ویزای توریستی سری لانکا

  • ویزای توریستی سری لانکا و شرایط عمومی
  • ویزای توریستی سری لانکا و مدارک مورد نیاز
  • ویزای توریستی سری لانکا و مدت درخواست
  • ویزای توریستی سری لانکا و تمدید آن
  • ویزای توریستی سری لانکا و وقت سفارت سری لانکا
  • ویزای توریستی سری لانکا (با وثیقه یا بدون وثیقه)
  • ویزای توریستی سری لانکا و خدمات موسسه MIE
  • ویزای توریستی سری لانکا و ریجکتی
  • ویزای توریستی سری لانکا تضمینی و با گارانتی
  • ویزای توریستی سری لانکا و نکات مهم
ویزای توریستی سری لانکا ویزای توریستی سری لانکا

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای توریستی سری لانکا و مقدمه ای بر آن

ویزای توریستی سری لانکا و شرایط و قوانین اخذ ویزای توریستی سری لانکا  در مقاله فوق به صورت علمی مورد بررسی قرار می گیرد. ویزای توریستی سری لانکا مانند ديگر كشورها داراي شرايط خاصي است كه دراين مقاله به اختصار شرح داده شده است. شرایط سفر توریستی به سری لانکا چیست؟ مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی سری لانکا چیست؟ در باب سفر توريستي به سری لانکا و انواع ويزاي كوتاه مدت اقامتي در سری لانکا  كه جز زير مجموعه هاي ويزاي توريستي مي باشند پيشنهاد مي شود جهت تكميل اطلاعات خود با مشاورين موسسه حقوقی ملکپور در اين خصوص به طور كامل مشاوره نماييد. پیشنهاد ویژه ما برای افرادی که تمایل به مهاجرت دارند و می خواهند خودشان به عنوان وکیل برای خود و خانواده اقدام نمایند تهیه ویدئوهای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت می باشد این کلیپ ها می تواند به افراد در انتخاب درست مسر مهاجرت کمک شایانی نماید.

ویزای توریستی سری لانکا و شرایط عمومی

ویزای توریستی سری لانکا برای افرادی صادر می شود که قصد دارند به طور موقت برای کسب و کار یا به عنوان گردشگر به کشور سری لانکا سفر کنند. تعریفی که از کشور سری لانکا می توان ارائه داد سواحل بی پایان، مردم مهمان نواز، طبیعت زیبا و غذاهای متنوع تاریخ و تمدن 2000 ساله معابد باستانی و افسانه ای می باشد که این موارد جز جاذبه های توریستی این کشور زیبا خواهد بود. بسته به هدف در نظر گرفته شده از سوی شما برای سفر به سری لانکا، انواع مختلف ویزا برای اهداف مهاجرتی شما در سری لانکا به مانند دیگر کشورها در نظر گرفته شده است. در صورتی شما جهت ادامه تحصیل و یا مهاجرت کاری و سرمایه گذاری و یا دیدار از سری لانکا  برنامه ریزی کرده اید پیشنهاد می کنیم تا به کشورهای جاگیزین بهتری مانند آلمان، اتریش، کانادا و انگلستان بیشتر فکر کنید.

ویزای توریستی سری لانکا و مدارک مورد نیاز

برای اخذ ویزای توریستی سری لانکا باید مدارکی را برای سفارت این کشور برای قطعیت در دریافت ویزا به سفارت ارائه داد تا در پروسه قانونی ویزا سرعت ببخشد.  این مدارک شامل موارد ذیل می باشد:

  • ارائه فرم تکمیل شده درخواست ویزا توریستی به صورت اینترنتی
  • ارائه دو قطعه عکس با پس زمینه سفید،البته عکس ها باید با عکس پاسپورت مطابقت داشته باشد و با فرمت عکس پاسپورت باشد
  • انگیزه نامه و هدف از سفر به سری لانکا و برنامه کلی سفر طی مدت حضور در سری لانکا
  • تعیین زمان ورود و خروج از سری لانکا به صورت مشخص و رزرو برنامه سفر
  • رزرو هتل و محل اقامت طی مدت حضور در سری لانکا
  • مدارک اثبات نسبت بین طرفین مانند گواهی ازدواج و یا گواهی طلاق، گواهی و مدارک تولد فرزندان
  • نامه گردش حساب مالی و تمکن مالی طی مدت حضور در سری لانکا

مدراک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کاری کوتاه مدت:

  • ارائه کپی قرارداد استخدام
  • گردش حساب مالی 6 ماه گذشته
  • اجازه و یا مرخصی از محل کار
  • گواهی کسر از حقوق و مالبات پرداختی

مدارک مورد نیاز ویزای تجاری:

  • ارائه کپی از محل کسب یا شرکت
  • ارائه گردش حساب 6 ماه گذشته بانک
  • ارائه مالیات بر درآمد
  • ارائه دعوت نامه با آدرس و شماره تلفن از اعضای خانواده و یا ضامن در صورتی که این افراد اقامت دائم و تابعیت این کشور را داشته باشند
  • ارائه پرینت حساب 6 ماه گذشته فرد
  • ارائه کپی پاسپورت

مدارک مورد نیاز ویزای درمان:

  • ارائه گزارش پزشک معالج
  • گواهی و تایید پزشک از بیمارستان در سری لانکا
  • رسید پرداخت هزینه های درمانی

ویزا موقت سری لانکا  برای اعضای هیئت های نمایندگی رسمی شرکتها که باید مدارک فوق را ارائه دهند:

  • کپی رسمی دعوتنامه از سوی شرکتها و سازمانها در سری لانکا
  • هویت متقاضیان
  • هدف از سفر (مذاکرات، جلسات، عقد قرارداد سازمان های بین دولتی، مشاوره)
  • مدت اقامت و محل اقامت

ویزای موقت و کوتاه مدت سری لانکا بواسطه ادامه تحصیل، تحقیق و پژوهش و آموزش و کارآموزی:

  • مدارک و اسناد پذیرش دوره های تحصیلی در سری لانکا
  • مدارک تحصیلی و اسناد هویتی
  • گردش حساب مالی

مدارک مورد نیاز جهت ارائه به سفارت برای اخذ ویزای الحاق خانواده:

  • ارائه مدارک مورد نیاز مانند مدارک هویتی و کارت اقامتی و تابعیت فرد که دال بر اثبات تابعیت سری لانکا باشد
  • ارائه مدارک و گواهی ازدواج طرفین

ویزای ترانزیت فرودگاهی سری لانکا:

  • مجوز ورود و یا هر نوع ویزای دیگری که مرتبط با حمل و نقل باشد
  • کپی از ویزای معتبر خود به همراه مشخص نمودن هدف نهایی

ویزا توریستی سری لانکا برای افراد صغیر:

  • ارائه مدارک اثبات درآمد و تمکن مالی والدین (قرارداد کار با درآمد ماهانه مشخص شده و یا گردش حساب بانک یا پروانه کسب و کار)
  • اجازه و رضایت کتبی والدین
  • ارائه رضایت نامه والدین برای افرادی که به عنوان قیم و سرپرست کودک هستند الزامی است

نکته: جهت انجام مراحل اداری و قانونی ویزای توریستی افرادی که زیر سن قانونی هستند حضور یکی از والدین یا قیم قانونی هنگامی که فرد به سفارت یا کنسولگری سری لانکا  مراجعه میکند الزامی است.

مهاجرت به سری لانکا

ویزای توریستی سری لانکا و مدت درخواست

برای اخذ ویزای توریستی سری لانکا نیازی به مراجعه حضوری نمی باشد و افراد تنها با ارائه اسکن پاسپورت خود می توانند و ویزا به صورت الکترونیک صادر می شود.

هزینه و تایم ویزای توریستی سری لانکا :

  • ویزای 30 روزه مدت زمان صدور ویزا 5 روز کاری می باشد و حداکثر مدت زمان حضور افراد به واسطه این ویزا 30 روز می باشد
  • ویزای تجاری: تایم ویزا 30 روز می باشد و مدت زمان صدور ویزا 5 روز کاری و اقامت به مدت تایم ویزا 30 روز
  • ویزای ترانزیت: مدت زمان صدور ویزا 5 روز کاری می باشد و اقامت فرد 2 روز می باشد و قابلیت تمدید ندارد

ویزای توریستی سری لانکا و تمدید آن

ویزای توریستی سری لانکا در بدو ورود به مدت یک ماه می باشد و به صورت رایگان صادر می شود. در صورتی که افراد خواستند این ویزا را تمدید نمایند می توانند در خاک این کشور به مدت سه ماه ویزای خود را تمدید نمایند که البته با مراجعه به اداره مهاجرت این کشور در پایتخت شهر کلمبو و پرداخت هزینه 45 دلار اقامت شه ماه خود را تمدید نمایند. البته کشور سری لانکا  این امکان را برای افراد در نظر گرفته با پرداخت مجدد هزینه ویزا پس از پایان اقامت سه ماهه خود مجدد تمدید نمایند. البته برای این کار افراد باید بلیط برگشت خود را ارائه دهند و همچنین معادل 4300 روپیه سری لانکا داشته باشند. معمولا با نشان دادن کردیت کارت CREDIT CARD هم می توان این نوع ویزا را تمدید نمود.زنهایتاً با این کار میتوانید مجموعا 9 ماه دراین کشور اقامت داشته باشید.

