پناهندگی در سوئد

پناهندگی در سوئد

پناهندگی در سوئد  و شرایط ارائه کیس پناهندگی در سوئد ۲۰۱۸ ، شرایط اخذ تابعیت سوئد از طریق پناهندگی در سوئد ۲۰۱۸ ، وضعیت پناهجویان ایرانی در سوئد چگونه است ،

موسسه حقوقی ملک پور و موسسه مشاوره ای MIE اتریش هیچگونه خدمات و مشاوره ای در زمینه ی پناهندگی انجام نمیدهند و این مقاله تنها جهت اطلاع و آگاهی عموم از مضرات و خطرات پناهندگی میباشد.

در این مقاله موسسه حقوقی ملک پور برای اطلاع  شما هم وطنان عزیز جهت پناهندگی در سوئد توضیحاتی را ارائه می‌دهد و این به معنای صحیح بودن این راه برای مهاجرت نیست . موسسه حقوقی ملک پور این افتخار را دارد که شما عزیزان را از طرق قانونی مهاجرت  برای اخذ اقامت وتابعیت  کشور سوئد یاری کند.

video پناهندگی در سوئد
video پناهندگی در سوئد
audio پناهندگی در سوئد

شرایط پناهندگی در سوئد؟محل اقامت پناهندگان در کشور سوئد چه شهرهایی می باشد؟شرایط زندگی در کشور سوئد چگونه است؟مدارک اثبات هویت پناهندگی در کشور سوئد چیست؟مراحل درخواست پناهندگی در کشور سوئد چگونه است؟

 

اداره مهاجرت سوئد بر اساس مقررات کنوانسیون پناهندگی سازمان ملل متحد از پناهجویان حمایت می‌کند .

برای درخواست  پناهندگی  باید وارد خاک کشور سوئد شوید و  به یکی از اداره‌های مهاجرت  کشور سوئد بروید .

اگر شخص پناهجو از یک کشور اروپایی آمده باشد باید در همان کشور اول که وارد خاکش شده است درخواست پناهندگی بدهد.

درخواست پناهندگی در کشور سوئد به این معنی نیست که درخواست شما تایید شده است و پناهنده شده اید.

شخص باید در مرحله درخواست هویت خودش را اثبات و دلایل کافی برای پناهنده شدن را داشته باشد.

۱)اثبات هویت :

مدارکی برای اثبات هویت شخص پناهجو باید به اداره مهاجرت ارائه دهند .

مثل پاسپورت یا مدراکی برای اثبات هویت مانند  شناسنامه عکس دار که تاریخ تولد ،محل تولد ،نام و نام پدر و مادر ،از کشوری که تبعه آن است صادر شده باشد تا تابعیت شخص برای اداره مهاجرت روشن باشد . تحویل این مدارک باعث می شود روند کاری شخص پناهجو سریعتر انجام شود .

اگر هویت اصلی شخص پناهجو مشخص نشود اداره مهاجرت سوئد می‌‌تواند وی را از حقوقی که برای کشور سوئد برای پناهندگان در نظر گرفته است  باز دارد .

۲) دلایل کافی:

بعداز به اثبات رسیدن هویت اصلی شخص پناهجو باید اثبات کند که دلایل کافی برای ترک کشورش را داشته و در آن کشور از امنیت کافی برخوردار نیست .

دلایلی که مورد تایید اداره مهاجرت سوئد برای پناهندگی است شامل مواردی مثل نژادپرستی ، ملیت ، مذهب یا باورهای سیاسی،  جنسیت یا گرایشهای جنسی مثل همجنسگرایی ، عضویت در بعضی از گروه های خاص میشود.شخصیت پناهجو ادعا می‌کند  برای این دلایل در کشور خودش مورد آزار و اذیت قرار می گیرد و این عدم امنیت باعث شده است که به کشور سوئد پناه ببرد.البته اگر حقیقت را نگفته باشد اداره مهاجرت  کشور سوئد برای شخص پناهجوی خاطی جریمه  نقدی و در موارد حاددتر به مدت شش ماه  حبس  در نظر می گیرد.

