وویزای توریستی ایسلند و بررسی شرایط آن

ویزای توریستی ایسلند، شرایط اخذ ویزای توریستی ایسلند و سفر به ایسلند در این مقاله تحت تحلیل و بررسی علمی قرار خواهد گرفت. چگونه می توان برای ویزای توریستی ایسلند اقدام کرد؟ آیا در حال حاضر ویزای توریستی ایسلند برای اتباع ایرانی صادر می شود؟ شما می توانید جهت دریافت اطلاعات تکمیلی در باب سفر به ایسلند و امکان دریافت ویزای توریستی ایسلند با مشاوران و کارشناسان مجرب موسسه حقوقی ملک پور؛ همکار موسسه مشاوره ای MIE اتریش؛ تماس گرفته و از مشاوره رایگان تلفنی در زمینه ویزاهای توریستی بهره مند شوید. همچنین می توانید سوالات خود را در این زمینه در انتهای همین مقاله مطرح بفرمایید، تا کارشناسان موسسه در اسرع وقت پاسخگوی سوالات شما باشند. در این مقاله موارد زیر مورد بحث و بررسی قرار خواهند گرفت.

  • ویزای توریستی ایسلند و شرایط عمومی
  • ویزای توریستی ایسلند و نگاهی بر صنعت گردشگری در این کشور
  • ویزای توریستی ایسلند و جاذبه های توریستی این کشور
  • ویزای توریستی ایسلند و انواع آن
  • ویزای توریستی ایسلند و مدارک مورد نیاز
  • ویزای توریستی ایسلند و مدت درخواست
  • ویزای توریستی ایسلند و تمدید آن
  • ویزای توریستی ایسلند و وقت سفارت انگلستان
  • ویزای توریستی ایسلند و پروسه اقدام
  • ویزای توریستی ایسلند با وثیقه یا بدون وثیقه
  • ویزای توریستی ایسلند و خدمات مؤسسه MIE
  • ویزای توریستی ایسلند و ریجکتی
  • ویزای توریستی ایسلند به صورت تضمینی و با گارانتی
  • ویزای توریستی ایسلند و نکات مهم
ویزای توریستی ایسلند 2 ویزای توریستی ایسلند

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای توریستی ایسلند و شرایط عمومی

ایسلند، شمالی ترین کشور اروپا است. پایتخت آن شهر ریکجاویک، پرجمعیت ترین شهر این کشور جزیره ای است. واحد پول آن کرونای ایسلند است و زبان رایج آن، ایسلندی می باشد. مساحت ایسلند ۱۰۳٫۰۰۰ کیلومتر بوده و جمعیتی بالغ بر ۳۵۰٫۷۱۰ نفر دارد. ایسلند آب و هوای سرد قطبی دارد. این کشور از سال ۱۲۶۲ تا ۱۹۱۸ قسمتی از پادشاهی نروژ و بعد از پادشاهی دانمارک بود، تا این که در سال ۱۹۱۸ به استقلال رسید. ایسلند عضو شنگن بوده اما عضو اتحادیه اروپا نمی باشد.

ایسلند با داشتن آتش فشان ها، چشمه های آب گرم و امکانات غواصی در سالهای اخیر جمعیت گردشگر بسیاری را به خود جذب کرده است. صنعت توریسم در اقتصاد ایسلند نقش به سزایی را ایفا می کند. مالدیو، اسپانیا و ایسلند بیشترین وابستگی را به گردشگری دارند. صنعت توریسم در حدود ۴/۸ درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور را شامل می شود. بانک مرکزی ایسلند اعلام کرده که صنعت گردشگری در این کشور آنقدر اهمیت دارد که کوچک ترین تغییر در آن شوک بزرگی برای اقتصاد ایسلند خواهد بود. از سال ۲۰۱۷ صنعت گردشگری در ایسلند رشد بی سابقه ای داشته است.

