ویزای کار ژاپن و بررسی آن

ویزای کار ژاپن ، شرایط کار در ژاپن و چگونگی مهاجرت به ژاپن از طریق کار در این مقاله مورد بررسی علمی و تخصصی قرار خواهد گرفت. سعی بر آن شده تا در این نوشتار  به تمامی نکات پیرامون کار در ژاپن و اخذ ویزای کار این کشور پرداخته شده و به سوالات مخاطبان عزیز در باب اخذ ویزای کار ژاپن پاسخ داده شود. سوالاتی از قبیل اینکه آیا با کار در ژاپن می توان اقامت این کشور را به دست آورد؟ نرخ بیکاری و وضعیت بازار کار ژاپن چگونه است؟ آیا امکان بردن همراه برای دارنده ویزای کار ژاپن وجود دارد؟

کار در ژاپن اخیراً مورد سوال و توجه بسیاری از هموطنان عزیزمان قرار گرفته که در نتیجه بر آن شدیم تا در قالب یک مقاله به تمامی جوانب کار در ژاپن و مهاجرت کاری به این کشور بپزدازیم. شما عزیزان همواره می توانید در صورت داشتن هرگونه سوال و ابهامی  در این زمینه با موسسه حقوقی ملک پور، همکار MIE اتریش از روش های مشخص شده تماس حاصل نموده و از کارشناسان مجرب آن مشاوره رایگان و تخصصی دریافت نمایید.

  • ویزای کار ژاپن و شرایط عمومی آن
  • ویزای کار ژاپن و معرفی آن
  • ویزای کار ژاپن و مدارک مورد نیاز ویزای کار ژاپن
  • ویزای کار ژاپن و نرخ بیکاری در ژاپن
  • ویزای کار ژاپن و مشاغل مورد نیاز 2019 ژاپن
  • ویزای کار ژاپن و میزان حقوق در ژاپن
  • ویزای کار ژاپن و مؤسسات کاریابی در ژاپن
  • ویزای کار ژاپن و نحوه کاریابی در ژاپن
  • ویزای کار ژاپن و بررسی ویزای همراه
  • ویزای کار ژاپن و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت در ژاپن
ویزای کار ژاپن ویزای کار ژاپن

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای کار ژاپن و شرایط عمومی آن

به منظور کار در ژاپن بررسی شرایط عمومی کار در این کشور به همراه معرفی این کشور لازم می باشد. شرایط و محیط کار در ژاپن در مقایسه با بسیاری از کشورها متفاوت و جالب توجه است. میزهای کار ژاپنی در یک محیط باز (obeya seido) سازماندهی می‌شوند که در آن میز های کارگران و کارفرمایان بصورت مدور در کنار هم قرار گرفته اند. هر تیم یک رهبر دارد و رهبر تیم مسئول تقسیم وظایف کارگران در شروع روز کاری است. دو رهبر تیم در هر روز در دفاتر کار در ژاپن بصورت همزمان وجود دارد: تیم مدیریت جلسات عمومی به رهبری اعضای ارشد و سپس تیم جلسه خصوصی برای هر گروه به مدیریت رهبر آن گروه.

ژاپن یا Nippon کشور جزیره ای کوچک واقع در شرق آسیا به پایتختی توکیو می باشد. این کشور هم مرز با دریای اوخوتسک، دریای چین شرقی و دریای فیلیپین است. ژاپن زبان رسمی ندارد ولی زبان اصلی مردم آن ژاپنی می باشد. مساحت ژاپن 377.973 کیلومتر مربع و جمعیت آن 126.440.000 نفر است. واحد پول ژاپن ین و نظام سلطنتی آن پادشاهی مشروطه است.