بعد از درخواست پناهندگی مراحل زیر انجام می شود .

۱) انگشت نگاری:

اگر شخص پناهجو بالای ۱۴ سال باشند از او انگشت نگاری می شود تا ثابت شود شخص پناهجو قبل  در کشور دیگری درخواست پناهندگی نداده باشد . برای این موضوع از سیستمی به اسم SIS استفاده می شود که اطلاعات پناهجویان کشورهای عضو شنگن در آن ثبت می‌شود . مشخصات کامل در این سیستم ثبت می شود و همچنین اگر شخص پناهجو در گذشته جرم سنگینی انجام داده باشد و یا از یکی از کشورهای اتحادیه اروپا اخراج شده باشد در این سیستم کاملا مشهود است .

۲) کارت LMA :

پس از درخواست پناهندگی اداره مهاجرت یک رسید به شخص پناهنده می دهد بعد از گذشت چند روز کارت   LMA برای شخص پناهجو فرستاده می‌شود که جایگزین آن رسید می شود. کارت LMA  تا زمان پاسخ اداره مهاجرت سوئد باید همیشه همراه شخص  باشد تا بتوانند ثابت کند که به طور قانونی درخواست پناهندگی به اداره مهاجرت سوئد داده است .

در صورت موافقت یا عدم موافقت به پناهندگی کشور سوئد شخص باید این کارت را به اداره مهاجرت این کشور تحویل دهد .

۳)تست سلامتی رایگان :

آزمایش کامل به صورت رایگان  برای اثبات سلامتی   و همچنین یک آزمایش از روی زبان برای اطمینان از ملیت و نژاد شخص پناهجو گرفته می شود .

۴) مسکن و کمک هزینه موقت:

مسکن موقتی از سوی اداره مهاجرت کشور سوئد در اختیار پناهجو قرار می‌گیرد که یک  قرارگاه است و پناهجو باید به هر شهری که  قرار گاه مورد نظر اداره مهاجرت سوئد برای وی است برود .اگر  برای خورد و خوراک روزانه پولی نداشته باشد اداره مهاجرت سوئد کارت بانکی برایش صادر می کند تا به آن پول واریز نماید.کمک هزینه برای اشخاص طبق سن آنها متفاوت است مثلا برای کودکان زیر ۳ سال روزی ۴۳ کرون و برای  افراد بزرگ سال روزی ۷۱ کرون است .

در زمان رسیدگی به پرونده پناهجو می تواند کار کند .

۵) خدمات پزشکی:

پناهجو در موارد اورژانسی می تواند رایگان از خدمات پزشکی و دندانپزشکی استفاده نماید .

مدت زمان مورد نیاز برای پاسخگویی به  درخواست پناهندگی بستگی به نحوه پرداخت مدارک و صحیح بودن آنها توسط شخص پناهجو دارد.

در صورت عدم موافقت اداره مهاجرت کشور سوئد با پناهندگی شخص باید ظرف مدت چهارهفته خاک کشور سوئد را ترک کند . اگر شخص پناهجو اعتراض کتبی کند در زمان رسیدگی  به اعتراض می تواند تا زمان پاسخ در این کشور بماند .

 

شخص پناهجو در صورت عدم پذیرش اداره مهاجرت سوئد به درخواست پناهندگی تا ۴ سال حق درخواست دوباره به اداره مهاجرت این کشور را نخواهد داشت .

پس از حکم اخراج  پناهنده در صورتی که خود را پنهان کند اداره مهاجرت کشور سوئد حق بازداشت او را توسط پلیس دارد .

کار پناهندگان:

اداره مهاجرت سوئد قوانینی در خصوص کار برای پناهجویان قرار داده است که طبق آن شخص پناه جو از زمان درخواست پناهندگی به شرط ارائه کامل مدارک می تواند کار کند . در صورت عدم موافقت به درخواست پناهندگی اگر شخص پناهجو به مدت شش ماه در کشور سوئد کار کرده باشد تحت یکسری ضوابط و قوانین خاص می‌تواند اقامت دریافت کند .

