ویزای توریستی سوئیس

  • ویزای توریستی سوئیس و شرایط عمومی
  • ویزای توریستی سوئیس و مدارک مورد نیاز
  • ویزای توریستی سوئیس و مدت درخواست
  • ویزای توریستی سوئیس و تمدید آن
  • ویزای توریستی سوئیس و وقت سفارت سوئیس
  • ویزای توریستی سوئیس و پروسه اقدام
  • ویزای توریستی سوئیس (با وثیقه یا بدون وثیقه)
  • ویزای توریستی سوئیس و خدمات موسسه MIE
  • ویزای توریستی سوئیس و ریجکتی
  • ویزای توریستی سوئیس تضمینی و با گارانتی
  • ویزای توریستی سوئیس و نکات مهم
ویزای توریستی سوئیس 2 ویزای توریستی سوئیس

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای توریستی سوئیس و مقدمه ای بر آن

ویزای توریستی سوئیس، شرایط و مراحل اخذ ویزای سوئیس در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار خواهد گرفت. سفر به سوئیس از جهات بسیاری قابل بحث خواهد بود که به صورت ساده و خلاصه، اساسی ترین و مهمترین نکات پیرامون آن، خدمت شما دوستان گرامی ارائه می شود. شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی سوئیس شامل چه مواردی می باشند؟ شرایط سفر توریستی به سوئیس چیست؟ کشور سوئیس یکی از زیباترین کشورهای سطح جهان است و جاذبه های  این کشور، توریست های زیادی را به خود جلب می نماید. برن، پایتخت سوئیس و شهرهایی نظیر ژنو و یا زوریخ همواره جهت سفر به سوئیس، مورد سوال مخاطبین است. امید است این مقاله که توسط متخصصین مجرب موسسه حقوقی ملک پور به نگارش درآمده، تمامی سوالات و ابهامات ذهنی شما را برطرف می نماید و اطلاعات کاملی در باب ویزای توریستی سوئیس و شرایط و مراحل آن خدمت شما دوستان ارجمند ارائه دهد. درصورت نیاز به اطلاعات تکمیلی با کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور، همکار موسسه MIE تماس حاصل فرموده و مشاوره رایگان دریافت نمایید. ویزای توریستی سوئیس در موارد زیر مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

ویزای توریستی سوئیس و شرایط عمومی

ویزای توریستی سوئیس به ویزایی که شخص متقاضی قصد بازدید و گردشگری در این کشور را داشته باشد گفته می شود.  سوئیس از سال 2008 به عضویت EFTA (European Free Trade Association یا EFTA) یا انجمن تجارت آزاد اروپا درآمد، گرچه این کشور عضو اتحادیه اروپا نیست.کشور سوئیس یکی از 26 کشور عضو منطقه شنگن است و این کشورها یک ویزای توریستی مشترک تحت عنوان ویزای شنگن دارند. اگر شهروندی ویزای شنگن سوئیس را داشته باشد ورود وی به اروپا باید در سوئیس باشد اما بدون هیچ مشکلی می تواند بین سایر کشورهای عضو شنگن رفت و آمد داشته باشد، این کشورها عبارتند از:

اسم کشورتاریخ عضویت در شنگنتاریخ اجرایی کردن
اتریش28 آوریل 19951 دسامبر 1997
بلژیک14 ژوئن 198526 مارس 1995
جمهوری چک16 آوریل 200321 دسامبر 2007
دانمارک19 دسامبر 199625 مارس 2001
استونی16 آوریل 200321 دسامبر 2007
فنلاند19 دسامبر 199625 مارس 2001
فرانسه14 ژوئن 198526 مارس 1995
آلمان14 ژوئن 198526 مارس 1995
یونان6 نوامبر 19921 ژانویه 2000
مجارستان16 آوریل 200321 دسامبر 2007
ایسلند19 دسامبر 199625 مارس 2001
ایتالیا27 نوامبر 199026 اکتبر 1997
لتونی16 آوریل 200321 دسامبر 2007
لیختن اشتاین28 فوریه 200819 دسامبر 2011
لیتوانی16 آوریل 200321 دسامبر 2007
لوکزامبورگ14 ژوئن 198526 مارس 1995
مالت16 آوریل 200321 دسامبر 2007
هلند14 ژوئن 198526 مارس 1995
نروژ19 دسامبر 199625 مارس 2001
لهستان16 آوریل 200321 دسامبر 2007
پرتغال25 ژوئن 199126 مارس 1995
اسلواکی16 آوریل 200321 دسامبر 2007
اسلونی16 آوریل 200321 دسامبر 2007
اسپانیا25 ژوئن 199126 مارس 1995
سوئد19 دسامبر 199625 مارس 2001
سوئیس26 اکتبر 200412 دسامبر 2008

