ویزای توریستی بلاروس

 

ویزای توریستی بلاروس :

آیا می خواهید ویزای توریستی بلاروس را اخذ نمایید ؟ آیا راجع به ویزای توریستی بلاروس اطلاعاتی دارید ؟ برای اخذ ویزای توریستی بلاروس چه مدارکی احتیاج است ؟ ویزای تورستی بلاروس برای چه مدتی صادر خواهد شد ؟ آیا با انواع ویزای توریستی بلاروس آشنایی دارید ؟ هزیته های لازم برای اخذ ویزای تورستی بلاروس چقدر خواهد بود ؟ موسسه حقوقی ملک پور بزرگترین و با سابقه ترین موسسه ححقوقی در خاورمیانه در این مقاله راجع به ویزای توریستی بلاروس توضیحات مفیدی را ارئه نموده است ، لذا اگر می خواهید از این اطلاعات در خصوص ویزای توریستی بلاروس بهره مند شوید توصیه می گردد این مقاله را تا پایان مطالعه نموده و در صورت هرگونه سوال و ابهامی در خصوص ویزای توریستی بلاروس با دفاتر موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نموده و از طریق مشاورین مجرب و حقوقدانان و وکلای رسمی و باسابقه ی این موسسه به صورت تلفنی و رایگان مشاوره ی تکمیلی و تخصصی دریافت نمایید .

در ابتدای بحث ویزای توریستی بلاروس به یک توضیح کلی درباره ی کشور بلاروس می پردازیم :

کشور بلاروس در سال ۱۹۹۰ که مصادف با سقوط اتحاد جماهیر بود بنیانگذاری شد . پایتخت کشور بلاروس شهر بسیار زیبای مینسک می باشد که بزرگترین شهر آن نیز قلمداد می شود . کشور بلاروس دارای مساحتی تقریبی ۲۰۷،۵۹۵ کیلومتر مربع و جمعیتی بالغ بر ۱۰،۰۰۰ نفر می باشد . واحد پول این کشور روبل بلاروس بوده و زبان رسمی مردمان آن نیز زبان بلاروسی – روسی می باشد . کشور بلاروس به لحاظ اینکه به دریای بالتیک نزدیک می باشد دارای یک آب و هوای معتدل و مناسب می باشد که حدود یک سوم آن را جنگل های سر سبز پوشش داده است . کشور بلاروس در شمار زیباترین کشورها قرار گرفته است ، و به این دلیل ویزای توریستی بلاروس در میان انواع ویزاهای توریستی آمار بالایی را به خود اختصاص داده است .

در خصوص ویزای توریستی بلاروس می توان به انواع آن اشاره نمود :
ویزای ترانزیت :

B

  • یک سال اعتبار با ۴۸ ساعت اقامت در هر ترانزیت
  • امکان ترانزیت یک، دو یا چند باره در خاک بلاروس
  • نیاز به تأیید ویزای کشور مقصد (در صورت نیاز)
  1. اسناد و مدارک بیشتر (بلیط قطار، اتوبوس یا هواپیما و یا تأیید رزرو محل اقامت) ممکن است لازم باشد.

ویزای کوتاه مدت

C

  • اعتبار تا ۹۰ روز
  • امکان اقامت در بلاروس تا ۹۰ روز
  • امکان ورود یک، دو یا چندباره
  • مناسب برای گردشگری و دیدارهای شخصی
  1. ویزا برای مقاصد توریستی بلاروس امکان اقامت تا ۳۰ روز در بلاروس را فراهم می کند و تنها اجازه ورود یک یا دوباره می دهد.
  • همچنین برای اهداف تجاری، تحصیلی، مذهبی و یا بشردوستانه؛ مشارکت در رویدادهای ورزشی یا فرهنگی؛ بازدید از مزار؛ روزنامه نگاری و اشتغال صادر می شود.

ویزای بلند مدت

D

  • اعتبار تا یک سال
  • امکان اقامت در بلاروس تا ۹۰ روز در سال
  • اجازه ورود چند باره
  • برای اهداف تجاری، شخصی، مذهبی و یا بشردوستانه؛ شرکت در رویدادهای ورزشی و یا فرهنگی؛ بازدید از مزار؛ روزنامه نگاری و اشتغال صادر می شود.

مدارک

فرم درخواست برای ویزای توریستی بلاروس :

  • فرم درخواست را تکمیل کنید.
  1. آن را به زبان انگلیسی، روسی، بلاروسی و یا به زبان رسمی در سفارت کشور میزبان تکمیل کنید.
  • امضا
  1. فرم درخواست ویزای توریستی بلاروس برای خردسالان باید توسط سرپرست قانونی او امضا شود

گذرنامه

  • یا دیگر مدارک مسافرتی معتبر
  • مدرک باید:
  1. حداقل دو صفحه خالی داشته باشد.
  2. حاوی عکسی از صاحب آن باشد.
  3. برای حداقل ۹۰ روز پس از تاریخ خروج دارنده آن معتبر باشد.

