,

کار در انگلیس

کار در انگلیس

کار در انگلیس

کار در انگلیس در سال ۲۰۱۸ آیا برای ایرانیان امکانپذیر است ، شرایط اخذ اقامت انگلستان از طریق کار در انگلستان چیست ، در این مقاله که توسط مشاورین و کارشناسان ارشد مؤسسه مشاوره ای MIE  برای شما عزیزان تهیه و گرد آوری گردیده است ، می توانید تمامی اطلاعات مربوط به اخذ اقامت از طریق کار درانگلیس ،  چگونگی اخذ اقامت و از طریق کار در انگلیس  ، شرایط مورد نیاز برای اخذ اقامت از طریق کار در انگلستان ، شرح مراحلی که شما طی خواهید کرد تا به اخذ اقامت و از طریق کار در انگلیس  دست پیدا کنید ، مدارک مورد نیاز جهت اخذ اقامت از طریق کار در انگلیس ، را به دست آورید. همچنین شما عزیزان می توانید در صورت وجود هر گونه شبهه و همچنین توضیحات کامل تر در خصوص اخذ اقامت و تابعیت از طریق کار  در انگلیس ، با مشاوران و وکلای برجسته امور حقوق بین الملل با همکاری وکیل مهاجرت به انگلستان در مؤسسه مشاوره ای MIE تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان تلفنی در مورد امور مهاجرتی خود ، اخذ انواع ویزای تحصیلی ، ویزای توریستی ، اقامت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت ، انواع ویزای کار و مهاجرت به انگلستان و  سایر کشورها بهره مند شوید.

آیا به دنبال ویزای کار در انگلستان هستید؟

آیا درباره نحوه دریافت ویزای کار در انگلستان اطلاعاتی دارید؟

مدارک لازم جهت ویزاهای کاری در انگلستان چیست؟

چه کسانی کاندیدای مناسبی جهت ویزای کار در انگلستان هستند؟

هزینه های درخواست ویزای کار در انگلستان به چه شکلی است ؟

 

توضیحات دکتر ملک پور در باب اقامت در انگلیس

video کار در انگلیس

 

بسیاری از افراد سعی دارند با ویزای کاری وارد انگلستان شوند و درخواست اقامت کنند اما این امر منوط به این موضوع است که افراد یک دوره تحصیلی را در انگلستان گذرانده باشند که در اینصورت یکی از راههای اقامت کاری در انگلستان به اینگونه است که فرد می تواند با ویزای تحصیلی وارد کشور انگلستان شود و پس از طی دوره تحصیل برای کاریابی اقدام کنند و ویزای خود را تبدیل به ویزای کاری کنند .

روش دیگری که در کشور انگلستان برای ویزای کاری در حال حاضر قابل اقدام است این است که فرد از کشور انگلستان پیشنهاد شغلی یا همان JOB OFFER  را داشته باشد که در این مورد کارفرما از کشور انگلستان درخواست نیروی کار می کند و فرد به محض ورود به انگلستان با کار و حقوق مواجه می شود که البته بااید در این مورد قوانین ویزای کاری در اتحادیه اروپا رعایت شود . به این شکل که شرایط فرد مورد نظر ابتدا باید ۳ ماه در انگلستان و ۳ ماه دیگر در اتحادیه اروپا آگهی شود و در صورت نبود نیروی کار می توانند از کشورهای دیگر از جمله ایران درخواست نیروی کار نمایند .

در قسمت های زیر خلاصه ای از ویزاهای کاری همراه با JOB OFFER را خدمت شما خوانندگان محترم این مقاله توضیح داده ایم .

فایل صوتی توضیحات آقای دکتر ملک پور در باب ویزای کار در انگلیس

audio کار در انگلیس

کارگران خانگی در ویزای خانوادگی

شرایط : ۱- سن فرد باید بین ۱۸تا ۶۵ سال باشد – برای کارفرمای خود حداقل ۱ سال کار کرده است – قصد فرد از ورود به انگلستان به همراه همسر و فرزندش کار برای در این کشور برای مدت معینی می باشد – پس از پایان ۶ ماه برنامه ترک بریتانیا را خواهند داشت – فرد قادر به حمایت مالی از خود و خانواده اش در انگلستان بدون نیاز به بودجه عمومی کشور می باشد .

همچنین کارفرمای شما باید ظرف این ۶ ماه حداقل حقوق در قالب دستمزد ملی را به فرد بدهد .

مدارک لازم جهت درخواست این ویزا

پاسپورت – پشتیبانی مالی ظرف مدت ۶ ماه که این امر از طریق حساب بانکی قابل اثبات است – نامه ای از  کارفرما در انگلستان (دعوتنامه کاری ) و همچنین تاییدیه ای که در شغل مورد نظر حداقل یکسال سابقه کاری داشته باشد .

این ویزا مخصوص دیپلمات ها و یا افرادی است که ماموریت در انگلستان را دارند مانند وزیر یک دولت برای سفر به انگلستان تحت ورود برای قراردادهای کسب و کار – افراد تبعه کشورهای مشترک المنافع به عنوان نیروهای مسلح برای هدف آموزش در انگلستان … – رئیس جمهور یک کشور در قالب یک سفر رسمی که در این مورد کشورهای کوبا و کره شمالی از این مرد استثناء می گردند .

