پاسپورت انگلستان و بررسی راه های اخذ آن

  • پاسپورت انگلستان و شرایط عمومی
  • پاسپورت انگلستان و اعتبار آن
  • پاسپورت انگلستان و روش های اخذ پاسپورت انگلستان
  • پاسپورت انگلستان از طریق کار
  • پاسپورت انگلستان از طریق تحصیل
  • پاسپورت انگلستان از طریق سرمایه گذاری
  • پاسپورت انگلستان از طریق تولد
  • پاسپورت انگلستان از طریق ازدواج
  • پاسپورت انگلستان و پناهندگی
  • پاسپورت انگلستان و تغییرات قانونی
  • پاسپورت انگلستان و وکیل معتبر برای امور مهم
پاسپورت انگستان پاسپورت انگلستان

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

پاسپورت انگلستان و مقدمه ای بر آن

پاسپورت انگلستان، اخذ تابعیت انگلستان و مهاجرت به این کشور به صورت تخصصی در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. ما در این مقاله به بررسی تمامی نکات مهم و اصولی اخذ پاسپورت انگلستان و شرایط افراد متقاضی پاسپورت این کشور به صورت تخصصی می پردازیم. علم به قوانین کشور انگلستان در باب صدور پاسپورت و شرایط پیش روی افراد متقاضی اخذ پاسپورت انگلستان می تواند به متقاضیان مهاجرت به این کشور بسیار کمک کند. معمولا سوالات بسیاری برای افراد متقاضی مهاجرت به انگلستان در خصوص روش های مختلف مهاجرت به این کشور پیش می آید که در این  به تجزیه و تحلیل هرکدام از روش های مهاجرتی می پردازیم. هدف از نگارش این مقاله برطرف نمودن سوالاتی است که ذهن افراد متقاضی را درگیر کرده است پیشنهاد می شود در ابتدا پیش از هر اقدامی مطالب ذکر شده در این مقاله را به صورت کامل مطالعه نمایید و در صورتی که برای شما در خصوص اخذ پاسپورت انگلستان همچنان سوالات بیشتری پیش آمد می توانید برای تکمیل اطلاعات خود و کسب آگاهی و مشاوره کامل در زمینه پاسپورت انگلستان با موسسه حقوقی ملک پور با همکاری دفتر MIE اتریش تماس حاصل نموده و اطلاعات رایگان به دست آورید.

برای افرادی که قصد جدی برای مهاجرت دارند و تمایل دارند با اطلاعات  خودشان به عنوان وکیل برای خود و خانواده اقدام نمایند پیشنهاد ویژه ما تهیه ویدئوهای راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت می باشد این ویدئوها می تواند در انتخاب مسیر مهاجرتی به متقاضیان کمک های شایانی نماید.

راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت

پاسپورت انگلستان و شرایط عمومی

انگلستان یکی از محبوب ترین کشورهای جهان برای مهاجرت و زندگی محسوب می شود. بریتانیای کبیر شامل کشورهای مختلفی است که یکی از این کشورها انگلستان می باشد که با کشورهای ولز و اسکاتلند هم مرز بوده و پایتخت این کشور شهر زیبای لندن می باشد. جمعیت انگلستان بر اساس آمار ارائه شده در حال حاضر حدود 54،790،000 نفر است و مساحت جغرافیایی انگلستان حدود 130،397 کیلومتر مربع می باشد. کشور انگلستان یکی از کشورهای مهاجرپذیر می باشد که از لحاظ اقتصادی، فرهنگی، تحصیلی و گردشگری شرایط ایده آلی را برای مهاجرت بوجود آورده که این مسائل باعث شده اکثرا این کشور را هدف مهاجرتی خود قرار دهند. ما در این مقاله تلاش کردیم روش های مختلف اخذ پاسپورت انگلستان که شامل تولد، ازدواج، تحصیل، کار، سرمایه گذاری و پناهندگی است را به صورت خلاصه شرح دهیم تا در مسیر مهاجرتی عزیزان کمک شایانی کرده باشیم.

