ویزای توریستی بلژیک و بررسی آن

ویزای توریستی بلژیک، شرایط اخذ ویزای توریستی بلژیک و مدت زمان اقامت از طریق ویزای توریستی در این مقاله مورد تحلیل علمی قرار می گیرد. اما اخذ ویزای توریستی بلژیک شامل چه مراحلی می باشد؟ آیا با ویزای توریستی کشور بلژيک می توان به دیگر کشور های عضو شنگن سفر کرد؟ برای دریافت ویزای توریستـی بلژيـک چه مـدارکـی لـازم می باشد؟ اخذ ویزای توریستی بلژیک از جهات مختلف قابل بررسی می باشد که ما سعی کردیم در این مقاله به صورت ساده و خلاصه مسائل مربوط به این ویزا را خدمتتان توضیح دهیم و مهم ترین نکات پیرامون آن را به عرض شما عزیزان برسانیم. بلژیک کشوری پادشاهی در غرب اروپا می باشد که پایتخت آن بروکسل است. این کشور عضو اتحادیه اروپاست و از سمت شمال با هلند، از شرق با آلمان، از جنوب با فرانسه و از جنوب شرقی با لوگزامبورگ هم مرز می باشد.

60 ٪ از مردم این کشور به زبان هلندی و 40٪ آن به زبان فرانسوی صحبت می کنند. جالب است بدانید در پایتخت این کشور و در نهاد های دولتی هم زبان هلندی و هم زبان فرانسوی رایج می باشد. از جاذبه های گردشگری این کشور می توان به معماری، هنر و تاریخ این کشور اشاره کرد. سالانه افراد بسیاری به بروکسل، آنتورپ ، بریج و شهرهای دیگر شناخته شده آن سفر کرده و از جاذبه های گردشگری این کشور دیدن می نمایند. این مقاله توسط کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور در صدد رفع سوالات و ابهامات ذهنی شما برای ویزای توریستی بلژیک به نگارش در آمده است. شما عزیزان در صورت داشتن هرگونه سوال در این باب می توانید با موسسه حقوقی ملک پور، همکار MIE اتریش تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان و تخصصی دریافت نمایید. 

  • ویزای توریستی بلژیک و شرایط عمومی
  • ویزای توریستی بلژیک و مدارک مورد نیاز
  • ویزای توریستی بلژیک و مدت درخواست
  • ویزای توریستی بلژیک و تمدید آن
  • ویزای توریستی بلژیک و وقت سفارت بلژیک
  • ویزای توریستی بلژیک و پروسه اقدام
  • ویزای توریستی بلژیک (با وثیقه یا بدون وثیقه)
  • ویزای توریستی بلژیک و خدمات موسسه MIE
  • ویزای توریستی بلژیک و ریجکتی
  • ویزای توریستی بلژیک تضمینی و با گارانتی
  • ویزای توریستی بلژیک و نکات مهم
ویزای توریستی بلژیک ویزای توریستی بلژیک

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای توریستی بلژیک و شرایط عمومی

بلژیک به دلیل داشتن سه نوع منطقه مهم جغرافیایی و معماری قرون وسطایی از جاذبه های گردشگری در این کشور محسوب می شود. این کشور از شمال غربی دارای دشت های ساحلی و از جنوب شرقی دارای فلات مرکزی می باشد. بیش ترین منطقه جغرافیایی بلژیک را انبوه جنگل های زیبا احاطه کرده و شرایط جغرافیایی این کشور  به دلیل آب و هوای بارانی و معتدل آن می باشد.  امروزه متقاضیان بسیاری با هدف گردشگری اقدام به درخواست ویزای توریستی بلژیک می کنند که به همین دلیل متقاضیان نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در برای اخذ ویزای توریستی بلژیک را دارند.

مراحل اولیه برای به دست آوردن ویزای توریستی بلژیک جمع آوری مدارک، تعیین وقت سفارت، ثبت اطلاعات می باشد. بدیهی است که تصمـیم نهایی برای صدور ویـزای تـوریستـی بلژیک هـمانند دیـگر کشورهای اروپـایی بـر عهـده سفارت می باشد. متقاضیان گرامی با ثابت نمودن هدف خود از ورود به بلژیک می توانند این ویزا را اخذ نمایند. برخی از جاذبه های گردشگری اروپا، در بلژيک واقع شده است. شهرهای بلژیک به عنوان شهرهای قرون وستایی زیبا همچون آنتروپ، موزه باستان شناسی آرلن، شهرهای باستانی مانند بروژ از جاذبه های دیدنی این کشور می باشد.

