کاریابی در استرالیا

کاریابی در استرالیا

کاریابی در استرالیا در هنگام مهاجرت به استرالیا 2018 پس از گرفتن وکیل مهاجرت و پس از مهاجرت کاری به استرالیا به چه ترتیبی می باشد ؟ شرایط کاریابی در استرالیا و در نهایت شرایط کار در استرالیا و همچنین لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا و بلاخره اخذ اقامت استرالیا در ایالت های مختلف چگونه است ؟ موارد موثر در کاریابی در استرالیا چه می باشد ؟ ما در این مقاله در باب کاریابی در استرالیا ، مراحل کاریابی در استرالیا ، اقدامات کاریابی در استرالیا ، شرایط کاریابی در استرالیا و تمام موارد مرتبط با این موضوع مقاله ارائه خواهیم نمود . جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ویزای کاری استرالیا مانند ویزای 189 استرالیا و یا ویزای190 استرالیا و یا ویزای 489 استرالیا می توانید با موسسه مشاوره ای ام آی ای با همکاری موسسه حقوقی ملک پور ارتباط بگیرید .

audio کاریابی در استرالیا

کاریابی در استراليا :

قبل از شروع به کار در استرالیا ، مهم است که ویزای متناسب با در خواست خود را داشته باشید که به شما اجازه کار بدهد . همه ویزاها به طور خودکار به شما حق کار در استرالیا را نخواهند داد و برخی ممکن است شرایطی را نیز مضاعف داشته باشید.

انواع ویزا کاری در استرالیا :

دو مورد از رایج ترین ویزاهای کار موجود عبارتند از : ویزای کار موقت (ماهر) (ساب کلاس 457) و ویزای مستقل ماهر (ساب کلاس 189) :

ویزای 457 – به یک کارمند ماهر اجازه می دهد تا در استرالیا در شغل تقاضا شده که توسط یک حامی مالی تأیید شده تا 4 سال کار کند و وی کارش را تأیید کند .

ویزای 189 – برای کارگران ماهر است که توسط یک کارفرما و یا اعضای خانواده حاضر در استرالیا حمایت نمی شوند و یا توسط یک دولت یا قلمروی استانی در کار مربوطه تایید نمی شوند.

به دنبال کار در استرالیا هستید ؟

شما می توانید کارهایی که در دسترس شماست را با جستجو کردن در وب سایت های کاری استرالیا پیدا نمایید. وب سایت های محبوب در استرالیا عبارتند از:

http://www.seek.com.au/

http://www.mycareer.com.au/

http://www.careerone.com.au/

این وبسایت ها همچنین می توانند ایده هایی برای دریافت حقوق و دستمزد به دست آورید و این که چگونه این کار ممکن است با تجربه و نوع شغل همسو باشد .

همچنین می توانید روزنامه های ملی و محلی را بخوانید . برخی از روزنامه های شناخته شده در استرالیا که می توان از آنها می توان برای کاریابی کمک بگیرید عبارت است از : “سیدنی صبح هرالد”، “بررسی مالی” و “تلگراف” است.

شماره پرونده مالیات در استرالیا

تمام کارگران استرالیا ملزم به پرداخت مالیات برای برنامه های مالی و خدماتی مانند راه ها، مدارس و بیمارستان ها هستند. مبلغ مالیاتی که پرداخت می کنید بستگی به میزان درآمد شما خواهد داشت. شما می توانید در مورد نحوه کار مالیات و نرخ های مالیاتی مختلف در http://www.ato.gov.au/  اطلاعات بیشتری کسب کنید. شما همچنین باید یک شماره پرونده مالیاتی (TFN) داشته باشید. این یک شماره منحصر به فرد برای شناسایی سوابق مالیاتی است و مورد نیاز برای کار در استرالیا است.

گرفتن کار در استرالیا

به طور معمول شما می توانید یک شغل را دنبال به طور کلی، مصاحبه شغلی بخش مهمی از روند درخواست شغلی است و ممکن است از یک گفتگوی گاه به گاه به یک سری مباحثه با چندین نفر که در همان شرکت مشغول به کار هستند، در دستور کار قرار بگیرد.

