کار در آلمان برای ایرانیان

  • کار در آلمان برای ایرانیان در یک نگاه
  • کار در آلمان و معرفی کشور آلمان برای ایرانیان
  • کار در آلمان و انواع ویزاهای کاری
  • کار در آلمان و مهاجرت کاری به آلمان
  • کار در آلمان و ویزای نیروی کار یا Skilled Worker
  • کار در آلمان و کارت آبی یا Blue Card
  • کار در آلمان و ویزای جست و جوی کار یا Job Seeker
  • کار در آلمان و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کار
  • کار در آلمان و ارزشیابی مدرک تحصیلی شما جهت کار در آلمان
کارالمان کار در آلمان برای ایرانیان

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

کار در آلمان برای ایرانیان در یک نگاه

کار در آلمان و ویزاهای کاری آلمان در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. کار در آلمان برای ایرانیان و حتی بسیاری از افراد خارجی، شرایط کاری جالب و شگفت انگیزی دارد. کارفرمایان آلمانی بالاترین میزان حقوق و عالی ترین مزایا و امنیت شغلی را ارایه میدهند. در برخی از صنایع 35 ساعت کار در هفته است. نرخ بیکاری دراین کشور ۳/۴ درصد است یعنی افراد بیکار در این کشور بسیار کمند و وضعیت اقتصادی این کشور هم در اروپا خیلی خوب است.

درحال حاضر المان بازار کار خیلی خوبی بخصوص برای مهندسان دارد و خدماتی که برای کار ارایه می دهد از استانداردهای بسیار بالایی برخوردار است.

کار در آلمان برای ایرانیان و سایر ملیت ها دارای شرایط خاصی می باشد و انواعی از ویزاهای کار را دارد که هرکدام ملزومات خود را دارند لذا در این مقاله به بررسی این موضوعات پرداخته شده است.

کار در آلمان برای ایرانیان و سایر افراد یک مزیت خیلی مهم داشته و آن این است که کار در آلمان می تواند پلی برای اخذ اقامت و در نهایت اخذ شهروندی آلمان باشد که شرایطی دارد ولی مهاجرت به آلمان از طریق کار یکی از راه های خوب و پرطرفدار می باشد.

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد ویزای کاری آلمان – قسمت اول

audio کار در آلمان برای ایرانیان

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد ویزای کاری آلمان – قسمت دوم

audio کار در آلمان برای ایرانیان

کار در آلمان و معرفی کشور آلمان برای ایرانیان

از جمله نکات مهم در رابطه با کشور آلمان می توان موارد زیر را نام برد:

  • آلمان کشوری از حوزه اتحادیه اروپا عضو شنگن می باشد.
  • اتحادیه اروپا ۲۸ کشور اروپایی را شامل می شود.
  • واحد پول آن یورو€ است.
  • اقتصاد اروپا از زمان تشکیل اتحادیه اروپا بصورت یکپارچه درآمد و قوانین کار در کشورهای این اتحادیه هم تقریبأ مشابه شده است.
  • این کشورها همچنین در اعطای اجازه اقامت و تابعیت اکثرأ مشابه عمل می کنند.
  • همسایگان این کشور از قسمت شمالی دانمارک، از غرب بلژیک و هلند و در جنوب لوکزامبورگ، سویس اتریش و فرانسه می باشد و در شرق لهستان و جمهوری چک قرار دارد.
  • دریای شمال و دریای بالتیک راه های ارتباطی آلمان با آب های آزاداند. جمعیت آلمان حدود ۸۲ میلیون نفر و پر جمعیت ترین کشور اروپا است. آلمان بعد از آمریکا و ژاپن سومین قدرت بزرگ صنعتی جهان است.
  • آلمان بشدت در داشتن نیروی کار با کمبود و پیری روبرو است.
انواع راه های مهاجرت به آلمان

کار در آلمان و انواع ویزاهای کاری

برای ورود به کشور آلمان و کار در این کشور نیاز به اخذ ویزای کار دارید. انواع مختلفی از ویزاهای کار در آلمان وجود دارد، انواع ویزاهایی که ایرانیان می توانند به وسیله آن به کار در آلمان بپردازند، شامل موارد زیر می باشد، که در ادامه مقاله به شرح آن ها می پردازیم.