شرایط عمومی بلژیک ویزای توریستی بلژیک

شرایط عمومی بلژیک

  • شهر بروژ

    بروژ یکی از مهمترین شهرهای توریستی بلژیک می باشد. این شهر هر ساله به دلیل داشتن خیابان های قرون وسطایی و کانال های جذاب میزبان گردشگران بسیاری است.

    بروژ ویزای توریستی بلژیک

  • کلیسای بروژ

    یکی دیگر از متمایز ترین جاذبه های گردشگری در بروژ کلیسای زیبای آن می باشد. قدمت این کلیسا به قرون وسطا باز می گردد. یکی دیگر از جاذبه های باشکوه و دیدنی بلژيک، کلیسای سنت باوو است. آثار هنری و معماری های مذهبی این کشور کاملا چشم گیر می باشد.

    کلیسای بروژ ویزای توریستی بلژیک

  • قلعه گراون استین

    قلعه گراون استین در زمان های گذشته اقامتگاه کنت های فلاندر بوده است. این قلعه به عنوان یکی از بهترین قلعه های خندق دار در اروپا می باشد. فضای داخلی این قلعه با اتاق های طاق دار و تالار های زیبا نمایانگر سبک زندگی قرون وسطایی می باشد. معماری فوق العاده این قلعه باعث جذب بسیاری از  گردشگران شده است.

    قلعه گراون استین ویزای توریستی بلژیک

  • کلیسای خون مقدس

    از جذابیت های این کلیسا می توان به معماری زیبا و نام گذاری جالب آن اشاره کرد. دلیل نام گذاری این کلیسا، وجود یک قطره خون مسیح در یک ظرف شیشه ای می باشد که گفته شده در این کلیسا نگهداری می شود.

    کلیسای خون مقدس ویزای توریستی بلژیک

همه ساله افراد بسیاری با ویزای توریستی وارد بلژیک می شوند که این موضوع باعث گردیده که کشور بلژیک به عنوان یک صنعت به گردشگری نگاه کند. از این رو صنعت گردشگری باعث تولید 2.8 درصد از تولید ناخالص داخلی و استخدام 3.3 درصدی از جمعیت کارگران در این کشور شده است. سهم صنعت گردشگری در تولید ناخالصی بلژیک در سال 2017 حدود به 24.7 میلیارد یورو بوده است. نمودار زیر تولید ناخالص داخلی بلژیک و سهم گردشگری در سال های 2012 الی 2018 را نشان می دهد.

سهم صنعت گردشگری در تولید ناخالصی بلژیک ویزای توریستی بلژیک

سهم صنعت گردشگری در تولید ناخالصی بلژیک

در نمودار زیر میزان اشتغال به طور مستقیم و غیر مستقیم از صنعت گردشگری در بلژیک مورد بررسی قرار گرفته است که طی آمار اعلام شده در سال 2017 حدود به 285.2 هزار شغل از طریق صنعت گردشگری در بلژیک ایجاد شده است.

میزان اشتغال به طور مستقیم و غیر مستقیم از صنعت گردشگری در بلژیک ویزای توریستی بلژیک

میزان اشتغال به طور مستقیم و غیر مستقیم از صنعت گردشگری در بلژیک

پاسپورت بلژیک

ویزای توریستی بلژیک و مدارک مورد نیاز

به طور کل دریافت ویزای توریستی بلژیک، تکمیل مدارک و نحوه ارائه آن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. اگر متقاضی نتواند مدارک را به صورت کامل ارائه دهد، در این صورت احتمال ریجکتی ویزا بالا خواهد رفت. برای درخواست ویزای توریستی بلژيک افراد باید فرم را با دقت تکمیل نمایند که اصولاً این فرم در دو نسخه تنظیم می شود. متقاضیان باید دقت داشته باشند که تکمیل صحیح این فرم می تواند نقش مهمی در دریافت این ویزا ایفا کند. علاوه بر تکمیل و ارائه فرم درخواست، افراد باید مدارک دیگری نیز آماده کنند که برخی از این مدارک در سفارت بلژیک توسط افسران کنسولگری مورد بررسی قرار می گیرد و برخی دیگر از این مدارک در زمان ورود به بلژيک توسط ماموران مورد بازرسی قرار می گیرد. این اسناد عبارتند از:

  • ارائه یک گذرنامه

    متقاضیان باید اعتبار گذرنامه خود را پیش از درخواست خود بررسی نمایند، چرا که این گذرنامه برای حدقل سه ماه بعد از ترک بلژيک و یا خروج از منطقه شنگن باید معتبر باشد

  • ارائه نسخه های قبلی ویزا

    درصورت وجود باید ویزای های قبلی خود را ارائه دهید

  • تکمیل فرم در خواست ویزای توریستی
  • ارائه اسناد حمایتی مانند ارائه یک دعوت نامه از سمت شهروند بلژیکی
  • 2 قطعه عکس پاسپورتی

    این عکس ها باید با فرمت پاسپورت در ظرف کمتر از 3 ماه گرفته شده باشد

  • بیمه نامه مسافرتی

    این بیمه نامه باید تا سقف حداقل 30.000 یورو ، هزینه های درمانی را پوشش دهد

  • ارائه رزرو بلیط

    در بلیط باید شماره پرواز و تاریخ ورود و خروج از بلژيک مشخص شده باشد

  • نامه کتبی ذکر علت سفر

    در این نامه متقاضیان باید توضیح دهند که چرا مایل به بازدید از بلژیک می باشند. شما می توانید جزئیات بیشتر از علت سفر خود به بلژیک را در این نامه ارائه دهید

  • ارائه آدرس محل اقامت

    اسنادی که نشان دهنده محل اقامت شما در مدت زمان حضورتان در بلژيک باشد

  • ارائه و اثبات وضعیت مدنی

    گواهی دال بر ازدواج، گواهی تولد فرزندان و …

  • اثبات وضعیت مالی مکفی در زمان اقامت خود در بلژیک

    با توجه به شرایطی که اداره مهاجرت بلژيک اعلام کرده است، افراد باید ثابت کنند که در زمان اقامت خود به طور روزانه 95 یورو بابت هتل و 45 یورو بابت حمل و نقل داشته باشند

  • دانش آموزان باید مدارک زیر را داشته باشند
    • اسناد و شواهدی دال بر ثبت نام در مدارس و دانشگاه
    • ارائه گواهی عدم مشکل در خروج متقاضیان از مدارس و دانشگاه
  • افراد بازنشسته ملزم به ارائه مدارک زیر هستند
    • حساب بانکی خود را در 6 ماه گذشته ارائه دهند
  • افراد شاغل و کارمندان باید مدارک زیر را برای دریافت این ویزا ارائه نمایند
    • قرار داد کاری و قرار داد استخدام
    • ارائه حساب بانکی در 6 ماه گذشته
    • مجوز از کارفرما
    • گواهی کسر مالیات بر در آمد (ITR)
  • افراد خود اشتغال باید مدارک زیر را ارائه کنند
    • کپی مجوز از کسب و کار
    • ارائه حساب بانکی خود در 6 ماه گذشته
    • گواهی کسر مالیات بر درآمد (ITR)

بعد از ارائه مدارک و بررسی آن توسط مقامات مرزی بلژيکی امکان پرسش چند سوال وجود دارد که سوالات به شرح زیر می باشد:

  • هدف شما برای بازدید از بلژیک چیست؟
  • چه مدت قصد ماندن در بلژیک را دارید؟
  • در زمان اقامت خود در بلژیک کجا قصد ماندن دارید؟

پس از چک کردن اسناد و مدارک و پرسش چند سوال، افسران ویزا تصمیم نهایی خود را در زمینه مجوز ورود برای درخواست کنندگان ارائه می دهند.

افرادی که به دنبال سفرهای کوتاه مدت به بلژيک می باشند، باید اهداف سفر خود به بلژيک را اعلام نمایند. ویزا های کوتاه مدت بلژيک در یکی از روش های زیر خلاصه شود:

  • ویزای توریستی بلژیک

    افرادی که قصد مسافرت و گشت و گذار در این کشور را دارند

  • ویزای بازدیدکنندگان

    افرادی که یکی از اعضای خانواده و یا دوستانشان در بلژیک اقامت دارند می توانند با این ویزا برای بازدید از آنان اقدام نمایند

  • ویزای کسب و کار در بلژیک

    این ویزا برای بازرگانان و کارفرمایانی می باشد که قصد شرکت در فعالیت های مربوط به کسب و کار و یا قصد تاسیس یک شرکت در بلژیک را دارند