فایل صوتی توضیحات آقای ملک پور (دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین) در باب پناهندگی در سوئد

audio پناهندگی در سوئد

 

audio پناهندگی در سوئد

موافقت پناهندگی در سوئد :

در صورت موافقت اداره مهاجرت سوئد اجازه اقامت دائمی که کمتر از یکسال نخواهد بود به شخص پناهجو داده می شود در این صورت دیگر پناهجو نیست و اجازه اقامت در کشور سوئد را دارا است و می‌تواند همانند یک شخص به سوئدی در این کشور کار و زندگی کند .

درخواست تابعیت:

پس از ۴ سال اقامت به طور دائم در کشور سوئد شخص می‌تواند  تابعیت این کشور را اخذ نماید .

– آیا همه این امکانات که برای شخص پناهجو در نظر گرفته شده تحقق می یابد ؟-آیا شخص پناهجو که از کشور خود رانده شده است می‌تواند زندگی راحتی داشته باشد ؟ و هزاران سوال دیگر که با آنچه که ما می بینیم و در سانه ها در رابطه با آوارگی پناهندگان مطرح میشود ،با این امتیازات  و قوانین در نظر گرفته شده برای پناهندگان تعارض دارد.

 

واقعیت این است ، پناهندگان به دلایل مشکلات بسیار زیادی که با آن دست و پنجه نرم می‌کنند دچار افسردگی  می‌شوند شرایط سخت زندگی ، بهداشت نامناسب قرار گاه ها ، مشکلات فردی پناهجویان با یکدیگر ، فحشا ، تجاوز و…کار را به جایی رسانده که خودکشی مانند یک بیماری مسری بین پناهندگان شده .

در سال‌های اخیر کودکان بی‌سرپرست از کشورهایی مثل سوریه ، افغانستان آنگولا ، عراق و … به سوئد می روند.

وضعیت این کودکان وخیم می باشد بر طبق تحقیقات جمعیت نجات کودکان انگلستان زندگی این کودکان بسیار تاسف برانگیز و رو به تاریکی است و اکثرا با بیماری‌های بیماری های عمیق روانی دچار هستند .

اداره مهاجرت کشور سوئد قادر به رفع مشکلات مربوط به پناهجویان نمی باشد ، و مشکلات زندگی پناهجویان روزبه‌روز بیشتر می‌شود ، تا جایی که  به مرز خودکشی برای آنها می رسد .

در نهایت می‌توان گفت که پناهندگی در هیچ جای دنیا مورد پسند هیچ دولتی نیست . با وجود راه‌های قانونی و آسان تر برای مهاجرت مثل تحصیل ، کار و سرمایه گذاری و…  چرا باید از راه غیر قانونی پناهندگی اقدام کرد .

موسسه حقوقی ملک پور می‌توانند از طریق قانونی مهاجرت ، شما را به هر مقصدی که علاقه مند هستید از جمله کشور سوئد برساند شما می‌توانید از وکلای مهاجرت این موسسه در خصوص مهاجرت به سوئد ، تحصیل در سوئد و مهاجرت تحصیلی به سوئد ، کار در سوئد و ویزای کاری سوئد ، سرمایه گذاری در سوئد و خرید ملک در سوئد و …  مشورت نمایید تا به طور کاملا قانونی با هزینه مناسب   و خیالی آسوده ، درکو تاه ترین زمان ممکن مهاجرت نمایید .

شما عزیزان برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد خطرات و قوانین پناهندگی در سوئد و اخذ اقامت و تابعیت از طریق قانونی در سایر کشورها با مشاوران و وکلای موسسه حقوقی ملک پور در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران بصورت رایگان تماس بگیرید و از امکان مشاوره رایگان تلفنی بهره مند گردید .