فایل تصویری موسسه ملک پور در باب کار در ژاپن

video ویزای کار ژاپن

فایل صوتی موسسه ملک پور در باب کار در ژاپن

audio ویزای کار ژاپن

ویزای کار ژاپن و معرفی آن

کار در ژاپن نیازمند داشتن پیشنهاد کاری از کارفرمای ژاپنی می باشد. بیش از 70% نیروی کاری ژاپن را افراد 55 تا 64 سال تشکیل داده اند که در نتیجه کشور ژاپن با توجه به نیاز همیشگی به نیروی کار جوان و ماهر، سیستم جدیدی را برای استخدام افراد خارجی تبیین نموده است که به معرفی و شرح آن خواهیم پرداخت.
در سالهای اخیر وزارت کار ژاپن سیستم جذب نیروی کار از طریق امتیاز بندی را جایگزین سیستم قبلی کار در این کشور نموده است. هدف از ایجاد این سیستم امتیاز بندی جذب و استخدام نیروی کار ماهر و دارای صلاحیت در بخش های مختلف صنعتی و خدماتی در این کشور از میان خیل عظیم متقاضیان کار در این کشور می باشد. جایگاه های شغلی برای مدیران مالی، بازرگانان، مدیران صنایع، مهندسین از جمله این نیاز ها می باشد. دو نوع ویزا طبق اعلام وزارت کار ژاپن برای استخدام افراد در نظر گرفته شده است که مهمترین آن ویزای ویژه نیروی ماهر (tokutei ginou 特定技能 ) است که خود به دو نوع SSV-1 و SSV-2 تقسیم بندی می شود.
نام دیگر ویزای کار ژاپن HSP یا HSFP می باشد که برای جذب نیروی کار ماهر به بازار کار کشور ژاپن طراحی شده است. HSP ویزای ویژه با مزایای بیشتری نسبت به ویزای کار استاندارد است که برای کارگران با استعداد خارجی دارای مهارت های پیشرفته و تخصصی طراحی شده است. توجه داشته باشید که HSP نوعی ویزای ویژه است که از شاخه های ویزای کار ژاپن می باشد، بنابراین بدون داشتن یک پیشنهاد کار از یک کارفرمای ژاپنی امکان دریافت این نوع ویزا وجود ندارد. این نوع ویزای کار در ژاپن در قالب یک سیستم امتیاز بندی اعطا می گردد.

امتیازات با توجه به سابقه آموزشی و حرفه ای متقاضی، درآمد و پیشرفت های تحصیلی براساس جدول امتیازات که توسط مقامات مهاجرت ژاپن، تهیه شده است، اعطا می شود. لازم به ذکر است که این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور، همکار MIE اتریش گردآوری شده و هرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع شرعاً و قانوناً حرام است. اگر متقاضی بتواند ثابت کند که 70 امتیاز یا بیشتر را به دست آورده است، می تواند برای اخذ ویزای نیروی کار ماهر خارجی درخواست دهد. در ادامه سیستم امتیاز بندی اخذ ویزای کار ژاپن خدمتتان ارائه شده است.

  • فعالیت های تحقیقاتی پیشرفته آکادمیک
    سوابق تحصیلی
    مدرک دکترا به استثنای مدارک حرفه ای 30
    فوق لیسانس 20
    لیسانس یا دوره معادل 10
    دارنده مدرک دکتری یا فوق لیسانس چندگانه 5
    سابقه حرفه ای ، تجریه کاربردی

    (تجربه کاری که متقاضی قصد اقدام برای آن را دارد.)