5 توصیه مهم برای مصاحبه

1.تحقیق خود را انجام دهید – در مورد شرکت، آنچه را که باید انجام بدهید ، در مورد اینکه چه محصولی را تولید کرده است، میزان سود سال گذشته شرکت و غیره

  1. پاسخهایتان را تمرین کنید – برخی از سوالات رایج که قطعا پرسیده می شود ، از جمله اینکه چرا شما فرد مناسب برای کار هستید و نقاط قوت و ضعف شما را می باشد .
  2. لباس خوب بخرید ، پ.شش مناسب داشته باشید تا به موفقیت برسید – بهترین تصور را که می توانید انجام دهید. اول ظاهر شما می باشد.
  3. آرامش و نفس کشیدن – آمادگی خوب ، کلید آرامش است . تمرین، تمرین، تمرین!
  4. سؤال بپرسید – همیشه باید برخی سوالات را آماده کنید تا نشان دهید که واقعا به موفقیت علاقه مند هستید.

روش های کاریابی در استرالیا :

روزنامه هایی مانند Age در بخش “Vacant position”

ثبت نام در Centre Link

صحبت با مشاور خبره استخدامی

مراجعه به دفاتر كاریابی بین المللی در وزارت كار و امور اجتماعی

مجلات مشاغل حرفه ای و سایت های اینترنتی (سایت های اجتماعی )

اقدام از طریق آژانس های کاریابی

موارد قابل ذکر در حفظ موقعیت شغلی

عدم ارائه اطلاعات اضافی در هنگام مصاحبه

رعایت قوانین محیط کار

عدم صحبت در مورد افزایش حقوق با رئیس

عدم اطلاع به کارفرما برای جستجوی کار جدید

چند مورد از مؤسسات کاریابی در استرالیا در این زمینه فعالیت می نمایند عبارتند از :

The sus graduate program

(http://www.sas.com/en_au/academic/graduate-program.html)

SASاسترالیا هر ساله از سال ، ۱۹۷۶ میلادی اقدام به استخدام فارغ التحصیلان می نماید. پس از نام نویسی در این سایت می تواید برای آموزش بوسیله راه های اینترنتی و یا به صورت حضوری اقدام نماید تا بعد از اتمام دوره آموزشی از توانایی های خود در راستای شغل مربوطه استفاده نمایند . شایان ذکر شود برای ثبت نام در SAS فرد می بایست شرایط خاصی را دارا باشد ، شرایط و مواردی که اشخاص باید داشته باشند به شر ذیل است :

*فرد باید نبعه و یا اقامت دائم کشور استرالیا را دارا باشد .

* اجازه کار فول تایم و بدون محدودیت را دارا باشید .

* باید حداقل مدرک لیسانس و یا فوق لیسانس را داشته باشید  .

* باید حداقل از مدت اتمام تحصیل فرد 2 سال و بیشتر گذشته باشد  .

برای ثبت نام در سیستم مربوطه می بایست به قسمت کاریابی در این سایت بروید و بعد در قسمت کشور ها ، کشور استرالیا را انتخاب نمایید. در مرحله بعدی باید روی گزینه SAS graduate program  کلیک نمایید .باید برای خود یک حساب کاربری با نام و شرایط خود به وجود آورید و اسناد و مدارک لازم را به روز رسانی نمایید . از اسناد لازم توصیه نامه، cv ، سابقه تحصیلی و مدرک های تحصیلی می باشد . در نهایت شما باید مراحل را تأیید نمایید و سابمیت نمایید  .

شاید برای شما سوال پیش آید که به چه طریقی می توانید باید پیگیری نمایید ، در صورتی که تقاضای ارسال شده شما استعلام کنید و اگر واجد شرایط بودید شما مورد قبول خواهید بود و دوره آموزش خود را می توانید شروع نمایید ، بعد از اتمام دوره وارد بازار کار شوبد .

