انواع ویزای کار استرالیا

انواع ویزای کار استرالیا

انواع ویزای کار استرالیا کدامند؟ شرایط انواع ویزای کار استرالیا ۲۰۱۸ چیست؟ قوانین استرالیا در مورد ویزای کار چگونه است؟ آیا تمایل دارید برای انواع ویزای کار استرالیا اقدام نمایید؟ برای اخذ انواع ویزای کار استرالیا چه شرایطی لازم است؟ مشاغل مورد نیاز کشور استرالیا چه مشاغلی هستند؟ مدت انواع ویزای کار استرالیا چقدر است؟ مدارک مورد نیاز برای انواع ویزای کار استرالیا چیست؟ آیا سن در انواع ویزای کار استرالیا  تاثیر دارد؟ آیا انواع ویزای کار استرالیا را می شناسید؟ آیا می توان اقامت دائم استرالیا را از طریق انواع ویزای کار استرالیا کسب کرد؟ آیا انواع ویزای کار استرالیا شرایط خاصی دارد؟ بعد از اخذ انواع ویزای کار استرالیا شرایط کاریابی در استرالیا چگونه است؟ آیا بهترین راه برای اخذ اقامت استرالیا گرفتن انواع ویزای کار استرالیا است؟ در صورتی که شما عزیزان تمایل به کسب اطلاعات درباره انواع ویزای کار استرالیا دارید می توانید برای یافتن پاسخ سوالات خود در ارتباط با انواع ویزای کار استرالیا با این مقاله همراه بوده و پاسخ سوالات خود را جویا شوید. در این مقاله تلاش شده است به برخی از سوالات مهم و کلیدی شما عزیزان درباره انواع ویزای کار استرالیا پرداخته شود و اطلاعات مناسبی در این باب در اختیار شما عزیزان قرار گیرد.

برخی از انواع ویزای کار استرالیا عبارتند از:

ویزای کار موقت ( Temporary work (skill) visa sub 457)

این ویزا به کارگر اجازه می دهد که وارد کشور استرالیا شده و تا مدت ۴ سال در استرالیا اقامت نماید. برای این ویزا شخص باید به وسیله یک کارفرما مورد حمایت  قرار گیرد. به وسیله این ویزا شخص می تواند تا ۴ سال در استرالیا اقامت نماید و همچنین می تواند خانواده خود را به استرالیا بیاورد که آنها نیز حق کار و تحصیل خواهند داشت .

از شرایط دریافت این ویزا می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • فرد باید توسط کارفرما مورد حمایت واقع شود.
  • شخص باید در شغلی مهارت داشته باشد که در لیست آمده و مورد تایید کشور استرالیا می باشد.
  • مهارت در زبان انگلیسی که آیلتس حداقل نمره ۵ و تافل مورد نیاز می باشد.
  • فرد باید ثابت نماید که شغل وی دارای یک حداقل دستمزد مشخص شده می باشد البته حامی نیز چنانچه درآمد خود را بالا نشان دهد این امر بر روی کارگر نیز تاثیر گذار می باشد.

چنانچه در این ویزا قرارداد کاری با حامی و کارفرما منقضی شده باشد فرد باید این امر را به اداره مهاجرت استرالیا اطلاع دهد و اگر در ظرف ۲۸ روز  از زمان خاتمه قرارداد شخص نتواند کارفرمای دیگری را پیدا نماید باید کشور استرالیا را ترک نماید .

 

ویزای کاری مستقل (skilled independent visa sub 189.)

این ویزا برای کسانی است که توسط کارفرما و یا اعضای خانواده و یا دولت استرالیا حمایت نمی شوند و این ویزا مبتنی بر ارزیابی و امتیاز می باشد. چنانچه شخص این ویزا را دریافت نماید به او اقامت دائم استرالیا داده می شود. چنانچه برای شخص دعوتنامه ارسال شود فرد باید علاوه بر دعوتنامه دارای شرایطی باشد که اشاره می شود :

متاقضی باید دارای شغلی باشد که در لیست مشاغل آمده است .

حصول ارزیابی مهارت های مناسب شغل که برای این امر فرد باید با مراکز مربوط به هر شغل که در لیست مشاغل آمده، ارتباط برقرار کرده و نسبت به مهارت خود ارزیابی شود. هر مقام ارزیابی شرایط و هزینه های خاص خود را دارد.

