,

ویزای لاتاری آمریکا

 

 

ویزای لاتاری آمریکا

ویزای لاتاری آمریکا ۲۰۱۷ برای ایرانیان آیا امکانپذیر است ، اخذ ویزای لاتاری آمریکا ، فرم های ویزای لاتاری آمریکا را چگونه پر کنیم . شرایط ویزای لاتاری آمریکا ۲۰۱۷ چیست؟ فردی که ویزای لاتاری آمریکا دارد همسر و فرزندانش چه شرایطی دارد؟ ویزای لاتاری آمریکا منجر به اقامت دائم آمریکا میشود؟ شرایط مورد نیاز برای شرکت در قرعه کشی لاتاری آمریکا چیست؟ شیوه ی قرعه کشی لاتاری آمریکا چگونه است؟اعلام نتایج لاتاری آمریکا ۲۰۱۷ به چه صورت است؟فواید لاتاری چیست؟موسسه حقوقی ملک پور اطلاعات زیر را در اختیار شما قرار میدهد تا اطلاعات مربوط به لاتاری،اخذ اقامت امریکا،گرین کارت را بصورت یکجا و رایگان بدست اورید.

در ابتدا اطلاعات پایه ای در رابطه با کشور امریکا جهت اشنایی بهتر و بیشتر میدهیم .

ایالت متحده امریکا سومین کشور پرجمعیت دنیاست و پایتخت امریکا واشنگتن دی سی است و امریکا سومین کشور پهناور جهان است همچنین  امریکا بزرگترین و برترین اقتصاد دنیا را داراست.

نظام حکومتی امریکا جمهوری فدرال است و شعار ملی امریکا توکل ما به خداست میباشد.

امریکا درحال حاضر بعنوان یک ابرقدرت است .شهروند ایالت متحده امریکا را امریکایی معرفی میکنند.

امریکا تقریبا شش برابر بزرگتر از ایران است وکشور ایالات متحدهٔ آمریکا در مجموع ۹٬۸۲۶٬۶۳۰ کیلومتر مربع وسعت دارد.

امریکا شامل انواع قومیت ها و نژادهای مختلف است و زبان انگلیسی امریکایی زبان ملی مردم امریکاست.

امریکا دارای پنجاه ایالت خودمختار است وقابل ذکر است که واشنگتن دی سی در منطقه ی خودمختار کلمبیا قرار دارد .

شهرهای امریکا عبارتند از:

لس انجلس،نیویورک،سن خوزه،دلس،هوستون و …و همچنین باید خاطر نشان کرد که امریکا کشوری سکولار است و ورزشهای معروف امریکا فوتبال امریکایی،بوکس و اسب دوانی است.

انواع ویزاهای امریکا

۱-ویزاهای توریستیB1،B2-2ویزاهای تحصیلیF1-J1-H3-M1   ویزای کارEB1-EB2-EB3-H1B    ویزای سرمایه گذاری EB5-E2-L1-  و ویزای نامزدی که K1 نامیده میشود.

 

ویزای لاتاری

نام دیگر ویزای لاتاری،ویزای گوناگونی است ،برای دریافت نژادهای گوناگون است و یکی از ویزاهای امریکاست و چگونگی اخذ ویزای لاتاری بصورت قرعه کسی است و کسانی که در قرعه کشی امتیاز لازم را کسب کنند اقامت دائم امریکا را دریافت میکنند یا به عبارت دیگر گرین کارت امریکا میگیرند.

شخصی که برنده ی قرعه ی کشی لاتاری میشود،برنده شدنش منجر به ویزای (وگ-۱)میگردد و همسرش و فرزانش که زیر ۲۱ سال دارند موفق به اخذ ویزای (وگ-۲)میشوند.

در طی دهه های اخیر قاره ی اسیا بیشترین برنده در قرعه کشی لاتاری را دارد زیرا شرایط اخذ اقامت و تابعیت از طریق دیگر ویزاها اکثرا به کشورهای دیگر اختصاص پیدا میکند .

