,

ویزای همراه اتریش

ویزای همراه اتریش

ویزای همراه اتریش

اخذ ویزای همراه اتریش ۲۰۱۸ برای خانوادۀ دانشجویان در حال تحصیل در اتریش و اشخاصی که ویزای کار اتریش  را اخذ میکنند امکانپذیر است ، مهاجرت به اتریش از طریق روشهای مختلفی اتفاق می افتد که در این خصوص بسیاری افراد با توجه به اینکه می خواهند به همراه خانواده وارد خاک اتریش شوند این نکته برایشان بسیار مهم است که ویزای همراه اتریش را می توانند برای هریک از تایپ های ویزای مهاجرتی اتریش اقدام کنند.ویزای همراه اتریش به مانند دیگر کشورها دارای شرایط خاصی است که اطلاع از این شرایط و قوانین برای بسیاری افراد متقاضی حائز اهمیت می باشد.با توجه به اینکه در برخی تایپ های مهاجرتی افراد به صورت همزمان اجازه همراه را ندارند افراد متقاضی باید درنظر داشته باشند در صورتی که تمایل به مهاجرت به اتریش دارند و در فکر ویزای همراه اتریش هستید و از قوانین ویزای همراه اتریش اطلاع ندارید بهتر است با مطالعه این مقاله اطلاعات خود را افزایش دهید.در باب قوانین اتریش و راه های مهاجرت به این کشور و همچنین راه های اخذ ویزای همراه اتریش و تحصیل در اتریش و سرمایه گذاری و ثبت شرکت در اتریش در صورتی که همچنان شبهاتی برای شما عزیزان وجود دارد می توانید با مراجعه به دفاتر همکار موسسه حقوقی ملکپور و انجام مشاوره کامل کسب اطلاع نمایید.

 

توضیح درباره ویزای همراه اتریش

audio ویزای همراه اتریش

توضیح درباره مهاجرت به اتریش

audio ویزای همراه اتریش

 

مهاجرت به اتریش به مانند دیگر کشورها از طرق مختلفی اتفاق می افتد یکی از روش های ورود به این کشور به واسطه ویزای تحصیلی می باشد که قصد ادامه تحصیل در اتریش را دارند افراد متاهلی هستند که می خواهند به همراه خانواده وارد خاک اتریش شوند و در این بین دغدغه بسیاری از این افراد حضور همزمان به همراه خانواده می باشد.معمولا در اتریش به مانند دیگر کشورها افراد متقاضی نمی توانند به همراه خانواده به صورت همزمان وارد خاک اتریش شوند و بدین صورت است که فرد باید وراد خاک این کشور شود و یک بازده زمانی ۳ماهه در این کشور حضور داشته باشد و بعد از این مدت اقدام کند تا خانواده به وی ملحق شود.تنها در مقطع دکترا فرد متقاضی می تواند به همراه خانواده وارد اتریش شود زیرا مقطع دکترا شغل به حساب می آید و افراد می توانند بعد از اخذ پذیرش و ویزا به همراه خاانواده وارد خاک این کشور شوند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای همراه

  • نامه بانکی: یکی از موارد تعیین کننده برای اخذ ویزای همراه به مانند دیگر روش های مهاجرتی ارائه نامه تمکن مالی می باشد که فرد متقاضی باید مبلغ ۱۰ هزار یورو معادل ریالی را درحساب کوتاه مدت در یکی از بانک های دولتی یا خصوصی داشته باشد که پرینت بانکی این حساب به همراه کپی از این نامه به سفارت ارائه شود.
  • دانش زبان :یکی دیگر از موارد و مدارکی که فرد متقاضی باید در هنگام ارائه مدارک به سفارت ارائه دهد مدرک زبان می باشد در این خصوص مدرک زبانی باید ارائه شود المانی A2 یا آیلتس ۵ می باشد

افراد باید این مهم را در نظر داشته باشند که زمانی همراه به واسطه حضور فرد اصلی وارد خاک اتریش می شوند می توانند از امکانات تحصیل رایگان در این کشور برخوردار شوند.