    ۷ سال یا بیشتر 15
    ۵ سال یا بیشتر 10
    ۳ سال یا بیشتر 5
    حقوق سالیانه
    حد حقوق با توجه به شرایط سنی متفاوت است ( جدول ۲ ارائه شده در ادامه را مشاهده کنید) 10-40
    سن
    تا ۲۹ سال 15
    بین ۳۰ تا ۳۴ سال 10
    بین ۳۵ تا ۳۹ سال 5
    سایر امتیازات
    دستاوردهای تحقیقاتی، موارد ذکر شده در جدول شماره 3 20 – 25
    کار کردن برای سازمانی که برای ارتقا خلاقانه کارمندان پوشش مالی دارد. 10
    کارمند یک شرکت کوچک یا متوسط که هزینه های آزمایش و تحقیق آن بیش از ۳ درصد کل درآمد را به خود اختصاص می دهد 5
    دارنده مدارک خارجی مربوط به کار 5
    دريافت مدرک از موسسه آموزش عالی ژاپن 10
    دارا بودن مدرک N1 زبان ژاپنی یا فارغ التحصیل از یک موسسه خارجی و آشنایی کامل با زبان ژاپنی 15
    دارا بودن مدرک زبان ژاپنی N2 ( به استثنای دو مورد قبلی) 10
    کار بر روی یک پروژه پیشرفته در زمینه رشد (محدود به پروژه شناخته شده توسط وزارت مربوطه) 10
    فارغ التحصیلی از یک دانشگاه که به طور مشخص توسط وزیر دادگستری مشخص شده است 10
    تکمیل آموزش خاص بصورت جداگانه و مورد تایید وزیر دادگستری در اطلاعیه عمومی 5
  • فعالیت های فنی یا تخصصی پیشرفته
    سابقه تحصیلی
    مدرک دکترا به استثنای مدارک حرفه ای 30
    فوق لیسانس ( شامل مدارک حرفه ای) 20
    لیسانس یا دوره معادل 10
    دارنده مدرک دکتری یا فوق لیسانس چندگانه 5
    سابقه حرفه ای ، تجریه کاربردی

    (تجربه کاری که متقاضی قصد اقدام برای آن را دارد.)

    ۱۰ سال یا بیشتر 20
    ۷ سال یا بیشتر 15
    ۵ سال یا بیشتر 10
    ۳ سال یا بیشتر 5
    حقوق سالیانه
    حد حقوق با توجه به شرایط سنی متفاوت است ( جدول ۲ ارائه شده در ادامه را مشاهده کنید) 40-10
    سن
    تا ۲۹ سال 15
    بین ۳۰ تا ۳۴ سال 10
    بین ۳۵ تا ۳۹ سال 5
    سایر امتیازات
    موارد ذکر شده در جدول شماره 3 15
    دارندگان مدارک ژاپنی مرتبط با کار، هر مدرک ۵ امتیاز 10
    کار کردن برای سازمانی که برای ارتقا خلاقانه کارمندان پوشش مالی دارد. 10
    کارمند یک شرکت کوچک یا متوسط که هزینه های آزمایش و تحقیق آن بیش از ۳ درصد کل درآمد را به خود اختصاص می دهد 5
    دارنده مدارک خارجی مربوط به کار 5
    دريافت مدرک از موسسه آموزش عالی در ژاپن 10
    دارا بودن مدرک N1 زبان ژاپنی یا فارغ التحصیل از یک موسسه خارجی و اشنایی کامل با زبان ژاپنی 15
    دارا بودن مدرک زبان ژاپنی N2 ( به استثنای دو مورد قبلی) 10
    کار بر روی یک پروژه پیشرفته در زمینه رشد (محدود به پروژه شناخته شده توسط وزارت مربوطه) 10
    فارغ التحصیلی از یک دانشگاه که به طور مشخص توسط وزیر دادگستری مشخص شده است 10
    تکمیل آموزش خاص به صورت جداگانه و مورد تایید وزیر دادگستری در اطلاعیه عمومی 5
  • فعالیت های مدیریت بازرگانی پیشرفته
    سابقه تحصیلی
    مدرک دکترا به استثنای مدارک حرفه ای 20
    فوق لیسانس 20
    لیسانس یا دوره معادل 10
    دارنده مدرک دکتری یا فوق لیسانس چندگانه 5
    سابقه حرفه ای ، تجریه کاربردی

    (تجربه کاری که متقاضی قصد اقدام برای آن را دارد.)

