ویزای کار هلند و بررسی شرایط آن

  • ویزای کار هلند و شرایط عمومی
  • ویزای کار هلند و انواع آن
  • ویزای کار هلند و مدارک مورد نیاز
  • ویزای کار هلند و ویزای همراه
  • ویزای کار هلند و مشاغل مورد نیاز
  • ویزای کار هلند و موسسات کاریابی
  • ویزای کار هلند و نرخ بیکاری
  • ویزای کار هلند و میزان حقوق در هلند
ویزای کار هلند ویزای کار هلند

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای کار هلند و مقدمه ای بر آن

ویزای کار هلند ، مهاجرت کاری به هلند و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کار هلند در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. تمامی نکات مهم و اصلی در رابطه با ویزای کار هلند شرح داده می شود. یکی از انواع ویزاها در کشور هلند است که شخص می تواند با داشتن این ویزا به کار در هلند مشغول گردد، ویزای کار هلند یکی از روش هایی است که در نهایت منجر به دریافت اقامت این کشور زیبا می گردد .بهتر است بدانید راه های بسیاری برای مهاجرت به کشور هلند وجود دارد که میتوانید بهترین آن را انتخاب نمایید ولی دقت نمایید که راه های غیر قانونی هیچ گونه سودی برای شما و خانواده ی شما نخواهد داشت .

اگر تصمیم به کار در هلند دارید احتمالا سوالاتی از این قبیل برای شما مطرح می شود که، چگونه ویزای کار هلند را کسب کنیم؟ شرایط اخذ ویزای کار در هلند چیست؟ آیا ویزای کار در هلند روش مناسبی برای مهاجرت به هلند است؟

موسسه حقوقی ملک پور با سابقه ای درخشان در زمینه ی حقوق بین الملل و مهاجرت همراه با کادری مجرب و وکلای پایه یک دادگستری شما هموطنانی را که قصد مهاجرت دارید در زمینه های قانونی راهنمایی می کند.

فایل تصویری موسسه ملک پور در رابطه با ویزای کار هلند

video ویزای کار هلند

مقاله مرتبط

کار در هلند

ویزای کار هلند و شرایط عمومی

کشور هلند یکی از کشور های پیشرفته ی دنیا است که کارمندان بین المللی با سطح علمی بالا، مشتاق به کار و چند زبانه دارد، طبق آمار کشور هلند از جمله کشور هایی است که بیشترین کارمندان ماهر را به خود دیده است. این آمار خوب به خاطر شرایطی است که هلند برای متقاضیان کار در هلند فراهم می کند. دلیل اولی که باعث انگیزه کار برای کارمندان خارجی شده است، طرح سود مالیاتی است. دلیل دیگر این است که کارمندان و کارگران ماهر به سرعت می توانند اقامت بگیرند. همچنین نرخ بی کاری در این کشور شرایط خوبی را دارا می باشد. نرخ بی کاری در این کشور 3.7% تا ماه آگوست 2018 می باشد. که از سال 2014 این نرخ شروع به کم شدن می باشد.

ابتدا بهتر است بدانید به طور کلی چند نوع ویزا و چه شرایطی برای اخذ ویزای کار وجود دارد. برای هموطنانی که قصد مهاجرت از طریق ویزای کار را دارند باید ذکر کنیم که ویزایی وجود دارد که به اصطلاح به آن ویزای جستجوی کار می گویند، ویزای جستجوی کار به این شرح است که طبق شرایطی که شما این ویزا را اخذ کرده وارد کشور دیگر می شوید و در آن کشور به مدت ۶ ماه اجازه دارید تا کاری را پیدا کنید.

روش دیگری وجود دارد که شما کارفرمایی در کشور دیگر دارید و قصد دارید نزد او کار کنید  این امر نیز شرایطی دارد از جمله اینکه کار فرمای شما ابتدا باید در کشور خود به مدت ۳ ماه کار خود را آگهی کند، اگر کسی برای کار پیدا نشد ۳ ماه کار را در کل کشور های عضو شنگن آگهی می کند، مجددا اگر کسی پیدا نشد شما می توانید اقدام کنید. کشور هلند و بسیاری از کشورهای اروپا برای ایرانیان ویزای جستجوی کار ارائه نمی دهند و باید از طریق پیشنهاد کار اقدام کرد.

