کار آفرینی در کره جنوبی

کار آفرینی در کره جنوبی در هنگام مهاجرت به کره جنوبی 2018 پس از گرفتن وکیل مهاجرت چه شرایطی دارد ؟ آیا برای انواع راه های کارآفرینی در کره جنوبی به توضیحاتی نیازمند هستید ؟ تفاوت انواع کارآفرینی در کره جنوبی با ثبت شرکت در کره جنوبی و یا سرمایه گذاری در کره جنوبی و یا تمکن مالی در کره جنوبی و یا خرید ملک در کره جنوبی چگونه است ؟ آیا سرمایه گذاری در کره جنوبی دارای شرایط خاصی می باشد ؟

کار آفرینی در کره جنوبی همیشه برای سرمایه گذاران جذاب بوده بوده است و همیشه این دسته از افراد به دنبال این فرصت برای ورود و کار آفرینی در کره جنوبی بوده اند و دولت کره نیز این رویه را برای سرمایه گذاران در کره ی جنوبی مهیا کرده است که کار آفرینی در کره جنوبی شکل تازه به خود بگیرد واین زمینه در کره جنوبی وجود دارد که با اطمینان خاطر کار آفرینی در کره جنوبی آغاز کنند

در این مقاله سعی بر آن داریم که به صورت کلی کار آفرینی در کره جنوبی را برای شما بازگو کنیم موسسه حقوقی ملک پور با کادری مجرب از وکلا و مشاورین پاسخگوی شما عزیزان در راه مهاجرت از طریق کار آفرینی در کره جنوبی میباشد..

 

کار آفرینی در کره جنوبی

دولت کره جنوبی قصد دارد به کارآفرینان خارجی این شرایط را تا حدی آماده کند که بتوانند با شرایطی یک شرکت را در کره جنوبی به ثبت برسانند و از این طریق بتوانند ویزا دریافت کنند و حجم تازه ای از سرمایه و سرمایه گذاران وارد کره جنوبی شوند و برای کشورهایی که مراودات گسترده ایی دارند شرایط ویژه ایی از نوع ویزا و مدت زمان ان مشخص کرده است که این افراد بتوانند با سهولت کامل و بدون مشکل وارد کره جنوبی شوند اما به طور کلی این کشور برای دادن اقامت به مهاجرین سختگیر است

با توجه به نسخه پیشنهادی برای فرمان اجرای قانون کنترل مهاجرت و نظارت های سختگیرانه این کشور ، یک ویزای کارآفرینی به عنوان بخشی از ویزای سرمایه گذاری شناخته میشود به عنوان تایپ ویزای دی ۸ معرفی میشود و افراد سرمایه گذار و کارآفرین باید از این نوع ویزا برای ورود به کره جنوبی استفاده کنند و برای به دست آوردن این ویزا فرد متقاضی باید شرایطی را داشته باشد که یکی از این شرایط داشتن حداقل مدرک لیسانس است و بهتر است این مدرک مرتبط با نوع کارآفرینی که مدنظر اوست باشد و مالکیت معنوی این کارآفرینی به نام خود فرد متقاضی به ثبت رسیده باشد و فرد مورد مشابه ایی را نخواهد در کره جنوبی شروع به کار و تولید کند و حتما باید یک شرکت در زمینه ی مربوط تاسیس کند و لازمه و ابتدایی ترین قدم برای شروع تجارت خود و انتقال سرمایه ثبت شرکت مربوط به نوع کارآفرینی است که میخواهد شروع کند در ضمن یاد اور میشویم این مقاله متعلق به موسسه حقوقی ملک پور میباشد

دولت کره جنوبی برای کشورهای مختلف که با آنها سهم بالایی از مراودات تجاری را دارد نوع های ویزایی را مشخص کرده است که در این مدت زمان میتوانند برای بررسی ها محیطی به کره ورود کنند و شرایط این کشور را بررسی کنند که بیشترین مدت زمان حضور در خاک کره برای اتباع کانادا است که میتوانند به مدت شش ماه در خاک کره حضور داشته باشند و دیگر کشور ها مانند استرالیا ، اتریش ، روسیه ، انگلستان میتوانند به مدت سه ماه در خاک حضور داشته باشند که در این میان دولت کره برای ایرانی ها نیز شرایط مشابه هایی را در نظر گرفته است که کارآفرینان و تجار ایرانی میتوانند در خاک کره جنوبی به مدت سه ما حضور داشته باشند و شزایط کلی را به صورت کلی و جزئی بررسی کنند و هزینه ی این ویزا برای ایرانی ها ۱۰۸ یورو است