فایل تصویری موسسه ملک پور در رابطه با پاسپورت انگلستان

video پاسپورت انگلستان

فایل صوتی موسسه ملک پور در رابطه با پاسپورت انگلستان

audio پاسپورت انگلستان

پاسپورت انگلستان و اعتبار آن

 انگلستان جز کشورهایی است که معتبرترین و قدرتمندترین پاسپورت های جهان را در حال حاضر دارد. اتباع کشور انگلستان با داشتن پاسپورت این کشور می توانند بدون اخذ ویزا به بیش از 120 کشور دنیا سفر کنند. البته با توجه به بررسی های انجام شده از سوی دولت انگلیس و بررسی های انجام شده از سوی برخی نمایندگان پارلمان، طرح خروج این کشور از اتحادیه اروپا به مجلس این کشور جهت تایید نهایی ارائه شد که این امر در صورت تایید مجلس و نمایندگان هیچ تاثیری در اعتبار پاسپورت این کشور نخواهد داشت. کشور انگلستان از لحاظ اقتصادی نیز جز برترین و قوی ترین کشورهای جهان می باشد و رتبه اقتصادی خوبی در بین کشورهای قدرتمند جهان دارد این برتری اقتصادی باعث شده انگلستان در رده بندی اقتصادی جز شش کشور برتر جهان قرار بگیرد و در بین کشورهای اروپایی نیز رتبه سوم را دارد.

پاسپورت انگلستان و روش های اخذ پاسپورت

اخذ پاسپورت و اقامت دائم انگلستان از طرق مختلفی امکان پذیر است با توجه به اینکه شرایط اخذ تابعیت و پاسپورت این کشور بسیار سخت است و پاسپورت این کشور جز معتبرترین پاسپورت های جهان می باشد ما سعی کردیم شرایط اخذ اقامت دائم و پاسپورت انگلستان و راه های مهاجرت به این کشور را به صورت خلاصه شرح دهیم که شامل اخذ پاسپورت انگلستان از طریق کار، از طریق تحصیل، از طریق سرمایه گذاری، از طریق ازدواج، از طریق تولد و از طریق پناهندگی می باشد.

  • پاسپورت انگلستان از طریق کار

    کار در انگستان برای افرادی که قصد کار کردن در این کشور را دارند طبق شرایط خاصی امکان پذیر می باشد. براساس قانون برای ورود به بازار کار این کشور بایستی پیشنهاد شغلی از طرف کارفرمای انگلیسی که مجوز استخدام نیروی خارجی و اسپانسر شدن را از اداره کار انگلستان دریافت کرده به افراد متقاضی ارائه شود. کارفرمای فوق باید ثابت نماید که از فرد متقاضی حمایت مالی می نماید و به عنوان اسپانسر وی خواهد بود. اقامت کاری که به واسطه این روش برای افراد صادر می شود به مدت سه سال می باشد که اعتبار آن پس از گذشت دوره قابل تمدید به مدت 3 الی 5 سال دیگر می باشد که در صورت رعایت قوانین اقامتی و پرداخت مرتب مالیات افراد می توانند درخواست اقامت دائم دهند. لازم به ذکر است در صورت حضور مستمر پس از اخذ اقامت دائم افراد می توانند درخواست اخذ پاسپورت انگلستان را در صورت رعایت قوائد و شرایط خاص اخذ پاسپورت نمایند.

    ویزای کار در انگلستان به نام های TIER2 و TIER5 تعریف شده است که هرکدام از این ویزاها به صورت مختصر شرح داده می شود:

    ویزای TIER2:

    کارفرما یا شرکتی که به عنوان حامی به فرد پیشنهاد شغلی می دهد باید شرایط اولیه کار در انگلستان را رعایت نماید بدین ترتیب که باید حداقل 10% و یا 159،600 پوند از سهام شرکت خود را به جهت استخدام فرد متقاضی بلوکه کند.

    پس از انجام مراحل قانونی کارفرما به فرد کدی را ارائه می دهد که فرد متقاضی براساس کد ارائه شده می تواند ویزای کار انگلستان را دریافت نماید. افراد با کد ارائه شده تنها می توانند یک بار جهت اخذ ویزا اقدام نمیاند. پس اخذ کد نهایتا تا 3 ماه فرصت دارند ویزای خود را دریافت نمایند. برای کار در انگلستان باید حداقل درآمد و دستمزد تعیین شده برای افراد 3 هزار پوند در ماه باشد.