شهروندان عضو کشورهای اتحادیه اروپا (EU)، منطقه اقتصادی اروپا (EEA) به علاوه ایسلند، لیختن اشتاین، نروژ و سوئیس به مجوز اقامت یا مجوز کار نیاز ندارند، به جز کسانی که به تازگی عضو اتحادیه اروپا شده اند مثل کرواسی که شهروندانش نیاز به مجوز کار در هلند دارند. شهروندان ژاپنی نیز نیاز به مجوز کار در کشور هلند ندارند، آن ها فقط نیاز به اجازه اقامت طولانی دارند. اما شهروندان ایرانی نیاز به ویزای کار هلند دارند.

ویزای کار هلند و انواع آن

انواع مختلفی از ویزای کار هلند وجود دارد که در ادامه شرح داده شده است.

ویزای کار در هلند نیاز شما برای کار کردن در این کشور می باشد. یک نوع ویزای کار در هلند موجود می باشد که اعتبار آن تا 3 ماه می باشد. این ویزا به اسم ویزای کوتاه مدت هلند نام دارد. که خود به دو نوع ویزا تقسیم می شود. یکی از این دو نوع ویزا برای ترانزیت است. که به ویزای نوع A نام دارد. با این ویزا می توانید فقط تا بخش بین المللی فرودگاه هلند ورود کنید و برای حتی یک دقیقه خروج نیاز به نوع دیگری از ویزای کوتاه مدت دارید. که نام این ویزای کوتاه مدت ویزای نوع C می باشد که به شما امکان می دهد، به مدت 90 روز در یک دوره ی 6 ماهه در حوزه شنگن اقامت داشته باشید.

ویزای کار هلند و مدارک مورد نیاز

ویزای کار هلند می تواند بعد از مدتی به اقامت دائم تبدیل شود. در نهایت اگر به مدت 5 سال برای کار در هلند زندگی نمایید و به دولت مالیات بدهید، اقامت دائم خود را خواهید گرفت. برای کار در هلند شما نیاز به یک سری مدارک دارید. حداقل مدرک برای ارایه مدرک کارشناسی می باشد. می توان با مدرک پایین تر هم اقدام کرد. اما با مدرک کارشناسی شانس خود را افزایش می دهید. دولت هلند و کشورهای دیگر با استفاده از سایت Nuffic مدارک را مورد ارزیابی قرار می دهند. سازمانی است بین المللی که با آموزش و پرورش ایران نیز در ارتباط است. شما نیز می توانید از این سایت استفاده نمایید.

95 درصد مردم کشور هلند به زبان انگلیسی هم صحبت می کنند. دانستن و تسلط به زبان انگلیسی به شما در پیدا کردن کار در هلند کمک زیادی خواهد کرد. تمام مدارک مورد نیاز شما در فرم های مخصوص ثبت نامتان ذکر شده است. که این مدارک بسته به نوع ویزای کار شما متغییر می باشد. حتی به کشور و ملیت شما هم بستگی دارد اما به طور کلی می توان موارد زیر را نام برد:

  • پاسپورت و کپی آن ( باید بیشتر از 6 ماه اعتبار داشته باشد)
  • فرم کامل شده درخواست ویزای
  • گردش مالی برای اثبات تمکن مالی
  • دو قطعه عکس با استانداردهای گذرنامه
  • گواهی بیمه
  • قرارداد کار
شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در هلند

ویزای کار هلند و ویزای همراه

همسر و فرزندان شما می توانند از طریق ویزای MVV به شما ملحق شوند. برای اخذ این ویزا شرایط زیر باید وجود داشته باشد:

  • فرزندان زیر 18 سال
  • همسر حداقل 21 سال سن داشته باشد.
  • باید ازدواج مدنی خود را ثبت کرده باشید، درغیر این صورت باید ثابت کنید که در یک رابطه طولانی مدت هستید.
  • پس از ورود در مکانی که در شهرداری ثبت نموده اید با هم زندگی کنید.
  • ازدواج شما باید در پایگاه داده اطلاعات شخصی دولتی هلند ثبت شود.
  • دارنده مجوز اقامت باید بتواند خانواده را حمایت مالی کند. در حال حاضر باید اثبات شود ماهیانه حداقل 1647 یورو درآمد دارد.

