پاسپورت سنت کیتس و بررسی روش های اخذ آن

  • پاسپورت سنت کیتس و شرایط عمومی
  • پاسپورت سنت کیتس و اعتبار آن
  • پاسپورت سنت کیتس و روش های اخذ پاسپورت سنت کیتس
  • پاسپورت سنت کیتس از طریق کار
  • پاسپورت سنت کیتس از طریق تحصیل
  • پاسپورت سنت کیتس از طریق سرمایه گذاری
  • پاسپورت سنت کیتس از طریق تولد
  • پاسپورت سنت کیتس از طریق ازدواج
  • پاسپورت سنت کیتس از طریق پناهندگی
  • پاسپورت سنت کیتس و نکات مهم در باب پاسپورت سنت کیتس
  • پاسپورت سنت کیتس و وکیل معتبر برای امور مهم
پاسپورت سنت کیتس پاسپورت سنت کیتس

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

پاسپورت سنت کیتس و مقدمه ای بر آن

پاسپورت سنت کیتس، راه های اخذ اقامت سنت کیتس و اخذ تابعیت سنت کیتس در این نوشتار مورد نقد و بررسی قرار خواهد گرفت. آیا در حال حاضر سنت کیتس به ایرانی ها پاسپورت اعطا می کند؟ راه های اخذ اقامت سنت کیتس چگونه است؟ پاسپورت سنت کیتس در جنبه های گوناگونی قابل بررسی خواهد بود. در این مقاله سعی خواهیم کرد که با نگاهی اجمالی، کاربردی ترین و اصلی ترین نکات در محور آن، به حضور شما سروران گرامی ارائه گردد. سنت کیتس یک از کشور های حوزه کارائیب است که به دلیل اهدا کردن پاسپورت توجه بسیاری از افراد سرمایه دار را به خود جلب می نماید. اهدا کردن پاسپورت برای افرادی که قصد دارند خیلی سریع پاسپورت کشوری را اخذ نمایند بسیار مورد پسند می باشد. امیدواریم مقاله پیش رو که توسط کارشناسان مجرب مؤسسه حقوقی ملک پور به رشته تحریر درآمده است، پاسخ گوی پرسش های شما عزیزان باشد و اطلاعات دقیقی در خصوص پاسپورت سنت کیتس و راه های اخذ آن به شما مخاطبین محترم ارائه نماید. در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی در مورد پاسپورت کشور سنت کیتس با کارشناسان مؤسسه حقوقی ملک پور؛ همکار مؤسسه MIE اتریش؛ تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان تلفنی دریافت نمایید.

راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت

پاسپورت سنت کیتس و شرایط عمومی

سنت کیتس یکی از جزایر مهم در حوزه کارائیب می باشد. این کشور 52،000 نفر جمعیت را دارا می باشد و مساحت آن حدود 261 کیلو مترمربع است. این کشور از دو جزیره سنت کیتس و نویس تشکیل شده است و مانند سایر کشورهای حوزه کارائیب از جمله دومنیکا و سنت لوسیا از طریق اهدا کردن اقدام به فروش پاسپورت خود می نماید.

در برخی از کشورها در ابتدا بایستی اقامت این کشور را اخذ نمود تا پس از آن بتوان تابعیت و پاسپورت آن را به دست آورد. همان گونه که می دانید شخصی که اقامت دائم کشوری دیگر را داشته باشد می تواند از تمامی مزایای یک شهروند آن کشور استفاده نماید و فقط در برخی از امور اجازه فعالیت ندارد؛ به عنوان مثال نمی تواند در انتخابات آن کشور شرکت نماید. اما سنت کیتس این امکان را فراهم می نماید که متقاضیان پاسپورت سنت کیتس بتوانند خیلی سریع و بدون اینکه ابتدا اقامت دائم این کشور را اخذ نمایند پاسپورت سنت کیتس را خریداری نمایند.

به طور کلی می توان گفت که تابعیت بر دو قسم است؛ تابعیت اصلی و تابعیت فرعی. تابعیت اصلی به تابعیتی اطلاق می شود که بدون وجود واسطه به شخص تعلق می گیرد در این نوع اعطای تابعیت یا بایستی از قاعده خون پیروی کرد و یا از قاعده خاک. سنت کیتس تا 19 سپتامبر 1983 براساس قاعده خون اعطای تابعیت می نمود؛ قاعده خون یعنی اینکه هر کسی از یک پدر یا مادر از سنت کیتس متولد می شد به صورت پیش فرض به وی تابعیت این کشور اعطا می شد و بعد از آن می توانست پاسپورت سنت کیتس را کسب نماید. اما از این تارخ به بعد این کشور از قاعده خاک پیروی می کند. تابعیت فرعی به واسطه مواردی نظیر تحصیل، کار یا سرمایه گذاری به دست می آید.

