مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار عمان

آیا می خواهید بدانید مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار عمان چه مدارکی می باشد ؟ آیا درباره ی مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار عمان اطلاعاتی دارید ؟ آیا در رابطه با مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار عمان دارای سوال هستید ؟ موسسه مشاوره ای MIE (با همکاری موسسه حقوقی ملک پور) یک مقاله ای را در رابطه با مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار در عمان به نگارش در آورده است ، لذا شما عزیزان اگر در رابطه با مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار عمان سوال و ابهامی دارید می توانید با موسسه مشاوره ای MIE (با همکاری موسسه حقوقی ملک پور) تتماس حاصل نموده و به صورت تلفنی و رایگان مشاوره ی تخصصی دریافت نمایید .

ویزای کار عمان

گذرنامه معتبر و ویزای کار برای سفر به عمان مورد نیاز است.

مدارک لازم را به دفتر خدمات ویزای تراویسا[۱] ارسال کنید.

شرایط گذرنامه

اصل گذرنامه امضا شده که برای ۱۲ ماه از تاریخ ورود به عمان معتبر باشد، و حداقل یک صفحه از گذرنامه برای مهر ویزا خالی باشد. صفحات پشت گذرنامه برای مهر ویزای عمان مناسب نیست. یک برگ فتوکپی از صفحه اول و دوم گذرنامه امضا شده نیز باید گنجانده شود.

 

فرم درخواست ویزای عمان

دو نسخه از فرم درخواست ویزای عمان برای هر متقاضی، تکمیل آنلاین آن، چاپ و امضای آن، به علاوه یک برگ کپی از آن لازم است. لطفا توجه داشته باشید: «مشخصات حامی مالی شما» باید در تکمیل این فرم ذکر شود. اگر حامی مالی ندارید، و یا مشخصات او  را نمی دانید، لطفا اطلاعات متقاضی را تکمیل و «نام خود» را به عنوان حامی وارد کنید.

شرایط عکس

دو قطعه عکس رنگی ۲ در ۲ جدید از نوع گذرنامه، تمام رخ و با پس زمینه سفید.

یا اینکه می توانید یک عکس گذرنامه خود را زمان ثبت درخواست خود، به جای ارائه عکس گذرنامه فیزیکی بارگذاری کنید.

معرفی نامه کاری

معرفی نامه از طرف کارفرما یا شرکت پشتیبان در ایالات متحده که در سربرگ نامه شرکت، مشخصات متقاضی، وضعیت اشتغال او در این شرکت، و هدف او از سفر به عمان ارائه شده باشد. در این معرفی نامه کاری همچنین باید مسئول حمایت مالی از متقاضی تعیین شده باشد و اطلاعات کامل تماس با او در عمان فراهم باشد.

 

کنسولگری عمان به معرفی نامه رسمی کار برای تایید درخواست های متقاضیان نیاز دارد. برای ایجاد یک معرفی نامه کاری عمان به صورت آنلاین، به سادگی می توانید برای این سرویس درخواست دهید و اطلاعات خود را با تکمیل فرم آنلاین موجود درخواست ویزا ارائه کنید.

در اینجا فرم سفارش خدمات دفتر تراویسا ارائه شده است، که می توانید اطلاعات تماس و جابجایی خود را وارد کنید، گزینه بررسی درخواست ویزا را انتخاب کنید و هزینه را نیز پرداخت نمائید. شما باید فرم تکمیل شده را چاپ و آن به همراه تمام مدارک دیگر به دفتر تراویسا ارسال کنید.

اعتبار ویزا

ویزا معمولا تا دو سال بر اساس تصمیم کنسولگری معتبر است.

زمان بررسی ویزا

درخواست ویزای عمان معمولا طی ۳ روز کاری بررسی می شود. خدمات ویزای اضطراری یا فوری با پرداخت هزینه های بیشتر در دسترس است. لطفا برای جزئیات بیشتر به لینک «هزینه های کنسولی عمان و گزینه های بررسی ویزا» مراجعه کنید.