ویزای کار آفرین درجه ۱

افرادی که خارج از منطقه اتحادیه اروپا هستند و به دنبال راه اندازی و یا اجرای یک کسب و کار در انگلستان هستند . حدود ۳ ماه طول می کشد که به درخواست این ویزا پاسخ دهند .

هزینه های درخواست    

درخواست آنلاین از طریق پست                     درخواست فرد خارج از بریتانیا

فرد متقاضی                     ۱٫۲۰۴  پوند                                            ۹۶۳ پوند

تبعه ترکیه و مقدونیه            ۱.۱۴۹ پوند                                             ۹۰۸ پوند

همراه                             ۱۲۰۴ پوند                                              ۹۶۳ پوند

متقاضی با این ویزا می تواند حداکثر تا ۳سال و ۴ ماه در انگلستان بماند و تا ۲ سال دیگر نیز قابل اقدام به تمدید است .

ویزای استعدادهای استثنایی

اگر فرد استعداد خاصی در زمینه های علوم – علوم انسانی – مهندسی – پزشکی – فن آوری دیجیتال داشته و یا استعداد در حال ظهوری در این زمینه ها می باشد واجد شرایط دریافت این ویزا است .

هزینه های درخواست این ویزا ۲ مرحله ای می باشد که مرحله اولیه آن تایید است که هزینه آن ۲۸۷ پوند است که هر فرد باید هزینه اضافه بهداشت و درمان را هم به عنوان بخشی از هزینه ها بپردازد .

هزینه مرحله دوم هم درخواست ویزا است که ۲۸۷ پوند برای فرد متقاضی و برای هر همراه ۵۷۴ پوند هزینه به همراه دارد .

با این ویزا چه مدت می توانید در انگلستان حضور داشته باشید

اگر شما خارج از بریتانیا درخواست می دهید مدت اقامت شما ۵ سال و ۴ ماه می باشد اما اگر درخواست شما از داخل خاک انگلستان باشد این مئدت به ۵ سال کاهش می یابد .

 

نتیجه گیری

ضمن سپاس از حضور گرم شما در سایت مؤسسه حقوقی ملک پور به اطلاع شما عزیزان می رسانیم در صورت تمایل و در جهت ارائه مشاوره و پاسخ به سوالات بیشتر در باب مهاجرت به انگلستان و کار در انگلستان و تحصیل در انگلستان و … ، شما سروران گرامی می توانید با مؤسسه ما در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل فرمایید و از مشاوره رایگان (به صورت تلفنی) و در صورت نیاز مشاوره حضوری وکلا و کارشناسان ارشد مؤسسه حقوقی ملک پور بهره مند گردید .

 

منابع :

https://www.gov.uk

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۸ نظرات, میانگین: ۵.۰۰ از طریق ۵)
Loading...
6 پاسخ ها
  1. حسین می گوید:

    باعرض سلام و خسته نباشید خدمت دکتر ملک پور
    من 30ساله هستم متاهل و داری یک فرزند 2ساله هست. مدرک خودم مهندسی مکانیک هست. پروانه کار مرغداری دارم. 5سال سابقه کار کشاورزی دارم با بیمه. میخواستم راهنماییم کنید کشور انگلیس برای این مدارکی (3تخصص جداگانه) که من دارم مناسب ویزای کار میباشد. مرسی از همکاری شما

    پاسخ
    • mie editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ارادت. برای کار در این کشور به پیشنهاد کاری نیاز است و بهتر است که در این کشور حضور داشته باشید. در صورت داشتن پیشنهاد کاری می توانید برای اخذ ویزای کاری این کشور اقدام نمایید. برای بررسی شرایط و اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  2. mie editor2 می گوید:

    با سلام و عرض ادب. برای اخذ ویزاهای کاری در کشورهای انگلیسی زبان باید در این کشورها حضور داشته باشید هم چنین میزان سابقه کار شما مطرح می باشد. شرایط کلی شما مطلوب است. برای اطلاع از روش های ورود به کشورهای مختلف متناسب با شرایط خود پیشنهاد می کنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

    پاسخ
  3. mie editor2 می گوید:

    با عرض ادب و احترام خدمت جناب عالی(دکتر ملک پور).من ۲۵ سال سن دارم-مدرک فوق لیسانس معماری-دارای مدرک فنی و حرفه ای (۳ds max- autocad- vray-photoshop – کابینت سازی و نصاب – لوله کشی ساختمان – نصب سقف کاذب )-دارای مدرک ilets 7 – سابقه کار بیمه ای ۱۴ ماه – میخواستم راهنماییم کنید که کدوم کشور برای مهاجرت من برای کار نسبت تخصص هایی که دارم مناسبه البته زبان دیگه ای به غیر از انگلیسی نباشه و هم اینکه مثل ویزای ۱۸۹ استرالیا شرایطش خوب باشه – ممنون

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.