سنت کیتس از جمله کشورهایی است که دو تابعیتی را می پذیرد و این مهم برای افرادی که صرفاً قصد اخذ پاسپورت یک کشور را داشته باشند بسیار حائز اهمیت می باشد.

پاسپورت سنت کیتس و اعتبار آن

پاسپورت سنت کیتس در رده بیست و سوم رده بندی پاسپورت ها قرار دارد. افرادی که پاسپورت این کشور را داشته باشند به 100 کشور بدون هیچ گونه ویزایی می توانند رفت و آمد داشته باشند. برای 34 کشور می توانند در زمان ورود، ویزا اخذ نمایند و جهت تردد به 64 کشور احتیاج به ویزای ورود قبل از اقدام به سفر دارند. در گراف زیر در این خصوص توضیحات کامل ارائه شده است.

نیازمندی های اخذ ویزا جهت سفر به کشورهای دیگر، برای دارندگان پاسپورت سنت کیتس در تصویر زیر نمایش داده شده است.

پاسپورت سنت کیتس پاسپورت سنت کیتس

سنت کیتس
بدون نیاز به ویزا
ویزا در زمان ورود
ویزای الکترونیکی
ویزا در زمان ورود و ویزای الکترونیکی
اخذ ویزا قبل از اقدام به سفر

پاسپورت سنت کیتس و روش های اخذ پاسپورت سنت کیتس

پاسپورت سنت کیتس از روش هایی که به بررسی آن خواهیم پرداخت قابل اخذ می باشد. در ادامه سعی شده است هر 6 طریق اخذ اقامت سنت کیتس و به تبع آن تابعیت و پاسپورت سنت کیتس را به صورت خلاصه و کاربردی به حضور شما همراهان همیشگی توضیح داده شود.

پاسپورت سنت کیتس از طریق کار

پاسپورت سنت کیتس به واسطه کار کردن در این کشور به شرطی قابل وصول می باشد که شما به مدت 3 سال در این کشور کار کرده باشید و بعد از آن می توانید تقاضای اقامت دائم سنت کیتس نمایید. پس از گذشت 5 سال از اقامت دائم می توانید تقاضای تابعیت و پاسپورت سنت کیتس را داشته باشید. متأسفانه اطلاعات دقیقی در خصوص نرخ بیکاری در این کشور در سال های اخیر از سوی منابع رسمی اعلام نشده است اما طبق آمار های غیر رسمی نرخ بیکاری در این کشور 4.5 درصد می باشد.

در گام اول جهت کار در سنت کیتس باید یک پیشنهاد شغلی از سوی کارفرمایی در این کشور داشته باشید. دریافت مجوز کار معمولاً بین 3 تا 6 ماه طول می کشد. با توجه به نوع شغل اعتبار مجوز کار می تواند تا 1 سال باشد که قابل تمدید است. هزینه صدور مجوز کاری سنت کیتس حدود 2،500 دلار آمریکا می باشد.

بیشترین زمینه های کاری در سنت کیتس در حوزه توریسم و گردشگری، کشاورزی، معدن و صنایع کشتیرانی می باشد. سهم صنایع مختلف از بازار کار سنت کیتس در نمودار زیر نمایش داده شده است.

 حداقل حقوق در این کشور 3.33 دلار آمریکا در ساعت می باشد. شخصی که ویزای کار سنت کیتس را دریافت می نماید امکان داشتن همراه برای وی وجود دارد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار سنت کیتس به شرح زیر می باشد.

  • پیشنهاد شغلی
  • قرارداد کاری
  • پاسپورت معتبر
  • عکس پاسپورتی
  • نامه عدم سوء پیشینه
  • نامه سلامت و عکس از قفسه سینه و آزمایش ایدز
  • تکمیل فرم های مربوطه
  • واریز هزینه های دولتی
  • مدارک هویتی
مهاجرت کاری به سنت کیتس

پاسپورت سنت کیتس از طریق تحصیل

اخذ پاسپورت سنت کیتس به واسطه ادامه تحصیل در این کشور به صورت مستقیم امکان پذیر نمی باشد، متقاضیان بایستی پس از پایان تحصیل، مشغول به کار شده و پروسه اقامتی خود و به تبع آن اخذ تابعیت سنت کیتس را آغاز نمایند.

تحصیل در سنت کیتس برای دانشجویان بین المللی می تواند جذاب باشد و با توجه به اینکه زبان رسمی این کشور انگلیسی می باشد، زبان تحصیل در این کشور نیز انگلیسی می باشد.

