایطی دارد؟ به منظور مهاجرت موفق و کم هزینه به بهترین نقاط جهان، دانستن شرایط و بهترین روش اخذ اقامت آن کشور ضروریست.

  • کامل ترین روش مهاجرت و شرایط عمومی آن
  • کامل ترین روش مهاجرت و معرفی روش قرمز سفید قرمز
  • کامل ترین روش مهاجرت و اقامت برای نیروهای بسیار ماهر Very Highly Qualified Workers
  • کامل ترین روش مهاجرت و اقامت برای نیروهای ماهر در مشاغل مورد نیاز Skilled Workers in Shortage Occupations
  • کامل ترین روش مهاجرت و اقامت برای سایر نیروهای کار کلیدی Other Key Workers
  • کامل ترین روش مهاجرت و اقامت برای خود اشتغالی نیروهای کلیدی Self-employed Key Workers
  • کامل ترین روش مهاجرت و اقامت برای بنیان گذاران مشاغل نو آورانه یا استارتاپ Start-Up Founders
  • کامل ترین روش مهاجرت و اقامت برای فارغ التحصیلان کالج ها و دانشگاه های عالی اتریش Graduates of Austrian Universities and Colleges of Higher Education
  • کامل ترین روش مهاجرت و مزایای اقامت از طریق کارت قرمز سفید قرمز
  • کامل ترین روش مهاجرت و نکات حقوقی آن
  • کامل ترین روش مهاجرت و مدارک مورد نیاز
کامل ترین روش مهاجرت کامل ترین روش مهاجرت (قرمز سفید قرمز)

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

کامل ترین روش مهاجرت و مقدمه ای بر آن

مهاجرت به منظور اخذ اقامت و تابعیت از طرق مختلف امکان پذیر می باشد. انتخاب بهترین و کامل ترین روش مهاجرت از میان این روش ها نیازمند داشتن ضوابط و شرایطی است که در این مقاله به بررسی آن خواهیم پرداخت. شما همواره می توانید در صورت داشتن هرگونه سوال و یا نیاز به راهنمایی، می توانید با دفاتر موسسه حقوقی ملک پور، همکار MIE اتریش تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان ما بهره مند گردید.

فایل تصویری موسسه ملک پور در باب با کامل ترین روش مهاجرت (قرمز سفید قرمز)

video کامل ترین روش مهاجرت (قرمز سفید قرمز)

فایل صوتی موسسه ملک پور در باب با کامل ترین روش مهاجرت (قرمز سفید قرمز)

audio کامل ترین روش مهاجرت (قرمز سفید قرمز)

کامل ترین روش مهاجرت و شرایط عمومی آن

کامل ترین روش مهاجرت، همان روش قرمز سفید قرمز ارائه شده توسط کشور اتریش می باشد. این روش دارای ظرافت ها و پیچیدگی های خاص خود بوده و نیازمند دانستن نکات حقوقی و اشراف کامل بر موضوعات آن است. اتریش کشوری اروپایی و پیشرفته واقع در اروپای مرکزی است. اتریش دارای مساحتی معادل 83.878 کیلومتر مربع بوده و جمعیتی معادل 8.822.267 ۸ نفر را در بر می‌گیرد که شامل 1.395.880 نفر شهروند  خارجی ( ۱۵.۸ درصد از کل جمعیت ) می باشد. در سال ۲۰۱۷ ، به طور میانگین 1.970.000 نفر با سابقه مهاجرت در اتریش زندگی کرده اند، که ۲۲.۸ % کل جمعیت این کشور را شامل می شود .

وین پرجمعیت‌ترین استان اتریش با 4500 سکنه به ازای هر کیلومتر مربع است، تیرول و کارینتیا ، کم جمعیت ترین استان های این کشور با ۵۹ نفر جمعیت به ازای هر کیلومتر مربع هستند. متوسط امید به زندگی برای زنان در این کشور ۸۳.۹ و برای مردان ۷۹.۳ سال می باشد . اتریش با سوییس، لیختنشتاین، آلمان، جمهوری‌چک، اسلواکی، مجارستان، اسلوونی، و ایتالیا هم‌مرز است. واحد پول این کشور یورو، زبان این کشور آلمانی و دین رسمی آن مسیحی می باشد. در ادامه به معرفی روش مهاجرتی قرمز، سفید قرمز و جزئیات کامل ترین روش مهاجرت خواهیم پرداخت.

