ویزای ۲ میلیون پوندی انگلستان

ویزای ۲ میلیون پوندی انگلستان

ویزای ۲ میلیون پوندی انگلستان در سال 2018 امکانپذیر است و امکان اخذ اقامت دائم انگلستان و اخذ تابعیت انگلستان از طریق ویزای 2 میلیون پوندی انگلستان وجود دارد که در این مقاله به این مقوله میپردازیم ، آیا در مورد ویزای ۲ میلیون پوندی انگلستان اطلاعاتی ندارید؟ آیا این سوال را در ذهن خود دارید که ویزای ۲ میلیون پوندی انگلستان به عنوان یک ویزای سرمایه گذاری منجر به اخذ اقامت شما در این کشور خواهد شد؟ در این مقاله سعی داریم در خصوص ویزای ۲ میلیون پوندی انگلستان، مهاجرت از طریق ویزای ۲ میلیون پوندی انگلستان، چگونگی اخذ اقامت انگلستان پس از اخذ ویزای ۲ میلیون پوندی انگلستان و کلیه اطلاعات مفید و کامل از این دست را در اختیار شما متقاضی گرامی قرار دهیم و ابهامات ذهنی شما را در این باب برطرف سازیم. شما متقاضیان این امر می توانید با مشاوره با وکیل مهاجرت به انگلستان و مشاورین و وکلای مجرب موسسه حقوقی ملک پور این پروسه را انجام داده و با اطمینان و اعتماد کامل انجام این امر را با مشاوره های تخصصی موسسه حقوقی ملک پور پیش ببرید و به مقصود خود برسید.

 

توضیحات آقای ملک پور ( فارغ التحصیل حقوق عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین ) در باب سرمایه گذاری، کارآفرینی و اخذ اقامت انگلستان

audio ویزای ۲ میلیون پوندی انگلستان
audio ویزای ۲ میلیون پوندی انگلستان
audio ویزای ۲ میلیون پوندی انگلستان

 

ویزای سرمایه گذاری ۲ میلیون پوندی انگلستان درواقع بدین معناست که شخص متقاضی این ویزا بتواند مبلغ دو میلیون پوند را به عنوان سرمایه خود به کشور انگلستان انتقال دهد که مهمترین عامل برای کسب این نوع ویزای سرمایه گذاری، مدارک مالی می باشد.

در ادامه به موارد مهم و اساسی در مورد اخذ این ویزا می پردازیم.

شما در صورتی می توانید برای ویزای سرمایه گذاری Tier1 در کشور انگلیس اقدام نمایید که:

  • شما می خواهید مبلغ ۲٫۰۰۰٫۰۰۰ پوند و یا بیشتر در انگلیس سرمایه گذاری کنید.
  • شما خارج از منطقه اقتصادی اروپا و سوئیس هستید.
  • و اینکه شما شرایط لازم برای اخذ این ویزا را دارید که این شرایط به شرح زیر می باشد:
  • شما میبایست حداقل ۲٫۰۰۰٫۰۰۰ پوند سرمایه برای اخذ ویزای Tier1 (سرمایه گذاری) داشته باشید.
  • شما باید حداقل ۱۸ سال سن داشته باشید.
  • شما باید اثبات کنید که این پول متعلق به خود شما و یا همسر شما می باشد.
  • شما باید یک حساب بانکی در انگلیس افتتاح کرده باشید.

دارایی شما باید:

  • در یک و یا بیشتر از یک موسسه مالی گردش داشته باشد
  • قابل استفاده و خرج کردن باشد(دارایی در دسترس)
  • در زمان درخواست برای این ویزا پول شما در انگلیس و یا خارج از انگلیس باشد

مدت زمان این روند:

اولین زمانی که می توانید اقدام کنید ۳ ماه قبل از سفر به انگلستان می باشد.

برای مثال اگر سفر شما ۱۵ ژون می باشد شما از ۱۶ مارچ می توانید درخواست دهید.

 

هزینه ها:

میزان هزینه پرداختی از سوی شما برای درخواست ویزای Tier1   (سرمایه گذاری) به شرایط شما که در کجا هستید و  چگونه برای این امر اقدام می نمایید بستگی دارد:

درخواست کننده ویزا هزینه درخواست تمدید کردن و یا تغییر از طریق پست
شما ۱٫۵۳۰ پوند ۱٫۵۳۰ پوند
اشخاص همراه ۱٫۵۳۰ پوند برای هر شخص ۱٫۵۳۰ پوند برای هر شخص

 

همچنین شما میبایست هزینه ماضاد بهداشت و درمان را نیز پرداخت نمایید.

هزینه ها برای درخواست و تمدید ویزا برای هر شخص به شرح زیر می باشد:

شما می توانید از حق بیمه خدمات فوق العاده برای درخواست ویزا و یا تمدید آن استفاده نمایید که برای هر شخص ۸٫۷۵۰ پوند به علاوه هزینه درخواست برای هر نفر متقاضی اصلی ۲٫۰۳۰ پوند و برای هر نفر همراه نیز ۲٫۰۳۰ پوند می باشد.