    ۱۰ سال یا بیشتر 25
    ۷ سال یا بیشتر ۲۰
    ۵ سال یا بیشتر 15
    ۳ سال یا بیشتر 10
    حقوق سالیانه
    ۳۰ میلیون ین و بیشتر 50
    ۲۵ میلیون ین و بیشتر 40
    ۲۰ میلیون ین و بیشتر 30
    ۱۵ میلیون ین و بیشتر 20
    ۱۰ میلیون ین و بیشتر 10
    سن در این رده شغلی مهم نیست.
    امتیازات بیشتر
    مدیر نماینده یا نماینده اجرایی 10
    مدیر یا مدیر اجرایی 5
    کار کردن برای سازمانی که برای ارتقا خلاقانه کارمندان پوشش مالی دارد. 10
    کارمند یک شرکت کوچک یا متوسط که بیش از 3 درصد کل درآمد خود را به هزینه های آزمایش و تحقیق اختصاص دهد. 5
    دارنده مدارک خارجی و غیره مرتبط با کار 5
    دريافت مدرک از یک موسسه آموزش عالی در ژاپن 10
    دارا بودن مدرک N1 زبان ژاپنی یا فارغ التحصیل از یک موسسه خارجی و اشنایی کامل با زبان ژاپنی 15
    دارا بودن مدرک زبان ژاپنی N2 ( به استثنای دو مورد قبلی) 10
    کار بر روی یک پروژه پیشرفته در زمینه پیشرفت (محدود به پروژه شناخته شده توسط وزارت مربوطه) 10
    فارغ التحصیلی از دانشگاهی که توسط وزیر دادگستری مشخص شده است 10
    تکمیل آموزش خاص به صورت جداگانه و مورد تایید وزیر دادگستری در اطلاعیه عمومی 5
    سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیون ین یا بیشتر در تجارتی که مدیریت می کنید 5
  • توضیحات تکمیلی: جدول شماره 1: حقوق و دستمزد سالیانه
    تا ۲۹ سال ۳۰ تا ۳۴ سال ۳۵ تا ۳۹ سال ۴۰ سال به بالا
    ۱۰ میلیون ین 40 40 40 40
    ۹ میلیون ین 35 35 35 35
    ۸ میلیون ین 30 30 30 30
    ۷ میلیون ین 25 25 25
    ۶ میلیون ین 20 20 20
    ۵ میلیون ین 15 15
    ۴ میلیون ین 10
  • جدول شماره 2: دستاوردهای تحقیقاتی
    دستاوردهای تحقیقاتی فعالیت های تحقیقاتی آکادمیک پیشرفته فعالیت های فنی یا تخصصی پیشرفته
    1 مورد اختراع یا بیشتر 20 15
    قبل از ورود به ژاپن، سابقه مشارکت در تحقیقاتی که توسط یک آژانس دولتی تامین مالی شده است. ۳ مورد یا بیشتر 20 15
    مقالات ثبت شده در نشریه های معتبر که توسط سازمان های ژاپنی تایید شده اند. سه مورد یا بیشتر 20 15
    سابقه کارهای ویژه دیگر، برای مثال برنده شدن در یک مسابقه خاص که به تایید وزارت دادگستری ژاپن برسد 20 15

در صورتی که شخص واجد شرایط باشد و امتیاز 70 را اخذ نماید، می تواند فرم درخواست ویزای کار در ژاپن و فرم محاسبه امتیازات را تکمیل کرده و به همراه مدارک مورد نیاز به اداره مهاجرت ژاپن ارائه دهد. معمولا رسیدگی به درخواست متقاضی حداقل یک تا دو ماه به طول می انجامد و در صورتی که شخص واجد شرایط تشخیص داده شود نامه ای با عنوان Certificate of eligibility یا گواهی صلاحیت صادر می گردد و از متقاضی برای ادامه روند استخدام در ژاپن به این کشور دعوت می شود.

ویزای کار ژاپن و مدارک مورد نیاز ویزای کار ژاپن

اخذ ویزای کار ژاپن نیازمند تهیه و ارائه مدارک و داشتن شرایطی است که بدون داشتن آنها کار در ژاپن برای متقاضی امکان پذیر نخواهد بود. همچنین ارائه مدارک ناقص و نادرست شانس اخذ ویزای کار ژاپن را کاهش خواهد داد. در ذیل مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کار ژاپن آورده شده است:

  • فرم پر شده درخواست ویزا
  • عکس پاسپورتی
  • پاکت نامه مخصوص
  • گواهی صلاحیت (COE)
  • نامه پیشنهاد کاری
  • رزومه کاری
  • کپی مدارک تحصیلی
  • پرداخت هزینه ویزا
  • پاسپورت معتبر

