ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه و مدارک مورد نیاز ویزای توریستی فرانسه 2018 ، فرم درخواست ویزای توریستی فرانسه ، وقت سفارت فرانسه جهت ویزای توریستی ، مدت زمان پاسخگویی به درخواست ویزای توریستی فرانسه ، ویزای توریستی شنگن، وکیل در فرانسه را در این مقاله به نگارش درآورده ایم . و در ادامه میتوانید فایل های فرم درخواست ویزای توریستی فرانسه 2018 و لیست مدارک مورد نیاز سفارت 2018 را دانلود نمایید.

ویزای توریستی همواره مورد توجه بسیاری از مردم قرا گرفته است چرا که  شخص از طریق این ویزای توریستی به کشور مورد نظر خود جهت کسب اطلاعات و تصمیم گیری بهتر جهت،تحصیلات،تجارت،سرمایه گذاری،ثبت شرکت و یا به منظور دید و بازدید سفر کرده و در این مدت کوتاه اقامت نتیجه مطلوب را کسب مینماید حال سوالات بسیاری برای متقاضیان توریستی فرانسه پیش میاید که  ایا برای سفر به فرانسه ویزا لازم است؟ ایا فرانسه عضو اتحادیه اروپا است؟ برای ویزای توریستی فرانسه چه مدارکی لازم است؟  مدت زمان ویزای توریستی  فرانسه چه مدت میباشد؟ شما میتوانید با مطالعه مقاله ذیل جواب اکثر سوالات خود را گرفته و اطلاعات کامل و جامعی را کسب کنید.

بسته به هدف شما از سفر به فرانسه، انواع مختلفی ویزا وجود دارد که با توجه به موقعیت صادر می شود. اگر قصد سفر به منظور ملاقات، مطالعه و یا کار و اقامت دائم دارید، باید برای ویزای فرانسه شنگن درخواست دهید:

از سال ۱۹۹۷ می توانید برای ویزای فرانسه درخواست دهید، زمانی که فرانسه به عنوان عضوی از اتحادیه اروپا، همچنین عضوی از کشورهای منطقه شنگن شد. موناکو که دولت پادشاهی اروپایی کوچکی در داخل فرانسه است به عنوان بخشی از منطقه شنگن در نظر گرفته می شود ، اگر چه به طور رسمی اسناد خاص توافق در این مورد را امضا نکرده است. علاوه بر این، هیچ کنترل مرزی برای کشورهای شنگن اطراف آن اعمال نمی شود!

از سوی دیگر، آندورا به عنوان یکی دیگر از دولت های کوچک واقع بین فرانسه و اسپانیا کنترل مرزی انجام می دهد، و بنابراین برای ورود به آن باید ویزای چند بار ورود شنگن بگیرید، چراکه موقع ورود و خروج از آندورا باید وارد منطقه شنگن شوید.

آمار: فرانسه در سال ۲۰۱۴ در مجموع ۲،۶۱۳،۹۹۵ ویزای شینگن یکسان صادر کرده است.

آمار: فرانسه در سال ۲۰۱۵ در مجموع ۲،۹۹۷،۴۱۰ ویزای شینگن یکسان از ۳،۳۵۶،۱۶۵ درخواست ویزای دریافتی صادر کرده است. نرخ رد ویزا ۹٫۹٪ بود.

مدارک مورد نیاز عمومی برای درخواست ویزای فرانسه:

  • فرم درخواست ویزای فرانسه را دانلود کرده و آن را به طور کامل و صادقانه را پر کنید. همچنین می توانید فرم درخواست ویزای فرانسه شنگن را به صورت الکترونیکی پر کنید و سپس از آن پرینت بگیرید.
  • ۲ قطعه عکس باید پیوست شود. عکس باید تمام رخ و جدید با زمینه روشن و در فرمت گذرنامه باشد. در مورد شرایط عکس و مشخصات لازم برای ویزای فرانسه اطلاعات بیشتری کسب کنید.
  • گذرنامه و کپی از ویزاهای قبلی که به مدت حداقل ۳ ماه بعد از تاریخ بازگشت معتبر باشد مورد نیاز است. باید حداقل دو صفحه از گذرنامه شما خالی باشد.
  • کپی از رزرو بلیط بازگشت. توصیه می شود قبل از اخذ ویزا بلیط خریداری نشود، اگر خلاف آن لازم نباشد.
  • تایید بیمه ویزای سفر با حداقل سرمایه ۳۰،۰۰۰ یورو در داخل فرانسه و کل منطقه شنگن
  • معرفی نامه حاوی هدف از سفر به فرانسه و برنامه سفر
  • رزرو بلیط پرواز. در مورد نحوۀ رزرو پرواز برای درخواست ویزای فرانسه بدون پرداخت هزینه پرواز واقعی اطلاعات کسب کنید.
  • تأییدیه محل اقامت برای تمام مدت اقامت خود در فرانسه
  • تأییدیه وضعیت مدنی (گواهی ازدواج، گواهی تولد فرزندان، گواهی مرگ همسر، کارت جیره غذایی در صورت وجود)
  • امکانات معیشتی: اثبات داشتن امکانات مالی کافی برای مدت اقامت