 کشور سوئیس دارای انواع ویزای می باشد که در ادامه به آنها اشاره می شود:

  • ویزای کوتاه مدت
  • ویزای بلند مدت

ویزای کوتاه مدت سوئیس خود به دسته های مختلف دیگری تقسیم می شود:

  • ویزای توریستی سوئیس
  • ویزای تجاری سوئیس
  • ویزای بازدید کننده سوئیس

همچنین ویزاهای کوتاه مدت حالت های مختلفی دارند:

تک ورودی(Single): دارندگان این نوع ویزا فقط می توانند یکبار به سوئیس وارد شوند و پس از خروج، مجدد مجاز به ورود نمی باشند و باید ویزا درخواست نمایند.

دوبار ورودی(Duble): دارندگان این ویزا بعد از اولین ورود و خروج  یک بار دیگر می توانند وارد شده و پس از مدت معین که خارج شدند ویزایشان منقضی می شود.

چندگانه(Multi): دارندگان این نوع ویزا مجاز هستند هر چند باری که می خواهند در فاصله 180 روزه و در مجموع تا 90 روز به حوزه شنگن ورود و خروج نمایند.

در این مقاله به جزئیات ویزای توریستی سوئیس اشاره می کنیم.

ویزای توریستی سوئیس برای افرادی که مایل به ورود به سوئیس برای اقامت کوتاه مدت تا 90 روز در یک دوره 180 روزه هستند، به عنوان مثال، در یک زمینه گردشگری، بازدید از بستگان یا دوستان، مطالعه زبان کوتاه مدت، شرکت در یک کنفرانس یا در رویدادهای ورزشی / فرهنگی و غیره، درخواست می شود. در ادامه به 7 شهر برتر سوئیس در خصوص گردشگری اشاره می نمائیم:

برن ( پایتخت سوئیس)یکی از شهر های قدیمی سوئیس می باشد و تاریخ آن به حدود قرن 12 (قرون وسطی) می رسد. از نقاط دیدنی این شهر می توان به برج ساعت Zytglogge و کلیسای گوتیک اشاره کرد
زوریخزوریخ یکی شهر فرهنگی با حدود 50 موزه و 100 گالری هنری و ساختمان های قدیمی با دورنمایی از کوه های آلپ جلوه خاصی به این شهر داده است. رودخانه لیمات از دیگر جاذبه های این شهر است
ژنوژنو یا شهر صلح که بسیاری از اماکن بین المللی در این شهر قرار دارد. از دیگر نام های این شهر می توان به شهر پارکها نام برد. رودخانه ژنو از دیگر مناظر دیدنی این شهر می باشد
لوزانلوزان از شهرهای بسیار زیبای سوئیس است. این شهر همواره مورد توجه کوه نوردان و اسکی بازان میباشد. ارنست همینگوی نویسنده مشهور آمریکایی در این شهر زندگی می کرد.
لوسرنیکی از پر بازدید ترین شهرهای سوئیس می باشد و آن هم به دلیل پل معروف Chapel و برج آب Water tower  همچنین رودخانه، کوه به زیبایی های این شهر افزوده است. این شهر آلمانی زبان است.
لوگانولوگانو در جنوب سوئیس قرار گرفته و زبان رایج این شهر ایتالیایی می باشد. قدمت این شهر به قرن 9 می رسد و سه کلیسا قدیمی آن  و ساختمان های قدیمی آن بسیار معروف می باشد.
زرمات

این شهر، شهر کوچکی است که بسیار مورد علاقه اسکی بازان می باشد از نکات قابل توجه در این شهر این است که خودرو های این شهر با باتری کار می کنند و هیچ خودروی بنزین سوزی حق تردد در این شهر را ندارد

ویزای توریستی سوئیس و مدارک مورد نیاز

اسناد و مدارک که باید همراه با درخواست ویزا ارائه شوند و همچنین روش متفاوت بسته به کشور اقامت متقاضی باشد. در ادامه مدارکی که هموطنان ایرانی مان درخواست ویزای توریستی سوئیس را دارند به حضورتان اعلام می شود:

  • فرم درخواست

    این فرم باید کامل و دقیق تکمیل شود.تاریخ و امضاء توسط خود متقاضی یا سرپرست قانونی وی تکمیل شود. اگر متقاضی یک کودک زیر 18 سال باشد هر دو نفر والدین باید فرم را امضاء کنند و یک نسخه از گذرنامه امضاء شده خود را اضافه کنند.