ویزای کار ژاپن و نرخ بیکاری در ژاپن

آشنایی با بازار کار ژاپن و دانستن نرخ بیکاری ژاپن یکی از مسائل مهم در زمینه کار در ژاپن و اخذ ویزای کار این کشور می باشد. نرخ بیکاری فصلی ژاپن در ماه مارس سال 2019 به نسبت سه ماه قبل تر از آن 2 دهم درصد افزایش یافته و از 2.3 درصد به 2.5 درصد رسید و این در حالیست که کارشناسان انتظار نرخ بیکاری 2.4 درصد را در این بازه زمانی داشتند.  در همین حال، نرخ درخواست اشتغال به ایجاد اشتغال بدون تغییر در 1.63 درصد باقی ماند که مقدار خیلی کمی کمتر از 1.64 درصد مورد انتظار بود. نرخ بیکاری ژاپن از سال 1953 تا 2019 به طور میانگین 2.72 درصد بود که بیشترین نرخ آن با 5.5 درصد مربوط به ژوئن 2002 و کمترین آن با 1 درصد مربوط به نوامبر 1968 می باشد.

نرخ بیکاری ژاپن ویزای کار ژاپن

نرخ بیکاری ژاپن

در ادامه مشاغل مورد نیاز ژاپن را بررسی خواهیم نمود.

ویزای کار ژاپن و مشاغل مورد نیاز 2019 ژاپن

مهم ترین عامل در زمینه اخذ ویزای کار ژاپن، مورد نیاز بودن کار و حرفه متقاضی در لیست مشاغل مورد نیاز این کشور می باشد. متقاضی کار در ژاپن می تواند این لیست را از سایت های معتبر مهاجرتی این کشور به طور کامل دریافت نموده و با شغل و حرفه خود مطابقت دهد تا شانس خود را برای کار در ژاپن بیازماید.

ساعات کار در ژاپن بسیار زیاد است. این موضوع در قانون کار این کشور هم آورده شده است و نیروهای کار این کشور به طور میانگین 60 ساعت در هفته را به کار اشتغال دارند. این موضوع منجر به پدیده کاروشی (مرگ ناشی از کار زیاد) شده است. بسیاری از متقاضیان کار در ژاپن از کشورهای انگلیسی زبان می باشند که در نتیجه نیازمند مشاغلی به زبان انگلیسی هستند. ولی بهتر است بدانید که کماکان مشاغل موجود برای ژاپنی زبانان بسیار بیشتر از مشاغل موجود برای انگلیسی زبانان در این کشور است.

از جمله این مشاغل انگلیسی زبان مورد نیاز ژاپن می توان به مترجمی، آی تی و مدلینگ اشاره نمود. افزایش روز افزون نیروی کار در ژاپن فرصت های جدیدی را برای اقامت کاری در این کشور برای متقاضیان دارای صلاحیت فراهم آورده است. مهمترین مانع در زمینه کار در ژاپن کماکان زبان این کشور می باشد که یادگیری آن بسیار دشوار است. اخیراً مشاغل مورد نیاز بسیاری برای متخصصین و کارگران  ماهر در ژاپن ایجاد شده است که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره نمود:

آی تی مدرس انگلیسی دو زبانه (انگلیسی-ژاپنی)
توسعه دهنده وب تحلیلگر مالی
بازرس کنترل و تولید مهندس انرژی
مهندس شهرسازی تحلیلگر ریسک
پزشک داروساز
مسئول فروشگاه های زنجیره ای کارشناس برنامه ریزی اقتصادی
مشاغل خدماتی پرستار سالمند
کارگر ساختمانی مدیریت بازرگانی

ویزای کار ژاپن و میزان حقوق در ژاپن

مهمترین مسئله در زمینه کار در ژاپن، میزان حقوق پرداختی به افراد شاغل در این کشور می باشد، چرا که در صورت کافی نبودن حقوق دریافتی امکان زندگی عادی برای متقاضیان کار در این کشور وجود نخواهد داشت.

