,

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا

اخذ ویزای ۵ ساله مولتی کانادا در سال ۲۰۱۸ در حال حاضر امکانپذیر میباشد ، ویزای توریستی کانادا و شرایط اخذ ویزای توریستی کانادا ، قوانین ویزای توریستی کانادا ۲۰۱۸ ، مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی کانادا ، وقت سفارت کانادا و انگشت نگاری کانادا را در این مقاله میخوانید ، آیا قصد اقدام برای ویزای توریستی کانادا را دارید ؟ آیا به دنبال راهی برای ویزای توریستی کانادا می باشید ؟ آیا شرایط فرد برای ویزای توریستی کانادا را نمی دانید ؟ آیا دنبال راهی برای مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت از ویزای توریستی کانادا  هستید  ؟ آیا برای اخذ ویزای توریستی کانادا نمی دانید به کجا مراجعه نمایید ؟ آیا مراحل اقدام برای ویزای توریستی کانادا را نمی دانید ؟ آیا لیست مدراک برای ویزای توریستی کانادا را می خواهید به دست آورید ؟ آیا به دنبال دعوت نامه برای ویزای توریستی کانادا می باشید ؟ آیا نمی دانید شرایط دعوت نامه کانادا برای ویزای توریستی کانادا چگونه است ؟چگونه می توان وقت سفارت فوری کانادا گرفت ؟فرم ویزای کانادا را چگونه باید پر کرد ؟ ویزای نوع D  کانادا کدام است ؟ آیا سفارت کانادا تایید مدارک انجام می دهد ؟چگونه میتوان جهت اخذ ویزای کانادا اقدام کرد ؟ آیا سفر به کانادا امکان پذیر است ؟ این مقاله در باب ویزای توریستی کانادا نگارش شده است و به کلیه سوالات شما در پاسخ می دهد . شوید .موسسه حقوقی ملک پور با دارا بودن تجربه موفق چندین ساله در این زمینه میتواند شما را یاری نماید ، جهت مشاوره میتوانید با دفاتر ما در وین تماس حاصل بفرمایید.

 

فایل تصویری آقای دکتر ملک پور در باب ویزای کانادا

video ویزای توریستی کانادا

جهت اخذ ویزای توریستی کانادا ، تحصیل در کانادا و یا کار در کانادا، باید ویزای کانادا اخذ شود . به این ویزای موقت ویزای Temporary Resident Visa یا همان TRV می گویند . TRV شامل  مدرکی می شود که برای در خواست گننده ویزای کانادا صادر می گردد .

ویزای کانادا به شکل  single entry و یا  ویزای مولتی  کانادا multiple entry  که در واقع  ویزای پنج ساله  برای متقاضی صادر می گردد . با اینکه این ویزا ۵ ساله صادر می شود  اما  بر اساس قانون کلی حداکثر زمانی که توریست  می تواند در خاک کانادا بماند ۶ ماه می باشد

 

 

  • اخذ ویزای توریستی کانادا نیازی به انجام آزمایشات پزشکی ندارد. اما چنانچه متقاضی دریافت ویزای توریستی قبل از سفر به کانادا به کشورهای خاصی سفر داشته باشد باید آزمایشات ویژه ای را بدهد .
  • دریافت نامه عدم سوءپیشینه نیز برای این ویزا ضروری است .
  • داشتن تمکن مالی لازم و مناسب
  • انگشت نگاری در سفارت کانادا که البته این سفارت در ایران فعالیت نمی کند و علاقمندان به اخذ ویزای توریستی کانادا باید به کشورهای نزدیک جهت انگشت نگاری مراجعه کنند .

مدت زمان اخذ ویزای توریستی کانادا

مدت زمان صدور این ویزا  ۱۳۳ روز است . اما در اکثر مواقع خیلی کمتر از این وقت صادر می شود .

برای سفر به کانادا باید:

چنانچه متقاضی اخذ ویزای توریستی کانادامدارک مورد نیاز را به طور کامل فراهم نماید شانس دریافت ویزای او بالا خواهد بود . همچنین داشتن ویزای توریستی در پاس از جمله امتیازات دریافت ویزای توریستی است .