جهت ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی در جزیره سنت کیتس باید دیپلم 12 ساله را داشته باشید تحصیل در این مقطع 4 سال بوده و داشتن مدرک آیلتس 6 الزامی می باشد. دانشجویان در هفته اجازه کار دانشجویی به مدت 10 ساعت را دارند. مقاله ای که مطالعه می فرمایید توسط موسسه حقوقی ملک چور به رشته تحریر در آمده است و این موسسه هرگونه کپی برداری از این مقاله و یا بهره برداری از محتوای مقاله پاسپورت سنت کیتس و ایجاد تغییرات در آن از نظر شرعی و قانونی حرام می باشد و موسسه حقوقی ملک پور هیچ گونه رضایتی از این عمل ندارد.

در مقطع کارشناسی ارشد داشتن آیلتس 6.5 و مدرک کارشناسی الزامی می باشد و مدت زمان تحصیل در این مقطع در سنت کیتس معمولاً 2 سال است. مانند مقطع لیسانس، زبان تحصیل در این مقطع نیز انگلیسی می باشد.

 مدت زمان تحصیل در مقطع دکتری بین 3 سال تا 7 سال می باشد و داشتن نمره آیلتس 7 الزامی است. برای پذیرش در این مقطع دانشجو باید بتواند با ارائه رزومه مناسب، استاد راهنما یا سوپروایزر را مجاب نماید. اما از آن جهت که تعداد دانشگاه های این کشور محدود می باشد و معمولاً در این کشور بورسیه های تحصیلی ارائه نمی شود تحصیل در این مقطع با سختی های بیشتری همراه می باشد.

  • تحصیل در مقطع کارشناسی

    جهت ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی در جزیره سنت کیتس باید دیپلم 12 ساله را داشته باشید تحصیل در این مقطع 4 سال بوده و داشتن مدرک آیلتس 6 الزامی می باشد. دانشجویان در هفته اجازه کار دانشجویی به مدت 10 ساعت را دارند. مقاله ای که مطالعه می فرمایید توسط موسسه حقوقی ملک چور به رشته تحریر در آمده است و این موسسه هرگونه کپی برداری از این مقاله و یا بهره برداری از محتوای مقاله پاسپورت سنت کیتس و ایجاد تغییرات در آن از نظر شرعی و قانونی حرام می باشد و موسسه حقوقی ملک پور هیچ گونه رضایتی از این عمل ندارد.

  • تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد

    در مقطع کارشناسی ارشد داشتن آیلتس 6.5 و مدرک کارشناسی الزامی می باشد و مدت زمان تحصیل در این مقطع در سنت کیتس معمولاً 2 سال است. مانند مقطع لیسانس، زبان تحصیل در این مقطع نیز انگلیسی می باشد.

  • تحصیل در مقطع دکترا

     مدت زمان تحصیل در مقطع دکتری بین 3 سال تا 7 سال می باشد و داشتن نمره آیلتس 7 الزامی است. برای پذیرش در این مقطع دانشجو باید بتواند با ارائه رزومه مناسب، استاد راهنما یا سوپروایزر را مجاب نماید. اما از آن جهت که تعداد دانشگاه های این کشور محدود می باشد و معمولاً در این کشور بورسیه های تحصیلی ارائه نمی شود تحصیل در این مقطع با سختی های بیشتری همراه می باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی سنت کیتس در لیست زیر عنوان شده است.

  • نامه پذیرش دانشگاه
  • پاسپورت معتبر
  • عکس پاسپورتی
  • مدارک هویتی
  • نامه عدم سوء پیشینه
  • نامه سلامت پزشکی و عکس از قفسه سینه و آزمایش ایدز
  • نامه تمکن مالی از بانک
  • اجاره نامه منزل در سنت کیتس
  • بیمه دانشجویی
  • پرداخت هزینه های دولتی

تحصیل در سنت کیتس

پاسپورت سنت کیتس از طریق سرمایه گذاری

بهترین و پر تقاضاترین روش جهت اخذ پاسپورت سنت کیتس از طریق سرمایه گذاری در این کشور می باشد. یکی از پارامترهای مهم که در سرمایه گذاری می تواند مؤثر باشد نرخ تورم در یک کشور است. در ادامه نمودار نرخ تورم در چند سال اخیر قرار می گیرد تا شما عزیزان بتوانید در این خصوص اطلاعات جامع تری داشته باشید.