بیشترین تعداد گردشگر در ایسلند از کشورهای آلمان، آمریکا و بریتانیا هستند. تعداد بازدید کنندگان از ایسلند را می توانید در نمودار زیر مشاهده کنید.

ویزای توریستی ایرلند 1 ویزای توریستی ایسلند

در ادامه به برخی از مهم ترین مراکز توریستی ایسلند اشاره می شود.

  • ایسافجرویر

    شهر ایسافجرویر هر ساله مرکز رویدادهای فرهنگی، موسیقی و ورزشی متعددی در ایسلند است. هر ساله مسابقات اسکی و موسیقی راک در این شهر برگزار می شود و گردشگران بسیاری را به این شبه جزیره زیبا می کشاند.

  • وستمانائیجار

    این شهر مقصد علاقمندان به طبیعت و آتش فشان های زیبا و پرندگان منحصر به فرد است.

  • سلفوس

    این شهر در فصل تابستان گردشگران بسیاری را به خود جذب می کند. جشنواره های تابستانی که افراد بومی صنایع دستی خود را عرضه می کنند و پل زیبای این شهر برای هر توریستی جذاب است. این شهر برای علاقمندان به اسب سواری بسیار محبوب است.

  • سیگلوفجورور

    بهترین امکانات تفریحی برای علاقمندان به ورزش های زمستانی نظیر اسکی و اسکیت و سورتمه سواری در این شهر وجود دارد. گلف و ماهیگیری از جمله تفریحات توریست های این منطقه است.

  • اکوریری

    شهری با معماری بسیار زیبا و جاذبه های گردشگری که با داشتن باغ گیاه شناسی در فصل تابستان یکی از مناطق دیدنی ایسلند است.

ویزای توریستی ایسلند و انواع آن

اگر قصد سفر توریستی به ایسلند را دارید ملزم به اخذ یک ویزای مناسب برای بازدید از این کشور می باشید. ویزای توریستی ایسلند برای هریک از موارد زیر می تواند صادر گردد.

  • ویزای ترانزیتی ایسلند (Iceland transit visa )

    برای اشخاصی صادر می شود که مجبور هستند در ایسلند یک توقف داشته باشند و به کشور یا مقصد دیگری خارج از حوزه شنگن وارد شوند.

  • ویزای کوتاه مدت ایسلند ( Iceland short stay visas)

    این ویزا برای مدت یک تا شش ماه صادر می شود. این یک ویزای شنگن ایسلند است که همان ویزای c-type می باشد و دارنده این ویزا می تواند در کل کشورهای حوزه شنگن بدون محدودیت در مدت ویزا سفر داشته باشد.

انواع این ویزای توریستی کوتاه مدت عبارتند از :

  • ویزای توریستی جزایر ایسلند ( Iceland tourist visa )

    این ویزا معمولا به منظور سفر یا گشت و گذار در کشور ایسلند صادر می شود

  • ویزای توریستی با اهداف تجاری ( Iceland business visa )

    این ویزا برای شرکت در فعالیت های تجاری و قرارهای تجاری، کنفرانس صادر می شود.

  • ویزای اقامت طولانی مدت ( Iceland long stay visa )

    چنانچه شخص بخواهد برای بیشتر از ۹۰ روز در ایسلند اقامت داشته باشد باید برای این ویزا درخواست دهد، ورود شخص در این ویزا به قصد اقامت ایسلند نیست.

اعتبار یک ویزای کوتاه مدت برای ایسلند حداکثر ۹۰ روز در ۶ ماه است. این به آن معنی است که شما اجازه ندارید بیش از ۳ ماه از ۶ ماه در ایسلند بمانید. اگر شما به سایر کشورهای شنگن سفر کنید، آن روزها نیز شمارش خواهد شد.

ویزای اقامت طولانی مدت حداکثر ۱۸۰ روز معتبر است.