  • تمام اسناد باید به زبان انگلیسی ترجمه شود

  • گذرنامه

    اصل گذرنامه و یک کپی از تمام صفحات گذرنامه- گذرنامه باید حداقل 2 صفحه خالی داشته باشد و حداقل 3 ماه تاریخ انقضاء داشته باشد.

  • شناسنامه هر یک از اعضاء خانواده با ترجمه رسمی

  • نامه تمکن مالی از بانک دولتی برای 3 ماه اخیر

  • ترجمه یک سند ملکی درصورت موجود بودن

  • ترجمه اطلاعات تجاری و مالیاتی

  • ترجمه لیست پرداخت های تامین اجتماعی

  • ترجمه مجوز کسب و کار

  • نامه از کارفرما

    این نامه باید در سربرگ شرکت تایپ شده و مهر و امضاء و نام و نام خانوادگی کارفرما را داشته باشد. در این نامه اطلاعاتی در خصوص اینکه سمت، مدت استخدام، حقوق و دستمزد قید شده باشد.

  • مشاغل آزاد

    مثلاً جواز کسب و کار،پزشکان مجوز نظام پزشکی،وکلا مجوز وکالت،صاحبان کارخانه مجوز های لازم و نامه های پرداختی مالیات

  • بازنشستگان

    نامه های بازنشستگی و لیست حقوقی  3 ماه اخیر

  • تاییدیه محل اقامت در سوئیس که می تواند نامه رزرو هتل یا کپی اجاره یا مالکیت مسکونی در سوئیس باشد

  • کپی رزرو بلیط برگشت

  • برنامه کامل سفر

  • بیمه نامه مسافرتی

    یک بیمه درمانی مسافرتی شامل اورژانس پزشکی، بستری شدن و بازگشت (درصورت فوت) با حداقل پوشش 30.000 یورو. این بیمه باید در کل منطقه شنگن و در طول مدت اقامت اعتبار داشته باشد

  • Refusal latter اگر در 3 ماه اخیر از یکی کشور دیگز عضو شنگن باشد

  • افراد زیر 18 سال

    این افراد  اگر بدون همراه و یا با یکی از والدین/سرپرست قانونی سفر کنند باید یک رضایت نامه محضری به همراه داشته باشند و فرم درخواست ویزا را هر دو نفر اولیاء وی امضاء کنند و و گذرنامه امضاء شده آنها هم باشد 

  • محصلین

    نامه اشتغال به تحصیل از مدرسه یا دانشگاه

علاوه بر مدارک فوق اگر قصد سفر توریستی به سوئیس را دارید باید اثبات کنید که در طول مدت سفر خود از پشتوانه مالی برخوردارید و برای اثبات این امر کافیست به تعداد روزهایی که در سوئیس حضور خواهید داشت روزی 100 فرانک سوئیس معادل 92.34 یورو در حساب خو نشان دهید. همچنین نامه عدم سوء پیشینه هم باید داشته باشید.

برای کودکان و همسر شخص متقاضی که اگر تابعیت سوئیس یا اتحادیه اروپا یا EFTA را داشته باشد موارد 5 تا 20 نیازی نبوده و باید مدارک زیر را به همراه داشته باشند:

  • کپی از پاسپورت همسر شخص متقاضی
  • مدارک اثبات فامیلی مثل سند ازدواج

نکات:

  • حضور شخص متقاضی در روز سفارت اجباری می باشد
  • درخواست ویزا باید حداکثر 90 روز قبل از تاریخ سفر ارسال شود
  • فرم درخواست باید به زبان انگلیسی، آلمانی، فرانسوی یا ایتالیایی پر شود
  • نقص پرونده سبب رد درخواست می گردد
  • سفارت سوئیس در تهران حق دارد در صورت لزوم مدارک اضافه تری از متقاضی درخواست کند
  • اسناد پس از ارسال و تائید برگشت داده نخواهد شد
  • هزینه ویزا برگشت داده نخواهد شد
  • تصمیم گیری در مورد اطلاعات ظرف 15 روز انجام می شود
  • در زمان پردازش هیچگونه خروجی از کشور نباید صورت پذیرد
  • کلیه کپی ها باید سایز A4 باشد