 

Rating: 5
46 پاسخ
  1. سعید گفته:

    با سلام من کارشناس ارشد فناوری اطلاعات دارم
    شغل اصلی من نویسندگی است
    من می خواهم به عنوان یک نویسنده در سوئد فعالیت کنم
    آیا امکان مهاجرت برای من مهیا است؟
    موفق و سربلند باشید

    Rating: 5
    پاسخ
    • azadehnoory گفته:

      با سلام و عرض ادب. برای پاسخ گویی به پرسش شما اطلاعات بیشتری مورد نیاز می باشد. توصیه می شود با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      شما همچنین می توانید فرم ارزیابی را از لینک زیر تکمیل کنید تا کارشناسان ما از طریق واتس اپ با شما تماس بگیرند.

      https://malekpour.ir/contact-us/

      پاسخ
  2. علي گفته:

    سلام آقا خسته نباشيد من يه سوالي دارم مثلا من با تور نه خودم آزاد بليط سوئد بگيرم و وقتي رسيدم سوئد درخواست پناهندگي بدم ميشه؟

    Rating: 5
    پاسخ
  3. Vahidmboma.30 گفته:

    سلام
    من لیسانس حقوق هستم و شغل فعلی من دکوراسیون داخلی ساختمان و همچنین ساخت و ساز ساختمان هست
    مدرک حرفه ای جوشکاری برق و آرگون از سازمان پتروشیمی ایران و یک شرکت معتبر آلمانی دارم که مدرکش موجود هست و همچنین تجربه با رزومه در تعمیرات مدارات الکترونیکی دارم
    همسرم لیسانس حسابداری هست و همچنین مدرک آرایشگری داره
    من خیلی دنبال پناهندگی در سوئد بودم تقریبا شش ماه وقت گذاشتم که مقاله شمارو دیدم
    میخواستم ببینم چطوری میتونم برای ویزای سوئد برای خودم و همسرم و دخترم که زیر پنج سال هست اقدام کنم
    خوشحال میشم و ممنون اگه منو راهنمایی کنین

    Rating: 5
    پاسخ
    • mostafaostovar77 گفته:

      سلام و عرض ادب
      دوست عزیز خیلی ممنونیم از لطف و عنایت شما. در خصوص راه ها مهاجرت به سوئد می توان گفت گزینه های متنوعی وجود دارد و همان طور که خودتان پی برده اید پناهندگی در سوئد نمی تواند گزینه ی ایده آلی برای مهاجرت حضرتعالی باشد. رشته تحصیلی شما بسیار مناسب است و شما از شانس کاریابی در اتحادیه اروپا برخوردار هستید. لذا از آنجایی که بررسی شرایط شما نیاز به بررسی دقیق تر دارد توصیه می گردد برای کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      پاسخ
  4. موسوي گفته:

    با سلام و خسته نباشيد براي دريافت اقامت به صورت قانوني سوال داشتم
    من 37 ساله هستم دانشجوي كارشناسي ارشد رشته فناري اطلاعات(فقط دفاع پايان نامه مونده) داراي تقريبا 17 سال تجربه كار در زمينه IT و در حال حاضر كارمند يه شركت معتبر. همسرم فوق ليسانس مديريت آموزشي و معاون مدرسه هستن. پسرم 6 ساله پيش دبستاني تحصيل مي كنن. تقريبا ميتونم 300 تومن هم سرمايه جور كنم البته در ايران از نظر امكانات رفاهي در حد متوسط هستم يعني منزل شخصي، سپرده بانكي، خودرو، حقوق ماهانه هستم. براي اقامت چه راهنمايي هاي مي تونين براي من انجام بدين. زبان انگليسي هم درحدي كه بتونم مشكلم رو تا حدودي حل كنم هم بلدم. (همه خانواده من در حال حاضر در حال اموزش ديدن زبان هستن). ممنون از راه نمايي شما

    Rating: 4
    پاسخ
    • M.heidari گفته:

      سلام و عرض ادب
      دوست عزیز شرایط شما بسیار خوب است. رشته تحصیلی و سابقه کار شما مطابق با نیاز روز کشورهایی مانند آلمان و اتریش است. شما می توانید برای کار در این کشور ها اقدام نمایید. البته شما شانس ادامه تحصیل در کشورهای زیادی را نیز دارید. با توجه به شرایط خوبی که دارید پیشنهاد میکنم با موسسه تماس حاصل کنید تا به طور دقیق شما را راهنمایی نمایند. شماره موسسه 02149196000

      پاسخ
    • mostafaostovar77 گفته:

      سلام و عرض ادب
      دوست عزیز ارزیابی دقیق شرایط شما نیاز به کسب اطلاعات بسیار بیشتر دارد. با توجه به رزومه عنوان شده شما امکان اخذ ویزای جستجوی کار در آلمان را دارید و همین طور امکان ادامه تحصیل در برخی کشورها را نیز دارید. اما ارائه یک پیشنهاد مناسب نیازمند تحلیل جامع و شخصی سازی شده می باشد تا از هر گونه سوبرداشت نیز جلوگیری به عمل آید. بنابراین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر ما تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان جهت تحلیل و بررسی شرایط خود بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      پاسخ
  5. على گفته:

    با سلام
    من متاهل هستم و ٤١ ساله مدرك تحصيل بالايى ندارم
    با ٢٠٠ ميليون سرمايه ميخواستم بدونم ايا براى ويزا اقامت در سوئد ميشه اقدام كرد

    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام و احترام در خصوص پناهندگی خدماتی ارایه نمیشود . اما اگر میخواهید از طرق قانونی مهاجرت کسب اطلاعات نمایید پیشنهاد میکنیم جهت اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  6. یاسر گفته:

    با سلام و خسته نباشید بنده مدرک مهندسی برق قدرت دارم ولی در زمینه رشته ام فعالیتی نداشتم،فقط یک سال بیمه کارگری داشتم،آیا به وسیله مدرک تحصیلیم میتونم اقدام به مهاجرت کنم؟راهی هست که حداقل هزینه رو داشته باشه؟تحصیل و کلاس زبان سوئدی یا انگلیسی نباشه

    پاسخ
    • P.Taghavi گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان تنها در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم، خواهشمندیم با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
    • maziar samiei گفته:

      با سلام و احترام در خصوص پناهندگی خدماتی ارایه نمیشود . اما اگر میخواهید از طرق قانونی مهاجرت کسب اطلاعات نمایید پیشنهاد میکنیم جهت اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  7. علی عرشی گفته:

    با سلام. من 32 سال سن دارم و مجرد هستم. تکنسین هواپیما هستم. لیسانس اویونیک هواپیما دارم. لایسنس های مربوط به کارم رو هم دارم و در یک ایرلاین در ایران مشغول به کارم. چطور میتونم از راه قانونی مهاجرت کنم؟
    با تشکر

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام دوست بزرگوار طرق قانونی به 6 دسته تقسیم میشوند سرمایه گزاری – ثبت شرکت -ازدواج با تبعه خارجی -ویزای کاری – تولد فرزند – ویزای تحصیلی . شما میتوانید از طریق تحصیل و یا ویزای کار و یا ثبت شرکت در اروپا اقدام نمایید اما جهت اینکه باید در مورد هزینه ها و سایر مسایل مشاوره انجام گیرد پیشنهاد میکنیم جهت اطلاعات بیشتر با دفاتر همکار ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
        • ghazaleh salehi گفته:

          با سلام و احترام. بزرگوار در خصوص پناهندگی خدماتی ارایه نمیشود. همچنین برای پاسخ گویی به این سوالات نیاز به اطلاعات جامع تری است. اگر قصد دارید از طرق قانونی مهاجرت کسب اطلاعات نمایید پیشنهاد میکنیم با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

          پاسخ
  8. امیر گفته:

    درود.من 31 سالمه هشت سال سابقه کار در صنعت فولاد بعنوان تعمیرکار رو دارم .زبان انگلیسی متوسط.متاهل و یه پسر یه ساله دارم.برای ورود به سوئد چه روشی رو پیشنهاد میکنید؟

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب از طریق تحصیل در سوید میتوانید اقدام نمایید.پیشنهاد میکنیم جهت اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  9. فرهاد گفته:

    با سلام من با سن 43 سال و همسر و 2 فرزند دختر و چسر 5و 3 ساله هستم میخواستم به سوید مهاجرت کنم سرمایه زیادی ندارم و اینجا 18 سال سابقه کار دارم نمیدانم از کجا باید شروع کنم میدانم که خیلی خیلی مشکل است اما اگر میشود راهنمایی کنید . ممنون

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  10. Behdad گفته:

    سلام.اگر درخواست پناهندگی در سوئد مورد قبول واقع شد میتونم در دانشگاه های سوئد تحصیل کنم؟ایا شهریه دانشگاه ها رایگان هست؟رای رشته های پزشکی محدودیت سن داره؟

    پاسخ
  11. علی گفته:

    سلام، من ۳۴ سالمه، مجرد، سرمایه آنچنانی هم ندارم ( نهایت در حد ده تومن) ،لیسانس مهندسی صنایع بدون سابقه کار مرتبط، ولی در زمینه مشاغل کارگری ساختمان در چندین شغل استاد کار هستم، میخواستم از استاد بزرگوار بپرسم آیا راهی هست از این کشور برم؟ هر جا شد مهم نیست، فقط یجایی باشه کارگری یا هر کاری شد در حد گذران زندگی ، خسته شدم روحیه م انگیزم از دست دادم ، کم کم دارم دچار افسردگی میشم ، اگر راهی میدونید راهنمایی بفرمایید ممنون از توجهتون

    پاسخ
    • mie.editor2 گفته:

      با سلام و احترام. ما برای پناهندگی هیچ گونه خدماتی نداشته و به هیچ عنوان این روش را توصیه نمی کنیم. برای اطلاع از روش های قانونی متناسب با شرایط خود می توانید با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  12. مجید گفته:

    سلام اقای ملک پور سال نو مبارک باتوجه به همه تفاسیری که شما ازبدبودن مهاجرت به امید پناهندگی دارید برای ادمایی مثل من تکلیف چیست ویک راه واقعاعملی با۴۰ میلیون تومن چیه

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و احترام. ما برای پناهندگی هیچ گونه خدماتی نداشته و به هیچ عنوان این روش را توصیه نمی کنیم. برای اطلاع از روش های قانونی متناسب با شرایط خود می توانید با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  13. میلاد گفته:

    با سلام متاسفانه با مقدار پول اندکی که قصد پناهندگی دارم نمیشود به صورت قانونی اقدام کرد باهمکارانتان در این باره صحبت کردم و با توجه صحبت های انها برای اقامت قانونی از هرطریقی باید حداقل ۵۰الی ۱۰۰میلیون داشته باشی تا بتونی اقدام کنی.به نظر شما با۳۰میلیون میشه کاری کرد که قانونی باشه

    پاسخ
    • MJ Support گفته:

      با سلام و عرض وقت بخیر
      بهتر است که با این مبلغ ذکر شده اقدامی صورت ندهید . به دلیل اینکه ما اصلا راه پناهندگی را پیشنهاد نمیکنیم و دقت نمایید که بعد از وارد شدن به کشور های مختلف هزینه های غیرعادی ای به شما وارد میگردد . با تشکر

      پاسخ
  14. mie editor2 گفته:

    سلام من میتونم به صورت قانونی با ویزای شنگن با خانواده وارد ایتالیا بشم بعد به سوئد برم بعداز اتمام ویزام درخواست پناهندگی در سوئد رو بدم؟ممنون میشم اگه جواب بدید