کامل ترین روش مهاجرت و معرفی روش قرمز سفید قرمز

کارت قرمز سفید قرمز کارتی است که به دارنده خود امکان اسکان موقت و اشتغال با یک کارفرمای خاص  به مدت معین می دهد و در نتیجه برای افرادی که قصد اقامت دائم در اتریش را دارند، مناسب است. کارت قرمز سفید قرمز تنها در صورتی برای متقاضی صادر شود که بتواند یک کار مناسب در اتریش پیدا کرده و آن را منجر به عقد قرارداد نماید. این شغل باید با شرایط متقاضی تطابق داشته باشد و به اندازه کافی به وی حقوق پرداخت شود تا در صورت داشتن این شرایط بتوان برای متقاضی کارت قرمز سفید قرمز را درخواست نمود (به عنوان مثال داشتن حداقل امتیاز لازم ، داشتن حداقل حقوق،…). کارت قرمز سفید قرمز با اعتبار ۲۴ ماهه صادر می‌شود و به شما حق اقامت طولانی‌ مدت و استخدام توسط کارفرما اعطا می کند.

روشی که ما برای اخذ اقامت اتریش از طریق قرمز سفید قرمز پیشنهاد می کنیم، ثبت شرکت در اتریش می باشد. شرکت در اتریش شخصیت مستقلی محسوب شده و به عنوان مثال موسس شرکت، شریک و خود شرکت هر یک به عنوان شخصیت مستقل حقوقی به رسمیت شناخته می شوند. البته ثبت شرکت در اتریش به خودی خودی خود منجر به اخذ اقامت و تابعیت این کشور نخواهد شد و به این منظور می بایست یکی از طرفین ( زن یا شوهر) به عنوان موسس شرکت و دیگری در صورت داشتن حداقل مدرک تحصیلی مورد نیاز، سطح زبان مورد نیاز و سن زیر 35 سال به عنوان کارمند شرکت به همکاری درآمده و از این طریق بتوانند اقامت اتریش را اخذ نمایند و در واقع موسس شرکت از طریق همسر خود اقامت اتریش را به دست خواهد آورد.

هزینه ثبت شرکت در اتریش بین 3 الی 4 هزار یورو می باشد.  همچنین حداقل سرمایه مورد نیاز برای ثبت شرکت در اتریش 35000 یورو می باشد که سرمایه شرکت محسوب شده و موسس شرکت می تواند حقوق کارمند خود و مالیات شرکت را از همین سرمایه برداشت و پرداخت نماید.

کامل ترین مسیر مهاجرت از طریق کارت قرمز سفید قرمز اتریش، دارای چندین نوع می باشد که در ذیل به معرفی آن ها خواهیم پرداخت.

  • کارت قرمز سفید قرمز برای نیروهای بسیار ماهر  Very Highly Qualified Workers
  • کارت قرمز سفید قرمز برای نیروهای ماهر در مشاغل مورد نیاز Skilled Workers in Shortage Occupations
  • کارت قرمز سفید قرمز برای نیروهای بسیار ماهر  Very Highly Qualified Workers
  • کارت قرمز سفید قرمز برای نیروهای ماهر در مشاغل مورد نیاز Skilled Workers in Shortage Occupations
  • کارت قرمز سفید قرمز برای سایر نیروهای کار کلیدی Other Key Workers
  • کارت قرمز سفید قرمز برای خود اشتغالی نیروهای کلیدی Self-employed Key Workers
  • کارت قرمز سفید قرمز برای بنیان گذاران مشاغل نو آورانه یا استارتاپ Start-Up Founders
  • کارت قرمز سفید قرمز برای فارغ التحصیلان کالج ها و دانشگاه های عالی اتریش Graduates of Austrian Universities and Colleges of Higher Education

در ادامه این مقاله به شرح هر کدام از این روش ها خواهیم پرداخت.