سن فرد نباید بالاتر از ۵۰ سال باشد.

کسب امتیاز لازم از موضوعات و عوامل تعیین شده در دعوتنامه

نمره زبان که لازم است شخص آیلتس ۶ را کسب کرده باشد و یا تافل که هر مهارت دارای امتیاز خاصی باید باشد.

  • ۱۸speaking =
  • ۲۱writing =
  • ۱۳ Reading =
  • ۱۲ listening =

 

شخصی که این ویزا را دریافت می نماید دارای اقامت دائم استرالیا می شود که در صورتی که واجد شرایط باشد می تواند پاسپورت استرالیا را نیز در یافت کند. همینطور می تواند اعضای خانواده را به استرالیا آورده و آن ها نیز حق تحصیل و کار را خواهند داشت. البته برای اعضای خانواده چنانچه بالای ۱۸ سال باشند و یا مهارت زبان را نداشته باشند می بایست هزینه پرداخت نمود.

لیست مشاغلی که کشور استرالیا مقرر داشته است در زیر آمده است:

پروژه ساخت و ساز

مدیر تولید (معدن)

مراقبت از کودک

مدیر پزشکی

مدیر پرستاری بالینی

حسابدار (عمومی)

حسابدار مدیریت

حسابدار مالیات

حسابرس خارجی

حسابرس داخلی

دبیر

اکونومیست زمین

قیمت گذار

مهندس کشتی

استاد کشتی

افسر کشتی

معمار AACA

معمار منظر

نقشه کش

دانشمند فضایی

نقشه برداری  SSSI

مهندس مواد شیمیایی

مهندس مواد

مهندس عمران

مهندس ژئوتکنیک

تعداد نقشه بردار  AIQS

مهندس سازه

مهندس حمل و نقل

مهندس برق

مهندس الکترونیک

مهندس صنعتی

مهندس مکانیک

مهندس تولید

مهندس هوانوردی

مهندس کشاورزی

مهندس پزشکی

مهندسی تکنولوژیست

مهندس محیط زیست

معمار نیروی دریایی

مشاور کشاورزی

پزشک آزمایشگاه

دامپزشکی

فیزیکدان (پزشکی فیزیکدان تنها)

معلم دوران کودکی (قبل از دبستان)

معلم مدرسه

معلم ناشنوایان

معلم از نقص بینایی

ویژه معلمان آموزش

تشخیصی پزشکی پرتونگار  AIR

پزشکی درمانگر تابش AIR

پزشکی هسته ای تکنولوژیست A

سونوگرافیست

چشم OCANZ

فیزیوتراپ  CCEA

استخوان ANZOC

کاردرمانی OTC

فیزیوتراپیست APC

پزشک

شنوایی شناس

گفتار متخصص پاتولوژی  SPA

پزشک عمومی

پزشک متخصص (پزشکی عمومی)

متخصص قلب و عروق

پزشکی انکولوژیست

متخصص غدد

متخصص گوارش

متخصص مراقبت های ویژه

متخصص مغز و اعصاب

اطفال

متخصص طب کلیه

روماتولوژیست

متخصص طب قفسه سینه

روانپزشک

جراح (عمومی)

جراح قلب

جراح مغز و اعصاب

جراح پلاستیک و ترمیمی

اورولوژیست

جراح عروق

متخصص پوست

متخصص طب اورژانس

متخصص زنان و زایمان

چشم پزشک

تابش انکولوژیست

ماما

پرستار (مراقبت از سالمندان)

پرستار (کودک و خانواده بهداشت و درمان)

پرستار

پرستار (مراقبت های ویژه و اضطراری)

پرستار (ناتوانی توسعه رشدی)

پرستار (معلولیت و توانبخشی)

پرستار (پزشکی)

پرستار (پزشکی و تمرین)

پرستار (بهداشت روان)

پرستار (بعد از عمل)

پرستار (جراحی)

پرستار (اطفال)