  • ویزای پزشکی در بلژیک

    بیمارانی که نیاز به مراقبت های پزشکی در این کشور را دارند

  • ویزای تحصیلی در بلژیک

    کسانی که با هدف مطالعه وارد بلژیک می شوند و می خواهند حداکثر 3 ماه در یکی از موسسات آموزشی در بلژیک حضور به عمل آورند

  • ویزای فرهنگی، ورزشی

    افرادی که مایل به شرکت در فعالیت های فرهنگی- ورزشی در بلژیک هستند، می توانند برای این ویزا درخواست دهند

انواع ویزاهای شنگن

ویزای توریستی بلژیک و مدت درخواست

ویزا های توریستی با هدف گردشگری و سفر در یک بازه زمانی کوتاه مدت برنامه ریزی شده است و افرادی که عموماً بار اول در خواست این ویزا را دارند برای کمتر از 90 روز فرصت سفر به بلژيک و کشورهای عضو شنگن را خواهند داشت. اما تبعه کشورهایی که معاف از اخذ ویزا برای ورود به بلژیک می باشند می توانند در بازه زمانی 180 روز، به مدت 90 روز در این کشور حضور داشته باشند. در جریان باشید مدت زمانی که در کشورهای عضو شنگن صـرف می شـود در ایـن دوره شمارش می شود. از این رو مدت زمان درخواست و زمان پردازش برای دریافت ویزای شنگن و ویزای توریستی بلژیک به طور طبیعی  15 روز کاری می باشد. اما به دلایل زیر این مدت زمان ممکن است گسترش یابد:

  • حساسیت در پرونده متقاضی و یا تعداد زیاد درخواستی، که ممکن است تا 30 روزکاری به طول انجامد
  • در موارد فوق العاده، به خصوص در زمانی که سفارت بلژیک با چند سفارت دیگر عضو شنگن در حال مشورت باشد، ممکن است تا 60 رو زکاری به طول انجامد

در سال 1995، بلژیک نیز قرار داد شنگن را امضا کرد که این موضوع باعث پیوستن این کشور به منطقه آزاد مرزی اروپا شد. بنابریان امروزه ورود به بلژیک وسفر به این کشور امکان سفر به دیگر کشورهای عضو شنگن را نیز فراهم می کند. در سال 2017 سفارت های بلژیک از تمامی کشورها 231.437 درخواست برای ورود به این کشور دریافت کرده اند.

اقامت بلژیک

ویزای توریستی بلژیک و تمدید آن

افرادی که دارای ویزای توریستی بلژیک می باشند، با نزدیک شدن به انتهای اعتبار ویزا با این سوال روبرو می شوند که آیا امکان تمدید آن و اجازه اقامت بیشتر در بلژیک و دیگر کشورهای عضو شنگن را خواهند داشت یا خیر. در تشریح این موضوع باید اشاره کرد که امکان تمدید ویزای توریستی بسیار دشوار و سخت انجام می شود. یعنی در مواردی خاص و استثنایی (به طور مثال افرادی که به قصد ایجاد یک کسب وکار وارد این کشور شده اند و یا افرادی که برای درمان وارد بلژیک شده اند و بنا به دلایلی دوره درمانی آنان به طول انجامیده است) با ارائه دلایل قانع کننده افراد می توانند ویزای توریستی خود را تمدید نمایند.

ویزای توریستی بلژیک و وقت سفارت بلژیک

 همانطور که پیش تر به آن پرداختیم برای دریافت ویزای توریستی بلژیک، افراد باید تمامی مدارک لازم را مطابق با معیار های تعریف شده توسط سفارت و یا کنسولگری بلژيک در محل اقامت خود، حداقل سه ماه قبل از زمان سفر به این کشور آماده کنند. بعد از آن برای وقت مصاحبه درخواست خود را با تکمیل فرم مربوطه به سفارت اعلام می نمایید. وقت سفارت بلژیک از طریق مرکز درخواست ویزا VFS انجام می پذیرد. همینطور می توانید برای دریافت وقت سفارت از سایت

https://www.vfsglobal.com/belgium/iran/Farsi/Schedule-an-Appointment.html

اقدام نمایید. تایید وقت ملاقات حضوری از طریق ایمیل به متقاضیان ارسال می گردد.