    ویزا TIER2 به مدت نهایتا پنج سال و 14 روز اعتبار دارد و افراد می توانند این به مدت 5 سال دیگر این ویزا را تمدید نمایند و پس از پایان این مدت می توانند درخواست اقامت دائم دهند.

    ویزای جستجوی کار TIER5:

    کشور انگلستان مانند برخی کشورها ویزای جستجوی کار را برای افراد متقاضی در نظر گرفته است که این نوع ویزا به نام TIER5 شناخته می شود. به افراد به مدت 6 ماه فرصت داده می شود که وارد این کشور شوند و با شرکت ها و کارفرماهای مختلف ارتباط برقرار نمایند. البته این نوع ویزا برای کشورهای خاصی در نظر گرفته شده است که ایران جز آن کشورها نمی باشد.

    بر اساس آخرین آمار اعلام شده در ژوئن 2018 نرخ بیکاری در این کشور 4.2% بوده که این میزان به نسبت سال گذشته در حدود 0.4% کاهش یافت. کاهش نرخ بیکاری نشان دهنده تغییرات مثبت در اقتصاد و بازار کار و سرانه تولید ناخالص ملی انگلستان می باشد که باعث می شود فرصت های مناسب شغلی برای اتباع این کشور و اتباع کشورهای دیگر ایجاد شود. در نمودار زیر نرخ بیکاری انگلستان در سال های اخیر نمایش داده شده است.

    پاسپورت انگلستان پاسپورت انگلستان

  • پاسپورت انگلستان از طریق تحصیل

    تحصیل در انگلستان مانند دیگر کشورها در تمامی مقاطع تحصیلی از دوره ابتدایی مدارس تا مقطع دکترا و پست دکترا برای تمامی افراد متقاضی مهاجرت به این کشور امکان پذیر است و افراد می توانند به واسطه این روش اقامت تحصیلی در این کشور داشته باشند. البته اقامت تحصیلی جز اقامت های کوتاه مدت می باشد که به مدت دوره تحصیل فرد می باشد. توجه به این نکته ضروری است تحصیل در انگلستان به تنهایی منجر به اخذ اقامت و پاسپورت انگلستان نمی شود. این روش مهاجرتی می تواند راهی برای ورود به انگلستان به حساب آید تا فرد متقاضی با شرایط اقامتی و مهاجرتی این کشور آشنا شود و بتواند در آتیه به واسطه روش های دیگر اقامت دائم و پاسپورت انگلستان را در این کشور دریافت نمایند.

    ویزای تحصیلی انگلستان بنام TIER4 می باشد که این نوع ویزا به دو دسته ذیل تقسیم بندی می شود:

    1. TIER4 CHILD: ویزای تحصیلی TIER4 CHILD برای افرادی که شرایط سنی آن ها زیر سن 17 سال باشد صادر می شود. افراد متقاضی تحصیل در این مقطع برای ادامه تحصیل می توانند بدون مدرک زبان نیز اقدام نمایند. البته برای سهولت در امر تحصیل بهتر است افراد علم به زبان را در حد برقراری ارتباط و درک دروس داشته باشند.

    مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش و ویزای TIER4 CHILD شامل موارد ذیل است:

    • ارائه پاسپورت معتبر که حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد
    • ارائه ریز نمرات دو تا سه سال آخر تحصیلی
    • ارائه مدارک تحصیلی و ریزنمرات به همراه ترجمه
    • نامه تائیدیه تحصیلی یا CAS Letter
    • ارائه مدارک پرداخت هزینه مدرسه یا کالج
    • نامه تمکن مالی و پوشش هزینه های یک سال زندگی این مبلغ می تواند در حساب والدین باشد
    • هزینه های مربوط به سفارت باید پرداخت شود

    برای این رده سنی، شخص یا باید قیم داشته باشد و یا اینکه برای مدارس شبانه روزی اقدام کند. هزینه تحصیل در مدارس انگلستان در حدود 25 هزار پوند در سال می باشد که البته این هزینه شامل تمامی هزینه های تحصیل و زندگی، هزینه خورد و خوراک، رفت و آمد و هزینه خوابگاه را می باشد.