توضیحات در خصوص عکس ارسالی

عکسها باید مربوط به 6 ماه اخیر بوده با نور پس زمینه سفید گرفته شده باشد. چاپ عکس روی کاغذ عکاسی معمولی صورت بگیرد. تمام رخ و بدون لبخند، عینک آفتابی، کلاه و هر گونه پوششی برای سر و صورت.

نمونه عکس:

33 ویزای توریستی سوئیس

هزینه های ویزای توریستی سوئیس:

 جهت اخذ ویزای توریستی سوئیس هزینه هایی باید انجام داد در جدول زیر هزینه های درخواست ویزا ذکر شده است:

ملاحظاتبه یوروانواع ویزا
برای هر برنامه60توریستی
برای هر برنامه60تجاری
برای هر برنامه60بازدید کننده
برای هر برنامه35بچه های بین 6 تا 12 سال
رایگانرایگانبچه های زیر 6
ملاحظاتمبلغ به یوروهزینه های دیگر
برای هر برنامه26.50هزینه خدمات

تمامی هزینه ها غیرقابل بازگشت می باشد.

امکان پرداخت معادل ریالی هزینه های فوق میسر می باشد.

هزینه ها با توجه به نرخ فعلی ارز می باشد و با توجه به تغییرات ناگهانی قیمت ارز ممکن است تغییر کند.

مهاجرت به سوئیس

ویزای توریستی سوئیس و مدت درخواست

ویزای توریستی سوئیس از نوع ویزاهای کوتاه مدت می باشد. دارندگان این نوع ویزا معمولاً برای اهداف گردشگری، دیدار با اقوام و آشنایان، شرکت در برنامه های گردشگری و فرهنگی و یا برنامه های آموزشی و سمینارها از آن استفاده می کنند. به این نوع ویزا ها ویزای تایپ C گفته می شود.  ویزای توریستی سوئیس برای اقامت 90 روز (سه ماه) در یک بازه زمانی 180 روزه می باشد که به شخص دارنده این ویزا این اجازه را می دهد در مدت معین شده به کل منطقه شنگن بدون مشکل رفت و آمد داشته باشد. اما ورود و خروج وی به حوزه شنگن حتماً باید به کشور سوئیس باشد. مدت زمان رسیدگی به درخواست هر پرونده معمولاً 15 روز کاری می باشد گاهاً اتفاق افتاده بنا به دلایلی این زمان به 30 روز کاری و بیشتر هم تغییر کند.

ویزای توریستی سوئیس و تمدید آن

ویزای توریستی سوئیس قابل تمدید می باشد. جهت تمدید ویزای توریستی خود باید حداقل دو هفته قبل از مدت پایان ویزا اقدام به تمدید آن کرد. مدارکی که باید در این قسمت ارائه نمایید معمولاً کمتر از هنگامی است که برای اولین بار درخواست دریافت ویزای توریستی را می نمائید.

مدارک مورد نیاز جهت تمدید ویزای توریستی عبارتند از:

  • گدرنامه معتبر که در آن مستندات ورود شما به شنگن وجود داشته باشد
  • شناسه سفر
  • نامه ای که به شما اطلاع داده است که مجوز به زودی تمام می شود
  • فرم درخواست
  • اثبات درآمد
  • بیمه درمانی

پس از جمع کردن این مدارک باید قرار یک مصاحبه حضوری یا آنلاین را داشته باشید، البته در برخی از کشور در برخی مواقع امکان اینکه از شما مصاحبه نخواهند وجود دارد. در روز مصاحبه لازم است کلیه مدارک خود را همراه داشته باشید. این پروسه بسیار مهم می باشد زیرا تصمیم اینکه آیا شما واقعاً نیازمند تمدید ویزا هستید یا نه و رعایت این موارد بسیار مهم می باشد.  مدت زمان بررسی درخواست تمدید ممکن است تا یک ماه هم طول بکشد.