مدارک مورد نیاز درخواست ویزای توریستی کانادا :

  • پاسپورت معتبر
  • متقاضی دریافت ویزا باید بتواند افسر مهاجرت را متقاعد کند که حتمن به کشور خود باز می گردد  .داشتن سند ملکی و یا اشتغال به کار یا اشتغال به تحصیل از جمله مدارک موردنیاز برای دریافت ویزای توریستی کانادا است .
  • داشتن تمکن مالی مناسب جهت سفر به کانادا

شوید .موسسه حقوقی ملک پور با دارا بودن تجربه موفق چندین ساله در زمینه  ویزای کانادا میتواند شما را یاری نماید ، جهت مشاوره میتوانید با دفاتر ما در وین تماس حاصل بفرمایید.

 

همچنین ممکن است در موارد خاص مدارک زیر  زیر از متقاضی درخواست شود:

  • انجام آزمایشات پزشکی خاص
  • دعوتنامه از کانادا

مدارک مورد نیاز جهت اخذ  ویزای توریستی کانادا  به شرح زیر است :

+ اصل پاسپورت های جدید و قدیمی متقاضی و اعضای خانواده در صورت اقدام دریافت ویزای خانوادگی
+ ترجمه شناسنامه تمام افراد خانواده
+ ترجمه سند ازدواج چنانچه هر دو نفر تمایل به دریافت ویزای توریستی داشته باشند .”
+ تکمیل  کامل فرم نفر اصلی برای  درخواست ویزا Application form
+ تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی (همسر و فرزندان ) Family Information
+ یک قطعه عکس  تمام رنگی در اندازه  ۳٫۵ در ۴٫۵ زمینه سفید
+ ترجمه سند رسمی ملک  فرد اصلی یا نفرات دیگر
+ ترجمه مدارک شغلی و بیمه نامه کاری در صورت وجود
+ گردش حساب سه ماهه آخر حتمن بانک خصوصی باشد و موسسه مالی اعتباری قابل قبول نمی باشد.
+ نامه تمکن Bank Statement مالی که حتما باید به زبان انگلیسی باشد .
+ دعوتنامه در صورت وجود با مدارک مالی دعوت کننده

+  رزرو کردن بلیط رفت و برگشت به کانادا بصورت رزرو قطعی باشد .
سوپر ویزای کانادا ده ساله است در واقع به مدت سالهای اعتبار پاسپورت متقاضی . از آنجا که اعتبار پاسپورت ایرانی پنج ساله می باشد .برای توریستهای ایرانی به تعداد سالهای اعتبار پاسپورت این ویزا صادر می شود . متقاضیانی که  سوپر ویزای  دریافت کرده اند می توانند به مدت دو سال در کانادا بمانند این مدت برای ایرانیان ۶ ماه است . اما می توانند به دفعات در طی این مدت ورود و خروج داشته باشند .

 

چنانچه متقاضی دریافت ویزای توریستی کانادا هستید . باید کلیه مدارک مورد نیاز را به طور کامل و صحیح فراهم نمایید . توصیه می شود در این راه از کارشناسان و متخصصان این امر یاری بگیرید .

علاقمندان به دریافت ویزای توریستی کانادا باید در نظر داشته باشند که اشخاص سن زیر ۲۵ سال شانس بسیار بالایی برای دریافت این ویزا نخواهند داشت . برای این اشخاص اخذ پذیرش از دانشگاههای کانادا و دریافت ویزای تحصیلی بسیار منطقی تر و مطمعن تر است .

اعضای خانواده شخصی که ویزای تحصیلی دارند می توانند از طریق ویزای توریستی به نفر اصلی ملحق شوند که شانس دریافت این ویزا بسیار بالا می باشد .

همچنین عزیزانی که سفرهایی را به اتحادیه اروپا یا حوزه شنگن داشته اند شانس بهتری برای دریافت ویزا دارند .

اگر تا بحال سفری به حوزه شنگن یا اتحادیه اروپا نداشته اید اقدام به همراه کل خانواده برای شما ریسک ویزا خواهد داشت . حتی اگر از تمکن مالی خوبی برخوردار باشید . این مساله شامل حال کسانی که دعوتنامه معتبر از خانواده درجه یک داشته باشند نمی شود . یا اشخاصی که از طرف شرکت یا کمپانی دعوت به حضور در کانادا برای زمان خاصی دعوت می شوند با ارائه تمکن مالی مناسب می توانند به کانادا سفر کنند .

چنانچه ذکر شد متقاضی ویزای توریستی کانادا باید بتواند افسر ویزا را متقاعد کند که این سفر فقط توریستی است و به هیچ عنوان قصد اقامت در کانادا را ندارد .

داشتن نامه اشتغال به کار یا اشتغال به تحصیل نفر اصلی یا سایر افراد خانواده و همینطور داشتن اسناد ملکی و گردش مالی مناسب در اخذ ویزا تاثیر شایانی دارد .