کارت قرمز سفید قرمز اتریش

کامل ترین روش مهاجرت و اقامت برای نیروهای بسیار ماهر Very Highly Qualified Workers

این روش با نام ویزای جست و جوی کار اتریش نیز شناخته می شود. اتباع کشورهای جهان سوم دارای سطح علمی بسیار بالا می‌توانند درخواست ویزای شش ماهه به منظور جستجوی کار در اتریش را داشته باشند که این امر نیازمند به حد نصاب رسیدن امتیازات فرد متقاضی می باشد. این امتیازات به شرح زیر می باشد:

امتیازها معیارهای واجد شرایط بودن برای نیروی کار بسیار ماهر
حداکثر امتیاز 40 شرایط و مهارت های ویژه
20 فارغ التحصیل از موسسات آموزش عالی /  دوره 4 ساله
30 مدرک تحصیلی در زمینه رشته های علوم انسانی، ریاضیات، علوم طبیعی یا تکنولوژی
40 مدرک تحصیلی فوق دکترا یا دکترا

20

25

30

در صورتی که سابقه کار مدیریتی در شرکتی کهه مورد تایید اتریش نیز باشد داشته باشید و حقوق سال گذشته شما حدود مقادیر زیر باشد:

000،50 تا 000،60 یورو

000،60 تا 000،70 یورو

بیش از 000،70 یورو

20 فعالیت های پژوهشی و نوآورانه
20 جوایز
حداکثر امتیاز 20 تجربه کاری
2 به ازای هر سال
10 6 ماه سابقه کاری در اتریش
حداکثر امتیاز 10 مهارتهای زبانی
5 آلمانی یا انگلیسی در سطح A1
10 آلمانی یا انگلیسی در سطح A2
حداکثر امتیاز 20 سن
20 تا 35 سال
15 تا 40 سال
10 تا 45 سال
حداکثر امتیاز 10 تحصیل در اتریش
5 دیپلم از اتریش
10 لیسانس یا فوق لیسانس از اتریش
100 مجموع امتیازات حداکثر مجاز
70 حداقل امتیاز مورد نیاز

نیروهای کار بسیار ماهر که ویزای جستج و جوی کار دریافت کرده اند در صورت پیدا کردن کارفرما می توانند برای اخذ کارت قرمز سفید قرمز (معتبر برای ۱۲ ماه ) بدون گذراندن آزمون آشنایی با بازار کار اقدام کنند.

کارفرما برای طولمدت اعتبار ویزا به متقاضی براساس صلاحیت تایید شده در قرارداد کار وی فرصت شغلی ارائه می‌دهد.

آزمون آشنایی با بازار کار توسط سرویس استخدام عمومی  (AMS) اخذ می شود.

کار در کشور اتریش

کامل ترین روش مهاجرت و اقامت برای نیروهای ماهر در مشاغل مورد نیاز Skilled Workers in Shortage Occupations

مهاجرت به اتریش از این روش نیازمند داشتن امتیازات کمتری نسبت به روش قبل می باشد. فهرست مشاغل دارای کمبود نیرو هر ساله در طی حکمی از سوی وزیر کار ، رفاه و امور اجتماعی و حمایت از مصرف کنندگان با مشورت وزیر اقتصاد ، خانواده و جوانان اتریش با توجه به شرایط بازار کار تعیین خواهد شد .

نیروهای ماهر از کشورهای جهان سوم می‌توانند بدون آزمون آشنایی با بازار کار برای اخذ کارت قرمز سفید قرمز دارای اعتبار 12 ماهه درخواست دهند، اگر:

  • حرفه آنها در لیست مشاغل مورد نیاز اتریش وجود داشته باشد
  • حداقل امتیاز مورد نیاز برای درخواست ویزا را با توجه به لیست زیر داشته باشند:
امتیازها معیارهای واجد شرایط بودن برای مشاغل مورد  نیاز
حداکثر امتیاز 30 شرایط لازم
20 تحصیلات فنی و حرفه ای در زمینه شغل های کم درآمد
25 واجد شرایط پذیرش در دانشگاه
30 تکمیل برنامه مطالعاتی 3 ساله در موسسات آموزش عالی
حداکثر امتیاز 20 تجربه کاری در زمینه شغل کم درآمد
2 به ازای هر سال
4 کار در اتریش به ازای هر سال
حداکثر امتیاز 15 مهارت زبانی آلمانی
5 آلمانی در سطح A1
10 آلمانی در سطح A2
15 آلمانی در سطح B2
حداکثر امتیاز 10 مهارت زبان انگلیسی
5 انگلیسی در سطح A2
10 انگلیسی در سطح B1
حداکثر امتیاز 15 سن
15 تا 30 سال
10 تا 40 سال
90 مجموع امتیازات حداکثر مجاز
55 حداقل امتیاز مورد نیاز