ویزای همراه توریستی

یکی دیگر از روش های ورود به خاک اتریش از طریق ویزای توریستی می باشد که افراد می توانند به واسطه این نوع ویزا واارد خاک این کشور شوند و از شرایط اقامتی این کشور اطلاع یابند.البته افراد متقاضی باید در نظرداشته باشند که برای اخذ این نوع ویزا باید از مهمترین شروط برای دریافت ویزای توریستی اتریش این است که فرد بتواند سفارت این کشور را متقاعد کند که قصد اقامت دائم در اتریش را ندارد و در زمان مقرر، از این کشور خارج می‌شود. کسانی که همراه خانواده برای اخذ ویزای توریستی اتریش اقدام می نمایند به نسبت افرادی که بصورت مجزا و انفرادی درخواست ویزا می‌دهند شانس کمتری برای گرفتن ویزا دارند زیرا از دید سفارت اتریش افرادی که به همراه خانواده اقدام به اخذ ویزا مینمایند کیس مهاجرتی به حساب می آیند.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی

  1. مدارک شناسایی و هویتی(پاسپورت….)
  2. ترجمه و اصل شناسنامه
  3. نامه بانکی
  4. سند ملک تجاری یا مسکونی
  5. نامه کاری یا گواهی اشتغال به تحصیل

ویزاهای توریستی در کشور اتریش یه مانند دیگر کشورها می توان به دو دسته تک وروده (Single entry) و چند وروده (Multiple) تقسیم نمود.

در این نوع ویزا برای بسیاری افراد متقاضی مهم است که آیا به واسطه اخذ این نوع ویزا می توانند به همراه خانواده وارد اتریش شوند.ذکر این نکته حائز اهمیت که به واسطه ویزای توریستی افراد نباید انتظار داشته باشند که بتوانند به صورت همزمان درخواست ویزا دهند.

ویزای همراه والدین

در صورتی که والدین برای فرزند خود که از شرایط سنی برخوردار است بویژه اگر دانشجو دختر کم سن و سال باشد اقدام نمایند می توانند درخواست ویزای همراه را از سفارت اتریش نمایند. افراد متقاضی باید این مهم را در نظر داشته باشند در صورتی که درخواست ویزای همراه باید زمانی باشد که ویزای تحصیلی فرزندشان صادر شده باشد.

ویزای پیوست به خانواده

نکته قابل ذکر در باب ویزای تحصیلی اتریش این است که افراد نمی توانند به صورت همزمان درخواست ویزای همراه را نمایند و در حالت کلی این افراد امکان درخواست ویزای همراه را ندارند.البته این عدم مجوز ورود همراه به خاک اتریش پس از ورود فرد اصلی به این کشور پس از ۳ الی ۶ ماه امکان پذیر خواهد بود و افراد می توانند به اداره مهاجرت اتریش مراجعه نمایند و درخواست پیوستن خانواده (همسر و فرزند) را دهند.لازم به ذکر است که در صورتی که دانشجو از توان مالی بالایی برخوردار باشد، امکان صدور روادید تحصیلی همزمان برای دانشجو و همسر وی، افزایش می یابد.

دیگر موارد شرایط اخذ ویزای همراه

  • افرادی که درخواست پناهندگی داده اند باید در نظر داشته باشند که بعد تایید درخواست پناهندگی آنها می توانند به اداره مهاجرت اتریش مراجعه نمایند و در خواست پیوست خانواده را ارائه نمایند.البته اشخاص تحت حمایت اتریش می توانند بعد از گذشت سه سال می توانند برای الحاق خانواده ، تقاضا نمایند .

نکته قابل ذکر در باب پناهندگی و الحاق خانواده این است که اگر فردی از اعضاء خانواده وجود دارد که پرونده پناهندگی در دست اقدام دارد ، نمی تواند برایش تقاضای الحاق کرد .افرادی که تحت حمایت کشور اتریش قرار می گیرند و درخواست پناهدگی آنها تایید می شود می توانند برای خانواده خود تقاضای ویزای ورود به اتریش نمایند.افرادی که به عنوان همراه می توانند درخواست دهند شامل موارد زیر می باشند:

  • والدین فرزندان زیر سن قانونی
  • افراد مزدوج
  • فرزندان مجرد زیر سن قانونی

نکته قابل ذکر در باب درخواست پیوست به خانواده این است که افراد مزدوج باید ازدواجشان باید از قبل در وطنشان انجام گرفته باشد ، در غیر این صورت قوانین متفاوت خواهد بود .

با توجه به موارد ذکر شده در مقاله فوق در باب ویزای همراه اتریش و همچنین ذکر قوانین پیش روی افراد در خصوص اخذ ویزای همراه اتریش پیشنهاد می شود در صورتی که شما عزیزان خواستار کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت به اتریش هستید و در خصوص روش های مختلف مهاجرت به این کشور و همچنین اخذ ویزای همراه اتریش می توانید با مراجعه به موسسه حقوقی ملکپور و انجام مشاوره تخصصی با مشاورین برتر نسبت به قوانین پیش روی خود در باب مهاجرت به اتریش و اخذ ویزای همراه اتریش کسب مشاوره نمایید. و جهت اخذ مشاوره رایگان تلفنی با دفتر وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل نمایید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۱۸ نظرات, میانگین: ۴.۵۰ از طریق ۵)
Loading...