همه چیزدر باره ی اسلوونی

 

در این مقاله قصد داریم به وضعیت کار، تحصیل، زندگی در کشور اسلوونی بپردازیم. این مقاله توسط مشاورین موسسه حقوقی ملک پور جهت ارایه به شما عزیزان همیشه همراه موسسه حقوقی ملک پور تهیه و تنظیم گردیده است و امید آن می رود با مطالعه این مقاله تمام سوالات شما درباره کشور اسلوونی پاسخ داده شود.

اسلوونی چگونه کشوری است؟

آیا کشور اسلوونی برای زندگی کشور مناسبی است؟

چطور می توان ویزای تحصیلی در کشور اسلوونی اخذ نمود؟

وضعیت اشتغال در کشور اسلوونی چگونه است؟

چگونه می توان به واسطه کار در اسلوونی اقامت گرفت؟

اسلوونی

جمهوری اسلوونی یکی از کشورهای اروپای مرکزی است، اسلوونی پیش از این بخشی از یوگسلاوی محسوب می شد. مساحت این کشور ۲۷۳/۲۰ کیلو متر مربع می باشد. پایتخت اسلوونی لیوبلیانا می باشد که با کشورهای ایتالیا، کرواسی، مجارستان و اتریش هم مرز است. اسلوونی عضو اتحادیه اروپا و هم چنین عضو سازمان ملل متحد می باشد. جمعیت اسلوونی دو ملیون و نه هزار و ۲۴۵ نفر است و میانگین سنی در این کشور ۴۱ سال که رشد جمعیت در اسلوونی منفی است.

a 300x235 همه چیز درباره کشور اسلوونی

تحصیل در اسلوونی

کسانی که متقاضی تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور اسلوونی هستند باید آخرین مدرک تحصیلی خود که شامل پیش دانشگاهی و دیپلم می باشد را بعد از ترجمه به دانشگاه مورد نظر خود فرستاده و پس از اخذ پذیرش اقدام به دریافت ویزا نمایند، طول تحصیل مقطع کارشناسی در اسلوونی ۴ تا ۴٫۵ سال می باشد. در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا نیز به همین منوال می باشد با این تفاوت که معدل دوره  کارشناسی برای پذیرش  در دوره کارشناسی ارشد تاثیر زیادی دارد و طول تحصیل نیز ۲ تا ۳ سال می باشد، و هم چنین در بعضی رشته ها در مقطع دکترا نیاز به نمره زبان می باشد که طول تحصیل در مقطع دکترا ۴ تا ۶ سال می باشد. تحصیل در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی نیز به زبان انگلیسی و اسلوونیایی در این کشور مهیا می باشد.

ویزای کار در اسلوونی

معمولا افرادی که مقیم اتحادیه اروپا نیستند می بایست برای کار و استخدام در جمهوری اسلوونی اجازه اقامت کاری را قبلا در این کشور اخذ نموده باشند، متقاضیان مقیم اتحادیه اروپا و کشورهای عضو پیمان اتحاد اقتصادی اروپا بدون نیاز به اجازه کار ، دسترسی کامل به بازار کار اسلوونی دارند. برای صدور اجازه کار در اسلوونی باید یک کارفرمای اسلوونیایی درخواست رسمی به دولت این کشور جهت صدور ویزای کار نسبت به کارمند مورد نظر خود ارائه دهد. با این ویزا شخص متقاضی می تواند به طور مستقیم زیر نظر کارفرمای خود به کار بپردازد. در حالت دیگر ویزای کار توسط متقاضی خارج از کشور به صورت آزاد در خواست می شود که در صورت اعطای ویزا به او این اجازه داده می شود که به نسبت زمانی که دارد در خاک اسلوونی آزادانه به دنبال کار بگردد. اجازه کار در اسلوونی توسط اداره خدمات استخدامی اسلوونی و بر اساس قوانین استخدام و کار مهاجرین صادر می گردد.

b 1 300x215 همه چیز درباره کشور اسلوونی

اخذ اقامت در اسلوونی از طریق کار

یکی از ساده ترین راه های اخذ اقامت اسلوونی اقدام برای ثبت شرکت در اسلوونی می باشد، اگر شما قصد مهاجرت به کشور اسلوونی را دارید می توانید از طریق ثبت شرکت در این کشور اقامت اسلوونی را اخذ نمایید، اقامت ثبت شرکت اسلوونی به دو طریق امکان پذیر است، شما می توانید شرکت جدیدی در اسلوونی ثبت کنید یا یک شرکت در اسلوونی را خریداری کنید، که از این دو طریق می توانید به کشور اسلوونی مهاجرت کنید.