عکس

  • یک قطعه عکس:
  1. اندازه ۳۴ در ۴۵ میلی متر
  2. تمام رخ (۷۰ تا ۸۰ درصد از فضای عکس را به صورت عمودی پر کند)
  3. پس زمینه روشن
  4. وضوح بالا
  5. مربوط به کمتر از ۶ ماه گذشته

بیمه خدمات درمانی

  • قرارداد بیمه خدمات درمانی با RUE “”Belgosstrakh یا “Beleximgarant”
  • یا قرارداد بیمه خدمات پزشکی با هر سازمان بیمه خارجی. دفترچه بیمه باید:
  1. حاوی نام شرکت بیمه خارجی؛ محل و شماره تلفن آن؛ نام، نام میانی، نام خانوادگی مسافر باشد.
  2. در قلمرو جمهوری بلاروس معتبر باشد.
  3. ویزای توریستی بلاروس برای طول مدت اقامت اعتبار داشته باشد.
  4. میزان جبران خسارت آن کمتر از ۱۰٫۰۰۰ یورو نیاشد.

مدارک پشتیبانی

ویزای توریستی بلاروس برای بازدید گردشگری امکان یکبار ورود و اقامت تا ۳۰ روز را دارد.

ویزا برای دیدار شخصی اجازه ورود یک، دو یا چند باره و اقامت تا ۹۰ روز را می دهد.

برای بازدید گردشگری

  • اصل درخواست یک شرکت برای ویزای توریستی بلاروس ، کسب و کار گردشگری روستایی، مرکز درمانی یا سازمان بهبود سلامت
  • با توافق قبلی کنسول، ویزا ممکن است بر اساس موارد زید صادر شود:
  1. فکس یا اسکن کپی از اصل درخواست
  2. فکس یا اسکن تأییدیه رزرو محل اقامت، که اجازه اقامت تا ۱۰ روز را می دهد.

برای دیدارهای شخصی

  • مدارک تایید هدف از دیدار، به عنوان مثال امور خانوادگی، پزشکی و یا قضایی
  • ارسال اصل درخواست از طرف شهروند بلاروسی به وزارت مهاجرت و شهروندی
  1. درخواست ویزای توربستی بلاروس به طور معمول در عرض ۱۰ روز بررسی می شود، اما می تواند تا یک ماه طول بکشد.
  • با توافق قبلی کنسول، شهروندان کشورهای مهاجرتی امن می توانند بدون مدارک پشتیبانی برای مدت تا ۳۰ روز ویزا صادر کنند.
  • با توافق قبلی کنسول ممکن است ویزای توریستی بلاروس بر اساس درخواست شهروند بلاروسی، که امضای او از طرف افسر کنسولگری بلاروس و یا دفتر اسناد رسمی در بلاروس تأیید شده باشد، صادر شود.
  1. درخواست شهروند بلاروسی تنها به مدت ۹۰ روز پس از تأیید دفتر اسناد رسمی معتبر است.

ارائه درخواست

قبل از ارائه درخواست ویزای توریستی بلاروس همیشه با سفارت خود در رابطه با اطلاعات خاص در تماس باشید.

  • مراجعه به سفارت:
  • ارائه مدارک درخواست و رسید پرداخت هزینه کنسولگری
  1. هزینه کنسولگری غیرقابل برگشت است
  • ویزای توریستی بلاروس باید در عرض ۵ روز کاری اعطا شود.
  1. در موارد فوریتی ممکن است ویزا در عرض ۲ روز کاری اعطا شود.
  • توجه داشته باشید که افسر کنسولگری:
  1. ممکن است از شما بخواهد مدارک بیشتری ارائه دهید.
  2. ممکن است تعداد ورودهای تعیین شده در ویزا و اعتبار ویزا را کاهش دهد.
  3. موظف به بیان دلایل عدم صدور ویزا نیست.

فرودگاه

شهروندان خارجی هنگام اخذ ویزای توریستی بلاروس در فرودگاه ملی “مینسک[۱]”، به استثنای پروازهایی که از فدراسیون روسیه باشند، می توانند در فرودگاه ویزا بگیرند.

  • سازمان / فرد دعوت کننده باید مدارک پشتیبانی از ویزا را در عرض دو روز کاری قبل از تاریخ ورود فرد خارجی ارائه دهد:
  1. شخصاً به دفتر کنسولگری واقع در بخش ۱/۲ فرودگاه، طبقه همکف، از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۶:۳۰
  2. یا از طریق پست به بخش پذیرش خارجه اداره کنسولگری وزارت امور خارجه، فرودگاه ملی “مینسک”، مینسک، ۲۲۰۰۵۴
  • هزینه ویزای توریستی بلاروس توسط شخص خارجی به صورت نقدی و به محض ورود پرداخت می شود، و مبلغ آن به طور معمول بالاتر از مبلغ پرداختی در سفارت است.

اما دفاتر همکار موسسه حقوقی ملک پور همواره آماده ی کمک و مشاوره ی تخصصی جهت اخذ ویزای توریستی بلاروس به شما عزیزان می باشد ، لذا اگر فصد یک سفر توریستی به کشور زیبای بلاروس و اخذ ویزای توریستی بلاروس را دارید می توانید از طربق موسسه حقوقی ملک پور ، بزرگترین موسسه حقوقی در خاورمیانه و دفاتر همکار این موسسه و مشاورین و کارشناسان و حقوقدانان مجرب و مسلط در امور بین الملل و وکلای رسمی بهترین مشاوره ها را در خصوص انواع مهاجرت به اروپا و مهاجرت توریستی از جمله مهاجرت و ویزای توریستی بلاروس به صورت تلفنی و رایگان دریافت نمایید .

 

طاهره گهواره

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۱ نظرات, میانگین: ۳.۰۰ از طریق ۵)
Loading...
0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.