ویزای اقامت دائم اف ۵ نام دارد که به کسانی تعلق میگیرد که بیش از ۳۰۰ میلیون وون ۲۶۵۰۰۰ هزار دلار آمریکا سرمایه گذاری و کار آفرینی انجام دهد و ارزش این خط تولیدی و کارآفرینی به بیش از این رقم برسد تعلق میگیرد که فرد کار آفرین باد حتما ایجاد اشتغال کند و حداقل دو کره ایی را به استخدام خود درآورد که به اشتغال کره جنوبی کمک کرده باشد . برای اطلاعاتبیشتر میتوانید به سایت www.iranmohajerat.ir

کسانی که به دنبال به دنبال راه اندازی یک کسب و کار یا ثبت اختراع فکری هستند میتوانند از نوع وبزای دی ۱۰ استفاده کنند که ابتدا از این نوع تایپ ویزا برای ورود و کسب اقامت موقت در خاک کره استفاده کنند وسپس تایپ ویزای خود رااز دی ۱۰ به دی ۸ و یا همان کارآفرینی تغییر دهند و بتوانند این اختراع خود را به خط تولید برسانند و از این راه کسب اقامتبلند مدت کره را بدست آورند و همچنین اگر این افراد بتوانند خود را به سطح اعضای هییت مدیره و سهام داران شرکت هایی که اختراعات انها و یا نظرات آنها را قبول کرده اند را کسب کنند میتوانند اقامت بلند مدت کره را کسب کنند و تایپ ویزای آنها به اف ۲ تغییر میکند و این نوع ویزا برای مدیران ، سهام داران و صاحب شرکت هایی میباشد که مشغول به کارآفرینی و تجارت در کره هستند و از بهترین نوع ای ویزای کره جنوبی برای سرمایه داران محسوب میشود  که با این نوع ویزا اقامت دائم و بلند مدت کره را به دست می آورند و میتوانند با اطمینان خاطر به اقامت در کره جنوبی ادامه دهند  www.legalmalekpour.com

حقوق معنوی کار آفرینی در کره جنوبی بسیار با اهمیت است و از این باب با تایید این نوع اختراعات و نظره ای علمی افرادی که دارای این شرایط هستند ولی به علت نداشتن سرمایه کافی نمیتوانند در کره جنوبی شروع به کارآفرینی کنند با به ثبت رساندن نظره ای خود و شروع به کار آفرینی میتوانند در کره جنوبی اقامت کنند و جزء افراد سرمایه دار و کار آفرین محسوب شوند تایپ های ویزای کره جنوبی متفاوت است ولی برای سرمایه گذاری و کار آفرینی اصلی ترین نوع های ویزا مواردی بود که ما در بالا به آنها اشاره کردیم

ودر پایان اگر بخواهیم اقتصاد کره جنوبی را بررسی کنیم متوجه میشویم که از قطب های صنعتی آسیا و حتی دنیا محسوب میشود و چشم انداز روشنی برای سرمایه گذاران به حساب می آید شرکت های بزرگ تولیدی و چند ملیتی مانند سامسونگ ال جی و هیوندایی که از غول های صنعت دنیا به حساب می ایند در کره به ثبت رسیده اند و از نگاه بانک جهانی کره از پیشگامان تولید و فن آوری تا سال ۲۰۲۲ به حساب میآید .

جهت اینکه از طریق امن این پروسه انجام شود در خصوص مهاجرت به کره جنوبی و شرایط کارآفرینی در کره جنوبی و یا سرمایه گذاری در کره جنوبی و یا ثبت شرکت در کره جنوبی و یا خرید ملک در کره جنوبی و یا تمکن مالی در کره جنوبی و در نهایت اخذ اقامت کره جنوبی حتما با مشاورین موسسه مشاوره ای MIE (با همکاری موسسه حقوقی ملک پور) در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و مشاوره تلفنی رایگان اخذ نمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.