, ,

ویزای کاری سنگاپور

ویزای کاری سنگاپور

آیا به دنبال کار در سنگاپور هستید؟ آیا از شرایط کار در سنگاپور آگاهید؟ آیا مدارک مورد نیاز برای در خواست ویزای کاری سنگاپور را می دانید ؟ آیا از مراحل درخواست ویزای کاری سنگاپور مطلعید ؟ آیا از انواع ویزای کاری سنگاپور اطلاعی دارید؟ در این مقاله سعی بر آن داریم تا شما را با انواع ویزای کاری سنگاپور ، شرایط و مراحل اخذ ویزای کاری سنگاپور آگاه نموده و اطلاعات مفید در این باب به شما هموطنان عزیز ارائه نماییم .

موسسه حقوقی ملک پور با سالها تجربه در امر اخذ ویزای کار ، شما را در تمامی مراحل اخذ ویزای کار سنگاپور با بهره گیری از وکلا ، کارشناسان و مشاورین مجرب یاری می نماید .

تمامی اتباع غیر سنگاپور که قصد کار در سنگاپور را دارند می باید ویزای کارمعتبر قبل از شروع به کار داشته باشند کارفرمایان می بایستی از در اختیار داشتن ویزای کار سنگاپور اطمینان حاصل نموده وبه متقاضیان توصیه می گردد و تا مجوز مناسب با توجه به شرایط خود را اخذ نمایند .

۱- حرفه ای ها

  • مجوز استخدام : این نوع ویزا برای خارجی های حرفه ای و مدیران در نظر گرفته شده که می باید حداقل ۳۳۰۰ دلار در ماه درآمد داشته باشد .
  • مجوز ورود این نوع ویزا برای صاحبان مشاغل خارجی که قصد شروع یک تجارت در سنگاپور را دارند طراحی شده است .
  • مجوز استخدام شخصی : این نوع ویزا برای آن دسته از اشخاصی که مجوز استخدام با درآمد بالا دارند طراحی شده که انعطاف پذیری بیشتری نسبت به استخدام دارا می باشد .

۲-کارگران با تجربه : Skilled workers

  • ویزای S : این نوع ویزا برای کارگران نیمه مجرب طراحی شده که می باید حداقل ۲۲۰۰ دلار در ماه درآمد داشته باشند .
  • اجازه کار برای کارگران خارجی : این نوع ویزا برای کارگران نیمه مجرب در صنایع ساخت وساز ، کارخانه ها کارگران کشتی و…طراحی شده است .
  • اجازه کار برای کارگران خارجی خانگی : این نوع ویزا نیز برای کارگران خارجی خانگی طراحی شده است .
  • اجازه کار برای برای پرستار بچه :این نوع ویزا به مدت حداکثر ۱۶ هفته از تولد فرزند کارفرما برای پرستار طراحی گردیده است .
  • اجازه کار برای هنرهای نمایشی : این ویزا برای خارجیانی که قصد اجرای کارهای نمایشی در محیط های عمومی نظیر : هتل ها کلاپ ها و بارها طراحی گردیده است .

۳-کارآموزان و دانشجویان

  • ویزای استخدامی آموزشی : که برای خارجیان حرفه ای که تحت آموزش عملی می باشند طراحی گردیده و می باید حداقل ۳۰۰۰ دلار درآمد داشته باشند .
  • برنامه های کاری تعطیلات : که برای دانشجویان و فارغ التحصیلان و بین سنین ۱۸ تا ۲۵ سال با قصد کار کردن در تعطیلات تا حداکثر ۶ ماه را دارند طراحی گردیده است .

۴ -اعضای خانواده

  • ویزای وابستگان که برای همسران و فرزندان اشخاصی که ویزای استخدام ویا ویزای S را دارند طراحی گردیده است .
  • ویزای ملاقات بلند که برای اولیا فرزند خواندگان ویا فرزندان معلول اشخاصی که ویزای استخدام ویا ویزای S دارند طراحی گردیده است .
  • اجازه نامه : که برای اشخاصی که ویزای ملاقات بلند مدت داشته ویا واجد شرایط این ویزا طراحی گردید ه است .

۱-ارائه  درخواست : برای ارائه درخواست که عمدتا یک روز کاری به طول می انجامد می باید ابتدا یک اجازه نامه کتبی از سوی کارگر خارجی اخذ گردد که نباید در سیستم wp انلاین فرم درخواست پر نمود سپس مبلغ ۳۰ دلار پرداخت نمود در صورتی که درخواست شما مورد قبول واقع شود می توانید نام ipA  را پرینت بگیرید .

۲-آماده سازی قبل از ورود :

۱-خرید یک ضمانت نامه که با پرداخت مبلغ ۵۰۰۰ دلار مقدور می باشد .

۲-خرید بیمه پزشکی : که برای هر سال بیمه ای با پشتیبانی ۱۵۰۰۰ دلاردر سال می باید خریداری گردد .

 

پس از ورود شخص :

۱-ثبت آدرس محلی از طریق Ofwas که می باید حداقل ۱ ساعت قبل از درخواست ویزا باشد .

۲-گذراندن آزمایشات پزشکی به فاصله ۲ هفته از ورود

۳-پرینت و کامل کردن فرم ضمانت نامه

 

۳- اخذ اجازه نامه : به فاصله ۲ هفته از ورود شخص می باید اجازه کار دریافت دارد .

برای درخواست اجازه کار می باید:

  • در سیستم WP به صورت انلاین درخواست داده
  • آدرسی برای دریافت کارت وارد گردد
  • مبلغ ۳۰ دلار پرداخت گردد .

۴-با دریافت Not Fiction   بررسی گردد که آیا کارگر نیازبه ثبت نام سامانه خدمات MOM دارد که در صورت نیاز ظرف  یک هفته می باید در این راستا اقدام گردد .

۵-دریافت کارت : کارت اجازه کار ظرف ۴ روز کاری پس از ثبت نام برای شخص ارسال می گردد .

در پایان شایان ذکر است که اخذ ویزای کار در کشور سنگاپور با پیچیدگی و ظرایفی همراه بوده که به شما توصیه می گردد این مسیر را با مشاورین و وکلای موسسه حقوقی ملک پور طی نموده واز مشاوره های تخصصی بهره جویید .

در این مقاله به بررسی انواع ویزای کاری سنگاپور و مراحل اخذ این ویزا پرداخته و اطلاعاتی در زمینه ویزای کاری سنگاپور در اختیار شما قرار دادیم ، امید است مفید فایده قرار گرفته باشد .

نگارنده: سارا هاشمی

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...
2 پاسخ ها
  1. حسام می گوید:

    با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان.
    بنده فارغ التحصیل در رشته تکنسین اتاق عمل در کشور آلمان هستم و اینکه علاقمند به کار در سنگاپور میباشم . اگر ممکن است است لطفا راهنمایی کنید که آیا با مدرک آلمانی در این رشته در سنگاپور میتوان کار کرد . شرایط حقوق چگونه میباشد و چگونه میتوانم ویزای کاری بگیرم .
    با تشکر .

    پاسخ
    • mie editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ادب. در صورت داشتن پیشنهاد شغلی از این کشور می توانید برای کاریابی اقدام نمایید. برای بررسی راه های ورود به این کشور می توانید با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.