ویزای توریستی سوئیس و وقت سفارت سوئیس

جهت درخواست ویزای توریستی سوئیس در ابتدا بایستی وقت سفارت رزرو کرد برای اینکار می توان از سایت سفارت سوئیس درخواست وقت سفارت سوئیس را انجام داد. این درخواست بایستی 90 روز قبل از اقدام به سفر انجام شود. این وقت اجباری بوده و برای هریک از افرادی که درخواست ویزا دارند صورت پذیرد. نمونه فرم درخواست ویزا:

نام و نام خانوادگی
شماره پاسپورت
تاریخ انقای گذرنامه
ملیت
جنسیت
تاریخ تولد
شماره تماس
تاریخ سفر
تاریخ ترجیحی
نوع ویزاگردشگری

کسب و کار

ویزای بازدید کننده

پذیرش درخواست وقت سفارت  تضمینی جهت صادر شدن ویزا نمی باشد.

نکات:

  • تا زمان تعیین درخواست در دسترس باشید
  • تایید قرار ملاقات به آدرس متقاضی ارسال می گردد
  • قرار ملاقات ها را نمی توان لغو کرد یا تغییر داد.
  • قرار ملاقات برای متقاضی در صورتی که تمام اطلاعات فوق ارائه شده باشد، برای متقاضی رزرو می شود.در غیر اینصورت هیچ قرار ملاقات بدون تسلیم رزرو نخواهد شد.
  • متقاضی درخواست یک ویزای شنگن برای سفر به سوئیس را باید شخصاً به سفارت سوئیس ارائه نماید.

11 ویزای توریستی سوئیس

آدرس سفارت سوئیس در تهران:

تهران – الهیه – خیابان شریفی منش – کوچه یاسمن – پلاک 13 – تلفن: 22008333- 021 – فکس: 22006002 – 021

روز و ساعت کاری : شنبه تا چهارشنبه ساعت 7:30 تا 15:30 – پنجشنبه ساعت 7:30 تا 13:30

وب سایت : www.eda.admin.ch/tehran   ایمیل : the.vertretung@eda.admin.ch

ویزای توریستی سوئیس و پروسه اقدام

جهت دریافت  ویزای توریستی سوئیس را باید  مراحل زیر را طی کرد:

  • قبل از اقدام موارد مقراراتی را مطالعه نمائید

  • قبل از درخواست از نوع ویزایی که می خواهید درخواست دهید اطلاعات لازم را کسب نمائید

  • فرم درخواست را دانلود کرده و به صورت کامل و صادقانه تکمیل نموده و امضاء نمائید

  • کلیه اسناد حمایتی و اسناد اصلی عنوان شده در بالا را ضمیمه کنید. در صورت نقص پرونده درخواست شما رد می شود

  • تنظیم قرار ملاقات. برای این منظور می توانید به سفارت سوئیس در تهران مراجعه نمائید

  • پرداخت هزینه های خدمات

  • ارائه درخواست خود به سفارت سوئیس در تهران

نمونه فرم درخواست:

22 ویزای توریستی سوئیس

پس از  ارسال مدارک به سفارت رسیدی دریافت خواهید کرد و روی آن رسید یک شماره ارجاع وجود دارد که منحصر به شما می باشد و شما می توانید از روی این شماره و مرجع الفبایی نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد خود بصورت آنلاین از روال پیشرفت مدارک خود آگاه شوید. اگر سرویس SMS شما فعال باشد، از طریق SMS و ایمیل تان پیام هایی در خصوص پیشرفت مدارک تان به آگاهی شما خواهد رسید.

پس از ارسال مدارک می توانید جهت ثبت نام داده های بیومتریک خود اقدام کنید. ثبت نام بیومتریک یک روش ساده و محرمانه است که حدود 10 دقیقه بیشتر به درازا نمی انجامد. برای این کار یک عکس دیجیتال از شما انجام می پذیرد و اثر انگشت 10 انگشت بوسیله یک اسکنر دیجیتالی صورت می پذیرد.

توجه داشته باشید اگر ثبت نام بیومتریک را انجام ندهید ویزای شما ریجکت می شود و این ثبت نام برای تمام افرادی که خارج از اتحادیه اروپا باشند الزامی می باشد.