  • ویزای جستجوی کار
  • ویزای کار از طریق پیشنهاد شغلی
  • ویزای کار از طریق بلو کارت آلمان

کار در آلمان و مهاجرت کاری به آلمان

شرایط کار در آلمان برای افراد مقیم مناطق مختلف دنیا متفاوت می باشد. با توجه به ملیت افراد شرایط کار برای دسته بندی ارائه شده در لیست زیر متفاوت می باشد:

  • فرد عضو اتحادیه اروپا EU باشد.
  • فرد عضو مناطق اقتصادی اروپا سویس EEA باشد.
  • یا از شهروندان کشورهای ثالث باشد.

از آنجایی که این مقاله مختص ایرانیان نوشته شده است، مطلب مورد بحث ما شهروندان کشورهای ثالث است. بنابراین در ادامه به شرایط کار در آلمان برای کشورهای ثالث از جمله ایرانیان می پردازیم و شرایط سایر کشور ها را بررسی نخواهیم کرد. با ادامه مقاله همراه شوید و از شرایط کار در آلمان برای ایرانیان آگاه شوید.

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد ویزای کار المان

video کار در آلمان برای ایرانیان
گرفتن ویزای کار آلمان

کار در آلمان و ویزای نیروی کار یا Skilled Worker

در این روش ابتدا شما نیاز به پیدا کردن کارفرما در کشور آلمان دارید. به این طریق که کارفرمای شما ابتدا می بایست شغل مورد نظر را ۳ ماه در کشور آلمان و پس از آن ۳ ماه دیگر در اتحادیه اروپا آگهی کند اگر فردی از داخل کشور آلمان و یا داخل اتحادیه اروپا تمایل به تصاحب این موقعیت شغلی نداشت آنگاه کار فرما می تواند درخواست دعوت به کار از شما در ایران نماید. راه دیگر در این روش این است که کارفرما به شخصه و یا توسط وکیل به اداره کار مراجعه نماید و این اداره را قانع نماید که نیروی کار مورد نظر او در کشور آلمان یافت نمی شود و کارفرما می بایست این نیروی کار را از ایران استخدام نماید.

اقامت المان از طریق کار

کار در آلمان و کارت آبی یا Blue Card

BLUE CARD کشور آلمان یک نوع ویزای کار می باشد که قابل تمدید در کشور آلمان است و این امکان را دارد که اقامت موقت کشور آلمان را به اقامت دایم تبدیل نماید. در ۱ اوت سال ۲۰۱۲ سیستم کارت آبی اتحادیه اروپا در کشور آلمان آغاز شد. اگر فردی که ویزای جستجوی کار ۶ ماهه ی کشور آلمان را دریافت می کند بتواند در کشور آلمان کاری متناسب را پیدا نماید ویزای فرد به مدت۶ ماه دیگر هم تمدید می شود و پس از آن فرد می تواند blue card کشور آلمان را هم دریافت نماید. blue card اتحادیه ی اروپا برای حداکثر ۴ سال صادر خواهد شد و یا برای یک دوره ی کوتاه برای قرارداد کار کوتاه صادر می شود. فرد متقاضی باید فارغ التحصیل یک دانشگاه معتبر باشد که مدرک این دانشگاه مورد تایید کشور آلمان واقع شود.

فرد متقاضی باید یک قرارداد کاری مرتبط با رشته تحصیلی خود در کشور آلمان را داشته باشد. فرد بدون پیشنهاد کار نمی تواند BLUE CARD کشور آلمان را دریافت نماید. حقوق دریافتی فرد متقاضی که با یک شرکت آلمانی قرارداد کار دارد باید حداقل سالی ۴۵۰۰۰ یورو باشد و اگر فرد فارغ التحصیل یکی از رشته هایی باشد که کشور آلمان به آن نیازمند است مثل ریاضیات، علوم پایه، IT، مهندسی، پزشکی و… حقوق دریافتی چنین اشخاصی می تواند سالی ۳۵۰۰۰ یورو باشد. شخصی که BLUE CARD کشور آلمان را دریافت می کند می تواند خانواده خود را همراه ببرد و آنها هم اجازه کار و زندگی را در آلمان خواهند داشت اما مدت اقامت و کار در کشور آلمان بستگی به اعتبار BLUE CARD دارد.