ویزای توریستی شینگن

ویزای توریستی ایسلند و مدارک مورد نیاز

با توجه به هدف ورود به ایسلند باید نوع ویزای درخواستی خود را بررسی نمایید. مدارک مورد نیاز :

  • فرم درخواست ویزای ایسلند که تکمیل شده و توسط متقاضی امضا می شود.
  • پاسپورت معتبر
  • عکس در اندازه ۴۵ در ۳۵ بایومتریک
  • نامه تمکن مالی که نشان دهد هزینه های خود را در سفر به ایسلند می توانید بپردازید
  • ارائه مدارک تحصیلی در صورت اشتغال به تحصیل
  • نامه کاری و سوابق کاری متقاضی ویزا
  • بیمه درمانی برای مدت اقامت در ایسلند که این پوشش بیمه باید حداقل ۳۰۰۰۰ یورو باشد
  • دعوت نامه مرجع (میزبان در ایسلند) اگر هدف از سفر بازدید از دوستان یا خانواده است.
  • بلیط رفت و برگشت به ایسلند
  • رزرو هتل برای اشخاصی که دعوتنامه ندارند
  • کپی ویزاهای شنگن قبلی در صورت وجود
  • اگر هدف شخص حضور در جلسه یا سمینار کاری است دعوتنامه از سازمان دعوت کننده الزامی است
  • برای بیمارانی که برای درمان به ایسلند سفر می کنند مدارک درمان پزشکی مورد نیاز است
  • هزینه مورد نیاز برای بررسی پرونده و صدور ویزا در سفارت برای ویزای کوتاه مدت مبلغی در حدود ۶۰ یورو است که برای افراد زیر ۱۲ سال مبلغی در حدود ۳۵ یورو و افراد زیر ۶ سال نیازی به پرداخت هزینه ندارند.

ویزای توریستی ایسلند و تمدید آن

چنانچه به دلایل مهم شخصی و خانوادگی و یا بیماری نتوانید در تاریخ مورد نظر و زمان اتمام ویزا از کشور ایسلند مراجعت نمایید، باید درخواست تمدید ویزا را با ارائه اسناد و مدارک معتبر ارائه نمایید.

شما تحت شرایط زیر می توانید ویزای توریستی ایسلند را تمدید نمایید:

  • اقامت شما در حوزه شنگن بیشتر از ۹۰ روز نشده باشد
  • دلیل موجه برای تمدید ویزا داشته باشید
  • باید توانایی مالی کافی برای مدت زمان اقامت را داشته باشید
  • بیمه مسافرتی معتبر برای این مدت تهیه نمایید
  • پاسپورت شما باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد
  • هزینه تمدید ویزا را پرداخت نمایید
پاسپورت ایسلند

ویزای توریستی ایسلند و وقت سفارت ایسلند

برای درخواست ویزای توریستی باید مدارک مورد نیاز را جمع آوری کرده و به سفارت دانمارک ارائه نمایید. کشور ایسلند در ایران سفارت ندارد و فقط دارای اتاق حفاظت از منافع در سفارت دانمارک است، که برای دریافت ویزای توریستی باید به سفارت دانمارک مراجعه نمایید.

ویزای توریستی ایسلند ویزای توریستی ایسلند

آدرس سفارت دانمارک در تهران:

شریعتی بالاتر از پل صدر، کوچه هدایت، کوچه دشتی، پلاک ۱۰

Tel : +98 21 2815 5000

Fax : +98 21 2264 0007

Mail: thramb@um.dk

Visum: thrambvisa@um.dk

قبل از مراجعه حضوری سفارت حتما وقت بگیرید، ساعات کاری معمولاً روزهای یکشنبه تا پنج شنبه و از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر است. شما باید درخواست خود را برای ویزای توریستی از طریق ایمیل ثبت نمایید، مشخصات فردی، شماره تماس و آدرس خود را در ایمیل قید نمایید. سفارت وقتی را برای شما تعیین می کند که باید در تاریخ مورد نظر، مدارک مورد نیاز را برای بررسی صدور ویزا ارائه دهید و مصاحبه حضوری شوید.