پاسپورت سنت کیتس 1 پاسپورت سنت کیتس

از مزایای سرمایه گذاری در سنت کیتس معافیت مالیاتی در این کشور می باشد. در کشور سنت کیتس روش های متفاوتی جهت سرمایه گذاری وجود دارد. در ادامه به حالت های متفاوت سرمایه گذاری در سنت کیتس می پردازیم.

  • یکی از روش های خرید پاسپورت سنت کیتس سرمایه گذاری در صندوق توسعه پایدار سنت کیتس می باشد. در این نوع سرمایه گذاری حداقل مبلغ 150،000 دلار آمریکا احتیاج می باشد. علاوه بر مبلغ سرمایه گذاری، به ازای هر عضو از خانواده، توسط دولت سنت کیتس، مبلغی جهت انجام مراحل اداری کار نیز دریافت می گردد؛ به عنوان مثال اگر سرمایه گذاری برای یک خانواده 4 نفره بخواهد صورت پذیرد مبلغ 195،000 یورو احتیاج است. این سرمایه در زمینه های بهداشت، انرژی های جایگزین، زیرساخت،صنایع گردشگری و میراث فرهنگی سرمایه گذاری خواهد شد.

  • سرمایه گذاری در املاک و مستغلات که در این مورد بایستی مبلغ 400،000 دلار آمریکا و یا 200،000 دلار آمریکا در بخش املاک سرمایه گذاری نمود در صورت سرمایه گذاری 400،000 دلاری تا 5 سال و در صورت سرمایه گذاری 200،000 دلاری تا 7 سال اجازه فروش برای شخص سرمایه گذار وجود ندارد.

  • سرمایه گذاری در بنیاد تنوع صنعت نیشکر (SIDF) که بر 4 قسم می باشد:

    • متقاضی اصلی 1 نفر باشد 250،000 دلار آمریکا
    • متقاضی اصلی با سه نفر وابسته 300،000 دلار آمریکا
    • متقاضی اصلی با 5 نفر وابسته 350،000 دلار آمریکا
    • متقاضی اصلی با 7 نفر وابسته 450،000 دلار آمریکا

در تمامی این حالت ها کل مبلغ به همراه هزینه های دولتی و حسابرسی لحاظ شده است. متوسط زمان پردازش تا 4 ماه ممکن است طول بکشد و با انجام هزینه های اضافه تر ممکن است این مدت زمان کمی کوتاه تر باشد.

در تمامی پروسه های سرمایه گذاری سنت کیتس پاسپورت این کشور به افراد متقاضی اعطا می گردد که معمولاً به آن اهدا کردن یا دونیشن اطلاق می شود.

سرمایه گذاری در سنت کیتس

پاسپورت سنت کیتس از طریق تولد

پاسپورت سنت کیتس از طریق تولد قابل وصول می باشد. سنت کیتس تا 19 سپتامبر 1983 از قاعده خون پیروی می کرد یعنی اگر فرزندی از یک پدر و مادر اهل سنت کیتس متولد می شد می توانست پاسپورت سنت کیتس را کسب نماید اما از تاریخ یاد شده به بعد این کشور از قاعده خاک پیروی می کند، یعنی اینکه هر طفلی که در خاک سنت کیتس متولد شود به آن طفل پاسپورت سنت کیتس اعطا می گردد.

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد قواعد تولد

video پاسپورت سنت کیتس
اخذ تابعیت سنت کیتس از طریق تولد فرزند

پاسپورت سنت کیتس از طریق ازدواج

اخذ پاسپورت سنت کیتس از طریق ازدواج به این ترتیب می باشد که اگر یک زن از کشورهای دیگر با یک مرد اهل سنت کیتس ازدواج نماید به وی اقامت و بعد از آن تابعیت سنت کیتس و به تبع آن پاسپورت سنت کیتس اعطا می گردد. اما برعکس آن امکان پذیر نمی باشد و مردی که با یک زن اهل سنت کیتس ازدواج کند اقامت این کشور را نمی تواند اخذ نماید.

سن ازدواج در سنت کیتس 18 سال به بالا می باشد و قبل از ازدواج بایستی آزمایش های سلامت از طرفین صورت پذیرد. هم چنین افرادی که قبلاً ازدواج کرده باشند در صورت ازدواج مجدد بایستی گواهی طلاق ارائه نمایند در غیر این صورت ازدواج طرفین غیر قانونی می باشد.