در این مقاله به بررسی شرایط و مراحل دریافت ویزای  پرداختیم . در پایان خواهشمند است جهت اقدام دریافت ویزای تحصیلی کانادا و یا اخذ ویزای توریستی ۵ ساله مولتی کانادا با کارشناسان ارشد موسسات حقوقی معتبر تماس گرفته و از مشاوره رایگان کارشناسان این موسسات برخوردار شوید .موسسه حقوقی ملک پور با دارا بودن تجربه موفق چندین ساله در زمینه توریستی و مهاجرت به کانادا میتواند شما را یاری نماید ، جهت مشاوره میتوانید با دفاتر ما در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل بفرمایید.

فایل صوتی توضیحات آقای دکتر ملک پور در باب ویزای توریستی در کانادا

audio ویزای توریستی کانادا

فرم درخواست ویزای توریستی کانادا

 

1 ویزای توریستی کانادا 2 ویزای توریستی کانادا 3 ویزای توریستی کانادا 4 ویزای توریستی کانادا 5 ویزای توریستی کانادا 6 ویزای توریستی کانادا 7 ویزای توریستی کانادا 8 ویزای توریستی کانادا 9 ویزای توریستی کانادا 10 ویزای توریستی کانادا 11 ویزای توریستی کانادا 12 ویزای توریستی کانادا 13 ویزای توریستی کانادا

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۲۵ نظرات, میانگین: ۴.۶۰ از طریق ۵)
Loading...
17 پاسخ ها
  1. لیلا می گوید:

    با سلام،
    منظور از ۱۳۳ روز، روز کاری است یا همه روزها؟
    ما ۷۳ روز است که انگشت نگاری شده ایم، اما هنوز جوابی داده نشده.
    پیشنهاد می شود برای چه مدت بعد بلیت بگیریم؟

    پاسخ
  2. فرهاد می گوید:

    باسلام بنده خانواده ۴نفره میباشیم ومتقاضی ویزای توریستی کانادا هستیم ولی فاقد شینگن ودعوتنامه میباشیم .آیا امکان دارد .درخواست نمایم .ولی درعوض هزینه میکنم .ممنون میشم اگر جواب بدید

    پاسخ
  3. helenkh می گوید:

    سلام و خسته نباشید.
    آیا برای همسر می توان درخواست ویزای توریستی داد؟
    قبل از اقدام برای اسپانسرشیپ. احتمال پذیرش هست؟

    پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ادب. تقاضای ویزای توریستی پیش از اسپانسر شدن ممکن است در شانس اخذ ویزا برای اینده تاثیر گذار باشد. برای بررسی شرایط آن می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  4. محمد می گوید:

    با سلام خدمت آقای دکتر ملک پور و همکاران گرامی . سئوالی از حضورتون دارم . ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید . برفرض اینکه ویزای توریستی کانادا برای یه زن و شوهر صادر بشه و بروند کانادا، آیا راهی وجود داره که اونجا مثلا کاری پیدا کنند و تبدیل به اقامتش کنند یا اینکه در هیچ شرایطی راهی برای اخذ اقامت از طریق ویزای توریستی وجود نداره؟ با سپاس فراوان

    پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و احترام. امکان تبدیل ویزای توریستی به ویزای کاری در این کشور وجود ندارد. شرایط شما برای بررسی راه های ورود به این کشور باید ارزیابی گردد. در این زمینه می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  5. mie editor2 می گوید:

    باسلام، جناب آقای دکتر در خصوص مهاجرت به کشور کانادا و استان انتاریو سوالاتی داشتم. ممنون میشم در این خصوص راهنمایی ام کنین. من 32 ساله متاهل و دارای مدرک کارشناس ارشد زمین شناسی از پیام نور تهران با 6 سال سابقه بیمه ایی ( در مجموع دولتی و خصوصی ) هستم. آیلتس و تافل ندارم ولی توانایی زبان انگلیسی من متوسط رو به بالا است. 1- برای دریافت ویزای مولتی کانادا در حساب بانکی چه مقدار پولی باید در حساب بانکی باشد؟ 2- این ملبغ باید در کدام بانک پس انداز شود؟آیا بعد از گرفتن ویزای مولتی از حساب بانکی که پول پس انداز شده قابل برداشت است؟ 3- چنانچه دعوت نامه برای متقاضی ویزای توریستی وجود نداشته باشد می بایست برنامه رزرو هتل و سفر به همراه بلیط رفت و برگشت اعلام شود!!! آیا میشود محل زندگی فامیلی که به تازگی با ویزای توریستی مولتی به کانادا مهاجرت کرده و بعد از آن بلافاصله درخواست پناهندگی داده است را معرفی کرد؟ 4- آیا با ویزای توریستی مولتی که 5 سال اعتبار دارد میشود به کار و همچنین تحصیل در صورت پیدا شدن شرایط اقدام کرد؟ 5- در مورد نحوه سفر به کانادا آژانس شما همکاری میکند؟ نحوه سفر تا به کانادا به چه صورت است؟ ممکنه ریز هزینه های لازم را اعلام نمایید؟ 6- در مورد گواهی اشتغال به کار سوال مهمی داشتم، این مورد برای افرادی مثل من که کار دولتی دارم محدودیت زیادی در خصوص صدور گواهی وجود دارد آژانس در این زمینه چه کمکی میتواند کند؟ 7- آیا برای صدور ویزا همه مدارک شخصی(کارت ملی،شناسنامه،کارت پایان خدمت، رانندگی،نظام مهندسی، تحصیلی و کاری و گواهی اشتغال به کار و بیمه سابقه کار) باید به انگلیسی ترجمه شوند؟ 8- چنانچه سابقه بیماری لنفوم وجود داشته باشه که درمان آن بوسیله شیمی درمانی و رادیوتراپی انجام شده و از مدت زمان بهبودی و معالجه 3 سال هم گذشته باشه آیا ویزای توریستی مالتیپیل میتوان گرفت؟

    پاسخ
    • mie editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ادب. با توجه به تعدد سوالات شما پیشنهاد میکنیم برای اخذ اطلاعات در این زمینه با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  6. بابک می گوید:

    سلام
    همسر من pr کانادا داره و حدود دوسال پیش من از طریق همسر اقدام کردم واسه ویزا که تا الان طول کشیده و هنوز هیچ جوابی به ما ندادن و اخرین صحبتی هم که با اداره مهاجرت داشتیم گفتن حداقل شش ماهدیگه طول میکشه
    ایا ممکنه من ویزای مولتی بگیرم یا به صورت توریستی برم پیش همسرم و برگردم تا جواب درخواست ما بیاد
    ممنون

    پاسخ
    • mie editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ادب. متاسفانه شانس اخذ ویزای توریستی حین انجام پروسه الحاق برای شما اندک است. در این خصوص پیشنهاد می کنیم با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  7. mie editor2 می گوید:

    سلام.خسته نباشید. من ۲۶ ساله هستم و دارای شرایط اخذ ویزای توریستی کشور کانادا میباشم. میخواستم بدونم آیا امکانش هست که به عنوان توریست وارد کانادا بشم و بعد با ثبت نام در کالج یا دوره های زبان به ادامه تحصیل و کار در آنجا بپردازم؟ با تشکر.

    پاسخ
    • mie editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ادب. به طور معمول ویزاهای توریستی قابلیت تبدیل به ویزاهای تحصیلی یا کاری را ندارند اما کشور کانادا شرایط خاصی را برای ویزاهای توریستی لحاظ نموده است. در این خصوص پیشنهاد می کنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  8. ناهيد می گوید:

    سلام
    من ٢۵ و شوهرم ٢٧ ساله اقامت امارات داریم و در دبی زندگی میکنیم.شوهرم دارای گردش مالی خوب و سند ملک یک ملیاردی در دبی است.من ٢تا ویزای شینگن که از فرانسه و آلمان دارم و شوهرم ٣تا ویزای شینگن از ایتالیا،فرانسه و آلمان هستش با ۱ ویزای استرالیا رو دارند
    آیا شرایط اخذ ویزای توریستی مولتی ۵ساله کانادا رو داریم؟

    پاسخ
  9. مشاور حقوقی می گوید:

    از طرح سوال حقوقی شما دوست عزیز خیلی سپاس گزاریم لطف فرمودید و ما را قابل دانستید پاسخ سوال شما به سه طریق ممکن است منتشر گردد
    ۱-از طریق کانال تلگرام و به صورت فایل صوتی
    https://t.me/joinchat/AAAAADuuKeznpNM7t6fyVQ
    ۲-در بخش فایل صوتی وبسایت ما
    https://goo.gl/YSG82A
    ۳-از طریق متن نوشتاری و در همین جا

    باز هم از اینکه ما را برای مشاوره انتخاب نموده اید سپاس گزاریم

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.