تحلیلگر سیستم

تحلیلگر برنامه نویس

برنامه نویس توسعه

مهندس نرم افزار

شبکه های کامپیوتری و سیستم های مهندسی

مهندس ارتباطات

مهندس شبکه

وکیل  SLAA

روانشناس بالینی

روانشناس

مددکار اجتماعی  AASW

مهندسی عمران

مهندسی عمران تکنسین

مهندسی برق

تکنسین مهندسی برق

تکنسین رادیو

برنامه ریز شبکه

مسئول فنی ارتباطات یا تکنولوژیست

برق خودرو

موتور مکانیک (عمومی)

مکانیک موتور سیکلت

مکانیک موتور کوچک

فلزکار

جوشکار فشار

جوشکار

فلزی ماشین آلات (کلاس اول)

قفل ساز

داربست

سنگ تراش

نجار و وصال

نجار

شیشه گر

پلسترر جامد

کاشی کار د یوار و کف

لوله کش (عمومی)

تهویه مطبوع و خدمات مکانیک لوله کش

لوله کش سقف

برق کار عمومی

مکانیک

فنی کابل

ابزار الکترونیکی کارگر (عمومی)

آشپز

 

Working holiday visa sub 417

این ویزا یکی از رایج ترین انواع ویزای کاری استرالیا است و برای اشخاصی است که می خواهند در تعطیلات کار کنند و به استرالیا سفر کنند مناسب می باشد. این ویزا برای افراد بین ۱۸ سال تا سن ۳۰ سال صادر می شود و هم چنین اجازه همراه ندارد. این نوع ویزا برای شهروندانی صادر می شود که دارای موافقتنامه با کشور استرالیا باشند. این ویزا برای مدت ۶ ماه صادر می شود .

به طور کلی در این مقاله تلاش شد درباره انواع ویزای کار استرالیا، شرایط انواع ویزای کار استرالیا، رشته های مورد نیاز در انواع ویزای کار استرالیا و سایر موارد اطلاعاتی در اختیار شما عزیزان قرار داده شود. شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی انواع ویزای کار استرالیا با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان کارشناسان و وکلای این موسسه بهره مند شوید. اطلاعات صحیح و کامل در باب انواع ویزای کار استرالیا شما را برای اخذ تصمیم قطعی برای کار در استرالیا و مهاجرت به استرالیا راهنمایی نموده و مسیر پیشرفت را برای شما عزیزان هموار می نماید.

16 پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب
      امتیازات شما برای برای ویزای Skilled worker باید محاسبه گردد و در صورت داشتن امتیاز کافی بله برای این امر میتوانید اقدام فرمایید. پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  1. مانی گفته:

    سلام بنده 28 سالمه کارشناسی عمران دارم از دانشگاه آزاد با معدل 14/40 کارت پایان خدمت هم دارم ولی پول کافی متاسفانه ندارم میخوام بدونم بهترین روش برای اقامت با شرایطی که من دارم در استرالیا چیه ؟

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و احترام. شرایط شما باید به صورت جزئی تر مورد بررسی قرار گیرد. در این خصوص پیشنهاد میکنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  2. مجتبی زارعی گفته:

    با سلام خدمت استاد ملک پور
    اینجانب در حال حاضر ۵ سال هست کسب و کار لوازم خانگی دارم ۳۸ ساله و متاهل هستم با مدرک فنی هم جوشکار لوله و هم برق ساختمان و گواهینامه پایه یک خودرو سنگین هم دارم ولی متاسفانه بدلیل شرایط بد اقتصادی موفق به گرفتن مدارک دانشگاهی نشدم و فقط دیپلم دارم آیا افرادی قبیل من هم میتوانیم از طریق قانونی برای کار به کشورهای نظیر استرالیا و کانادا برویم در ضمن زبان انگلیسی هم بدون مدرک میتوانم صحبت کنم
    سپاس از شما و همکارانتان

    پاسخ
    • MJ Support گفته:

      با سلام
      برای دریافت ویزاهای کاری بهتر است بدانید که همیشه نیازمند مدرک زبان در کشور های استرالیا و کانادا هستید . این ویزا برای این دو کشور دارای امتیاز است که معمولا بدون مدرک تحصیلی شانس دریافت امتیاز لازم بسیار پایین است ولی شما میتوانید با شماره تلفن 49196000 تماس حاصل نمایید تا بتوانیم امتیاز شما را محاسبه نماییم . با تشکر