 

در صورت استخدام:

  • قرارداد استخدام
  • صورت حساب بانک کنونی در ۶ ماه گذشته
  • اجازه مرخصی از کارفرما
  • اظهارنامه مالیات بر درآمد (ITR) فرم یا گواهی کسر مالیات بر درآمد بر مبنای حقوق

در صورت خود اشتغالی:

  • کپی از جواز کسب
  • صورت حساب بانکی شرکت در ۶ ماه گذشته
  • اظهارنامه مالیات بر درآمد (ITR)

در صورت دانشجویی:

  • تأییدیه ثبت نام
  • گواهی عدم اعتراض از مدرسه یا دانشگاه

در صورت بازنشستگی:

  • اظهاریه مستمری بازنشستگی در ۶ ماه اخیر

در صورت امکان:

درآمد منظمی که از اموال متعلق به شخص در ۶ ماه اخیر حاصل می شود.

* توجه: فرم درخواست امضا شده باید همراه بقیه مدارک الزامی که در بالا ذکر شد شخصاً به سفارت / کنسولگری مناسب یا نماینده آن در کشور خود تحویل داده شود.

به غیر از اسناد و مدارک عمومی مورد نیاز، باید اسناد دیگری بسته به هدف از درخواست ویزای فرانسه ارائه شود.

فهرست اسناد دیگری که برای رایج ترین اهداف درخواست ویزای فرانسه مورد نیاز است:

  • ویزای گردشگری فرانسه شنگن:
  • در صورت امکان دعوت نامه با آدرس و شماره تلفن اعضای خانواده و یا ضامن
  • صورت حساب بانکی از ۶ ماه گذشته
  • کپی گذرنامه
  • ویزای فرانسه برای اهداف تجاری:
  • دعوت نامه از شرکت فرانسوی که از آن بازدید می کنید و آدرس دقیق آن به همراه تاریخ بازدید
  • تأییدیه کارفرما مبنی بر اجازه سفر کاری شما
  • اگر روابط تجاری قبلی بین دو شرکت وجود دارد، مدرک چنین رویدادهایی باید ارائه شود
  • صورت حساب بانک تجاری در ۶ ماه گذشته
  • نسخه اصلی تفاهم نامه و اساسنامه (ثبت در شرکت های سهامی) مجوز تجاری (اولین صدور و صدور مجدد)، اسناد مالکیت / مشارکت

در رابطه با هزینه های متقاضی در طول اقامت در منطقه شنگن، کارفرما یا شرکت شریک باید هزینه های موجود در نامه و یا دعوت نامه را بر عهده بگیرد.

ویزای فرانسه برای مقاصد پزشکی:

  • گزارش پزشکی محلی
  • گواهی پزشکی از بیمارستان یا دکتر در فرانسه در تایید تاریخ ملاقات و نیز وضعیت پزشکی شما
  • رسید پرداخت هزینه های پزشکی

 

ویزای فرانسه برای اهداف فرهنگی، ورزشی، گروه فیلمبرداری یا مذهبی:

  • دعوت نامه از مقامات مذکور در بالا همراه با جزئیات ماهیت رویداد ها یا فعالیت ها، هدف از سفر، پوشش هزینه
  • نام متقاضیان (خدمه)
  • طول مدت اقامت در فرانسه
  • برنامه سفر در هنگام حضور در فرانسه

 

ویزای فرانسه برای اعضای هیئت های نمایندگی رسمی:

ویزای فرانسه برای تحصیل، آموزش، پژوهش، یا دیگر اهداف کارآموزی:

  • گواهی ثبت نام مبنی بر اجازه شرکت در دوره ها
  • گواهی اتمام و یا حضور در دوره ها
  • استطاعت مالی