ویزای کار هلند و مشاغل مورد نیاز

بیشترین مشاغلی که در هلند مورد نیاز هستند، شامل مهندسان، افرادی با مهارت های فنی، متخصصین فناوری اطلاعات، افراد متخصص در امور مالی و نیز افراد با تجربه کار در فروش، بازاریابی و خدمات مشتری می باشد. سایر مشاغل مورد نیاز در هلند عبارتند از متخصصان و فارغ التحصیلان در مراقبت های بهداشتی، مالیاتی، مدیران موقت و آموزش و پرورش.

لازم به ذکر است حقوقی که کار فرما می دهد باید مکفی برای کل اعضای خانواده شخص باشد که این حقوق باید پس از کسر مالیات حساب شود .

ویزای کار هلند و موسسات کاریابی

موسسات کاریابی می توانند در یافتن کار در هلند و اخذ ویزای کاری هلند کمک کنند. شما می توانید با ارسال رزومه خود به این موسسات شغل مورد نظر خود را بیابید. در ادامه برخی از این موسسات معرفی می شوند:

  • Expatica jobs: با کمک این موسسه می توانید شغل هایی با زبان انگلیسی یا زبان های دیگر در حوزه های فروش، IT و سایر مشاغل یافت کنید.
  • EURES: مخصوص شهروندان اتحادیه اروپا می باشد.
  • UWV: یک سرویس دولتی است که با سایر موسسات کاریابی کار می کند.

ویزای کار هلند و نرخ بیکاری

از موارد مهمی که برای تصمیم گیری در مورد مهاجرت کاری به هلند می توان در نظر داشت، نرخ بیکاری در این کشور است. نرخ بیکاری در هلند از سال 2014 رو به کاهش بوده است و براساس آخرین آمار زیر 4 در صد می باشد، که نشان دهنده بازار کار مناسب و شانس بالای استخدام می باشد. در نمودار زیر نرخ بیکاری در هلند برای علاقه مندان به اخذ ویزای کار هلند نشان داده شده است.

کار در هلند ویزای کار هلند

ویزای کار هلند و میزان حقوق در هلند

توصیه می شود، پیش از تصمیم گیری در مورد مهاجرت به هلند از طریق کار از میزان حقوق دریافتی در مشاغل آگاه شوید. میزان حقوق سالیانه برای برخی از مشاغل مهم در هلند، برای متقاضیان اخذ ویزای کار هلند در جدول زیر نمایش داده شده است:

شغل میانگین حقوق در سال (دلار)
توسعه دهنده نرم افزار 61,001
مدیر پیشرفت بازرگانی 90,234
مدیر منابع مالی 144,626
کارگردان 162,649
مدیر 68,210
مدیر پروژه IT 95,353
مهندس نرم افزار 94,365
منابع انسانی 76,185
تحلیلگر مالی 72,913
ویزای کار هلند و سخن پایانی

جنبه های مختلف در رابطه با ویزای کار هلند مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت. به طور کلی برای اخذ ویزای کار هلند نیاز به یک پیشنهاد کار از طرف یک کارفرمای هلندی است. توصیه می شود سنجیده عمل کنید و کلیه شرایط را برای خود تعیین کرده سپس انتخاب مناسبی داشته باشید. لازم به ذکر است که شما نه تنها از طریق ویزای کار هلند بلکه از طریق ویزای تحصیلی نیز می توانید وارد هلند شوید و در کنار تحصیل می توانید کار کنید. امید است این مقاله اطلاعات مفیدی در اختیار شما قرار داده باشد. شما می توانید سوالات خود را در رابطه با ویزای کار هلند در بخش دیدگاه ها عنوان کرده و در سریع ترین زمان ممکن پاسخ بگیرید.