    1. TIER4 GENERAL: این نوع ویزا برای افرادی که بالاتر از سن هفده سال و شش ماه هستند صادر می شود. شرایط تحصیل در کالج های انگلستان در این مقاطع به این صورت است که افراد می توانند تا یک هفته پیش از شروع دوره تحصیل در انگلستان حضور داشته باشند. به این افراد اجازه کار حین تحصیل به مدت 10 ساعت در هفته داده می شود این اجازه کار در زمان تعطیلات به صورت تمام وقت می باشد. مدت زمان اعتبار اقامت افراد به میزان مدت دوره تحصیل آن ها می باشد و شروع دوره تحصیل معمولا در طول دو ترم سپتامبر و ژانویه می باشد.

    این نوع از ویزا شامل مقاطع تحصیلی لیسانس، فوق لیسانس و دکتری می باشد. ارائه مدرک زبان حداقل آیلتس 6 برای لیسانس، 6. 5 برای فوق لیسانس و 7 برای دکترا الزامی می باشد. مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش مانند مدارک ذکر شده در مقطع TIER4 CHILD می باشد با این تفاوت که مدرک زبان نیز باید ارائه شود و برای مقطع فوق لیسانس ارائه مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات الزامی می باشد.

    حداقل هزینه تحصیل در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در انگلستان در حدود 10 تا 15 هزار پوند در سال می باشد. برای اخذ پذیرش در مقطع فوق لیسانس و دکترا توصیه نامه از سوی اساتید الزامی می باشد.

    دوره تحصیل در مقطع لیسانس در انگلستان 3 ساله است و فوق لیسانس یک ساله می باشد. گپ سنی و تحصیلی در هر یک از مقاطع برای اخذ پذیرش و ویزا بسیار اهمیت دارد. در کشور انگلستان نیز به مانند دیگر کشورها در هر مقطع دانشگاهی اجازه کار حین تحصیل وجود دارد به عنوان مثال در مقطع لیسانس 10 ساعت در هفته، فوق لیسانس 20 ساعت و دکترا 30 ساعت در هفته افراد اجازه کار پاره وقت دارند. به واسطه تحصیل در انگلستان افراد می توانند خانواده خود (همسر و فرزندان زیر سن 18سال) را به عنوان همراه در کنار خود داشته باشند.

    با توجه به اینکه ویزای تحصیلی انگلستان بر اساس سیستم امتیاز بندی (point based system) می باشد. افراد برای ورود به این کشور باید حد نساب امتیازات را کسب نمایند که امتیازات شامل موارد ذیل است:

    • تمکن مالی 10 امتیاز دارد: افراد متقاضی باید هزینه های یک سال زندگی خود را در حساب یکی از بانک های پاسارگاد یا پارسیان داشته باشند و پرینت حساب خود را ارائه دهند.
    • تاییدیه یا نامه پذیرش CAS: 20 امتیاز
    • مدرک زبان: 10امتیاز
  • پاسپورت انگلستان از طریق سرمایه گذاری

    یکی از روش های مهاجرت به انگلستان که منجر به اخذ اقامت دائم و در نهایت پاسپورت انگلستان خواهد شد سرمایه گذاری در انگلستان می باشد. سرمایه گذاری در انلگستان در قالب های مختلفی تعریف می شود که شامل موارد ذیل می باشد:

    سرمایه گذاری 200،00 پوندی در انگلستان: در این نوع سرمایه گذاری افراد متقاضی باید 3 ماه پیش از اخذ ویزا پرونده سرمایه گذاری خود را تشکیل داده و مدارک خود را تکمیل نمایند. پس از صدور ویزا نیز افراد 3 هفته فرصت دارند تا وارد انگلستان شوند. مدت زمان اقامت فرد براساس نوع ویزا تعیین می شود. در ابتدا یک اقامت 3 ساله صادر می شود و بعد این مدت این اقامت برای دو سال تمدید می شود. به واسطه این نوع سرمایه گذاری افراد می توانند از امکان تحصیل و کار برخوردار شوند و حتی می توانند نوع سرمایه گذاری خود را برای اخذ اقامت دائم خود در زودترین زمان تغییر دهند. افراد به واسطه این نوع سرمایه گذاری نمی توانند به عنوان ورزشکار و مربی مشغول به کار شوند و همچنین از کمک ها و خدمات رایگان دولتی انگلستان نمی توانند استفاده کنند.

    • سرمایه 200 هزار پوند باید ارائه شود
    • امکان اخذ اقامت انگلستان همزمان برای دو خانواده
    • شرایط سنی متقاضی بیش از 18 سال باید باشد
    • اثبات منبع مالی که باید متعلق به فرد اصلی یا همسر وی باشد
    • امکان داشتن همراه که شامل همسر و فرزندان زیر سن 18 سال می باشد
    • حداقل 2 نفر از اتباع انگلستان باید استخدام شوند
    • رعایت شرایط حضور در این کشور به مدت 6 ماه در سال
    • افتتاح حساب بانکی و انتقال مبلغ مورد نظر به حساب فوق

    سرمایه گذاری 50،000 پوندی در انگلستان: شرایط سرمایه گذاری 50،000 پوندی در انگلیس بدین صورت است که متقاضی باید فارغ التحصل از دوره فوق لیسانس در این کشور باشد تا بتواند برای این نوع ویزا درخواست کند و اقامت انگلستان را به دست آورد. همچنین فرد باید ثابت نماید این مبلغ را در مدت زمانی که در این کشور حضور داشته به دست آورده است.

    سرمایه گذاری 2،000،000 پوندی در انگلستان: در این روش فرد نیازی به ارائه طرح تجاری به مانند دو طرح قبلی ندارد و به واسطه این روش اقامت 5 ساله برای افراد صادر می شود.

  • پاسپورت انگلستان از طریق تولد

    قانون تابعیت انگلستان از اول ژانویه 1983 تغییر کرد. با توجه به اینکه کشور انگلستان اصل خون را پذیرفته است تولد فرزند در این کشور نمی تواند منجر به اخذ اقامت دائم و پاسپورت این کشور شود. به صرف تولد، افراد شهروند این کشور محسوب نمی شود و در صورتی که افراد خواستار اخذ اقامت این کشور به واسطه تولد هستند باید توجه کنند تحقق این امر به شرایط والدین کودک بستگی دارد . یکی دیگر از شرایط اخذ تابعیت و پاسپورت انگلستان مربوط به والدینی است که یکی از آن ها تابعیت یا اقامت دائم انگلستان را داشته باشند که در این صورت فرزند متولد شده از زوجین تابعیت انگستان را کسب می کند. با این وجود در صورتی که فرد در خارج از خاک انگلستان متولد شود نیز باز به عنوان شهروند انگلستان شناخته می شود. با این تفاسیر نتیجه گیری می شود سیستم اعطای تابعیت و شهروندی این کشور براساس اصل خون می باشد. یکی دیگر از شرایط اخذ تابعیت در انگلستان این است که فرد به مدت 10 سال پس از تولد در خاک این کشور به صورت مستمر زندگی کرده باشد که در این صورت می تواند از حق طول عمر خود و حضور در این کشور استفاده نموده و پاسپورت انگلستان را کسب نماید.

  • پاسپورت انگلستان از طریق ازدواج

    ویزای ازدواج انگلستان به دو دسته کلی تقسیم می شود:

    ویزای نامزدی انگلستان

    افراد متقاضی به مدت شش ماه در صورت داشتن شرایط ازدواج فرصت خواهند داشت با هم ازدواج کنند. افراد باید توجه داشته باشند که به واسطه ازدواج، از سوی اداره مهاجرت انگلستان یک اقامت 3 ساله برای متقاضی صادر می گردد که در صورت بر هم خوردن زندگی مشترک طرفین طی این مدت فرد متقاضی باید به کشور خود بازگردد.