کامل ترین روش مهاجرت و اقامت برای سایر نیروهای کار کلیدی Other Key Workers

اتباع کشورهای جهان سوم که قرار است برای شرکتی در اتریش به عنوان نیروی کار کلیدی استخدام شوند در صورت داشتن شرایط زیر می‌توانند برای اخذ کارت قرمز سفید قرمز دارای اعتبار ۱۲ ماهه درخواست دهند :

  • حداقل امتیاز مورد نیاز را با توجه به لیست زیر اخذ نمایند
  • حداقل میزان درآمد زیر را در شغل خود داشته باشند:
  • برای سنین زیر ۳۰ سال: ۵۰ % حداکثر حقوق پایه قانون کار اتریش، به اضافه پرداخت‌های خاص
  • برای سنین بیش از ۳۰ سال: ۶۰ درصد حداکثر حقوق پایه قانون کار اتریش، به اضافه پرداخت‌های خاص

افراد بیکاری که نامشان در اداره استخدام عمومی اتریش ثبت‌ده ولی موفق به اشتغال به کار نشده اند و ملزم به گذراندن آزمون آشنایی با بازار کار اتریش می باشند.

نیروهای کلیدی دارای علم و دانش بالا و توانایی‌های بسیار که در روش های قبلی صلاحیت لازم را به دست نیاورده اند نیز واجد شرایط اخذ این ویزا می باشند. علاوه بر آن، ورزشکاران حرفه‌ای و مربیان حرفه‌ای ورزشی می‌توانند ۲۰ امتیاز اضافی دریافت کنند.

امتیازها معیارهای واجد شرایط بودن برای سایر نیروهای کلیدی
حداکثر امتیاز 30 شرایط لازم
20 تحصیلات فنی و حرفه ای / آموزش و مهارت های خاص در زمینه شغل های کلیدی
25 واجد شرایط پذیرش در دانشگاه
30 تکمیل برنامه مطالعاتی 3 ساله در موسسات آموزش عالی
حداکثر امتیاز 20 تجربه کاری در زمینه شغل کلیدی
2 به ازای هر سال
4 کار در اتریش به ازای هر سال
حداکثر امتیاز 15 مهارت زبانی آلمانی
5 آلمانی در سطح A1
10 آلمانی در سطح A2
15 آلمانی در سطح B2
حداکثر امتیاز 10 مهارت زبان انگلیسی
5 انگلیسی در سطح A2
10 انگلیسی در سطح B1
حداکثر امتیاز 15 سن
15 تا 30 سال
10 تا 40 سال
90 مجموع امتیازات حداکثر مجاز
20 امتیاز ویژه برای ورزشکاران حرفه ای یا مربیان حرفه ای ورزشی
55 حداقل امتیاز مورد نیاز

کامل ترین روش مهاجرت و اقامت برای خود اشتغالی نیروهای کلیدی Self-employed Key Workers

به عنوان شهروند کشور جهان سوم اگر تحت عنوان خود اشتغالی نیروهای کلیدی شغلی در اتریش پایه گذاری کنید که اثبات شود برای اقتصاد اتریش سودمند می باشد می‌توانید درخواست کارت قرمز سفید قرمز را برای نیروهای کار کلیدی خود داشته باشید.

این امر در صورتی امکان پذیر استکه سرمایه ای به میزان حداقل 100 هزار یورو را وارد اتریش کرده و یا برای شهروندان اتریشی شغل ایجاد کنید تا باعث بهبود وضعیت اقتصادی منطقه مورد نظر برای ایجاد شغل شود یا اینکه شرکت شما انتقال دانش جدید یا معرفی تکنولوژی‌ جدید به اتریش را در دستور کار خود قرار داده باشد .

برای خود اشتغالی نیروهای کلیدی هیچ سیستم امتیازبندی وجود ندارد.

کامل ترین روش مهاجرت و اقامت برای بنیان گذاران مشاغل نو آورانه یا استارتاپ Start-Up Founders

کامل ترین روش مهاجرت شامل مشاغل ن.آورانه و یا به اصطلاح استارتاپ نیز خواهد شد. به عنوان شهروند کشور جهان سومی می‌توانید درخواست کارت قرمز سفید قرمز را برای تاسیس شرکت نوآور و یا استارتاپ در اتریش داشته باشید اگر:

  • یک شرکت جهت توسعه و راه‌اندازی محصولات ابتکاری در بخش های بازار ، خدمات و یا فن‌آوری‌های نوین تاسیس کنید
  • برای پایان دادن به برنامه کسب‌ و کار در کشور مبدا و تاسیس مجدد آن شرکت در اتریش برنامه ریزی کرده باشید
  • شخصاٌ مدیریت و اداره کسب و کار مورد نظر در اتریش را برعهده بگیرید
  • ثابت شود حداقل سرمایه اولیه 50 هزار یورو برای تاسیس شرکت با حداقل سهام برابر با ۵۰ % را داشته باشید
  • حداقل 50 امتیاز را از جدول زیر اخذ نمایید
مدارک تحصیلی ، مهارت ها و میزان حقوق دریافتی حداکثر ۳۰ امتیاز
آموزشهای فنی و حرفه ای / مهارت در زمینه شغلی خود ۲۰ امتیاز
یک برنامه حداقل ۳ ساله در موسسات آموزش عالی ۲۰ امتیاز
داشتن دیپلم ، لیسانس ، فوق لیسانس ، دکترا / تحصیلات فنی و حرفه ای در اتریش ۳۰ متیاز
مهارت زبان حداکثر ۱۵ امتیاز
انگلیسی در سطح B2 ۱۰ امتیاز
آلمانی در سطح A2 ۵ امتیاز
آلمانی در سطح B1 –B2 ۱۰ امتیاز
آلمانی در سطح C1-C2 ۱۵ امتیاز
تجربه کاری حداکثر ۱۰ امتیاز
هر یک سال سابقه کاری ۲ امتیاز
امتیازات اضافی حداکثر ۳۰ امتیاز
شواهدی که نشان دهد حداقل ۵۰٫۰۰۰ یورو سرمایه گذاری گردیده است ۱۰ امتیاز
داشتن اسپانسر مالی توسط یک شرکت تامین یا انکوباتور مالی و تجاری ۱۰ امتیاز
سن تا ۳۵ سال ۱۰ امتیاز
مجموع امتیازات ۸۵
حداقل امتیاز مورد نظر ۵۰ امتیاز

کامل ترین روش مهاجرت و اقامت برای فارغ التحصیلان کالج ها و دانشگاه های عالی اتریش Graduates of Austrian Universities and Colleges of Higher Education

اقامت دائم اتریش کارت قرمز سفید قرمز این کشور برای فارغ التحصیلان دانشگاه های اتریش به دو صورت صادر می شود:

برای دانش‌آموختگان دانشگاه های اتریش، هیچ سیستم امتیازی وجود ندارد . کارت قرمز سفید قرمز به متقاضیان این امکان را می‌دهد که موقتا ً در اتریش اقامت داشته و برای کارفرمای مشخص‌شده در قرارداد کاری خود کار کنند.

اقامت پس از تحصیل در اتریش

کامل ترین روش مهاجرت و مزایای اقامت از طریق کارت قرمز سفید قرمز

همانطور که گفته شد، کامل ترین روش مهاجرت در حال حاضر روش قرمز سفید قرمز می باشد. بی شک این امر به دلیل وجود مزایا و شرایطی است که این نوع اقامت برای متقاضی و خانواده وی در بر خواهد داشت. از جمله این مزایا می توان به ریسک کم سرمایه گذاری در اتریش، عدم نیاز به اهدا و ارائه سرمایه (تنها با اثبات داشتن سرمایه مورد نیاز) برخلاف کشورهایی مانند کانادا، زندگی و کار در بهترین شهر جهان و تحصیل رایگان فرزندان با امکان اهدای کمک هزینه ماهیانه 2 الی 3 هزار یورو به آنان اشاره نمود.

ثبت شرکت در اتریش

کامل ترین روش مهاجرت و نکات حقوقی آن

همانطور که در بخش هایی از این مقاله اشاره شد، روش های متفاوتی برای سرمایه گذاری و ثبت شرکت به منظور اخذ اقامت و تابعیت کشورهای مطرح جهان وجود دارد ولی بعضاً ممکن است منجر به از دست رفتن سرمایه و زمان متقاضی شوند. به عنوان مثال به منظور سرمایه گذاری در کانادا می باست تمام سرمایه مورد نیاز که حداقل 350 هزار دلار می باشد را به این کشور منتقل نمایید و در صورت عدم قبولی درخواستتان امکان از دست رفتن سرمایه شما وجود خواهد داشت.  اقامت کشور اسپانیا نیز حداقل به 500 هزار یورو نیاز خواهد داشت که رقم هنگفتی محسوب می شود. همچنین کشورهایی همچون سنت کیتس و سنت لوسیا نیز به ایرانیان پاسپورت اعطا نمی کنند و کشورهایی مانند دومینیکا نیز حتی در صورت اعطای پاسپورت تنها مزیتشان امکان سفر آزادانه به جای جای جهان بوده و مزیت دیگری برای متقاضی به همراه ندارند. حال آنکه با ثبت  شرکت و اقدام از روش قرمز سفید قرمز، شانس زندگی در بهترین شهر جهان را برای خود و خانواده تان به ارمغان خواهید آورد.