32 پاسخ
  1. فرزانه گفته:

    با سلام
    بنده 30 سالمه لیسانس مهندسی صنایع از دانشگاه سراسری ولی سابقه کار ندارم به دلایل مشکلات روحی و افسردگی دراز مدت محیط ایران رو اصلا دوست ندارم و هیچ دوست پسر و حتی دختر هم ندارم.فرهنگ و اخلاق ایرانیها رو از بچگی هم دوست نداشتم.هیچوقت با روحیه م سازگار نبود.و بنظرم جدا کردن دختر و پسر باعث خیلی از مشکلات الان جوانان جامعه ی ماست.روحیه ام بسیار حساسه.و محیط ایران داره بدترم میکنه. یک جای آروم و دنج دوست دارم با گل و گیاه خودمو مشغول کنم و کسی کاری به کارم نداشته باشه.بنظرتون امکانش هست؟هوش و آی کیو ام هم خیلی بالاست ولی خب متاسفانه از نظر روحی میشه گفت مثل بیماران پروانه ای هستم.:-( بنظرتون هلند یا کشوری هست که به کسانی با شرایط من پذیرش بدن؟…ممنون میشم پاسخ بدید

    Rating: 4
    پاسخ
    • azadehnoory گفته:

      با سلام و عرض ادب. با توجه به اینکه سابقه کار ندارید نمی توانید برای ویزای کار اقدام کنید. اما شما می توانید برای ویزای تحصیلی هلند اقدام نمایید.

      پاسخ
  2. مسیحا محمدی گفته:

    سلام و خدا قوت
    سفارت هلند آزمونی برگذار میکنه که در صورت قبولی ویزای mvv میده . آیا درسته؟
    و اینکه برای گرفتن این ویزا حتما باید در هلند فامیل یا یکی از اعضای خانواده ت اقامت داشته باشند؟

    پاسخ
    • shahram shahidi گفته:

      با سلام و عرض ادب. با توجه به کلی بودن سوال شما پیشنهاد می گردد جهت بررسی شرایط و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02149196000 دفتر موسسه تماس حاصل فرمائید.

      پاسخ
  3. مینو گفته:

    با عرض سلام
    عذر می خوام برای دریافت ویزای تجاری هلند با دعوتنامه، اگر سند ملکی موجود نباشه حساب سپرده بالای ۱۵۰ میلیون جبرانش میکنه؟ یا شانس دریافت ویزا کم میشه؟
    مدارک موجود فیش حقوقی(بدون سابقه بیمه) و گواهی اشتغال به تحصیل هست. چه چیز دیکه ای میتونه جبران کنه؟

    پاسخ
    • shahram shahidi گفته:

      با سلام و عرض ادب. با توجه به جزئی و تخصصی بودن سوال شما، پیشنهاد می شود با کارشناسان موسسه حقوقی ملکپور جهت کسب اطلاعات تخصصی در این زمینه تماس حاصل فرمائید.

      پاسخ
  4. راضیه گفته:

    با سلام من خانمی 35 ساله هستم.لیسانس تربیت بدنی از دانشگاه تهران. ارشد فیزیولوژی ورزش از دانشگاه شهرکرد و ارشد حسابداری از دانشگاه الزهرا. حدود یکسال سابقه بیمه دارم (ولی سه سال توی زمینه حسابداری کار کردم) و همسرم هم لیسانس مهندسی کامپیوتر از دانشگاه صنعتی اصفهان و ارشد کامپیوتر از دانشگاه علم و صنعت دارند و تعدادی مدارک بین المللی معتبر تو زمینه رشته خودش و حدود 15 سال سابقه کار در جاهای معتبر مثل شرکت بورس اوراق بهادار تهران (سمت کارشناسی مسنول IT) بسیار هم انسان کوشاو باسوادی هستند. می خواستم ببینم آیا ما می تونیم برای ویزای کار هلند اقدام کنیم . و یا حتی از طریق ویزای تحصیلی برای من . ممنون میشم راهنماییمون کنید

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  5. محسن گفته:

    سلام و خسته نباشید.وقتتون به خیر،من جواز طلا فروشی و نقره فروشی دارم و ۲۰ سال سابقه کار و ۴۴ ساله هستم . ضمنا دانشجو رشته حقوق هم هستم.همسر من لیسانس میکروبیولوژی داره.آیا در این کشور ها موقعیت شغلی برای شرایط بنده و همسرم هست؟!با تشکر از شما

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  6. Ahmad گفته:

    با سلام و درود
    من فوق دیپلم حسابداری و مدرک معماری ساختمان از فنی و حرفه‌ای دارم ولی در هیچ کدوم از کارهام بیمه نداشتم . همسرم فوق دیپلم گرافیک و مدرک ارایشی از فنی حرفه‌ای داره. امکان داره راهنمایی کنید برای المان یا هلند از کجا اقدام کنم بهتره تا بتونم کار و اقامت بگیرم.

