ویزای همراه تحصیلی فرزندان

ویزای همراه تحصیلی فرزندان

ویزای همراه تحصیلی فرزندان

ویزای همراه تحصیلی فرزندان  یکی از موضوعات بسیار پر طرفدار و پر سوالی است که بارها در سایت های موسسه حقوقی دکتر ملک پور در مورد آن سوال شده و والدین زیادی مایلند در خصوص ویزای همراه تحصیلی فرزندان  اطلاعات کافی کسب کنند لذا در این نوشتار ما روش های  اخذ ویزای همراه برای والدینی که فرزندانشان مشغول به تحصیل هستند را  مورد تحلیل و بررسی قرار دهیم. مهاجرت  به خارج از کشور  به ویژه در سنین مدرسه  و شرایط زندگی فرزندان از ابعاد  گوناگون یک مسئله مهم برای والدین است. والدین اغلب این نگرانی را دارند که فرزندشان در کدام کالج یا دانشگاه تحصیل می کند و محل اسکان چه شرایطی داشته و یا خورد و خوراک فرزندشان به چه نحوی خواهد بود  همه این نگرانی ها  باعث شده است تا والدینی که شرایط همراهی فرزندان خود حین تحصیل را دارند به فکر ویزای همراه تحصیلی فرزندان افتاده تا از این روش مهاجرتی در کنار فرزند خود باشند.از طرف مقابل نیز این دیدگاه در فزندان وجود داشته (مخصوصا افراد زیر 18 سال) که در حین تحصیل مایلند والدین در کنار آن ها باشند.

فایل تصویری آقای ملک پور (دانشجوی دکترا رشته حقوق در دانشگاه ملی وین اتریش) در باب ویزای همراه تحصیلی فرزندان

video ویزای همراه تحصیلی فرزندان

فایل صوتی آقای ملک پور (دانشجوی دکترا رشته حقوق در دانشگاه ملی وین اتریش) در باب ویزای همراه تحصیلی فرزندان

audio ویزای همراه تحصیلی فرزندان

تفاوت ویزای همراه  تحصیلی فرزندان با اخذ اقامت دائم

گفتن این نکته لازم می باشد چیزی به عنوان اخذ اقامت دائمدر یک کشور مانند کانادا یا استرالیا به دلیل تحصیل فرزند در خارج از کشور وجود ندارد و هیچ کشوری به دلیل تحصیل فزرند،به والدین اقامت دائم نمیدهد،به عبارت دیگر به والدینی که فرزند آنها در یک کشور تحصیل کرده و ویزای تحصیلی دارد ،نوعی ویزا بنام ویزای همراه تحصیلی فرزندان  اعطا خواهد شد و باید بدانید ویزای همراه یا ویزای همراه تحصیلی فرزندان  با اخذ اقامات دائم یک کشور تفاوت زیادی دارد. ویزای همراه تحصیلی فرزندان ،می تواند راه را برای ارزیابی و بررسی بیشتر باز کرده و والدین می توانند با اخذ ویزای همراه تحصیلی فرزندان  شرایط دریافت اقامت دائم را بسنجند.

 

ویزای همراه تحصیلی فرزندان  زیر 18 سال

والدینی که فرزند زیر 18 سال دارند از شانس بالایی جهت اخد ویزای همراه تحصیلی فرزندان   برخوردار هستند مانند کشور کانادا که یک ویزای بلند مدت به والدین اعطا می کند . اما این نکته مهم را باید بدانید که قوانین کشورهای مختلف با یکدیگر کاملا متفاوت است . به عنوان مثال  کسی که  در آلمان درس می خواند و در کالج یا دانشگاه تحصیل می کند نمی تواند با خود همراه ببرد.با مثلا برای کشور اتریش سابقا  برای کسی برای تحصیل  در مقطع  لیسانس یا فوق لیسانس حتی وارد میشد نیز در خصوص ویزای همراه معمولا مورد موافقت قرار می گرفت در حالی که جدیدا قوانین سخت گیرانه تر شده است.یا مثلا در خصوص کشور انگستان از مقطع فوق لیسانس به بالا به همراه دانشجو ویزا تعلق میگیرد.

و برای برخی از کشور ها مانند استرالیا و کانادا  اخذ ویزای همراه تحصیلی فرزندان ریسک بسیار پایینی داشته و اغلب  مورد موافقت واقع می شود.

