شرایط لازم برای ویزای کار در جمهوری آذربایجان

آیا در خصوص مهاجرت به آذربایجان سوال دارید؟ ایا بیگانگان و افراد بدون تابعیت در کشور جمهوری آذربایجان دارای ویزای کار می باشند؟ ایا ویزای کار در جمهوری آذربایجان قابل تمدید است؟ مدت اعتبار ویزا کار جمهوری آذربایجان چه مدت زمان است؟ ویزای کار در جمهوری اذربایجان به چه افرادی تعلق پیدا می کند؟ ایا ویزای کار در جمهوری اذربایجان دارای ویزا همراه می باشد یا خیر؟ ایا ویزای کار در جمهوری اذربایجان دارای ویزا همراه می باشد یا خیر؟ در این مقاله سعی شده که به شما همراهان همیشگی سایت موسسه مشاوره ای MIE (همکار موسسه حقوقی ملک پور) در مورد ویزای کار در جمهوری آذربایجان پاسخ داده شود.

شرایط مربوط به اخذ ویزای کار در آذربایجان:

 

  1. مهاجر خارجی باید بیش از ۱۸ سال سن داشته باشد.
  2. هیچ نامزد مناسبی برای پر کردن آن موقعیت شغلی در جمهوری آذربایجان وجود نداشته باشد.
  3. شرکت ها باید فرم مربوط به استخدام اتباع خارجی را تکمیل کنند این فرم شامل : نام شخصیت حقوقی، آدرس محل کار، مجوز تایید صلاحیت حرفه ای خود می باشد.
  4. کار فرمای که مایل به استخدام نیرو متخصص خارجی می باشد باید از اداره مهاجرت مجوز مربوطه را دریافت کند.
  5. تایید مرجع مربوطه مبنی براینکه نیاز به یک متخصص در شغل مربوطه می باشد.
  6. کپی از سند تایید حق اقامت در جمهوری آذربایجان.
  7. گواهی سلامت اثبات اینکه متقاضی به HIV، هپاتیت B و C آلوده نمی باشد.
  8. نسخه رسمی پاسپورت متقاضی، که باید برای حداقل شش ماه پس از ورود به جمهوری آذربایجان معتبر باشد.
  9. در یافت ID از سازمان مالیات به منظور پرداخت مالیات ماهانه.
  10. متقاضی موظف است که قبل از ورود به خاک جمهوری آذربایجان از اداره مهاجرت کشور خود مجوز خروج دریافت کند.
  11. گواهی پزشکی که مجوزی برای کار در جمهوری آذربایجان می باشد و این گواهی فقط از دو مرکز مخصوص پزشکی در باکو صادر می شود.
  12. اسناد مدارک تحصیلی که از موسسات خارجی صادر شده است باید به تایید دولت جمهوری آذربایجان برسد. در صورت ناقص یا جعلی بودن مدارک تبعه بیگانه از کشور اخراج می شود.
  13. اتباع بیگانه باید اسنادی دال براینکه در پنج سال گذشته در تخصص مربوطه فعالیت داشته اند به وزارت کار ارایه کنند.

 

**در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با موسسه مشاوره ای MIE (همکار موسسه حقوقی ملک پور) تماس گرفته از مشاوران حقوقی بین المللی اطلاعات بیشتری دریافت کنید.***
اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.
 

امید محمدی

Rating: 4
19 پاسخ
    • azadehnoory گفته:

      با سلام و عرض ادب. برای اخذ ویزای کار آذربایجان باید ابتدا یک پیشنهاد کار از طرف کارفرمایی در آذربایجان داشته باشید.