شخصی که BLUE CARD کشور آلمان را دارا می باشد و مدرک زبان آلمانی حداقل تا سطح B1 را هم دارا است خیلی راحت تر و سریع تر می تواند اقامت دایم کشور آلمان را دریافت نماید حتی ممکن است فرد پس از گذشت ۳ ماه اقامت دایم کشور آلمان را دریافت نماید و پس از گذشت ۳ سال از اقامت دایم فرد می تواند برای اخذ تابعیت و پاسپورت کشور آلمان اقدام نماید اما نکته مهمی که وجود دارد این است که افرادی که اقامت دایم کشور آلمان را دریافت کرده اند نباید بیشتر از ۶ ماه در خارج از کشور آلمان زندگی کنند در غیر این صورت اقامت دایم خود را از دست خواهند داد.

کارت آبی اتحادیه اروپا

کار در آلمان و ویزای جست و جوی کار یا Job Seeker

در تعداد کمی از کشورها از جمله آلمان این امکان وجود دارد که اشخاص تحت ویزای (جست و جوی کار)  آربایت زوخه وارد خاک آلمان شده و طی مدت ۶ ماه شغل بیابند. واضح است که از مستلزمات برقراری ارتباط و رفع حداقل حوائج آشنایی به زبان مشترک می باشد. برای اخذ ویزای جستجوی کار آلمان باید حداقل مدرک زبان آلمانی B2 داشت. نیاز به تکلم و برقراری ارتباط امری اجتناب ناپذیر است و در هر نوع اقدامی جهت مهاجرت ارائه ی مدرکی دال بر دانستن زبان کشور مورد نظر یا حداقل قدرت بر تکلم حتی به زبان مورد وثوق دولت ها مورد نیاز است. همچنین برای اخذ این ویزا حداقل باید مدرک لیسانس داشته باشید.

دقت کنید ویزای جستجوی کار در آلمان یک ویزای شش ماهه است و شخص می باید در مدت شش ماه قرارداد کاری خود را منعقد نماید. شخص می بایست در ابتدا به صورت انفرادی وارد کشور آلمان شده و به جستجوی کار بپردازد. چنانچه شخص بتواند در این مدت شش ماه قرارداد کاری منعقد نماید می تواند همسر و فرزندان خود را نیز به کشور آلمان بیاورد. منظور از قرارداد کاری قراردادی با حداقل یک سال اعتبار است. گفتنی است که این شغل می بایست مرتبط با تحصیلات و سابقه ی کاری فرد متقاضی باشد.

پس از اینکه فرد متقاضی قرارداد خود را منعقد نمود ابتدا به وی یک کارت اقامت یک ساله و در بار دوم نیز یک اقامت یک ساله و پس از آن یک اقامت ۳ ساله به فرد تعلق می گیرد و بعد از طی شدن این پنج سال شخص می تواند درخواست اقامت دائم آلمان نماید. درصورتی که شخص با یافتن شغلی دستمزدی بیش از متوسط حقوق در آلمان دریافت نماید یعنی معادل ۳۰۰۰ تا ۳۵۰۰ یورو بعد از یکسال موفق به در یافت blue card می شود.

کار در آلمان برای ایرانیان و کاریابی در آلمان از جمله تخصص های ما می باشد که در صورت تمایل می توانید با دفاتر وین ما تماس مستقیم داشته و از امکان مشاوره ای حرفه ای و رایگان جهت دریافت اطلاعات در این زمینه بهره مند گردید .

ویزای جست و جوی کار

کار در آلمان و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کار

برای اخذ ویزای کار آلمان مدارکی را باید در زمان درخواست ارائه دهید، مهم ترین این مدارک در لیست زیر عنوان شده است.

  • پرنمودن فرم تقاضا
  • 2 قطعه عکس ۶*۴
  • کپی صفحات ۲ و ۳ پاسپورت
  • شناسنامه متقاضی به همراه کپی
  • بیمه نامه
  • ترجمه مدارک به زبان انگلیسی و یا آلمانی
  • مدارک تحصیلی و ترجمه انگلیسی یا آلمانی
  • سوابق کار
  • رزومه کامل
  • پرینت موجودی حساب
  • مدرک زبان B1 آلمانی

کار در آلمان و ارزشیابی مدرک تحصیلی شما جهت کار در آلمان

بعد از اتمام موفقیت آمیز مصاحبه ها مدرک تحصیلی فرد در آخرین مرحله ارزشیابی می گردد فرد باید قرارداد کاری به همراه سایر مدارک را تحویل سفارت دهد، مدت زمان صدور ویزای موقت کاری بین ۶ تا ۸ هفته زمان خواهد برد.