ما در این مقاله در باب کاریابی در استرالیا ، مراحل کاریابی در استرالیا ، اقدامات کاریابی در استرالیا ، شرایط کاریابی در استرالیا و تمام موارد مرتبط با این موضوع مقاله ارائه نمودیم . جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مهاجرت به استرالیا و یا شرایط کاریابی در استرالیا و در نهایت شرایط کار در استرالیا و همچنین لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا و بلاخره اخذ اقامت استرالیا و یا مهاجرت کاری به استرالیا و همچنین می توانید با موسسه مشاوره ای ام آی ای با همکاری موسسه حقوقی ملک پور در سراسر دنیا و یا ویزای کاری استرالیا مانند ویزای 189 استرالیا و یا ویزای190 استرالیا و یا ویزای 489 استرالیا با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان دریافت نمایید .

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

10 پاسخ
  1. maziar samiei گفته:

    سلام وقت بخیر در خصوص مشاغل استرالیا من کار نان را به صورت حرفه ای کار میکنم برای اقامت اتریش یا استرالیا ممنون راهنمایی کنید

    پاسخ
    • maziar samiei گفته:

      سلام و عرض ادب دوست بزرگوار شما باید برای کار در کشور مقصد باید job offer یعنی پیشنهاد شغلی داشته باشید تا بتوانید برای این نوع ویزا اقدام نمایید . در صورت داشتن این مورد شرایط شما باید به صورت کاملتری بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری در این باب با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  2. maziar samiei گفته:

    سلام بنده فوق ليسانس مهندسي كشاورزي شاخه آبياري و زهكشي هستم ، به مدت ٦ سال در شركتي كه تجهيزات آبياري وارد ميكنهه مشغول به كار هستم ميخواستم بدونم در صورت كسب نمره آيلتس ٧ آيا اينجانب صلاحيت پذيرفته شدن به عنوان نيروي متخصص كشور استراليارو دارم در ضمن مدرك فرق ليسانسمم از دانشگاه تهران اخذ كردم

    پاسخ
    • maziar samiei گفته:

      با سلام و عرض ادب امتیازات شما برای برای ویزای Skilled worker باید محاسبه گردد و در صورت داشتن امتیاز کافی بله برای این امر میتوانید اقدام فرمایید. پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  3. فرشید اعتمادی گفته:

    با سلام خدمت جناب دکتر ملک پور و همکاران محترم:
    من 28 سال دارم 7 سال هم سابقه جوشکاری دارم.
    فقط یک سوال دارم:
    من سابقه بیمه اصلا ندارم، یعنی 7 سال سابقه جوشکاری در شرکت دارم و میتونم با نامه رسمی از شرکت و مهر و امضای مدیر عامل همراه با فیش حقوقی بیارم اما سابقه بیمه اصلا ندارم
    میخواستم بپرسم: سابقه کاری که مد نظر استرالیاست صرفا بر اساس بیمه هست؟؟
    یا اراىه نامه رسمی از شرکت و فیش حقوقی هم مورد قبول استرالیا هست؟؟
    ضمنا الان اگه مدرک جوشکاری بین المللی بگیرم میتونم اقدام کنم؟؟ یا مدرک باید قبل از سابقه کار باشه؟؟
    تمنا میکنم همینجا یک جواب بله یا خیر بدید حتی اگر کوتاه هم شده همین جا یک جوابی بدید خاهش میکنم
    با سپاس فراوان..

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  4. افشین جوادی گفته:

    سلام جناب ملک پور خانوم بنده پرستار دارای13 سال سابقه کار و لیسانس پرستاری از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دولتی و سن 38 سال هستندو درحال خواندن زبان انگلیسی ….دارای دو فرزند 8 و 5 ساله . خودم نقشه کشی ساختمان البته دیپلم …. میخواستم بدونم اول ما شرایط پذیرش داریم و بعد اگه قبول کنند همگی ما رو قبول میکنند یا به صورت دیگری هست

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب اگر بحث تحصیل مد نظرتان است که باید کامل مدارک همسر شما بررسی گردد و میزان سرمایه شما جهت مهاجرت نیز در پلن شما تاثیر کزار است که اینجا عنوان نشده است.پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب میتوانید جهت تایم مشاوره اختصاصی و بررسی پرونده تایم مشاوره اسکایپ رزرو بفرمایید. پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.