ویزای کار مالزی و مقدمه ای بر آن

ویزای کار مالزی، شرایط کار در مالزی و مهاجرت به مالزی از طریق کار در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار می گیرد؟ چگونه می توان جهت اخ ویزای کار مالزی اقدام کرد؟ آیا با اقامت کاری در مالزی می توان اقامت دائم مالزی را به دست آورد؟ در این مقاله ما به سوالات شما در زمینه ویزای کار مالزی پاسخ خواهیم داد. می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره ویزای کار مالزی با مشاوران و کارشناسان مجرب موسسه حقوقی ملک پور؛ همکار موسسه مشاوره ای MIE اتریش تماس گرفته و از مشاوره تلفنی رایگان درباب ویزای کار بهره مند گردید. همچنین می توانید سوالات خود را در انتهای این مقاله مطرح بفرمایید، کارشناسان موسسه در اسرع وقت پاسخگوی سوالات شما عزیزان هستند.

  • ویزای کار مالزی و شرایط عمومی آن
  • ویزای کار مالزی و معرفی آن
  • ویزای کار مالزی و مدارک مورد نیاز ویزای کار مالزی
  • ویزای کار مالزی و بررسی ویزای همراه مالزی
  • ویزای کار مالزی و نرخ بیکاری در مالزی
  • ویزای کار مالزی و میزان حقوق در مالزی
  • ویزای کار مالزی و مشاغل مورد نیاز در سال 2019 مالزی
  • ویزای کار مالزی و نحوه کاریابی در مالزی
  • ویزای کار مالزی و موسسات کاریابی در مالزی
  • ویزای کار مالزی و اخذ اقامت و تابعیت در مالزی
  • ویزای کار مالزی و سخن پایانی
ویزای کار مالزی 4 ویزای کار مالزی

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای کار مالزی و شرایط عمومی آن

قبل از بررسی شرایط ویزای کار در مالزی در ابتدا به مقدمه ای کوتاه در باب کشور مالزی می پردازیم. مالزی در جنوب شرقی آسیا واقع شده و پایتخت آن شهر کوالالامپور است.  البته پایتخت اداری آن شهر پوتراجایا است.

مالزی در سال ۱۹۵۷پس از استقلال از انگلستان حکومت سلطنتی دوره ای را پذیرفت. به این شکل که هر پادشاه برای مدت ۵ سال از ایالت های مختلف انتخاب می شود. مالزی از منابع طبیعی خوبی نظیر کشاورزی، جنگل داری و مواد معدنی برخوردار است. تقریبا ۵۹ درصد مالزی از جنگل تشکیل شده است. عمده اقتصاد مالزی از نفت خام و قلع تامین می شود. زبان رسمی مالزی مالزیایی ( مالاییایی ) بوده و دین رسمی این کشور اسلام است و ۶۱ درصد مردم مالزی مسلمان هستند.

مساحت مالزی ۳۲۹،۷۵۸ کیلومتر مربع بوده و جمعیتی بالغ بر ۳۰،۴۴۸،۶۰۰ نفر دارد. واحد پول مالزی رینگیت است. شرکت های بین المللی بسیاری امروزه در مالزی وجود دارند که این کشور را به مقصدی جذاب برای علاقمندان به مهاجرت از طریق کار تبدیل می کند. اما این نکته که آیا داشتن ویزای کار در مالزی و اقامت کاری در مالزی منجر به اقامت دائم و یا در نهایت پاسپورت مالزی می شود از جمله موضوعات مهمی است که در این مقاله به آنها خواهیم پرداخت. دریافت ویزای کار مالزی برای افراد خارجی بدون داشتن قرارداد کاری با یک کارفرما در مالزی غیرممکن است.

ویزای کار مالزی ویزای کار مالزی

ویزای کارمالزی و معرفی آن

اخذ ویزای کار مالزی بدون داشتن دعوتنامه از کارفرما امکان پذیر نمی باشد. کارفرما برای این که بتواند فردی غیر از تبعه مالزی را استخدام نماید باید در ابتدا مجوز استخدام از وزارت کشور برای فرد مذکور دریافت کند و اثبات کند هیج فردی در مالزی برای موقعیت کاری مورد نظر وجود ندارد. دستمزدی که برای فرد خارجی در نظر گرفته می شود باید حداقل در حدود ۵،۰۰۰ رینگت باشد، در غیر این صورت ویزا صادر نخواهد شد. همچنین نباید سن متقاضی کار کمتر از ۲۳ سال باشد. این ویزا معمولا برای ۶ ماه تا ۵ سال صادر می شود که با توجه به نوع قرارداد کاری اعطا می شود. همچنین کارفرما باید اثبات کند از شرایط مالی مناسبی برخوردار است و تضمین کند می تواند حقوق، مالیات و بیمه فرد استخدام شده را پرداخت نماید. برای کار در مالزی داشتن اجازه قانونی کار اجباری است، چنان چه فرد خارجی در مالزی بدون مجوز کار کند مجازات سنگینی (در حدود ۵ سال زندان) در پی خواهد داشت، همینطور کارفرمای خاطی مجبور به پرداخت جریمه نقدی بالا در حدود ۱۰،۰۰۰ رینگت خواهد شد. ویزای کار مالزی به سه صورت صادر می شود.