در این مدت مدارک فرد جهت بررسی به آلمان ارسال خواهد شد. این بررسی شامل مدرک تحصیلی، سابقه سفر بین المللی، اعتبار کارفرمایی که از شما دعوت به کار کرده اند است.

بعد از موفقیت آمیز بودن نتیجه سفارت به صورت تلفنی با فرد تماس خواهد گرفت و اطلاع می دهد که روز مشخصی جهت دریافت ویزا به سفارت مراجعه کند. ویزا صادر شده 3 ماه اعتبار دارد و حکم ورود شما به آلمان است بعد از ورود به آلمان درخواست بلو کارت را باید به اداره اتباع خارجه Ausländerbehörde شهر محل اقامت خود ارائه کرد.

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد مهاجرت به آلمان

audio کار در آلمان برای ایرانیان
موسسات کاریابی در المان
کار در آلمان و سخن آخر

همانطور که ملاحظه نمودید کار در آلمان برای ایرانیان به ۳ طریق اصلی قابل اقدام است. از این رو متقاضیان ایرانی کار در آلمان می توانند به هر یک از این طرق اقدام به مهاجرت کاری نمایند. توصیه می شود قبل از هر گونه اقدام با موسسات حقوقی معتبر تماس گرفته و از مشاوره آنها بهره مند شوید و در صورت تمایل می توانید با دفاتر وین ما تماس مستقیم داشته و از امکان مشاوره ای حرفه ای و رایگان بهره مند گردید. همچنین می توانید سوالات خود را در رابطه با کار در آلمان در بخش دیدگاه های همین مقاله مطرح کرده و در سریع ترین زمان ممکن پاسخ بگیرید.

217 پاسخ ها
« دیدگاه های قدیمی تر
  1. رضا درخشان می گوید:

    با سلام اینجانب مهندس مکانیک فارغ التحصیل دانشگاه دولتی از دانشگاههای معتبر تهران , طراح ماشین الات و طراح پروسه تولید قطعات خودرو و همچنین هم اکنون مدیر کارخانه یک شرکت هستم با 20 سال سابقه کار در این زمینه
    سنم 44 سال میزان موفقیتم برای پیدا کردن کار چگونه ارزیابی میکنید

    Rating: 5
    پاسخ
    • mostafaostovar77 می گوید:

      سلام و عرض ادب
      رشته تحصیلی و سابقه شغلی شما بسیار مناسب می باشد. یکی از پارامترهای مهم برای اخذ ویزای جستجوی کار در آلمان سن شما می باشد که معمولا امکان کار در آلمان برای ایرانیان زیر 40 سال وجود دارد. اما برای افراد بالای 40 سال نیز راه هایی برای اخذ اقامت در این کشور وجود دارد که نمی توان به صورت اجمالی به آن پرداخت و نیاز به ارائه توضیحات جامع و کامل دارد.برای کسب این اطلاعات شما می توانید با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      پاسخ
  2. مریم حدادی می گوید:

    سلام ، من 33 سال سن دارم با مدرک کارشناس ارشد معماری و حدود 5 سال سابقه کار مرتبط بدون بیمه و 3 سال سابقه کار بازرگانی با بیمه مدرک پتینه و فتوشاپ و تریدی مکس و دان یک کیک بوکینگ هم دارم زبان انگلیسیم در حد متوسط هست اما مدرک آیلتس ندارم ، آیا میتونم از طریق ویزای کار برای کشور آلمان یا سایر کشور های اروپایی اقدام کنم ؟

    Rating: 5
    پاسخ
    • azadehnoory می گوید:

      با سلام و عرض ادب. شما امکان اخذ ویزای جستجوی کار آلمان و اتریش را دارید اما ابتدا مدرک تحصیلی شما باید ارزیابی شود. همچنین مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی ضروری می باشد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      پاسخ
  3. مينا می گوید:

    سلام، همسر من مهندس مكانيك با ١١ سال سابقه مرتبط، سازنده دستگاه، ٣٧ سال سن هست، مي خواهيم براي ويزاي كار اقدام كنيم، ايشان در حال حاضر در كلاس زبان آلماني شركت مي كنند، آيا امكان پذير است مراحل اداري انجام شود و در اين فاصله تا پرونده به جريان مي افتد ايشان هم زبانشان را در حد مدرك B1 تمام كنند، يا از همان ابتدا بايد مدرك زبان را ارايه داد؟!