شرایط مورد نیاز برای شرکت در قرعه کشی لاتاری

اولا-از طریق والدین:

به این معناست که اگر در کشوری به دنیا امدید که نام ان جزء کشورهای مورد قبول لاتاری نیست بواسطه ی محل تولد پدر و مادر خود در قرعه کشی لاتاری شرکت کنید و شرط لاتاری در این زمینه این است که هیچکدام از والدین در کشوری متولد نشده باشند که مورد قبول لاتاری نباشد.

دوما-از طریق همسر:

اگر شما محل تولدتان کشور مورد قبول لاتاری نبود بواسطه ی محل تولد همسرتان میتوانید از ویزای لاتاری استفاده کنید مشروط بر اینکه هردوی شما ثبت نام کرده و درخواست اقامت دائم امریکا را نمایید و باهم وارد کشور امریکا شوید.

شرط لازم شرکت در قرعه کشی لاتاری داشتن مدرک پیش دانشگاهی است و اگر مدرک تحصیلی لازم را ندارید باید سابقه ی کاری در حوزه ی کاری مشخص برای مدت دو سال در پنج سال گذشته را داشته باشید.

ثبت نام لاتاری عموما در ماههای اکتبر و نوامبر صورت میگیرد.حدودا رسیدگی به درخواستهای لاتاری شش تا نه ماه طول میکشد.فرم ارسال درخواست لاتاری رایگان است و بصورت اینترنتی است.

نکته قابل توجه ویزای لاتاری اینجاست که بخاطر شاخصه ی شانسی بودنش،برخلاف ویزاهای دیگر نیازی به اخذ پول ندارد و کاملا رایگان است.

شیوه قرعه کشی لاتاری

قرعه کشی لاتاری بصورت کامپیوتری و رندوم و تصادفی است و درخواست کردن به یک اسم دوبار غیرقانونی است و باعث حذف اسم فرد میشود.قرعه کشی لاتاری کاملا قانونی و لاتاری مورد قبول ایالت متحده امریکاست.

اعلام نتایج قرعه کشی لاتاری:سفارتخانه ها و کنسولگری ها نمیتوانند فهرستی از برنده شدگان  لاتاری ارائه دهند و تنها بوسیله ی اینترنت میتوان از برنده شدن یا نشدن در لاتاری اطلاع کسب کرد.

فواید لاتاری

داشتن لاتاری گرین کارت باعث تضمین شرایط کاری،اقامتی،تحصیلی فرد میشود زیرا فرد جزء شهروندان امریکایی محسوب میشود و از امکانات امریکا میتواند استفاده کند.

همچنین باعث داشتن شماره ملی امریکایی میشود که با بازنشسته شدن فرد حقوق بازنشستگی به او اختصاص پیدا میکند و دارنده ی گرین کارت امریکایی میتواند اسپانسر افراد دیگر شود.

کشور ایران ازجمله کشورهایی است که مورد قبول لاتاری است و سالانه تعداد زیادی از افراد در قرعه کشی لاتاری ثبت نام میکنند،افرادی که همسر و فرزند دارند انها را هم میتوانند با خود ببرند و همسر و فرزندان هم دارای گرین کارت میشوند.

لاتاری بیشتر کشورهایی را واجد شرایط میداند که میزان مهاجرت ان کشور به امریکا در طول تاریخ بسیار کم باشد.

چنانچه در زمینه ویزای لاتاری آمریکا سوالات بیشتری دارید و همچنین در مورد مهاجرت از طرق قانونی نیاز به مشاوره دارید با موسسه حقوقی ملک پور در وین تماس بگیرید و یا میتوانید با دفاتر همکار در ایران تماس حاصل بفرمایید جهت مشاوره رایگان تلفنی با مشاوران مجرب همکار ما در ایران.

ویزای لاتاری آمریکا
4.8 (96%) 5 votes
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۱۳ نظرات, میانگین: ۵.۰۰ از طریق ۵)
Loading...
0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.