  • Professional Visit Pass

    این ویزا برای مدت ۶ ماه تا یک سال صادر می شود. این ویزا به افراد خارجی که برای خدمات مشخصی از طرف کارفرما در مالزی استخدام می شوند صادر می گردد.

  • Residence Pass-talent

    این نوع ویزا برای اشخاصی صادر می شود که نیروی کار بسیار حرفه ای باشند و به مدت ۳ سال در مالزی مشغول به کار بوده باشند. این ویزا تا ۱۰ سال برای متقاضی قابل تمدید می باشد.

  • Employment Pass

    این ویزا حداقل برای دو سال صادر می شود و به افراد دارای تخصص و مهارت بالا و معمولا در مشاغل فنی اعطا می شود.

ویزای کار مالزی و مدارک مورد نیاز ویزای کار مالزی

برای اخذ ویزای کار در مالزی و اقامت در مالزی و همچنین یک دستمزد خوب و کافی در مالزی گام اول توسط کارفرمای آینده شما باید صورت گیرد، به این صورت که کارفرما باید کلیه مدارک لازم و دیگر اسناد رسمی و مهم را به وزارت کار و استخدام مالزی ارسال کند. پس از ارسال اسناد باید دید که آیا وزارت کار مالزی با استخدام شما موافقت کرده است یا خیر؟ برای مطلع شدن از این موضوع باید به سفارت مالزی در کشور خود بروید. مدارک لازم برای ویزای کار در مالزی به شرح زیر است.

  • cv (رزومه متقاضی)
  • دعوتنامه کاری از کارفرما در مالزی
  • مدارک تحصیلی حداقل لیسانس
  • سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی
  • گذرنامه معتبر با حداقل ۱۸ ماه اعتبار
  • عدم سوء پیشینه متقاضی
  • چهار قطعه عکس بایومتریک
  • گواهی سلامت
  • ارائه فرم تکمیل شده درخواست ویزا

این مدارک را باید به سفارت ارائه نمایید، کلیه اسناد و مدارکی که شما ارائه نموده اید باید توسط مقامات مالزی تایید شود. این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور در باب ویزای کار مالزی نگارش شده، هر گونه کپی برداری از آن از لحاظ شرعی و قانونی جایز نمی باشد. جهت اقدام به اخذ ویزای کار در مالزی گذرنامه شما باید حداقل ۱۸ ماه اعتبار داشته باشد.

 برای اتباع خارجی که برای دریافت ویزای کار مالزی اقدام کرده اند، اجازه کار موقت به مدت شش ماه تا ۵ سال صادر خواهد شد. لازم به ذکر است در مالزی با اقامت کاری نمی توان به اقامت دائم و یا پاسپورت مالزی رسید.

ویزای کار مالزی و بررسی ویزای همراه مالزی

چنانچه شخص بتواند ویزای کار مالزی را دریافت نماید، می تواند برای همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال خود ویزای همراه را به طور همزمان درخواست نماید. اخذ ویزای کار این امکان را فراهم می کند که برای افراد خانواده هم کارت اقامت یک ساله و یا دو ساله ( همانند ویزای نفر اصلی ) صادر شود. تحصیل در مدارس دولتی مالزی برای فرزندان به صورت رایگان می باشد. همسر شخص برای اشتغال باید اجازه قانونی کار در مالزی داشته باشد، اما اجازه تحصیل در مالزی را خواهد داشت. مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای همراه به شرح زیر می باشد.

  • نامه استخدام شخص اصلی
  • ارائه فرم های تکمیل شده جهت درخواست ویزا
  • عقد نامه و مدارک قانونی که ارتباط با شخص اصلی را ثابت می کند.
  • کپی پاسپورت شخص اصلی
  • کپی پاسپورت همراهان (همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال)