    Rating: 5
    پاسخ
    • azadehnoory می گوید:

      با سلام و عرض ادب. در زمان مراجعه به سفارت باید مدرک زبان را ارائه دهید. البته ما می توانیم این امکان را برای شما فراهم کنیم که از طریق پذیرش کورس زبان در یکی از کشورهای اروپایی زمان مصاحبه سفارت را به زیر یک سال کاهش دهید. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      پاسخ
  4. مختار محمدی می گوید:

    سلام من ۳۵ ساله هستم دارای مدرک لیسانس مدیریت دولتی و ۷ سال سابقه کاری غیر مرتبط با رشته تحصیلی کارم نصب و راه اندازی گولینگ تاور یا برج خنک کن فایبرگلاس و فلزی است خودم متاهل هستم ایا میتوانم در کشورهای اروپایی شغل مناسبی پیدا کنم اصلا در موردشون فکر کنم یا امیدی نیس

    Rating: 4
    پاسخ
    • azadehnoory می گوید:

      با سلام و عرض ادب. به نظر می رسد شما شرایط اخذ ویزای جستجوی کار آلمان را دارید. همچنین می توانید در کشورهایی مانند هلند و دانمارک تحصیلات کوتاه مدت داشته باشید و سپس وارد بازار کار شوید. رشته تحصیلی شما از مشاغل مورد نیاز در هلند و دانمارک می باشد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      پاسخ
  5. Qasemi_ma62 می گوید:

    سلام، خسته نباشید. من و همسرم ۳۵ ساله هستیم با یک فرزند ۲ ساله. من فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم با ۱۰ سال سابقه کاری در بانک و همسرم لیسانس عمران با ۸ سال سابقه کاری در رشته خودش. میخواستم بپرسم شانس ما برای پیداکردن کار در آلمان چقدره؟ با تشکر

    Rating: 5
    پاسخ
    • shahram shahidi می گوید:

      سلام و‌عرض ادب. به منظور کار در آلمان از طریق ویزای جستجوی کار و یا پیشنهاد کاری، ابتدا بهتر است از مورد نیاز بودن رشته و حرفه خود در مشغل مورد نیاز کشور آلمان مطمئن شوید. پیشنهاد می شود مقاله لیست مشاغل مورد نیاز آلمان به آدرس https://malekpour.ir/لیست-مشاغل-مورد-نیاز-آلمان-2017/ را مطالعه نموده و در در صورت داشتن سوالات بیشتر با شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ـ (۰۲۱) جهت مشاوره رایگان و تخصصی تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  6. مسیح می گوید:

    با سلام و عرض ادب.من در رابطه با گرفتن ویزای الملن سوال داشتم من همسرم لیسانس بیو تکنولوژی دارن از دانشگاه غیر انتفاعی میمه و ۳ سال و نیم سابقه کار در ازمایشگاه نوبل ایا شانسی برای گرفتن کارت ابی المان دارن؟

    پاسخ
    • azadehnoory می گوید:

      با سلام و عرض ادب. با توجه به شرایط شما امکان اخذ ویزای جستجوی کار آلمان برای شما وجود دارد و برای اخذ کارت آبی باید در شغلی استخدام شوید که سالیانه 44 هزار یورو حقوق دریافت کنید. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      پاسخ
    • azadehnoory می گوید:

      با سلام و عرض ادب. برای اخذ ویزای جستجوی کار آلمان نیاز به مدرک لیسانس دارید. کشورهای دیگر نیز وجود دارد که شما می توانید بدون مدرک لیسانس برای مهاجرت به آن ها اقدام کنید برای راهنمایی بیشتر نیاز است که اطلاعات بیشتری در مورد شرایط شما در دست باشد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      پاسخ
  7. rza می گوید:

    درود. در قسمتی که گفته شد “فرد متقاضی باید فارغ التحصیل یک دانشگاه معتبر باشد که مدرک این دانشگاه مورد تایید کشور آلمان واقع شود.” از کجا میشه اعتبار دانشگاهی که توش درس خوندیم رو بفهمیم؟ تا اونجا که میدونم دانشگاه های انگشت شماری تو ایران استاندارد هستن و همونا هم رنکینگ بالایی تو دنیا ندارن:(

    پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تر

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.