 

ثبت نام سفر خود در سفارت آمریکا

وزارت امور خارجه آمریکا، شهروندان آمریکایی که قصد مسافرت های بین المللی دارند را به ثبت نام در سفارت آمریکا در کشورهای مقصد تشویق می کند. با ثبت نام در سفارت آمریکا در کشورهای مقصد، می توانید از مشاوره لازم برای سفر خود و توصیه های وزارت امور خارجه بهره مند شوید. دفتر تراویسا شما را در فرایند ثبت نام سفر خود در وزارت امور خارجه آمریکا هدایت می کند تا احساس امنیت بیشتری در مورد سفرهای بین المللی خود داشته باشید؛ تنها با تکمیل فرم موجود در درخواست ویزای خود از این خدمات بهره مند شوید.

خرید بلیط های غیر قابل استرداد و یا رزرو بلیط نباید تا زمانی که ویزا و گذرنامه شما صادر نشده و در اختیار شما قرار نگرفته است، انجام شود.

 

مراحل درخواست ویزای عمان

  • بررسی شرایط درخواست ویزا
  • جمع آوری مدارک و تکمیل فرم مربوطه
  • ارسال مدارک خود به دفتر ما

محل درخواست ویزای عمان

دفتر تراویسا در نیویورک

خیابان چهل و دوم، کریدور اتاق ۱۰۶-۱۰۷

نیویورک ۱۰۱۶۵

تلفن: ۳۲۶۶-۸۷۶-۸۷۷

دفتر تراویسا در واشنگتن دی سی

خیابان کانکتیکات ۴۳۰۱، NW، اتاق ۲۵۰

واشنگتن، دی سی ۲۰۰۰۸

تلفن: ۳۲۶۶-۸۷۶-۸۷۷

در پایان بحث مدارک موردنیاز جهت اخذ ویزای کار عمان می توان گفت که موسسه مشاوره ای MIE (با همکاری موسسه حقوقی ملک پور) دارای بانک اطلاعاتی گسترده در زمینه ی مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار عمان می باشد لذا شما عزیزان اگر دارای هرگونه سوال در رابطه با مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار عمان می باشید همواره می توانید با موسسه مشاوره ای MIE (با همکاری موسسه حقوقی ملک پور) تماس حاصل نموده و به صورت تخصصی مشاوره ی رایگان تلفنی دریافت نمایید .

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

نگارنده : طاهره گهواره

 

Rating: 5
15 پاسخ
  1. رضا گفته:

    سلام و عرض ادب خدمت مشاور محترم سایت
    من به تازگی با موسسه شما اشنا شدم و کمی در مورد مسایل مختلف مهاجرت سردر گمم..من کارشناس علوم ازمایشگاهی هستم..قصد کار تو کشور عمان دارم..میخوام ببینم اونجا به این نوع رشته ها هم نیاز دارن ؟!برای پیدا کردن کفیل یا کارفرما تو اون کشور چیکار باید بکنم
    درضمن من ازدواج هم کردم و میخوام همسرم هم ببرم و اگه امکانش باشه اونجا درس هم بخونه تو رشته دندونپزشکی
    میشه یه راهنمایی بکنید منو

    پاسخ
    • miemalekpour30 گفته:

      باسلام و عرض ادب
      معمولا در برخی از مواقع کارفرمایی که در این کشور پیدا می کنید کفیل شما خواهند شد. زبان عربی را باید بلد باشید فقط یک نکته را در نظر بگیرید که کشورهای حوزه خلیج فارس معمولا به ایرانی ها اقامت دائم نمی دهند و اقامت شما در این کشور همواره موقت است.امکان همراه داشتن برای شما وجود دارد و ایشان می توانند در آنجا تحصیل کنند

      پاسخ
  2. قاسم گفته:

    سلام برقکار ساختمان هستم.نصب انواع تجهیزات الکتریکی (آیفون،دزدگیر ، سیستم اعلام حریق و…) . آیا کار مناسبی در این زمینه برای من هست؟
    ضمنا مدرک در این زمینه هم ندارم ، ولی لیسانس کامپیوتر دارم.