ویزای کار مالزی و نرخ بیکاری در مالزی

نرخ بیکاری در مالزی در مقایسه با کشورهای پیشرفته ای نظیر اسپانیا، ایتالیا و یا حتی آمریکا پایین تر است. از اکتبر ۲۰۱۸ نرخ بیکاری در مالزی ۳.۳ درصد بوده است، که بر اساس قوانین بی المللی کشوری که نرخ بیکاری ۳ درصدی دارد دارای اشتغال کامل است. قوانین کار و استخدام در مالزی به این صورت است که الویت استخدام با تبعه مالزی خواهد بود. علی رغم نرخ پایین بیکاری در مالزی محدودیت های بسیاری برای استخدام نیروی کار خارجی وجود دارد. نیروی کار خارجی نباید کمتر از ۲۳ سال سن داشته باشند که البته در بیشتر مشاغل حداقل سن ۲۷ سال در نظر گرفته می شود. برای کار در مالزی دانش زبان مالایی و یا انگلیسی ضروری است. بنابراین با وجود نرخ پایین بیکاری در مالزی کاریابی برای افراد خارجی بسیار سخت خواهد بود. بنابراین کشورهایی که شانس داشتن ویزای جستجوی کار را به متقاضیان کار می دهند گزینه های مناسب تری جهت اقدام برای کاریابی هستند. اتریش و آلمان با توجه به نرخ پایین بیکاری و نیاز به نیروی متخصص ویزایی به شما می دهند که با اجازه قانونی برای کار تمام وقت وارد این کشورها شوید و شانس خود را برای کاریابی و اقامت کاری امتحان نمایید. در نمودار زیر روند تغییرات نرخ بیکاری در مالزی در سال های اخیر نمایش داده شده است.

ویزای کار مالزی 2 ویزای کار مالزی

کار در مالزی

ویزای کار مالزی و میزان حقوق در مالزی

چنان چه پیشتر نیز ذکر شد حداقل حقوق جهت استخدام نیروی خارجی ۵،۰۰۰ رینگت است. این میزان درآمد برای زندگی در سطح متوسط در مالزی کافی است. در مشاغلی که نیاز به تخصص بالا دارند و افرادی که دارای سابقه کارحرفه ای و تخصصی در مالزی هستند می توانند بین ۱۰ تا ۱۵ هزار رینگت درآمد داشته باشند که با توجه به هزینه های پایین زندگی در مالزی می توانند از رفاه بالایی برخوردار باشند. شخصی که به عنوان نیروی کار در مالزی استخدام شده است ۲۶ درصد از درآمد خود را ماهیانه باید مالیات بپردازد.

در نمودار زیر حداقل حقوق دستمزد در مالزی را ملاحظه می فرمایید.

ویزای کار مالزی 3 ویزای کار مالزی

ویزای کار در مالزی و مشاغل مورد نیاز در سال 2019 مالزی

همان گونه که ذکر شد جهت اخذ ویزای کار مالزی ابتدا باید شغلی در این کشور یافت و یک پیشنهاد کاری دریافت کرد. برخی مشاغل در مالزی نیاز به نیروی کار بیشتری دارند بنابراین اگر افراد در این زمینه ها تخصص داشته باشند، شانس بیشتری جهت کاریابی دارند. برخی از این مشاغل مورد نیاز در لیست زیر معرفی شده اند.

  • طراح 3D
  • طراح دیجیتال
  • متخصص جلوه های بصری
  • طراح وب
  • مدیر منابع انسانی
  • مدیر آموزش
  • مدیر فروش و بازاریابی
  • مدیر تحقیقات بازار
  • مدیر تولید
  • حسابدار
  • تحلیلگر داده
  • مدیر ارزیابی
  • مدیریت بحران
  • مهندس داده های کامپیوتری
  • مدیر روابط عمومی
  • مدیر ارتباط با مشتری
  • متخصص ارتباطات بازاریابی
  • طراح گرافیک
  • انیماتور
  • مدیر اجرایی سی ان سی
  • برنامه ریز مالی
  • تحلیلگر خطرات تجارت
  • تحلیلگر سرمایه گذاری
  • تحلیلگر اعتبار
  • مدرس دانشگاه
  • استاد کالج
  • معلم مهد کودک
  • مدیر اجرایی
  • مشاور مالیاتی
  • مهندس مکانیک
  • مهندس شیمی
  • مهندس برق / الکترونیک
  • مهندس عمران
  • مهندس صنایع
  • تحلیلگر سیستم
  • برنامه نویس
  • برنامه نویس پایگاه داده
  • مهندس شبکه
  • مدیر سیستم

ویزای کار مالزی و نحوه کاریابی در مالزی

موسسات معتبر کاریابی به صورت خصوصی و دولتی در مالزی وجود دارد که با ارائه و ارسال مدارک تحصیلی و سوابق کاری و رزومه فردی می توان توسط آن ها به کاریابی پرداخت. این موسسات با توجه به نیاز شرکت ها، شما را به کارفرما در مالزی معرفی کرده و به کاریابی شخص کمک شایانی می کند. کارفرمایی که موفق شده است مجوز های لازم جهت استخدام نیروهای خارجی را به دست آورد، به سایت ها و موسسات کاریابی اعلام نیاز می کند و متقاضی کار می تواند با فرستادن رزومه کاری و تحصیلی به این موسسات شانس خود را جهت پیدا کردن پیشنهاد شغلی و قرارداد کاری امتحان نماید.