آدرس سفارت بلژيک در ایران
تهران- خیابان ولیعصر- خیابان فیاضی(فرشته)- خیابان آقابزرگی- بن بست شیرین- شماره 4

ویزای توریستی بلژیک و پروسه اقدام

پروسه اقدام ویزای توریستی بلژیک شامل سپری کردن مراحل درست و صحیح می باشد. از این رو افراد می توانند 3 ماه قبل از سفر، وقت ملاقات و مصاحبه در کنسولگری بلژیک را تنظیم کنند. بعد از مشخص شدن زمان مصاحبه می توانید به صورت حضوری به سفارت مراجعه نمایند. توجه داشته باشید که در زمان مقرر افراد باید تمامی مدارک مورد نیاز را در زمان مصاحبه با خود به سفارت ببرند. پس از انجام مصاحبه و پرداخت هزینه های ویزا افراد باید منتظر جواب نهایی باشند که به صورت تقریبی ممکن است در 15 روز کاری جواب نهایی صادر گردد.

هزینه های درخواست برای این نوع ویزا در یک نگاه:

هزینه های ویزا نوع درخواست
60 یورو ویزای بلژيک برای بزرگسالان
35 یورو ویزای بلژيک برای کودکان 6 الی 12 سال
رایگان ویزای بلژيک برای کوکان زیر 6 سال

ویزای توریستی بلژیک (با وثیقه یا بدون وثیقه)

جهت دریافت ویزای توریستی بلژيک الزامی بر ارائه وثیقه نامه نمی باشد. ارائه وثیقه و اثبات علقه به کشور خود باعث افزایش شانس افراد در اخذ ویزای توریستی می شود. افرادی که دارای دعوت نامه معتبر می باشند می توانند بدون نیاز به وثیقه شانس خود را برای دریافت این ویزا امتحان کنند. اما متقاضیانی که برای اولین بار اقدام به دریافت ویزای توریستی بلژیک می کنند و می خواهند این موضوع را از طریق موسسات وکلای حقوقی پیگیری نمایند، می توانند با پرداخت وثیقه یک دعوت نامه معتبر را دریافت نمایند.

در این وثیقه نامه قید می شود که متقاضی به عنوان ضمانت و امانت مبلغی را به موسسات و وکلای مهاجرتی پرداخت می نمایند که در قبال آن بتوانند دعوت نامه معتبر را کسب نمایند. اصولاً این مبلغ بین طرفین به صورت توافقی می باشد. پیشنهاد می گردد افرادی که دارای دعوت نامه معتبر نمی باشند درخواست خود را به تعویق بیاندازند تا بتوانند این دعوت نامه را به دست آورند. شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر برای  اخذ ویزای توریستی بلژیک با موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نموده و از مشاوره تلفنی رایگان بهره مند شوید.

ویزای توریستی بلژیک و خدمات مؤسسه MIE

یکی دیگر از خدمات موسسه حقوقی ملک پور مشاوره و راهنمایی در باب اخذ ویزای توریستی می باشد. همانطور که مستحضر هستید متقاضیان می توانند از طریق اخذ ویزای توریستی با هدف گردشگری وارد کشور بلژیک شوند. افرادی که قصد دریافت ویزای توریستی بلژيک را دارند می توانند به صورت انفرادی و هم از طریق وکلای مهاجرتی که آشنا به امور کشور بلژیک می باشند، با داشتن دعوت نامه معتبر اقدام به اخذ ویزای توریستی بلژیک نمایند. موسسه حقـوقی ملک پور با همکاری موسسه مشاوره ای MIE می تواند شما را در دریافت ویزای توریستی  و همینطور ویزا های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری راهنمایی سازد تا شما متقاضیان بتوانید مسیر خود را برای دریافت ویزای مورد نظر دریابید.

دفتر حقوقی ملک پور

ویزای توریستی بلژیک و ریجکتی

گاهاً ممکن است متقاضیان با این موضوع برخورد کنند که درخواست آنان جهت اخذ ویزای توریستی بلژيک با ریجکتی مواجه شده است. از مهمترین دلایلی که می توان به آن اشاره کرد، متقاعد نشدن افسران ویزا و مشخص نشدن هدف سفر که از این رو احتمال رد شدن ویزای توریستی بالا می رود. البته بسیاری از عوامل دیگر همانند تمکن مالی مناسب، نقص مدارک در پرونده، معتبر نبودن پاسپورت متقاضیان و عوامل این چنینی تاثیر بسزایی در اخذ این ویزا می گذارد. در زمان مصاحبه در کنسولگری، افسر ویزا باید قانع شود که هدف شخص از ورود به بلژیک فقط سفر و گردشگری می باشد و بعد از موعد مقرر شخص کشور را ترک می کند.