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد ازدواج با خارجی

video پاسپورت سنت کیتس
اخذ پاسپورت سنت کیتس از طریق ازدواج در سنت کیتس

پاسپورت سنت کیتس از طریق پناهندگی

  • مؤسسه حقوقی ملک پور در خصوص پناهندگی هیچ گونه خدماتی ارائه نکرده و به همه افراد توصیه اکید می نماید تا از روش های جایگزین جهت مهاجرت استفاده نمایند؛ در بسیاری از موارد مشاهده شده است که بسیاری از افراد که روش های تحصیلی و کاری امکان مهاجرت برای آن ها فراهم است و متاسفانه از روش پناهندگی قصد مهاجرت دارند.

اخذ پاسپورت سنت کیتس از طریق پناهندگی دارای شرایط خاصی می باشد و این کشور شرایط خیلی سختی برای پناهندگان دارد. سنت کیتس عضو کنوانسیون 1951 می باشد اما در پروتکل های 1967 که مربوط به وضعیت پناهندگان است و 1954 عضو نمی باشد. کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل اطلاعات کمی در خصوص شرایط پناهندگی در سنت کیتس دارد و این کشور هنوز یک قانون پناهندگی داخلی اعلام نکرده است. همچنین این کشور از ارائه مشاوره رایگان به پناهندگان خودداری می نماید.

پناهندگی در سنت کیتس

پاسپورت سنت کیتس و نکات مهم در باب پاسپورت سنت کیتس

پاسپورت سنت کیتس دارای نکاتی می باشد که به آن ها اشاره می شود. افرادی که بتوانند اقامت دائم سنت کیتس را کسب نمایند بعد از 5 سال می توانند پاسپورت سنت کیتس را اخذ نمایند. نکته قابل توجه در سنت کیتس این نکته می باشد که بیشتر افرادی که این کشور را برای اخذ پاسپورت انتخاب می کنند اشخاصی هستند که قصد دارند از طریق اهدا کردن یا دونیشن کردن اقدام نمایند. از جمله مزایایی که سنت کیتس دارد پشتیبانی کردن این کشور از دوتابعیتی بودن و اهدا پاسپورت دوم می باشد و با پاسپورت این کشور می توانید به بیش از 100 کشور از جمله اتحادیه اروپا، سوئیس، انگلستان و ایرلند بدون مشکل رفت و آمد داشته باشند و در این کشور شرط حضور نداشته باشند.

مدت اعتبار پاسپورت سنت کیتس 10 سال می باشد و معمولاً صدور آن 3 ماه تا 4 ماه ممکن است زمان احتیاج داشته باشد. هزینه های پردازش جهت اخذ پاسپورت حدود 25،000 دلار آمریکا می باشد.

پاسپورت سنت کیتس و وکیل معتبر برای امور مهم

برای اخذ پاسپورت سنت کیتس چون یک پروسه بسیار دقیق و حساس می باشد مشاوره با یک وکیل مجرب و آشنا به حقوق بین الملل بسیار مهم بوده تا مورد سوء استفاده و ضرر و زیان مالی و روحی نشوید. وقتی در کشور سنت کیتس قصد هر نوع اقدامی را دارید باید یک وکیل در این کشور داشته باشید تا پروسه کاری تان بهتر و اصولی تر صورت پذیرد. به دلیل اینکه بیشترین درخواست در کشور سنت کیتس گزینه های سرمایه گذاری می باشد آشنایی به قوانین و روش های سرمایه گذاری در سنت کیتس و سایر کشور ها می تواند به نفع شما باشد. موسسه حقوقی ملک پور این آمادگی را دارد تا در خصوص اخذ تابعیت سنت کیتس و پاسپورت سنت کیتس راهنمایی های لازم را به حضور شما عزیزان و همراهان همیشگی ارائه دهد. شما عزیزان می توانید با برقراری تماس تلفنی با کارشناسان مجرب این موسسه مشاوره رایگان دریافت نمایید.

پاسپورت سنت کیتس و سخن پایانی

پاسپورت سنت کیتس و راه های اخذ آن در این مقاله مورد نقد و بررسی قرار گرفت. راه های اخد اقامت سنت کیتس موارد قانونی در این خصوص و شرایط تحصیل در سنت کیتس و شرایط کار در سنت کیتس را مورد نقد و بررسی قرار دادیم. امید است این مقاله که توسط کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور؛ همکار موسسه MIE اتریش به رشته تحریر درآمده است تمامی سئوالات و ابهامات شما عزیزان را پیرامون پاسپورت سنت کیتس پاسخگو بوده باشد. شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات تکمیلی با کارشناسان مؤسسه تماس گرفته و مشاوره تلفنی رایگان کسب نمایید، همچنین می توانید در انتهای همین مقاله، در قسمت دیدگاه، نظرات و پرسش های خود را بیان نموده و در اسرع وقت پاسخ خود را دریافت دارید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.