      پاسخ
  3. Shabnam گفته:

    باعرض ادب و احترام
    بنده بانویی ٣١ساله هستم دارای مدرک فوق لیسانس حسابداری از دانشگاه آزاد با معدل١٧/٣۴
    درحال گذراندن کلاسهای آمادگی آزمون آیلتس(هدف من گرفتن رتبه عالی آیلتس و همه تلاشم در این باب انجام خواهم داد) هیچ قومی خویشی هم در استرالیا ندارم و همچنین درخواست همکاری هم از کارفرما ندارم هشت سال سابقه کار مرتبط با بیمه و سه سال بدون بیمه
    امکان گرفتن ویزای کار استرالیا برای اینجانب مقدور است؟

    پاسخ
    • MJ Support گفته:

      با سلام
      امکان گرفتن ویزا به صورت کلی وجود دارد ولی باید در نظر داشته باشید که این ویزا دارای امتیاز بندی است . بهتر است یک بار امتیاز خود را محاسبه نمایید سپس با ما تماس حاصل نمایید تا بتوانیم امتیاز شما را محاسبه نماییم و در صورت نیاز مشاوره تخصصی نیز برای شما تنظیم نماییم. میتوانید با شماره تلفن 49196000 تماس حاصل نمایید و دفتر وین را انتخاب نمایید . با تشکر

      پاسخ
  4. ناهید گفته:

    با سلام. من کارشناس بیهوشی هستم. اما رشته پرستار بیهوشی بین رشته های پرستاری لیست مشاغل نبود. ا
    آیا رشته تحصیلی من قابل فبول در استرالیا نیست؟

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و احترام. برای بررسی رشته تحصیلی خود می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  5. بهزاد گفته:

    سلام
    ایا ویزای ۱۸۹ مختص زلاندنو یا اتباع زلاندنو هستش؟
    چون وقتی شروع به ثبت نام کردم اتباع زلاندنو رو اورد
    ودیگر اینکه من دارای امتیاز ۷۵ هستم و پیشنهاد شغلی از چند کارفرمای قوی دارم ایا این موارد در تسریع پروسه و راحتی پروسه تاثیر دارد ؟

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ادب. ویزای ۱۸۹ مختص به اتباع خاصی نمی باشد و داشتن امتیازات بالای شما تاثیر مثبتی بر روند پرونده شما خواهد داشت. برای دریافت اطلاعات در این زمینه پیشنهاد می شود با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  6. الهه گفته:

    سلام خدمت جناب ملک پور، با تشکر از زحمات شما، سؤالی داشتم، پسری دارم حدود ۲۱ ساله، داشجوی سال سوم دانشگاه شریف رشته مهندسی کامپیوتر رشته نرم افزار که همزمان مشغول کار هم هست، دوره های زیادی هم دردزمینه رشته خودش ضمن تحصیل دیده و بیشترعلاقمند به مهاجرت به روش کاری است تا روش تحصیلی، آیا با این شرتیط احتمال گرفتن اقامت کاری داره و حتما باید درسش تموم بشه و بعد اقدام کنه و چطوری باید حامی کار را پیدا کنه? معدلش هم فکر میکنم حدود ۱۵ باشه ، زبانش هم بد نیست و در صورتی که امیدوار به مهاجرت بشه مبتونه ۶ ماهه مدرک آیلتس را بگیره، ضمنا پدر تیشون فوت کرده و یک برادر حدود ۱۶ ساله کلاس نهم داره و من مادرش ۵۱ ساله مدرس دانشگاه هستم، امکانش هست که با اقامت گرفتن پسرم میبونه باعث اقامت برادرش و یا من بشه? ببخشین که سؤالهام زیاد شد، سپاس از دلسوزی و زحمات شما ??

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ادب. اخذ ویرای کار استرالیا امتیاز بندی است و باید امتیازات فرزند شما مورد محاسبه قرار گیرد. داشتن مدرک کارشناسی به افزایش امتیازات کمک بسیاری خواهد نمود هم چنین افزایش سطح زبان بسیار موثر است. پیشنهاد می کنیم برای بررسی شرایط و اخذ اطلاعات بیشتر با دفتر مرکزی ما در وین ارتباط بگیرید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.