طبق قوانین مهاجرتی بلـژیک در صـورت رد شـدن ویـزا، افـراد می توانند با درخواست برای تجدید نظر، فرصتی مجدد را به دست آورند که با تکمیل نمودن مدارک خود نواقص پرونده را تصحیح کنند. اصولاً درخواست های مجدد با موافقت رو برو نمی شود. پیشنهاد می گردد برای کسب موفقیت در اخذ ویزای توریستی بلژیک از طریق موسسات حقوقی معتبر اقدام نمایید. موسسه حقوقی ملک پور آماده خدمت رسانی به شما متقاضیان گرامی در زمینه ویزای توریستی، ویزای تحصیلی، ویزای کاری و سرمایه گذاری می باشد و شما عزیزان می توانید از طریق تماس با وکلای ما از مشاوره رایگان تلفنی بهره مند شوید.

ویزای توریستی بلژیک تضمینی و با گارانتی

بسیاری از متقاضیان با توجه به حساسیت هایی ویزاهای توریستی قصد دارند این موضوع به صورت تضمینی انجام پذیرد. در اینجا باید خطر نشان کرد که در اوامر بین الملل مسائلی به نام تضمین و رخداد صد در صدی وجود ندارد، پس دریافت ویزای توریستی بلژیک به صورت تضمینی امکان پذیر نیست. اما شما می توانید برای موفقیت در اخذ ویزای توریستی بلژیک از طریق وکلای مجرب در این زمینه استفاده نمایید. موسسه حقوقی ملک پور با بیش از 15 سال سابقه کار در زمینه مهاجرت و اخذ ویزا می توان شما را در صورت داشتن شرایط اولیه اعم از مدارک معتبر و ارائه علقه های مادی و معنوی یاری نماید.

ویزای توریستی بلژیک و نکات مهم

از نکات حائز اهمیت جهت دریافت ویزای توریستی بلژیک، اهداف متقاضیان برای ورود به این کشور می باشد. بنابراین ارائه برنامه سفر و اثبات اسنـاد مکفـی جهت بازگشت افراد می تواند در نتیجه اخذ ویزای توریستی بسیار تاثیر گذار باشد. آگاهی لازم از جاذبه های  گردشگری و مکان های تاریخی و دیدنی از نکات مثبت اخذ ویزای توریستـی محـسوب می شود. افراد متاهلی که برای بار اول قصد دریافت ویزای توریستی بلژیک و یا ویزای توریستی شنگن را دارند بهتر است که به صورت انفرادی اقدام نمایند.

در این صورت شانس دریافت ویزای توریستی خود را افزایش خواهند داد. از دیگر نکات مهم و تاثیر گذار برای دریافت ویزای توریستی، حضور اقوام نزدیک و درجه یک در بلژیک و داشتن دعوت نامه معتبر از سمت آنان می باشد. توجه و اهمیت به نکات مهم اعم از ارائه مدارک مکفی (مدارک مالی، مدارک هویتی، ارائه برنامه سفر و …) می تواند تعیین کننده شانس شما در دریافت ویزای توریستـی بلژیـک می باشد.

راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت
ویزای توریستی بلژیک و سخن پایانی

ویزای توریستی بلژیک و شرایط اخذ آن و تمام موارد مربوط به ویزای توریستی بلژیک در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت. همانطور که در این مقاله مطالعه نمودید افراد می توانند بدون نیاز به وثیقه و با داشتن یک دعوت نامه معتبر و مدارک مکفی درخواست خود را جهت اخذ ویزای توریستی بلژیک اعلام نمایند. رعایت بسیاری از نکات می تواند در اخذ ویزای توریستی تاثیر گذار باشد. قابل ذکر است که کلیه ویزای های توریستی از نوع اقامت کوتاه مدت می باشد. بنابراین افراد می توانند با اخذ ویزای توریستی بلژيک به دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا سفر کنند. مهم ترین مسائل مربوط به اخذ ویزای توریستی بلژیک اعم از ارائه مدارک مکفی و چیدمان مدارک در این مقاله مورد بررسی قرار داده ایم.
توصیه می گردد قبل از اقدام برای اخذ ویزای توریستی حتما با وکلای مهاجرتی که آشنا به امور ویزای توریستی می باشند، مشورت نموده و در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با مشاورین ارشد موسسه حقوقی ملک پور در امور بین الملل تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شما عزیزان می توانید در انتهای این مقاله در قسمت دیدگاه ها، نظرات و سوالات خود را بیان کرده و پاسخ خود را در کمترین زمان خود دریافت نمایید.