زمانی که شما اقامت کشور اسلوونی را از طریق ثبت شرکت داشته باشید دیگر نیازی به ویزای شنگن برای سفر به کشورهای اروپایی شنگن نخواهید داشت و می توانید به این طریق به اروپا سفر کنید. طبق قوانین اقامت در کشور اسلوونی ابتدا باید اقامت برای سرپرست خانواده انجام شود و بعد از سپری شدن یک سال می توان برای همسر و فرزندان فرد برای گرفتن اقامت اقدام کرد، ولی در صورتی که همسر فرد به عنوان شریک شرکت به اداره اقامت معرفی گردد امکان اخذ اقامت برای هر دو نفر در ابتدا امکان پذیر خواهد بود.

پروسه اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت در کشور اسلوونی ۴ تا ۶ ماه می باشد. مطابق قوانین اسلوونی در صورتی که شما ۵ سال در اسلوونی اقامت قانونی داشته باشید می توانید برای اقامت دایم اسلوونی درخواست دهید و هم چنین پس از اخذ اقامت دائم می توانید برای اخذ پاسپورت اسلوونی نیز اقدام نمایید. اخذ اقامت اسلوونی مزایای زیادی را به همراه دارد و از جمله آنها این است که شما می توانید آزادانه و بدون نیاز به دریافت ویزا به کشورهای اروپایی عضو پیمان شنگن سفر کنید، در اسلوونی نیازی به داشتن مدرک زبان ندارید، در این کشور محدودیت سنی برای اخذ اقامت مطرح نمی باشد، شما می توانید به راحتی در بانک های اروپایی حساب باز کنید، شما در این کشور هیچ اجباری برای پرداخت مالیات ندارید و هم چنین می توانید از مزایای تحصیل رایگان در سطح اتحادیه اروپا و هم چنین از امکانات رفاهی و درمانی اسلوونی بهره مند گردید.

در آخر باید گفت اسلوونی جزء کشورهای امن و دارای ثبات اقتصادی و سیاسی است، این کشور برای اقامت و تحصیل و کار کشور مناسبی است شما عزیزان می توانید از طریق دفاتر همکار موسسه حقوقی ملک پور جهت اخذ اقامت کشور اسلوونی اقدام نمایید و چنانچه سوالی در مورد مهاجرت به کشور اسلوونی دارید می توانید با دفاتر موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نموده و از مشاوره تلفنی رایگان موسسه ملک پور بهره مند گردید.

4 پاسخ
  1. Minoo گفته:

    باسلام و احترام
    دانشجوی سال اخر دکتری هستم متاهل و فرزند نداریم ۴۳ سال دارم
    قصد مهاجرت به اروپا داشتیم
    از چه طریق اقدام کنم بهتره که شوهرم را بتونم ببرم
    ارادت

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار روش های مهاجرت چندین روش می باشد .
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در ایمیل امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم که در ساعاتی که در ادامه ایمیل خدمت شما اعلام مینماییم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان دریافت بفرمایید ، البته درصورت تماس با دفاتر شعبه یک و دو MIE وین در اتریش میتوانید از مشاوره رایگان تلفنی خود شخص جناب آقای دکتر ملک پور بصورت مستقیم بهره مند گردید.
      با احترام فراوان

      پاسخ
  2. ل. ی گفته:

    باسلام خدمت جناب آقای ملک پورمن دارای سه فرزند 24و20و18 ساله هستم که اولی لیسانس کامپیوتر و دومی و سومی دانشجو می باشند هزینه لازم برای اخذ اقامت اسلوونی از طریق ثبت شرکت چقدر می باشد و آیا فرزندانم ر ا می توانم با خودم ببرم البته قصد نهایی من برای اقامت کشور اتریش ؛ آلمان سوئد یا هلند می باشد و از اسلوونی بعنوان پلی می خواهم استفاده کنم چون می ترسم اسلوونی نژاد پرست باشند وملیت های دیگر را نپذیرند .

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار جهت مشاوره در زمینه ثبت شرکت و سرمایه گزاری حتما باید مشاوره تخصصی انجام دهید .
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.
      با احترام فراوان

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.