نکات:

  • افراد زیر 12 سال و اشخاصی که ناتوان در انجام انگشت نگاری باشند فقط باید عکس دیجیتال بگیرند
  • اگر متقاضی بین 12 تا 18 سال باشد یکی از والدین یا سرپرست قانونی باید رضایت کتبی مبنی بر انجام ثبت نام بیومتریک ارائه دهد و در هنگام ثبت بیومتریک حضور داشته باشد
  • ماموران مهاجرت در مرز شنگن مجدداً از شما اثر انگشت می گیرند و در صورت مغایرت از ورود شما به حوزه شنگن ممانعت به وجود می آورند
هزینه های زندگی در سوئیس

ویزای توریستی سوئیس (با وثیقه یا بدون وثیقه)

دریافت ویزای توریستی سوئیس با وثیقه و بدون وثیقه امکان پذیر می باشد. افرادی که برای اولین بار قصد گرفتن ویزای توریستی دارند داشتن دعوتنامه از سوی یک نفر در سوئیس برایشان شانس اخذ ویزا را برایشان بالا می برد. برخی از موسسات مهاجرتی در ازای اخذ وثیقه از موکل برای وی دعوتنامه معتبر صادر می کنند. مبلغ وثیقه یک عدد توافقی بین موکل و موسسه می باشد و به عنوان امانت نزد موسسه قرار می گیرد و بعد از مراجعت موکل از سوئیس به ایشان مسترد می گردد. این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور همکار مؤسسه MIE اتریش تهیه و گردآوری شده، هرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع شرعاً و قانوناً حرام و غیرقانونی می باشد. اگر برای اولین بار قصد اخذ ویزای شنگن دارید داشتن دعوتنامه در روند پرونده تان تاثیر مستقیم دارد، بد نیست در این رابطه با مشاورین موسسه معتبر ملک پور تماس گرفته از مشاوره رایگان ویزای توریستی سوئیس با وثیقه مطلع شوید.

انواع ویزاهای شنگن

ویزای توریستی سوئیس و خدمات مؤسسه MIE

ویزای توریستی سوئیس و سفر و گردش در این کشور مبحثی است که مورد علاقه بسیاری از افراد با توجه به آمار ارائه شده در این مقاله قرار دارد. موسسه حقوقی ملک پور با بیش از 15 سال سابقه در امر مهاجرت همواره آماده کمک به شما عزیزان جهت اخذ انواع ویزای توریستی و اخذ ویزای توریستی سوئیس  می باشد. با در نظر گرفتن این امر که سوئیس کشوری فوق العاده زیبا با آب و هوای بسیار عالی می باشد و  یکی از کشورهای حوزه شینگن می باشد  مورد توجه بسیاری از شما هموطنان گرامی می باشد. در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی با کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور، همکار موسسه MIE اتریش، تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان دریافت نمایید.

راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت

ویزای توریستی سوئیس و ریجکتی

ویزای توریستی سوئیس پس از درخواست ممکن است بنا به دلایل متعددی ریجکت شود. منظور از ریجکتی نپذیرفته شدن و رد شدن درخواست ویزای می باشد. درصورتی که نتوانیم مدارک مورد نیاز را به درستی آماده کنیم و یا برنامه سفر ما برای افسر ویزا متقاعد کننده نباشد و شبه ای به وجود بیاید که شخص متقاضی قصد پناهندگی یا کار دارد ویزا ریجکت می شود. در ادامه بهتر است در خصوص تعداد ویزا های توریستی صادر شده توسط کشور سوئیس را در سال های 2016 و 2017 باهم بررسی کنیم:

سالتعداد درخواست

برای سوئیس

تعداد صادرشده

از سوئیس

تعدا ریجکتیتعداد درخواست ویزای شنگن از ایرانتعدا صادر شده ویزای شنگن ایرانی هاتعداد ریجکتی های ایرانی ها
2016460.653404.37656.277224.502190.42934.073
2017517.010451.52865.482264.727207.84956.878

44 ویزای توریستی سوئیس

برخی از دلایل ریجکتی ویزا:

  • اطلاعات تکمیل شده فرم ها اگر غیر واقعی باشند.
  • مدارک تحویل داده شده اگر خدشه دار باشند و یا تقلبی باشند.
  • افسر ویزا جهت سفر شما به کشور سوئیس و بازگشت شما قانع نشود.
  • پشتوانه مالی مناسبی جهت سفر نداشته باشید.
  • مدارک هویتی شما مثل شناسنامه تغییرات داشته باشد ولی در قسمت توضیحات توضیحی نداشته باشد.
  • بیمه ای که اختیار کرده اید نا معتبر باشد.
  • داشتن سابقه کیفری.
  • ارائه ندادن مدارک اقامتی معتبر.