بی دلیل نیست که موسسه حقوقی ملک پور با بیش از 15 سال سابقه و قبول کیس های مختلف مهاجرتی  برای بیش از 70 کشور دنیا، مقر اصلی خود را در کشور اتریش و شهر زیبای وین قرار داده است. لذا شما عزیزان می توانید پرونده قرمز سفید قرمز خود را با خیال راحت به MIE بسپارید چرا که موکلین بیش از 70 درصد ما موفق به اخذ اقامت اتریش از روش قرمز سفید قرمز شده اند. همچنین شما عزیزان در صورت نیاز به داشتن راهنمای جامع برای انتخاب کامل ترین مسیر مهاجرت و عدم نیاز به وکیل مهاجرتی در اغلب موارد، می توانید محصول راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت را از سایت موسسه حقوقی ملک پور تهیه نموده و با استفاده از آن وکیل مهاجرتی خود باشید.

کامل ترین روش مهاجرت و مدارک مورد نیاز

بی شک کامل ترین روش مهاجرت و یا همان مهاجرت به اتریش از طریق طرح قرمز سفید قرمز نیازمند داشتن مدارک و شرایط خاص خود می باشد که بدون ارائه و تهیه آن ها، درخواست اقامت اتریش از روش قرمز سفید قرمز برای متقاضی امکان پذیر نخواهد بود. در ذیل به مدارک مورد نیاز برای اقامت اتریش از طریق کارت قرمز سفید قرمز اشاره خواهیم نمود.

  • پاسپورت معتبر
  • شناسنامه متقاضی
  • عکس پاسپورتی برای حداکثر ۶ ماه قبل
  • آدرس محل زندگی در اتریش
  • رسید و یا کارت بیمه درمانی
  • اثبات توانایی مالی و داشتن سرمایه مورد نیاز
  • مدارک تحصیلی
  • گواهی اشتغال به کار
  • مدارک زبان آلمانی یا معادل انگلیسی آن
  • ارائه فرم درخواست ویزا
  • ارائه پرینت گردش حساب بانکی
  • ارائه فیش حقوقی
  • سایر مدارک اعلامی سفارت اترش
راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت
کامل ترین روش مهاجرت و سخن پایانی

کامل ترین روش مهاجرت، بهترین روش برای مهاجرت ارزان و شرایط و مدارک لازم برای این کار از جهات مختلفی قابلیت بررسی داشت که در این مقاله به آن شرایط پرداخته شد. کامل ترین روش مهاجرت و یا همان روش قرمز سفید قرمز با توجه به مطالب بیان شده، بی شک بهترین راه برای مهاجرت موفق و زندگی درخشان برای خود و خانواده خود در یکی از بهترین کشورهای جهان خواهد بود. بخش دوم این مقاله در آینده ای نزدیک به همراه ویدئوی آن تقدیم حضورتان شده و به صورت تفصیلی به مبحث سرمایه گذاری در اتریش از روش قرمز سفید قرمز خواهد پرداخت. بی شک اقدام برای این روش دارای پیچیدگی ها و شرایط خاص خود خواهد بود و به این منظور می بایست وکیل مهاجرت متخصص امور سرمایه گذاری شما را در این امر یاری نماید. شما عزیزان متقاضی اقدام مهاجرت از طریق کامل ترین روش مهاجرت می توانید در صورت داشتن هرگونه سوال، ابهام و یا نیاز به راهنمایی با دفاتر موسسه حقوقی ملک پور، همکار MIE اتریش تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان و تخصصی ما بهره مند گردید. همچنین می توانید سوالات خود را در زمینه کامل ترین روش مهاجرت در بخش دیدگاه های این مقاله مطرح نموده و پاسخ آن را در کوتاه ترین زمان دریافت نمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Rating: 4