میزان حقوق در ژاپن در سال 2018 از 848 ین به 874 ین در ساعت افزایش یافت. میانگین حداقل حقوق دریافتی در ژاپن از سال 2002 تا 2018 به طور میانگین 737.59 ین در ساعت بوده است که بیشترین میزان آن 874 ین در ساعت در سال 2018 و کمترین آن 663 ین در ساعت در سال 2002 بوده است.

میزان حقوق در ژاپن ویزای کار ژاپن

میزان حقوق در ژاپن

نوع شغل میانگین حقوق پرداختی
مدیریت و سرپرستی واحد 5.018.000 ین
ترجمه همزمان و متنی 5.018.000 ین
مسئول خدمات پس از فروش 5.521.000 ین
معلم 5.521.000 ین
گردشگری 5.521.000 ین
کارشناس تولید 7.030.000 ین
آی تی 7.030.000 ین
مدیریت منابع انسانی 7.030.000 ین
مهندسی 7.030.000 ین
معماری 7.030.000 ین
صنایع خودروسازی 7.030.000 ین
حسابداری 7.533.000 ین
پزشکی و مشاغل مرتبط 7.533.000 ین

 

هزینه تحصیل و زندگی در ژاپن

ویزای کار ژاپن و نحوه کاریابی در ژاپن

هزینه زندگی در ژاپن بالاست ولی در صورت اشتغال به کار به دلیل درآمد بالا می توان به راحتی هزینه های زندگی در این کشور را مدیریت نمود. حتی اگر به زبان ژاپنی تسلط نداشته باشید، امکان کاریابی در ژاپن را خواهید داشت. اگر بدانید که کجا به دنبال کار بگردید، وبسایت های کاریابی بین المللی در ژاپن کمک بسیاری به شما در زمینه کاریابی در ژاپن خواهند نمود. از سایر روش های کاریابی در ژاپن می توان استفاده از روزنامه های کاریابی، مراکز کاریابی در ژاپن و استفاده از منابع و افراد محلی اشاره نمود. در بخش بعدی به معرفی موسسات کاریابی معتبر در ژاپن خواهیم پرداخت.

ویزای کار ژاپن و موسسات کاریابی در ژاپن

به منظور کار در ژاپن داشتن پشنهاد شغلی از کارفرمای ژاپنی نیاز است که به این منظور می بایست با موسسات کاریابی ارتباط حاصل نمایید. همانطور که در بخش قبلی اشاره شد، بهترین روش کاریابی در ژاپن استفاده از موسسات کاریابی بین المللی در این کشور است. با جست و جو در سایت های این موسسه می توان مشاغل مورد نیاز موجود در آن را اشاره نموده و سپس با کارفرمای شغل مورد نظر مکاتبه نمایید تا بتوانید شغل مورد نظر خود را  به دست آورید. در ذیل به موسسات کاریابی بین المللی ژاپن اشاره خواهیم نمود.

Japan Exchange and Teaching (JET) Program Gaijin Pot
Yolo Japan Daijob.com
Metropolis; Kansai Scene (Job Finder) Tokyo Employment Service Center for Foreigners
CareerCross JapanWork
American Embassy in Tokyo

موسسات کاریابی در کشور ژاپن

ویزای کار ژاپن و بررسی ویزای همراه

از مهمترین موارد برای کار در ژاپن، بررسی امکان اخذ ویزای همراه به شمار می رود. ویزای همراه در ژاپن ویزای همراه شاغلین حاضر در ژاپن نامیده می شود. بر طبق قوانین بین المللی، همراه شامل همسر و فرزندان زیر سن قانونی متقاضی می باشند. مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای همراه ژاپن از قرار زیر می باشد:

  • پاسپورت معتبر اعضای خانواده
  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا
  • عکس پاسپورتی
  • سند ازدواج
  • کپی پاسپورت اسپاسنر