لازم به ذکر است متقاضیان محترمی که تمایل به اخذ ویزای توریستی سوئیس را دارند و سابقه ریجکتی داشته باشند می توانند جهت اقدام مجدد با مشاوران موسسه MIE مشورت داشته باشند.

ویزای توریستی سوئیس تضمینی و با گارانتی

در خصوص ویزای توریستی سوئیس اصولاً چیزی به اسم تضمین وجود ندارد چرا که یک پروسه حقوقی و قانونی به واسطه مدارک و اسناد ارائه شده شما به سفارت سوئیس بستگی دارد، اما گاهاً با توجه به اسناد و مدارک قوی و معتبر موکلین و ارزیابی شرایط موکل توسط وکلای معتبر موسسه حقوقی ملک پور و تشخیص از قصد و نیت موکل و با تکیه بر تجربه چند ساله در این خصوص متعهد می شود در صورت عدم نتیجه بخش بودن پروسه اخذ ویزای توریستی، مبلغی از موکل دریافت نگردد و به نوعی باتوجه به اسناد موکلین ویزای آنها گارانتی می شود.

همچنین باید گفت در امری که مدارک شما و نظر افسر ویزا در آن موثر است عنوان کردن تضمین در خصوص این امر غیر اصولی می باشد چرا که پروسه اخذ ویزا مستلزم طی شدن مراحل حقوقی می باشد و در این امر هیچ گونه تضمین و 100 درصدی عملاً وجود ندارد. این پروسه، یک پروسع کاملاً حقوقی و قانونی می باشد و سفارت با توجه به مدارک تان و مصاحبه ایی که از متقاضی می گیرد در این خصوص تصمیم گیری خواهند کرد. این امر با توجه به وابستگی هایی که در ایران دارید اعم از مادی یا معنوی می تواند شانس اخذ ویزای توریستی سوئیس شما را افزایش دهد موسسه حقوقی ملک پور با تکیه بر 15 سال تجربه و کار علمی در این خصوص می تواند همراه شما عزیزان در این امر باشد.

ویزای توریستی سوئیس و نکات مهم

اگر قصد اخذ ویزای توریستی سوئیس را دارید رعایت این نکات ضروری می باشد:

اگر متاهل می باشید درخواست ویزا به صورت خانوادگی شانس اخذ ویزای شما را کاهش می دهد، در عین حال اگر مجرد باشید شانس کمتری از اخذ ویزای توریستی برخوردارید به جز اینکه دعوتنامه داشته باشید و یک علقه قوی در ایران به سفارت ارائه دهید. از برنامه سفر خود در سوئیس و همچنین از مکانهای دیدنی سوئیس اطلاعات کافی کسب نمائید. اگر قصد دیگری بجز گردشگری در سوئیس داشته باشید ویزای توریستی شما لغو می شود. داشتن اقوام درجه اول در سوئیس شانس اخذ ویزای توریستی را می تواند برایتان افزایش دهد.

ویزای توریستی سوئیس و سخن پایانی

ویزای توریستی سوئیس و شرایط اخذ آن، در این نوشتار بررسی شد. از آنجایی که ویزای توریستی سوئیس به سبب جاذبه های فراوان در این کشور مد نظر افراد بسیاری است برآن شدیم پیرامون مسائل مهم راجع به ویزای توریستی سوئیس و سفر به سوئیس مطالبی را به نگارش درآوریم تا راهنمای شما مخاطبان همیشگی ما باشد. هزینه های ویزا، مراحل اجرا و مدارک مورد نیاز از جمله مواردی است که در این مقاله مورد بحث قرار گرفت. امیدواریم توانسته باشیم سئوالات شما درباب ویزای توریستی سوئیس را پاسخ گفته باشیم. درصورت نیاز به اطلاعات تکمیلی می توانید با مشاوران مجرب ما در امر حقوق بین الملل تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان دریافت نمایید. همچنین می توانید در قسمت انتهای مقاله، در قسمت دیدگاه نظرات و پرسش های خود را بیان نموده و پاسخ خود را در کوتاه ترین زمان ممکن در یابید.