 ویزای همراه تحصیلی دانش آموزی :

در این قسمت برای درک بهتر ویزای همراه تحصیلی دانش آموزی کشور کانادا را مورد بررسی قرار خواهیم داد تا بهتر بتوانید در این خصوص تصمیم گیری نمایید. امکان تحصیل در کانادا در مقاطع ابتدایی ،دبیرستان و پیش دانشگاهی فراهم بوده و دانش آموز می تواند در این مقاطع ادامه تحصیل دهد البته لازم به ذکر است مدت زمان تحصیل در استان کبک با سایر استان ها متفاوت بوده و مدت زمان ابتدایی و دبیرستان 11 سال است و همچنین دانش آموزان قبل از ورود به دانشگاه باید در یک دوره 2 ساله پیش دانشگاهی شرکت کنند در حالی که در سایر استان ها مدت زمان تحصیل دوران مدرسه 12 سال بوده و دانش آموزان پس از سپری کردن این دوره می توانند مستقیما به دانشگاه وارد شوند. مزیت این نوع ویزا آن است که والدین می توانند زمانی که ویزای تحصیلی فرزند را گرفتند خود نیز اقدام کرده و ویزای همراه دریافت کنند و به میزان مدت تحصیل فرزند در آنجا اقامت داشته باشند.ضمن آنکه والدین ضمن حضور در کانادا می توانند دنبال شغل بوده و در صورت یافتن کارفرما می تواند ویزای خود را به کاری تبدیل کند.هر شخصی به مدت 2 سال در کانادا کار کند می تواند درخواست اقامت دائم بدهد و PR (Permanent Resident Card)  یا کارت اقامت دائم دریافت کند. معمولا می توان گفت اگر افسر مهاجرت بخواهد با درخواست ویزای تحصیلی فرزند موافقت کند ،همزمان با درخواست ویزای همراه تحصیلی فرزندان  نیز موافقت کرده  و یا با هر دو درخواست مخالفت می کند.

  ویزای همراه تحصیلی دانشجویی:

دانشجویان زیادی مایلند که در حین تحصیل والدین در کنار آن ها باشد تا کانون گرم خانواده خفظ شود. هرساله تعداد بسیار زیادی  دانشجوی جهت ادامه تحصیل خود در دانشگاه های معتبر دنیا  اقدام به اخذ ویزای دانشجویی می کنند .سیاست‌های مهاجر پذیری برخی از کشورها به گونه ای است که فرایند اخذ   ویزای همراه تحصیلی را تسهیل کرده تا نگرانی های دوری از خانواده برطرف شده و میزان دانشجویان ورودی بیشتر شود

دانشجو نیز می تواند در خصوص ویزای همراه اقدام کند(همسر و فرزندان) به شرطی میزان تمکن مالی برای اعضای خانواده خود داشته باشد و همچنین در صورتی که همسر وی موفق به یافتن شغل شود ویزای همراه همسر تبدیل به ویزای کاری خواهد شد.

.باید به این نکته دقت داشته باشید که قوانین   ویزای همراه تحصیلی در کشور های مختلف متفاوت بوده و با توجه به کشور مقصد و شرایط خود اقدام به دریافت پذیرش تحصیلی کنید.

ویزای همراه دانشجویی ابعاد و قوانین خاص خود را دارد که بررسی آن در این مقاله نمی گنجد .باید گفت روش ویزای همراه تحصیلی فرزندان  قواعد و اصول زیادی داشته و قوانین کشورهای مختلف به طور دائم در حال تغییر و بروز رسانی است.

در پایان باید گفت شرایط اخذ ویزای همراه تحصیلی فرزندان  برای افراد متفاوت بوده و هر شخص باید با توجه به موقعیت مالی و خانوادگی و سایر عوامل تصمیم گیری کند که کدام گزینه مناسب اوست. بنابرین اگر شما مایل هستید اطلاعات کامل تر و جامع تری نسبت به ویزای همراه تحصیلی فرزندان  متناسب با وضعیت اختصاصی خود داشته باشید و مشاوره مهاجرتی بشوید، کافی است با ما در دفتر مرکزی وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس بگیرید و از امکان مشاوره ی رایگان تلفنی ما بهره مند شوید.

 

 

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۴ نظرات, میانگین: ۵.۰۰ از طریق ۵)
Loading...
0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.