    دارنده ویزای کار

  • اثبات تمکن مالی
  • ترجمه و کپی سایر مدارک اعلامی از سوی سفارت ژاپن

ویزای کار ژاپن و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت در ژاپن

کار در ژاپن یکی از روش های قانونی و مناسب مهاجرت به ژاپن محسوب می شود. مهمترین عامل پس از موفقیت در اخذ ویزای کار ژاپن، امکان اخذ اقامت دائم و تابعیت از این طریق می باشد. ویزای کار ژاپن (eijuken 永住権) نام دارد. به منظور اخذ اقامت ژاپن از طریق کار می بایست حداقل 10 سال در این کشور کار نموده و مالیات پرداخت کرده باشید. علاوه بر این می بایست اثبات شود که متقاضی در فرهنگ و جامعه ژاپن ادغام شده و به زبان ياپنی تسلط تسلط پیدا کرده است و همچنین از پس مخارج خود برخواهد آمد.

هزینه درخواست ویزای اقامت دائم ژاپن در حدود 8.000 ین ژاپن است. مهمترین نکته در زمینه اخذ اقامت دائم ژاپن از طریق کار این است که معمولاً به ایرانیان ارائه نمی شود، چرا که به دلایل مختلف زاپن از قبولاز قبول مهاجران کاری ایرانی سر باز زده و به آنها ویزای کار ژاپن را اعطا نمی کند. لذا پیشنهاد میکنیم به جای کار در ژاپن که دارای شرایط کاری و اقامتی سختی برای ایرانیان می باشد، به کار و اقامت در کشورهایی مانند اتریش، آلمان و کانادا فکر نمود.

  • شرایط اخذ اقامت و تابعیت ژاپن از طریق کار در این کشور به شرح زیر می باشد:
    • سکونت به مدت حداقل 10 سال در ژاپن
    • عدم سوء پیشینه در مدت مذکور
    • مشغول به کار بودن در زمان درخواست
    • تمکن مالی لازم برای پوشش هزینه زندگی در ژاپن (به طور میانگین 3.000.000 ین درآمد سالیانه به همراه 600 تا 800 هزار ین به ازای هر نفر از اعضای خانواده)
    • پرداخت مستمر مالیات و داشتن سابقه مالی شفاف
    • داشتن بیمه اجتماعی
  • مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت و تابعیت ژاپن از طریق کار در این کشور به شرح زیر می باشد:
    • سند ازدواج در صورت وجود
    • داشتن امتیازات لازم (داشتن 70 امتیاز امکان اخذ اقامت پس از 3 سال از درخواست و داشتن 80 امتیاز امکان اخذ اقامت پس از 1 سال از درخواست)
    • عکس پاسپورتی
    • ویزای کار
    • کارت اقامت
    • فیش حقوقی
    • کپی پاسپورت
    • کارت ملی سلامت
    • آدرس محل سکونت
راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت
ویزای کار ژاپن و سخن پایانی

ویزای کار ژاپن ، شرایط کار در ژاپن و چگونگی مهاجرت به ژاپن از طریق کار از جهات مختلف آن بررسی شد. کار در ژاپن علیرغم مزایایی که دارد، به دلیل ساعات کار بسیار زیاد و هزینه زندگی بسیار بالای این کشور در کنار دشواری اخذ اقامت و در نهایت عدم تعلق این ویزا به ایرانیان توصیه نشده و می توان به جای آن به کار و زندگی در کشورهایی مانند آلمان، اتریش و کانادا فکر نمود که امکان اخذ اقامت دائم و تابعیت را در کنار مزایایی همچون ساعات کار مناسب، هزینه زندگی مناسب و سطح رفاه بالا را برای شما فراهم خواهد آورد. شما عزیزان همواره در صورت داشتن هرگونه سوال یا ابهامی در زمینه ویزای کار ژاپن می توانید با دفاتر موسسه حقوقی ملک پور، همکار MIE اتریش تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان کارشناسان مجرب ما بهره مند شوید. همچنین می توانید سوالات خود را در این زمینه و سایر مسائل مرتبط در قسمت دیدگاه های این مقاله مطرح نموده و پاسخ آن را در کوتاه ترین زمان دریابید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.