موسسات کاریابی در مالزی

ویزای کار مالزی و موسسات کاریابی در مالزی

برای اینکه شانس این را داشته باشید که از شرکت و یا کارفرمایی در مالزی دعوتنامه کاری دریافت نمایید باید رزومه کاری و مدارک تحصیلی خود را به موسسات کاریابی، شرکت های خصوصی و دولتی کاریابی و سایت های کاریابی در مالزی ارسال نمایید. در زیر لیستی از سایت ها و موسسات کاریابی در مالزی به شما معرفی می شود. موسساتی که می توانید جهت کاریابی به صورت حضوری نیز به آنها مراجعه نمایید و معمولا در کوالالامپور مستقر هستند.

  • Randstad Malaysia

    Address: Level 8 Menara Weld,, 76 Jalan Raja Chulan, 50200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia

    Phone: +60 3-2036 6666

  • EPS Malaysia - Recruitment & Outsourcing Agency

    Address: Suite 2A-11-1, Level 11, Block 2A, Plaza Sentral, Sentral,, Jalan Stesen Sentral 5, 50470 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia

    Phone: +60 3-2268 2888

  • Michael Page Malaysia - Recruitment Agency

    Address: Level 27, Integra Tower The Intermark, 348, Jalan Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia

    Phone: +60 3-2302 4000

  • Hays - Recruitment Agency Kuala Lumper Malaysia

    Address: 4 & 5, Menara 3, Kuala Lumpur City Centre, 50088 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia

    Phone: +60 3-2786 8600

  • Manpower Staffing Services (Malaysia) Sdn Bhd

    Address: Manpower Staffing Services (Malaysia) Sdn Bhd Suite 20.01, Level 20, Centrepoint South The Boulevard, Mid Valley City Kuala Lumpur – 59200, Kuala Lumpur, 59200 Kuala Lumpur, Malaysia

    Phone: +60 3-2087 0000

 سایت های کاریابی که می توانید با ارسال مدارک از طریق آنها اقدام به کاریابی در مالزی نمایید در زیر معرفی شده است.

  • https://www.seekers.my/
  • https://www.randstad.com.my/
  • https://www.michaelpage.com.my/
  • https://www.manpower.com.my

ویزای کار مالزی و اخذ اقامت و تابعیت در مالزی

کشور مالزی در اعطای اقامت دائم و پاسپورت خود بسیار سخت گیر است. دریافت ویزای کار مالزی و داشتن اقامت کاری در مالزی هرگز منجر به اخذ اقامت دائم مالزی و پاسپورت مالزی نخواهد شد. قوانین حقوقی مالزی دو تابعیتی را نیز نمی پذیرد. با توجه به شرایط کار در مالزی و عدم دریافت اقامت دائم و پاسپورت این کشور توصیه می شود، چنانچه علاقمند به مهاجرت کاری هستید از برنامه های نیروهای کار متخصص در کشورهای مهاجر پذیر نظیر کانادا، استرالیا و یا نیوزلند اقدام نمایید. یا از طریق ویزای جستجوی کار آلمان و اتریش برای کاریابی در این کشورهای پیشرفته اروپایی اقدام کنید. کشورهایی که علاوه بر شانس زندگی و کار به شما امکان دریافت اقامت دائم و پاسپورت را نیز می دهند.

پس از مشاهده ویدئو راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت، می توانید وکیل خود در امر مهاجرت باشید.

راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

ویزای کار مالزی و سخن پایانی

ویزای کار مالزی، شرایط کار در مالزی و مهاجرت به مالزی از طریق کار در این مقاله مورد نقد و بررسی قرار گرفت. اگر علاقمند به اخذ ویزای کار مالزی هستید، لطفا قبل از هر گونه اقدام و یا پرداخت هزینه با وکلا و مشاوران موسسه حقوقی ملک پور در زمینه ویزای کار تماس گرفته و از شرایط کار و اقامت در مالزی مطلع شوید. شما می توانید از طریق مشاوره تلفنی رایگان با کارشناسان مجرب و وکلای موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش بهترین تصمیم را برای مهاجرت کاری به کشورهای درجه یک اروپایی و یا استرالیا و کانادا اخذ کنید. در پایان پیشنهاد می شود سوال ها و پیشنهادات و انتقادات خود را در باب ویزای کار مالزی در زیر این مقاله در قسمت دیدگاه یاداشت بفرمایید، که کارشناسان موسسه بتوانند در اسرع وقت پاسخگوی سوالات شما عزیزان باشند.