ویزای کار اسلوونی

اگر قصد مهاجرت به کشور اسلوونی را دارید لازم است ابتدا ویزای اسلوونی را اخذ نمایید.ویزای کار اسلوونی ازراه های مختلفی امکان پذیر است بنابر ابن شما باید مشخص کنید که از چه طریقی و با چه عنوانی میخواهید وارد کشور اسلوونی شوید.

اگر میخواهید بعنوان یک توریست درکشور اسلوونی باشید باید ویزای توریستی کشور اسلوونی را اخذ کنید و اگر قصد ثبت نام در دانشگاه های این کشور را دارید لازم است ویزای تحصیلی کشور اسلوونی را داشته باشید و در صورتیکه میخواهید از طریق کار در اسلوونی به اقامت دائم در این کشور برسید اخذ ویزای کار کشور اسلوونی برای شما مناسب است.

در این مقاله ما مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری اسلوونی را برای شما گرد آوری کرده ایم.

از سال ۲۰۰۷ کشور اسلوونی از اعضای  حوزه اتحادیه شنگن شد و با دریافت ویزای شنگن اجازه ورود به کشور های عضو شنگن را داریم.

مدارک لازم برای اخذ ویزای کار  در کشور اسلوونی:

۱٫نامه دعوت به کار از جانب کارفرما در کشور اسلوونی

۲٫مدارک هویتی شامل شناسنامه کارت ملی پاسپورت

۳٫مدارک تحصیلی در همه مقاطع و گواهینامه های مهارتی

۴٫دو قطعه عکس ۳*۴ با پشت زمینه سفید

۵٫فرم درخواست ویزای اسلوونی

۶٫کپی و مهرهای ورود و خروج از ویزاهایی که فرد قبلا دریافت نموده است

۷٫نامه تمکن مالی و گردش مالی ۶ ماه اخیر حساب بانکی و سند مالکیت

۸٫نامه اشتغال به کار به همراه تاریخ استخدام سمت شغلی مرخصی ها و فیش حقوقی

۹٫پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی(برای صاحبان مشاغل)

۱۰٫گواهی بازنشستگی (برای افرادی که قصد ثبت شرکت و کارآفرینی در کشور اسلوونی دارند.)

۱۱٫رزرو هتل و بلیط هواپیما

۱۲٫انگیزه نامه یا توصیه نامه

  1. مدارک وضعیت مدنی از جمله گواهی ازدواج گواهی تولد فرزندان گواهی مرگ همسر کارت جیره بندی و …

در این مقاله مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کار اسلوونی به شما ارائه گردید.در صورت نیاز به اخذ اطلاعات تکمیلی در زمینه مهاجرت به کشور اسلوونی و اخذ ویزای کشور اسلوونی میتوانید با شعبات موسسه حقوقی ملک پور در ارتباط باشید و از اخرین قوانین و مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کاری کشور اسللونی مطلع شوید

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

فاطمه عرب

ttp://www.schengenvisainfo.com/slovenia-visa

2 پاسخ
  1. محسن گفته:

    سلام وقت بخیر ، سوالی داشتم خدمتتون ، من با یک شرکت در اسلونی در حال مذاکره هستم جهت همکاری با اونها به عنوان مدیر بازرگانی و فروش باهاشون همکاری کنم و رشته کاری من کاره واردات و صادرات هست در ایران که من مسلط هستم چون سالهاست عملی آن را انجام دادم وتولیدات این کارخونه جات مربوط به رشته کاریه من میشود، MBA یک رشته بین الملی هست ، و همه جا یک شکل هست، مدارکی که من گذاراندم دوره های خصوصی بازگانی MBA وDBA است که زیر نظر وزارت علوم است و قابل ترجمه رسمی هست . آیا مورد قبول هست؟ من دیپلم نگرفتم اما زبان انگلیسی خوب بلدم.
    منتظر جواب محبت آمیزتان هستم.
    ممنون از راهنماییهاتون.

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و احترام. برای اخذ ویزای کار این کشور با توجه به داشتن پیشنهاد کاری از آن باید شرایط و الزاماتی را رعایت نمایید. برای اطلاع از شرایط و مدارک لازم پیشنهاد میکنیم با دفتر مرکزی ما در وین ارتباط بگیرید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.