کار ضمن تحصیل در کشور سوئد

کار ضمن تحصیل در کشور سوئد

کار ضمن تحصیل در کشور سوئد  و شرایط 2018 کار ضمن تحصیل در کشور سوئد ، شرایط اخذ اقامت دائم سوئد از طریق کار ضمن تحصیل در کشور سوئد ، قوانین کار ضمن تحصیل در کشور سوئد 2018 ، آیا قصد تحصیل در سوئد و کار ضمن تحصیل در کشور سوئد را دارید؟ اطلاعات کافی در خصوص مهاجرت به سوئد و مزایای کار ضمن تحصیل در کشور سوئد را دارید؟ از هزینه های تحصیلی در این کشور و مهاجرت به سوئد با خبرید؟ میزان ساعات کار دانشجویی در مقاطع مختلف در صورت انجام کار ضمن تحصیل در کشور سوئد را میدانید؟ شرایط یافتن کار دانشجویی و یا به عبارتی کار ضمن تحصیل در کشور سوئد را میدانید؟موسسه حقوقی ملک پور اطلاعاتی را در این خصوص در اختیار شما می گزارد.

کشور سوئد یکی از کشورهایی است که برای ادامه تحصیل در اروپا هم برای دانشجویان ایرانی و هم برای دانشجویان خارجی، کشور مورد توجه ای بوده است. تحصیل در سوئد برای دانشجویان غیر ایرانی به دلیل داشتن شرایط بورس خاصی که این کشور برای برخی از متقاضیان کشورهای دیگر تعیین کرده مورد اهمیت است وبرای متقاضیان ایرانی به دلیل جایگاه علمی دانشگاههای کشور سوئد مورد توجه است. به همین دلیل ما در این مقاله که توسط مشاوران موسسه حقوقی بین المللی ملک پور جمع آوری شده است، سعی کرده ایم اطلاعاتی را در خصوص هزینه های تحصیل و شرایط کار ضمن تحصیل در کشور سوئد را در اختیار شما قرار دهیم.

همانطور که میدانید کشور سوئد یکی از چهار کشور اول دنیا به دلیل دارا بودن کیفیت زندگی عالی، شرایط اقتصادی خوب، امنیت اجتماعی  و حقوق شهروندی است. در کنار این موارد هزینه زندگی در این کشور به نسبت مناسب است. اما آنچه که دانشجویان متقاضی ورود به دانشگاههای سوئد باید بدانند اینست که دانشگاههای سوئد جزء بهترین دانشگاههای دنیا هستند و دست کم هشت دانشگاه معروف سوئد دجزء ۲۰۰ دانشگاه اول دنیا در لیست QS هستند که از آنجمله میتوان به دانشگاههای چون، دانشگاه لوند Lund university، دانشگاه اوپسالا Uppsala university، دانشگاه سلطنتی استکهلم KTH، دانشگاه استکهلم اشاره کرد.

 

اما پس از پاییز ۲۰۱۱ دانشگاههای این کشور برای دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا رایگان نمیباشد و شرایط بورس تحصیلی به جز شرایط بسیار خاص مثل دانشجویانی که سوابق علمی بسیار خوبی دارند. مقالات ارزشمندی در ISI دارند و مخترعینی که اختراعات قابل توجهی به ثبت رسانده باشند ، تعلق نمیگیرد در نتیجه دانشجویان ایرانی می بایست قبل از ورود به دانشگاههای سوئد خود را برای هزینه های تحصیل وزندگی در سوئد آماده کنند.

فایل صوتی توضیحات آقای ملک پور در باب کار ضمن تحصیل در سوئد

audio کار ضمن تحصیل در کشور سوئد

کشور سوئد از جمله کشورهای اروپایی است که دانشجویان در این کشور از شرایط کار ضمن تحصیل بهره مند هستند اما میزان ساعات کاری مجاز برای دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی با هم متفاوت است. برای اینکه بتوانید مجاز به کار ضمن تحصیل در کشور سوئد باشید در مرحله اول می بایست ویزای تحصیلی شما ۱۲ ماهه باشد. یعنی دانشجویانی که مدت ویزای تحصیلی آنها کمتر از این مدت باشد قانونا اجازه کار ضمن تحصیل را نخواهند داشت. ساعات کاری مجاز برای دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد در این کشور اغلب ۲۰ ساعت در هفته است.