    ویزای ازدواج انگلستان

    شرایط اخذ ویزای ازدواج به این صورت است که پس از ازدواج یک ویزای 33 ماهه برای شخص صادر می شود. پس از پایان این مدت شرایط متقاضی دوباره بررسی و برای 33 ماه دیگر تمدید می گردد. در این نوع ویزا شخص پس از گذشت 5 سال از اقامت خود در کشور انگلستان می تواند درخواست اقامت دائم نماید. 12 ماه پس از اخذ اقامت دائم امکان اخذ پاسپورت انگلستان وجود دارد. ازدواج در انگلستان از سن 16 سال امکان پذیر می باشد ولی افراد زیر سن 18 سال باید اجازه یکی از والدین را داشته باشند. پروسه ثبت ازدواج در یکی از دفاتر ازدواج در مدت 28 روز کاری باید انجام شود.

    نکات مهم در پروسه اخذ پاسپورت از طریق ازدواج در انگلستان:

    • پس از ازدواج باید ثابت نمایند به مدت دو سال با همسر خود زندگی کرده است تا در این صورت بتواند پاسپورت این کشور را درخواست نماید .
    • شخص مقیم انگلستان باید ثابت نماید درآمد سالیانه وی در حدود 186،000 پوند می باشد. منابع کسب این درآمد باید از طرق قانونی باشد.
    • مهاجرت فرد مقیم باید از طریق قانونی اتفاق افتاده باشد.
    • از کمک های دولتی نباید استفاده کرده باشد یا اینکه بدهی مالیاتی نداشته باشد.
    • گواهی عدم سوءپیشنه کیفری باید ارائه شود.
    • سطح تسلط فرد به زبان انگلیسی باید آیلتس 6 باشد.
    • باید ثابت نمایند قصدشان از ازدواج جدی و واقعی است.
    • ارائه مدارک محل اسکان و اقامت فرد مقیم.

    در صورت رعایت تمامی موارد ذکر شده از سوی طرفین اقامت انگلستان از طریق ازدواج میسر خواهد شد. اقامتی که به واسطه ویزای ازدواج برای فرد متقاضی صادر می شود در حدود 2 الی 3 سال خواهد بود که فرد می تواند برابر با همین زمان برای تمدید اقامت درخواست نماید. پس از گذشت 5 سال فرد می تواند کارت اقامت دائم خود را دریافت نماید.

  • پاسپورت انگلستان از طریق پناهندگی

    موسسه حقوقی ملکپور در زمینه مهاجرت از طریق پناهندگی هیچگونه خدماتی ارائه نمی دهد و ذکر مورد پناهندگی در این مقاله با هدف اطلاع رسانی از خطرات این روش و ارتقا اطلاعات مهاجرتی و حقوقی شما عزیزان می باشد.

    با توجه به معاهده کنوانسیون ژنو در خصوص حمایت از حقوق پناهندگان، پناهنده به شخصی گفته می شود که از کشور متبوع به دلیل فعالیت و مشکلات سیاسی، مسائل قومی و مذهبی و یا هر دلیل دیگری که موجبات تهدید جان و مال را برای وی دربرداشته از کشور مبدا خود خارج شده و به کشور مقصد پناه آورده است. تابعیت انگلستان از طریق پناهندگی در مقایسه با روش های قانونی از شرایط سخت و خطراتی برخودار است که به هیچ عنوان به افراد پیشنهاد نمی شود این روش را هدف مهاجرتی خود قرار دهند. شخص ابتدا می بایست درخواست پناهندگی خود را به اداره مهاجرت انگلستان ارائه دهد سپس اداره مرزبانی بریتانیا بررسی می نماید آیا متقاضی شرایط پناهندگی دارد و یا خیر؟در صورت تایید و اخذ اقامت دائم انگلستان فرد می تواند در خواست پاسپورت این کشور را تحت شرایط خاص ارائه دهد. باید این مورد را در نظر داشته باشید که اکثر پرونده های مربوط به پناهندگی در کشورها، در دادگاه برگزار شده و رد می شوند و پناهجویان ناچار به بازگشت به کشور خود هستند.