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  7. فرهاد گفته:

    سلام . بنده ۴۷ سال سن دارم . گواهینامه پایه یکم با تجربه کافی دارم . امکان دریافت ویزای کار هلند را دارم یا نه ؟

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      سلام شرایط شما باید کامل بررسی شود و احتیاج به اطلاعات بیشتری از شما میباشد جهت مشاوره تکمیلی و تخصصی در این مورد با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  8. زهراگوهری گفته:

    سلام ، وقتتون بخیر ، من ۳۷ ساله هستم دکترای روانشناسی و ۵ سال سابقه کار مرتبط دارم و همسم ۳۳ ساله لیسانس مدیریت و ۷ سال سابقه کار در بانک رو داره ، مدرک زبان ندارم ولی زبانم در حد متوسط بالا هست.با این شرایط بهتر هست برای مهاجرت به چه کشوری اقدام کنیم ؟
    ممنونم

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب نیاز به اطلاعات بیشتری در مورد شما میباشیم جهت مشاوره تکمیلی و تخصصی در این مورد با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  9. maziar samiei گفته:

    با سلام. من 34 سالمه. دارای مدرک کاردانی کامپیوتر (نرم افزار) از دانشگاه علمی کاربردی سال 85 و کارشناسی ناپیوسته مهندسی نرم افزار از دانشگاه شیراز (آموزش هاس الکترونیکی) سال 89-91 و کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار از دانشگاه شهید بهشتی (آموزشهای الکترونیکی) و از تیرماه سال 86 هم سابقه بیمه در زمینه تحصیلی خودم دارم و به عنوان مهندس نرم افزار، برنامه نویس و طراحی سیستم کار کردم.یعنی همزمان با تحصیل چون الکترونیکی بوده، کار تمام وقت داشتم. همسرم هم آقایی 35 ساله است. دارای مدرک کارشناسی مهندسی صنایع از دانشگاه آزاد تهران جنوب سال 85 و کارشناسی ارشد مدیریت IT از دانشگاه شهید بهشتی (آموزشهای الکترونیکی) که از سال 85 هم سابقه بیمه بی وقفه دارن که البته 2 سالش سربازی هست. می خواستم ببینم شانش مهاجرت از طریق کار به کدام کشورها داریم. البته لازم به توضیح است چون برادرم در هلند هستند، دوست داریم برای هلند اقدام کنیم. لطفا راهنمایی بفرمایید که اصلا آیا شانسی داریم یا نه. ممنونم

    پاسخ
    • maziar samiei گفته:

      با سلام و عرض ارادت
      هم شما و هم همسر شما شرایط دریافت ویزای کاری را دارید اما توصیه ما به شما کشور آلمان میباشد زیرا این رشته و سابقه کار شدیدا مورد نیاز میباشد و در آمدی بالایی هم در آنجا کسب خواهید کرد فقط کشور هلند مدرک زبان انگلیسی نیاز دارد اما آلمان شما به مدرک زبان آلمانی نیاز دارید.
      برای راهنمایی دقیق با دفاتر همکار ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  10. اکبر روستایی گفته:

    با سلام و خسته نباشی اکبر هستم از کرج من سنگ کار ساختمان و کاشی کاری هم بلدم ایا هلند در این زمینه هم ویزای کار میدهد ممنون میشم کمک کنید و مشاوره بدهید مرسی 09905622148 شماره تماسم از ایران

    پاسخ
    • mie.editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. برای کار در این کشور به پیشنهاد کاری نیاز است و بهتر است که در این کشور حضور داشته باشید. در صورت داشتن پیشنهاد کاری می توانید برای اخذ ویزای کاری این کشور اقدام نمایید. برای بررسی شرایط و اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  11. داور ابراهیمی گفته:

    سلام.وقت بخیر.
    بنده ۴۲ سالم.دیپلم حسابداری دارم.ولی شغلم جواهر نگاری می باشد.
    مدرک فنی حرفه ای وصنایع دستی دارم.با سابقه ۲۰ ساله.
    ایا شانسی برایم هست یا…؟
    متشکر

    پاسخ
    • mie.editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. برای کار در این کشور به پیشنهاد کاری نیاز است و بهتر است که در این کشور حضور داشته باشید. در صورت داشتن پیشنهاد کاری می توانید برای اخذ ویزای کاری این کشور اقدام نمایید. برای بررسی شرایط و اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  12. شهاب گفته:

    سلام
    من اقامت دايم كشور اوكراين و اقامت كاري از مجارستان دارم
    تحصيلاتم در زمينه كشاورزي است و در ايران هم شركت خدمات فضاي سبز دارم. مدتي به دانمارك اومدم و حتي قرارداد كار از كارفرما و ادرس هم دارم ولي اجازه اقامت كاري نميدن. ميخواستم بدونم أيا شما ميتونيد در زمينه تخصصي من در كشور هلند كاري پيدا كرده يا ويزاي كار بگيرين(كار در گلخانه يا مزرعه يا در زمينه فضاي سبز و ديوارهاي سبز)

    پاسخ
  13. آیدین میثاقی گفته:

    با سلام خدمت جناب آقای ملک پور و همکاران محترمشون
    بنده ۳۸ سالمه و یک بار هم با هم مشاوره اسکایپ داشتیم در اون زمان هم بنده قصد مهاجرت به هلند را داشتم به علت اینکه خواهرم اونجا مقیمه و خودمم یکبار برای دیدنش به هلند سفر کردم با شرایطی که در این مقاله توضیح دادین میخواستم ببینم میتونم از این روش بهره گرفته و اقامت هلند رو بگیرم و یا اگه نشد برای کانادا اقدام کنم
    بنده فوق دیپلم IT دارم ۱۵ سال سابقه کار تو زمینه کامپیوتر ، شبکه ، و ۱۴ سال اخیر تو زمینه پشتیبانی وتعمیرات خودپرداز و پایانه های ماهواره ای VSATبودم
    همسرم ۳۴ ساله لیسانس حسابداری و ۶ سال سابقه کار و یک پسر ۵ ساله هم دارم
    ممنون میشم راهنمایی دوباره بفرمایید
    با سپاس

    پاسخ
    • مشاور حقوقی گفته:

      با سلام آیا مدرک زبان دارید ؟
      شما میتوانید برای هلند اقدام نمایید . بهتر است با تلفن 49196000 تماس حاصل نمایید تا یک بار دیگر مشاوره دریافت نمایید و مراحل را برای شما به صورت رایگان توضیح دهیم . با تشکر

      پاسخ
  14. سوالات مهاجرتی گفته:

    سلام.وقت عالی به خیر.جناب اقای ملک پور بنده خانم ۳۸ ساله هستم. در دانشگاه صنعتی اصفهان رشته مهندسی کامپیوتر نرم افزار قبول شدم.در اواخر تحصیل متاسفانه به دلیل مشکلات روحی واتفاقاتی که برام افتاد نتونستم درسم را تموم کنم.الان حدود سی واحد ناتمام دارم و دنبالش هم نرفتم.ولی رفتم دنبال کار برنامه نویسی .موفق هم بودم.مجردم.شغلم برنامه نویسی هست. به نظرتون چطوری میتونم ویزای کاری بگیرم از کشور هلند یا انگلیس یا هر جای دیگه.به نظرتون کجا برای مهاجرت بهتره.ممنونم

    پاسخ
    • مشاور حقوقی گفته:

      با سلام
      باید برای دریافت ویزا کار هلند یا انگلیس باید در کشور انگلیس یا هلند حضور داشته باشید و از بیرون از این دو کشور امکان اقدام برای دریافت آن وجود ندارد . باید از یک طریق دیگر وارد کشور شده تا بتوانید شغل مورد نظر را پیدا نمایید . برای دریافت راه های ورود به کشور هلند یا انگلیس میتوانید با دفتر مرکزی MIE اتریش تماس حاصل نمایید .

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Rating: 4