      پاسخ
  1. دانیال گفته:

    سلام خدمت شما
    آیا موسسه شما میتواند برای ما با مدرک کمک پرستاری از نظام پرستاری جمهوری اسلامی پیشنهاد کار دریافت کند از کشور آذربایجان تا ما به صورت قانونی وارد این کشور شده و مشغول به کار شویم بدون مشکل؟؟؟

    Rating: 3
    پاسخ
  2. حمید مردانی گفته:

    باعرض سلام .طبق سازمان نظام پرستاری که بین المعلی است بند و چند تن از دوستانم مدرک کمک پرستاری از سازمان نظام پرستاری دریافت کردیم و ما این مدرک را بخاطر بین االعل بودن و گذشت زمان از این سازمان دریافت کردیم که جهت کار در بخش های درمانی در کشورهای عضو این پیمان مشارکت داشته باشیم .البته کشور استرالیا هم اکنون سالانه 15000 دلار استرالیا به ما و دوستان میدهد جهت کار در این کشور . ولی بنا به نزدیک بودن کشور ما با آذربایجان تمایل به کار در این کشور را داریم ایا بنده را راهنمایی میکنید

    Rating: 5
    پاسخ
  3. یونس حاجی حسنی گفته:

    با سلام
    اینجانب مهندس با تجربه مخابرات هستم که در چند ماه آینده بازنشست خواهم شد .آیا برای این تخصص در آذربایجان کار وجود دارد؟ضمنا بنده آذری زبان و مسلط به زبانهای فارسی آذری و انگلیسی هستم.

    پاسخ
  4. پدرام خدادادی کندری گفته:

    سلام و خسته نباشید
    من دارای مدرک الف و ب کار در ارتفاع و همچنین مدرک بین المللی درجه ب این رشته را دارم
    در حال حاضر در فرودگاه بین المللی امام خمینی شاغلم
    بابت کار در اذربایجان راهنمایی میخواستم

    پاسخ
    • m.n گفته:

      با عرض سلام دوست گرامی
      لازم است به وبسایت موسسات کاریابی مراجعه و جست و جو نمایید تا شغل دلخواهتان را بیابید.جهت مشاوره مدارک شما نیاز به بررسی بیشتری دارد.در صورت نیاز با شماره 02149196000 تماس بگیرید.

      پاسخ
  5. محسن گفته:

    سلام. من نجار و طراح دکوراسیون داخلی تمامی مصنوعات چوبی هستم و میخواستم ببینم برای کار من جای پیشرفت داره ؟

    پاسخ
    • ghazaleh salehi گفته:

      سلام و عرض ادب دوست بزرگوار شما باید برای کار در کشور مقصد باید job offer یعنی پیشنهاد شغلی داشته باشید تا بتوانید برای این نوع ویزا اقدام نمایید . در صورت داشتن این مورد شرایط شما باید به صورت کاملتری بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری در این باب با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  6. ناشناس گفته:

    سلام خسته نباشید
    من لیسانس عمران و فوق لیسانس مدیریت منابع آب هستم
    17 سال سابفه کار در آبیاری تحت فشار را دارم
    به زبان ترکی آذربایجان و فارسی و انگلیسی هم مسلط هستم
    میخواستم برم در جمهوری آذربایجان کار کنم با خانواده هم برم که اینجا احساس تنهایی نکنن
    راهنمایی میخواستم

    پاسخ
    • mie.editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. برای کار در این کشور به پیشنهاد کاری نیاز است و بهتر است که در این کشور حضور داشته باشید. در صورت داشتن پیشنهاد کاری می توانید برای اخذ ویزای کاری این کشور اقدام نمایید. برای بررسی شرایط و اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  7. علی ترابی گفته:

    سلا وقت بخیر بنده تراشکار ماهر هستم و مدرک بین المللی از سازمان فنی و حرفه ای دارم و فوق دیپلم رشته مکانیک صنعتی دارم خواستم بدونم در آذربایجان شرایط کاری برای رشته های صنعتی چگونه است؟در ضمن آذری زبان هستم

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. برای کار در این کشور به پیشنهاد کاری نیاز است و بهتر است که در این کشور حضور داشته باشید. در صورت داشتن پیشنهاد کاری می توانید برای اخذ ویزای کاری این کشور اقدام نمایید. برای بررسی شرایط و اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  8. بهار گفته:

    سلام. وقت بخیر. ممنون بابت اطلاع رسانی عالیتون.
    من سوالی داشتم. همسرم پزشک عمومی هستند و خودم کارشناسی ارشد مدیریت دارم . می خواستم بدونم شرایط کاری برای ما در باکو به چه صورتی هست?

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.