شما می توانید از این سرویس برای بیش از ۴ نفر متقاضی اصلی و حداکثر ۱۰ نفر در هر بازدید استفاده نمایید. متقاضیان اصلی کسانی هستند که به مبلغ سرمایه گذاری شده دسترسی دارند.

چه مدت می توانید با این ویزا اقامت داشته باشید؟

شما با اخذ ویزای Tier1  (سرمایه گذاری) می توانید برای مدت حداکثر ۳ سال و ۴ ماه در انگلیس اقامت داشته باشید و می توانید برای ۲ سال دیگر ویزای خود را تمدید نمایید.

 

چه اقداماتی را می توانید انجام دهید؟

  • سرمایه گذلری ۲٫۰۰۰٫۰۰۰ پوندی و یا بیشتر در اوراق قرضه دولت بریتانیا و سرمایه و یا سرمایه وام در شرکتی تجاری و فعال ثبت شده در بریتانیا.
  • کار و تحصیل
  • درخواست برای مقیم شدن بعد از ۲ سال اگر مبلغ ۱۰ میلیون پوند سرمایه گذاری کردید.
  • درخواست برای مقیم شدن بعد از ۳ سال اگر مبلغ ۵ میلیون پوند سرمایه گذاری کردید.

چه اقداماتی را نمی توانید انجام دهید؟

  • سرمایه گذاری در شرکتها ، به صورت عمده در سرمایه گذاری در ملک، مدیریت اموال و یا توسعه اموال.
  • کار به عنوان ورزشکار ومربی ورزش حرفه ای
  • دریافت بودجه عمومی
  • شما همچنین نمی توانید به عنوان یک دکتر و دندانپزشک برای آموزش مشغول کار شوید

اعضای خانواده

اعضای خانواده شما نیز می توانند زمانی که به انگلیس می روید با شما همراه شوند که آنها نیز می بایست ویزا اخذ نمایند.

هر یک از افراد زیر را می توانید با خود همراه سازید:

  • همسر شما
  • فرزندان زیر ۱۸ سال

از تاریخ ۱ سپتامبر، تمامی اعضای خانواده باید گواهی عدم سو پیشینه ۱۲ ماهه در طول ۱۰ سال اخیر را ارائه نمایند.

 

مسلما ویزای ۲ میلیون پوندی انگلستان یکی از بهترین ویزا ها برای اخذ اقامت این کشور می باشد که شخص می تواند خانواده خود را با خود همراه سازد.

 

موسسه حقوقی ملک پور با سال ها تجربه در زمینه سرمایه گذاری و مهاجرت از طریق سرمایه گذاری حاضر به ارائه خدمات وپاسخ به تمامی سوالات شما در باب مهاجرت به انگلستان و سرمایه گذاری ویزای ۲ میلیون پوندی در انگلستان می باشد. شما می توانید برای اخذ مشاوره در باب ویزای ۲ میلیون پوندی انگلستان با موسسه حقوقی ملک پور در ارتباط باشید. در صورت نیاز به مشاوره با دفاتر وین موسسه حقوقی ملک پور و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل نمایید و از امکان مشاوره رایگان تلفنی بهره مند گردید.

4 پاسخ
  1. shahram shahidi گفته:

    سلام و عرض ادب. افتتاح حساب در انگلستان امری حقوقی می باشد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات در این زمینه می توانید با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

    شما همچنین می توانید فرم ارزیابی را از لینک زیر تکمیل کنید تا کارشناسان ما از طریق واتس اپ با شما تماس بگیرند.
    https://malekpour.ir/contact-us/

    پاسخ
  2. maziar samiei گفته:

    سلام جناب ملک پور بنده یه سوال در مورد سرمایه گذاری در انگلیس برای گرفتن ویزا سرمایه گذاری دارم میخواستم بدونم اگه ویزای ۲۰۰هزار یا ۱میلیون پوندی درخواست بدم و بتونم وارد انگلیس بشم سود سرمایه گذاری رو چطوری برام حساب میکنن که منم خیالم راحت باشه اونجا مشکل مالی پیدا نمیکنم و زندگیم راحت باشه آخه کسی که سرمایه گذاری میکنه انتظار سود خوب برا زندگی راحت رو داره

    پاسخ
    • maziar samiei گفته:

      با سلام و عرض ارادت
      این که چه میزان سود میکنید بستگی به نوع فعالیت شما خواهد داشت و اینکه چه میزان مالیات به شما تعلق میگیرد.
      برای کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تامس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  3. سودابه گفته:

    سلام ، دست مریزاد به این همه فعالیت و ارائه راهکار . فوق‌العاده است ولی بنظر من هر کسی که پول داره بخواد بر از ایران یعنی ….
    کسی که بتونه برای ایران قدمی برداره و نباشه !!!
    من خودم مهاجرت بخاطر این میخوام چون فکر میکنم خارج از ایران به هنر بیشتر بها میدن ، ولی وقتی پول داشته باشم نمیرم و فقط برای تفریح میرم خارج از کشورم وسرمایه گذاری میکنم برای زندگی راحت تر جوونها

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.