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و احترام. ما برای پناهندگی خدماتی نداشته و این روش را توصیه نمی کنیم. برای اطلاع از روش های قانونی پیشنهاد می کنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  15. mie editor2 گفته:

    سلام و عرض ادب خدمت استاد ارجمند. از بابت فایل های صوتی که میزارین, خیلی خیلی ممنونم. حقیقت امر اینکه من قصد پناهدگی داشتم برای کشور سوید. البته بصورت قانونی. یعنی از ایران ویزا بگیریم, برم تو سوید درخواست پناهدگی بدم با یه وکیل مجرب. تا اینکه اتفاقی یکی از فایلهای صوتی شما گوش دادم که میفرمودید از طریق پناهدگی اقدام نکنید. تو فایل صوتی میگفتین راههای زیاد و با هزینه کمتری وجود داره واسه مهاجرت. در صورت امکان استاد بنده را راهنمای بفرمایید. در ضمن من ۳۴سال سن, مهندس عمران, ۸سال سابقه کار

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. ما به هیچ عنوان برای پناهندگی خدماتی نداریم و این روش را توصیه نمی کنیم. با توجه به شرایط شما می توان برای کشورهای مختلف از روشهای گوناگون اقدام کرد. برای اخذ اطلاعات متناسب با شرایط خود پیشنهاد می کنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  16. شيما گفته:

    سلام مقاله شما رو خوندم و همه چیز کاملا روشن بود ولی مشکل اینجاس که چگونه خودمون رو به اون کشور برسونیم ینی یا باید ویزا داشته باشیم یا قاچاقی که برای ویزا گرفتن خیلی دردسر داره

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام. مهاجرت پناهندگی به سوئد به هیچ عنوان به شما توصیه نمی شود. ما راه های قانونی را به شما پیشنهاد می کنیم. برای اخذ اطلاعات در این زمینه با دفاتر ما تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  17. شهریاری گفته:

    با سلا و خسته نباشید.مقاله ای را که در مورد پناهندگی نوشته بودین مطالعه کردم. وضعیت مراکز نگهداری موقت تا پاسخ قطعی نگران کننده است.ولی از طرفی برای افرادی که از لحاظ مالی مشکل دارندو هم چنین بخاطر بالا بودن سن ویزای تحصیلی صادر نمیشه چکار باید کرد؟

    پاسخ
    • مشاور حقوقی گفته:

      از طرح سوال حقوقی شما دوست عزیز خیلی سپاس گزاریم لطف فرمودید و ما را قابل دانستید پاسخ سوال شما به سه طریق ممکن است منتشر گردد
      ۱-از طریق کانال تلگرام و به صورت فایل صوتی
      https://t.me/joinchat/AAAAADuuKeznpNM7t6fyVQ
      ۲-در بخش فایل صوتی وبسایت ما
      https://goo.gl/YSG82A
      ۳-از طریق متن نوشتاری و در همین جا

      باز هم از اینکه ما را برای مشاوره انتخاب نموده اید سپاس گزاریم

      پاسخ
      • Ariya گفته:

        با سلام بنده ۳۳ سالمه و خانمم ۳۱ ساله بنده راننده کامیون هستم با مدارک کامل و همسرم تکنسین کاشت مو با سابقه ۱۰ ساله بدون بیمه در خصوص اقامت در سوئد میتوانیم اقامت دائم بگیریم و در انجا شغل خود را ادامه دهیم
        خیلی ممنون میشم که بفرمایید که حدودا چقدر هزینه مهاجرت ما میشود
        ممنون میشم که اینجا جواب را بدهید
        با ارزوی موفقیت برای شما دوست عزیز

        پاسخ
        • n hashemee گفته:

          با سلام باید مدارک تحصیلی تان را هم بفرمایید اما در صورتی میتوانید برای کار اقدام نمایید که پیشنهاد شغلی داشته باشید در غیر اینصورت باید از طرق دیگری برای مهاجرت اقدام نمایید

          پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.