افراد متقاضی باید توجه داشته باشند که در هریک از مراحل تمدید ویزا نباید دلایل و مدارک جعلی و کذب ارائه دهند. به عنوان مثال برخی افراد ادعا می کنند در سازمان های خیریه سری لانکا  مشغول به کار هستند. در صورتی که به واسطه ویزای توریستی افراد نمی توانند در موسسه و یا شرکت خاصی مشغول به کار شوند. بنابراین پیشنهاد بر این است دلایل قانع کننده ارائه دهید تا ویزای شما تمدید شود.

ویزای توریستی سری لانکا و وقت سفارت سری لانکا

ویزای توریستی سری لانکا و پروسه وقت دهی سفارت این کشور بسته به مدت زمان حضور افراد متغیر می باشد و درخواست وقت سفارت از طریق ایمیل سفارت به آدرس iranemb.cmb@mfa.gov.ir انجام می شود و پروسه تایید وقت معمولا 48 الی 72 ساعت به طول می انجامد.

آدرس سفارت سریلانکا در ایران: تهران، قیطریه، خیابان جهان تاب، پلاک 25
آدرس وبسایت سفارت سریلانکا: Colombo.mfa.ir

شماره های سفارت: 22569179_22768630

هزینه های زندگی در سری لانکا

ویزای توریستی سری لانکا (با وثیقه یا بدون وثیقه)

امکان اخذ ویزای توریستی سری لانکا بدون وثیقه نیز وجود دارد، البته داشتن دعوت نامه معتبر برای دریافت ویزای توریستی بسیار حائز اهمیت می باشد، البته افراد بدون داشتن دعوتنامه هم می توانند ویزای توریستی این کشور را اخذ نمایند. برخی از موسسات و وکلای حقوقی هستند که با دریافت وثیقه از متقاضیان خود برای آن ها دعوت نامه معتبر صادر می نمایند و در ازای آن از متقاضی مبلغی را به عنوان امانت و وثیقه از افراد متقاضی دریافت می کنند که البته این مبلغ اصولا بین طرفین توافق می شود، بنابراین در صورتی که برای اولین بار درخواست ویزای توریستی می نمائید حتما به دنبال به دست آوردن دعوت نامه معتبر باشید تا شانس اخذ ویزای توریستی خود را افزایش دهید. برای کسب اطلاعات تکمیلی در زمینه اخذ ویزای توریستی با وثیقه و بدون وثیقه می توانید با موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان در زمینه ویزای توریستی سری لانکا به دست آورید .

ویزای توریستی سری لانکا و خدمات مؤسسه MIE

ویزای توریستی سری لانکا و اخذ این نوع ویزا موردی است که افراد می توانند شخصاً اقدام به دریافت آن نمایند البته چون بسیاری از افراد تجربه کافی ندارند پیشنهاد می شود با کمک یک وکیل این کار انجام شود. برای دریافت ویزای توریستی سری لانکا متقاضی باید مدارک مورد نیاز ویزا را ارائه دهد این مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شده و سپس برای دریافت وقت سفارت اقدام نماید. در صورتی که قصد اخذ ویزای توریستی سری لانکا را دارید می توانید از خدمات و تجربه 15 ساله موسسه حقوقی ملک پور در امر مهاجرت و حقوق بین الملل استفاده کنید و این امر را به عهده وکلای برتر موسسه بگذراید تا به صورت تخصصی پرونده شما را به عهده بگیریم و در آماده سازی مدارک و ارائه پرونده و تمامی مسیرهای اخذ این نوع ویزا کنار شما عزیزان باشیم.

راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت

ویزای توریستی سری لانکا و ریجکتی

برای اخذ ویزای توریستی سری لانکا در صورت عدم آگاهی از مدارک مورد نیاز سفارت و شرایط سفارت احتمال ریجکت شدن ویزای توریستی برای افراد متقاضی وجود دارد. البته افراد بعد از ریجکتی ویزا می توانند مجدد درخواست ویزا دهند. باید در نظر داشت در صورتی که افسر سفارت نسبت به هدف شخص شک داشته باشد و احتمال دهد که متقاضی برای اهداف دیگر مانند پیداکردن شغل یا پناهندگی قصد ورود دارد از ورود متقاضی جلوگیری می کند. چیدمان مدارک و مصاحبه باید به گونه ای باشد که هدف شخص فقط گردشگری باشد و در موعد مقرر کشور را ترک می کند. با توجه به قوانین سفارت سری لانکا در صورت رد شدن ویزا امکان تجدیدنظر وجود دارد و فرصتی به شخص داده می شود تا مدراک خود را کامل نماید. برخی از دلایل ریجکتی ویزای توریستی سری لانکا در زیر عنوان شده است.

  • سوابق کیفری گذشته یا حال شخص
  • اسناد دروغین و تقلبی
  • توضیح ناکافی برای هدف و شرایط اقامت برنامه ریزی شده
  • پاسپورت آسیب دیده (پاسپورت در شرایط خوبی نگهداری نشده است)
  • پاسپورت نامعتبر
  • فقدان برنامه سفر
  • نامه محرمانه نامعتبر
  • معیارهای معیشتی نامناسب (عدم توانایی مالی قوی)
  • تولد یا ازدواج غیرقابل قبول
  • بیمه مسافرتی نامعتبر
  • عدم ارائه مدارک اقامتی

در صورتی که قبلا برای ویزای توریستی سری لانکا اقدام نموده اید و ریجکت شده اید می توانید جهت اقدام مجدد و بالا بردن شانس ویزای توریستی خود با موسسه حقوقی ملک پور تماس گرفته و مشاوره رایگان به دست آورید .

ویزای توریستی سری لانکا تضمینی و با گارانتی

اساساً چیزی به عنوان تضمین در اخذ ویزا وجود ندارد و حتی در صورتی که تمامی مدارک آماده و کامل باشد، امکان رد شدن درخواست ویزا وجود دارد. این امر در اخذ ویزای توریستی سری لانکا نیز صدق می کند، در بهترین حالت ممکن نیز احتمال رد شدن درخواست شما وجود دارد. موسسه حقوقی ملک پور اساساً ویزای افراد را نمی تواند به صورت صد در صد تضمین کند ولیکن گاهی در صورت بالا بودن شانس ویزا به واسطه مدارک قوی موکل، مؤسسه متعهد می شود در صورت عدم نتیجه بخش بودن پروسه ویزا، مبلغی دریافت نشود.

ویزای توریستی سری لانکا و نکات مهم

نکته مهمی که افراد باید در مورد ویزای توریستی سری لانکا بدانند این است که افراد نمی توانند به واسطه این نوع ویزا وارد بازار کار شوند و یا اینکه کسب و کاری ایجاد کنند. اعتبار ویزای توریستی سری لانکا با توجه به مدت زمان اقامت افراد تعیین می شود و از زمانی که وارد خاک این کشور شدید زمان ویزا در نظر گرفته می شود. برای تمدید ویزای خود باید به اداره مهاجرت این کشور مراجعه نمایید و هزینه های اضافی پرداخت شود. باید توجه داشت که برای تمدید ویزا باید پاسپورت افراد اعتبارحداقل شش ماه را داشته باشد و این ویزا می تواند برای مدت زمان 90 روز تمدید شود.

ویزای توریستی سری لانکا و سخن پایانی

با توجه به موارد ذكر شده در مقاله فوق در باب ويزاي توريستي سری لانکا و شرايط پيش روي افراد متقاضي و همچنين ذكر انواع ويزاي كوتاه مدت در صورتي كه شما بزرگواران تمایل دارید ويزاي توريستي سری لانکا را اخذ نمایید و تمایل دارید نسبت به شرایط پیش روی خود جهت اخذ ویزای توریستی سری لانکا اطلاعات کامل دریافت نمایید پیشنهاد می شود با مشاورين زبده موسسه حقوقی ملک پور به صورت رايگان جهت تكميل اطلاعات خود مشاوره نماييد. شما همچنین می توانید سوالات خود را در بخش دیدگاه های همین مقاله مطرح نموده و در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخ بگیرید.