با وجود آنکه قانونا دانشجویان اجازه کار ضمن تحصیل در این کشور را دارند اما به دلایلی که ذکر خواهیم کرد،عاقلانه آنست که از نظر برآورد هزینه زندگی و تحصیل  حداقل تا یکسال اول به روی درآمد از طریق کار ضمن تحصیل در این کشور حساب نکنند. از آنجا که دانشجویان متقاضی از ایران با ورود به یک کشور اروپایی به دلیل تغییرات اساسی در سبک زندگی، فرهنگ اجتماعی حاکم وزبان محاوره ای و مهم تر از آن درس خواندن با زبانی غیر از زبان مادری زمانی را نیاز دارند تا با محیط و تغییرات بوجود آمده هماهنگ شوند و از سوی دیگر لازمه یافتن یک کار دانشجویی مناسب ضمن تحصیل تسلط بر محیط وقوانین حاکم بر آن محیط است که بی شک مدت زمانی را باید صرف این هماهنگی با تغییر شود.

اما برنامه ریزی برای یافتن کار پس از فارغ التحصیلی شاید منطقی تر باشد. در صورتیکه شما بتوانید تحصیلاتتان را با نمرات خوب به پایان برسانید و رزومه خوبی برای کار در رشته خود داشته باشید از شرایط لازم برای یافتن کار در کشور سوئد است اما کافی نیست. تجربه نشان داده افرادی که دو شرط بالا را داشته اما به زبان سوئدی مسلط نیستند سخت تر افرادی که بر این زبان مسلط هستند توانسته اند کار مناسبی بیابند. پس یکی از شرطهای مهم برای یافتن کار در این کشور تسلط بر زبان سوئدی است.

در خصوص افرادی که توانسته اند در مقطع پی اچ دی در کشور سوئد تحصیل کنند اغلب می توانند با پیشنهاد پروژه های علمی از سوی دانشگاه حقوق دریافت کنند و پس از پایان مقطع تحصیلی دکترا در این کشور اقامت دائم خود را دریافت کنید و شغل مناسبی بیابید.

امید داریم دانشجویانی که قصد ورود به دانشگاههای خارج از کشور را دارند با دقت بیشتر و برنامه ریزی درست و دقیق پا در این مسیر بگذارند تا شانس موفقیت خود را به قطعیت برسانند. موسسه حقوقی بین المللی ملک پور با سابقه ای طولانی در این راه مشاور شما خواهد بود.

پیشنهاد میکنیم پیش از آنکه اقدام برای اخذ پذیرش تحصیلی در سوئد را داشته باشید حتما قواعد و قوانین آن و کار ضمن تحصیل در کشور سوئد را خوب مطالعه نمایید تا خدایی ناکرده دچار مسایل و مشکلاتی نشوید.

در تماس با مشاورین موسسه حقوقی ملک پور از آنها اطلاعات لازم و کافی را در زمینه ی راه های اخذ پذیرش تحصیلی در سوئد و کار ضمن تحصیل در کشور سوئد اخذ نمایید. و مشاورین مجرب موسسه حقوقی ملک پور با افتخار در خدمت شما و پاسخگویی تمامی سوالاتتان در زمینه ی حقوق داخلی و حقوق بین المللی با افتخار خواهند بود. میتوانید تماس مستقیم با وین یا دفاتر همکار در ایران داشته باشید جهت اخذ مشاوره.

4 پاسخ
  1. علی گفته:

    سلام
    من مدرک پیش دانشگاهی دارم و قبلا پروانه کسب داشتم… الان هم سه تا اختراع ثبت شده وچهار اختراع درحال ثبت در زمینه ی انرژی پاک دارم… آیا میشه بگید باید چیکارکنم؟ در ضمن توانایی مالی خوبی ندارم

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  2. maziar samiei گفته:

    با سلام و عرض ارادت
    متاسفانه پیدا کردن کار در رشته شما بسیار سخت و تا حدی نشدنی میباشد اما راه های زیادی برای مهاجرت وجود دارد
    برای بررسی دقیق شرایط لطفا با دفاتر ما تماس حاصل فرمایید.

    پاسخ
  3. maziar samiei گفته:

    با سلام بنده 36سالمه. لیسانس و فوق لیسانس مترجمی زبان انکلیسی دارم بعلاوه لیسانس حقوق. حدود 10 سال سابقه تدریس و مترجمی در دانشگاه ها و شرکت ها دارم.آیلتس جنرال 7 دارم.می خواستم برای ویزای کاری اقدام کنم. آیا شرایطش را دارم؟

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.