    کمک هایی که کشور انگلستان برای پناهندگان در نظرگرفته است شامل موارد ذیل است:

    • مشخص نمودن محل اسکان فرد و یا کمک در پیدا کردن محل اقامت مناسب
    • برگزاری کلاس های زبان برای افراد
    • صدور پذیرش برای مدارس و دانشگاه های این کشور
    • ارائه کمک های مختلف از سوی سازمان های خیریه
شرايط تحصيل در انگلستان
ويزاي کار انگلستان
روش های سرمایه گذاری در انگلستان

پاسپورت انگلستان و تغییرات قانونی

دولت انگلستان هیچگونه تغییری در قوانین اقامتی و ارائه پاسپورت انگلستان برای شهروندان اتحادیه اروپا و دیگر شهروندان خارج از اتحادیه که در حال حاضر در انگلستان زندگی می کنند تا 30 ژوئن 2021 یا 31 دسامبر 2020 صورت نخواهد داد.

پاسپورت انگلستان پاسپورت انگلستان

اقامت انگلستان از طریق ازدواج
اخذ اقامت و تابعیت انگلستان از طریق تولد فرزند
پناهندگی در انگلستان

پاسپورت انگلستان و وکیل معتبر برای امور مهم

با توجه به اینکه پاسپورت انگلستان به عنوان یکی از معتبرترین پاسپورت ها در رنک بندی جهانی شناخته شده است و شرایط سختی را این کشور برای صدور پاسپورت برای اتباع کشورهای دیگر در نظر گرفته است بدین لحاظ افراد برای کسب  پاسپورت انگلستان قطعا نیاز به یک وکیل با تجربه دارند که به قوانین این کشور اشراف کامل داشته باشد و دراین زمینه بتواند راهنمایی و خدمات خوبی را ارائه دهد. با توجه به اینکه پروسه اخذ پاسپورت نیازمند ارائه یکسری مدارک و پر کردن فرم های خاص دولتی است، در این زمینه وکیل می تواند در تسریع اخذ پاسپورت کمک شایانی را ارائه دهد.

پاسپورت انگلستان و سخن پایانی

اخذ پاسپورت انگلستان از طرق مختلفی امکان پذیر است که ما در این مقاله به طور مختصر به بررسی هریک از این روش ها پرداختیم. با توجه به اینکه هر شخصی بسته به شرایط خود باید از یکی از طرق ذکر شده اقدام نماید تا در این مسیر اخذ اقامت و پاسپورت انگلستان به مشکلی دچار نگردد داشتن اطلاعات کافی در خصوص اخذ پاسپورت انگلستان می تواند به افراد متقاضی در انتخاب مسیر خود کمک کند. ما در این مقاله سعی کردیم راه های مختلفی را که در اخذ پاسپورت انگلستان به افراد کمک می کند معرفی نماییم تا در ارتقا سطح آگاهی افراد کمک های شایانی نموده باشیم. موسسه حقوقی ملک پور با همکاری دفتر MIE اتریش با سابقه کار درخشان 15 ساله در امور بین الملل و مهاجرت و با داشتن مشاورین زبده و متخصص می تواند خدمات و کمک های شایانی را خدمت متقاضیان عزیز ارائه دهد تا در انتخاب مسیر مهاجرتی خود گام های درستی بردارند.

law پاسپورت انگلستان
2 پاسخ
  1. ناشناس گفته:

    متاسفانه راه ارتباطی شما فقط یک شماره خط ثابت ایران هست ما که در ایران زندگی نمیکنیم نمیتوانیم با شما ارتباط برقرار کنیم

    Rating: 5
    پاسخ
    • mostafaostovar77 گفته:

      سلام و عرض ادب
      دوست عزیز شما می توانید از طریق ارتباط از خطوط واتساپ با مشارین ما به صورت رایگان گفتگو داشته باشید. جهت این امر از قسمت تماس با ما فرم اطلاعات خود را پر نموده و منتظر تماس همکاران ما در اسرع وقت از طریق تماس صوتی در واتساپ باشید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Rating: 5