ویزای فرانسه برای همسر یا شوهر یک شهروند فرانسوی:

  • تأییدیه تابعیت فرانسوی (کارت شناسایی و یا کارت کنسولی یا گواهی ملیت فرانسوی و یا درخواست تابعیت)
  • سند ازدواج فرانسوی
  • کتاب پیشینه خانوادگی فرانسوی

ویزای ترانزیت فرودگاه فرانسوی:

  • ویزا و یا نوع دیگری از مجوز ورود در کشور ترانزیت
  • کپی از ویزای معتبر شما برای مقصد نهایی خود

 

ویزای فرانسه برای کودکان خردسال:

  • تأییدیه درآمد منظم والدین (قرارداد کاری با درآمد ماهانه مشخص و یا صورت حساب بانک یا جواز کسب)
  • اجازه سفر محضری از والدین (رضایتنامه سفر پدر و مادر)
  • اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی می کند – رضایتنامه سفر محضری والدین

 

* توجه: هنگام درخواست در سفارت / کنسولگری فرانسه در کشور خود، قیّم یا پدر و مادر باید کودکان خردسال خود را همراهی کنند.

 

 

سوالات متداول در مورد ویزای فرانسه

آیا به عنوان شهروند ایالات متحده برای رفتن به فرانسه نیاز به ویزا دارم؟

به طور کلی، شهروندان ایالات متحده نیاز به ویزای فرانسه برای ورود و اقامت در خاک اروپایی فرانسه، در مناطق خارج از کشور فرانسه، و یا، در سرزمین های متعلق به فرانسه در خارج از کشور ندارند. با این حال، اگر قصد انجام کاری پر منفعت در فعالیت روزنامه نگاری در هر یک از بخش های اروپایی فرانسه، بخش های خارج از کشور، و یا، در مناطق متعلق به فرانسه در خارج از کشور را داشته باشند، باید ویزا داشته باشند.

همچنین، شهروندان ایالات متحده برای ورود و اقامت در مناطق متعلق به فرانسه در خارج از کشور باید ویزای فرانسوی داشته باشند، در صورتی که قصد تحصیل داشته باشند، گذرنامه دیپلماتیک، رسمی، و یا دیگر خدمات داشته باشند، و یا، کسانی که در آنجا ماموریت دیپلماتیک یا رسمی دارند.

 

شهروند ایالات متحده چه مدت می توانند بدون ویزا در فرانسه اقامت داشته باشند؟

با وجود آنکه شهروندان آمریکایی حق ورود و اقامت در هر یک از مناطق متعلق به فرانسه را بدون ویزا دارند، البته تعداد روزهای اقامت مجاز در این مناطق محدود است. به طور کلی روزهای اقامت مجاز، برای اتباع ایالات متحده ۹۰ روز یا ۳ ماه است، که اقامت کوتاه نامیده می شود.

در پایان  اگر قصد اقامت کوتاه مدت در فرانسه  را دارید میتوانید  از طریق ویزای توریستی فرانسه  اقدام نمایید و اگر نیاز به اطلاعات بیشتری در این زمینه دارید میتوانید  با دفاتر موسسات همکار موسسه حقوقی ملک پور در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس گرفته و از مشاوره رایگان تلفنی بهره مند شوید.وکلا موسسه حقوقی ملک پور آمادگی دریافت کامل پرونده شما و بررسی شانس دریافت ویزا بوده و تا انتها شما متقاضی گرامی را راهنمایی و یاری مینماید موسسه حقوقی ملک پور برترین موسسه حقوقی کشور در امر اخذ ویزاهای توریستی با ضمانت کامل میباشد.

در ادامه میتوانید فایل های فرم درخواست ویزای توریستی فرانسه و لیست مدارک مورد نیاز سفارت را دانلود نمایید.

 

_sejour_prive_ou_touristique_-_persan_ (1)(1)

Formulaire_schengen_code_communautaire-1(1)

 

2 پاسخ
  1. مهسا اکبری گفته:

    باسلام خسته نباشید شوهرم ساکن فرانسه هستش میخاد برام دعوتنامه بفرسته چه مدارکی لازم هست ک ب سفارت فرانسه تو ایران ارائه کنم

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب میتوانید از داخل سایت مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی فرانسه را مطالعه و بررسی نمایید و سپس در صورت داشتن آن موارد پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.