    Rating: 4
    پاسخ
  3. مرتضی فاطمی شورابی گفته:

    سلام مرتضی هستم ۴۲ ساله و تجربه کار ۲۰ سال در خودرو سازی رو دارم و در زمینه منبت کاری روی چوب و همینطور جوشکاری فعالم سوالم اینه که من در عمان میتونیم کار شایسته ای داشته باشم و آینده داشته باشم در ضمن من متاهل و دارای دو دختر کوچیک هستم ولی چند وقته کار کردن در عمان فکرم رو به خودش مشغول کرده لطفا زحمت بکشید راهنمایی بفرمائید. ارادتمند

    Rating: 5
    پاسخ
    • azadehnoory گفته:

      با سلام و عرض ادب. برای کار در عمان نیاز به پیشنهاد کار از طرف کارفرمای عمانی دارید. شما می توانید از طریق سایت های کاریابی برای جستجوی کار اقدام کنید. البته لازم به ذکر است که کشور عمان به شما اقامت دائم اعطا نمی کند و در صورتی که شغل خود را از دست داده یا توانایی کار کردن نداشته باشید ملزم به ترک این کشور خواهید بود.

      پاسخ
  4. mie.editor2 گفته:

    با سلام. من 25 ساله هستم و لیسانس ریاضی دارم ولی خب سه چهار ساله که تو کار پخت نان و کیک هستم واشپز خیلی خوبی هستم.زبان انگلیسی و ترکی رو تقریبا خوب بلدم میخواستم بدونم که چطور میتونم به یه کشور دیگه ترجیحا اروپا یا عمان مهاجرت کنم

    پاسخ
    • mie.editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. برای کار در این کشور به پیشنهاد کاری نیاز است و بهتر است که در این کشور حضور داشته باشید. در صورت داشتن پیشنهاد کاری می توانید برای اخذ ویزای کاری این کشور اقدام نمایید. برای بررسی شرایط و اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  5. رویا گفته:

    سلام من پرستار هستم دو سال و نیم بصورت پیوسته سابقه کار دارم برای اخذ ویزا ی کاری چه مراحلی باید طی کنم میشه راهنمایی کنید؟ چه مدت زمان میبره ک کارم درست بشه؟ چه مدارکی نیاز داره؟

    پاسخ
    • mie.editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. برای کار در این کشور به پیشنهاد کاری نیاز است و بهتر است که در این کشور حضور داشته باشید. در صورت داشتن پیشنهاد کاری می توانید برای اخذ ویزای کاری این کشور اقدام نمایید. برای بررسی شرایط و اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. برای کار در این کشور به پیشنهاد کاری نیاز است و بهتر است که در این کشور حضور داشته باشید. در صورت داشتن پیشنهاد کاری می توانید برای اخذ ویزای کاری این کشور اقدام نمایید. برای بررسی شرایط و اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  6. ابوالفضل چاهی گفته:

    باسلام. ابوالفضل چاهی هستم اشپزهستم مایل به کاردرکشورعمان وسوریه رادارم لطفأ همکاری لازم رامبذول فرمایید. باتشکر

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام. لطفا شرایط و سوال خود را به طور کامل مطرح نمایید تا بتوانیم شما را راهنمایی کنیم. برای اخذ اطلاعات پیشنهاد میکنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  7. علی صادقی گفته:

    باسلام من در ایران هستم و میخواستم بدونم ایا از طریق موسسه شما میتنم برای کار در عمان اقدام کنم و باید چه شرایطی داشته باشم
    ضمنا من برق کارهستم و مدارک فنی و حرفه ای دارم و دیپلمه و ۴۲ سال سن دارم و خدمات تاسیسات اب رو هم در زمینه ساختمانی انجام میدم.
    باتشکر

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.