ویزای توریستی ایسلند و پروسه اقدام

پس از درخواست وقت مصاحبه و ارائه مدارک مورد نیاز و انجام مصاحبه حضوری در روز مصاحبه، پرونده شما توسط کارکنان سفارت بررسی می شود. زمان بررسی درخواست ویزای توریستی شما بین ۱ هفته تا ۱ ماه است. بنابراین با توجه به این پروسه در زمان مناسب و متناسب با تاریخ سفر برای ویزای توریستی ایسلند اقدام نمایید. در صورت تایید ویزای توریستی با شما تماس گرفته می شود که به سفارت مراجعه نموده و ویزا را دریافت نمایید.

ویزای توریستی ایسلند با وثیقه یا بدون وثیقه

معمولاً برای این که شانس دریافت ویزای توریستی بالاتر باشد، بهتر است برای انجام این کار مبلغی را به عنوان ضمانت بازگشت گذاشت. موسسات حقوقی معتبر برای انجام امور ویزای توریستی شما مبلغی را برای ضمانت و گارانتی بازگشت شما دریافت می کنند، پس از اتمام زمان سفر و بازگشت شما این مبلغ به شما عودت داده می شود. با پرداخت وثیقه شانس دریافت ویزای توریستی ایسلند بالا می رود. چنانچه هیج وجهی را برای ضمانت بازگشت نپردازید درصد موفقیت پرونده توریستی شما کمتر خواهد بود، چرا که هیچ تضمینی به بازگشت شما نخواهد بود.

ویزای توریستی ایسلند و خدمات مؤسسه MIE

برای دریافت ویزای توریستی ایسلند توصیه می شود با کارشناسان و وکلای موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش مشورت نمایید. وکلا و کارشناسان این موسسه با سابقه و تجربه کافی در زمینه اقدام برای دریافت ویزای توریستی و شنگن می توانند شما را در جمع آوری و ارائه مدارک مورد نیاز یاری کنند. همچنین شما را برای روز مصاحبه و سوال جواب های سفارت راهنمایی می کنند، مدارک شما را به صورت دقیق آماده کرده و درصد قبولی ویزای شما را در سفارت بالا خواهند برد. لازم به ذکر است که تعهد وکیل به وسیه است نه نتیجه و صدور ویزا فقط به سفارت بستگی دارد. موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش درصد قبولی ویزا را با توجه به چیدمان درست مدارک شما و ارائه صحیح مدارک بالا خواهد برد.

اقامت ایسلند

ویزای توریستی ایسلند و ریجکتی

چنان چه با ارائه تمامی مدارک ویزای شما از جانب سفارت ایسلند رد شد شما دو گزینه پیش رو خواهید داشت.

  • اگر تصور می کنید مدارک شما کامل بوده است و اشتباه از افسر ویزا است می توانید درخواست تجدید نظر بدهید. شما باید یک نامه اعتراض برای رد شدن ویزا به سفارت ارائه دهید، که ویزای شما مجدد بررسی شود.
  • برای اجتناب از اشتباهات درخواست و مدارک قبلی و بهبود وضعیت خود مجدد مدارک را جمع آوری نموده و درخواست ویزا دهید.

معمولا اگر افسر از قصد و نیت شما برای سفر مطمئن نشود و یا اینکه علقه شما به کشور مبدا خود کافی نباشد و یا مدارک مالی مناسبی را ارائه نکرده باشید، ویزای شما رد خواهد شد. در صورتی که با ریجکتی ویزای خود مواجه شدید می توانید از کارشناسان مؤسسه حقوقی ملک پور برای حل این مشکل کمک بخواهید.

ویزای توریستی ایسلند به صورت تضمینی و با گارانتی

در ارتباط با ویزای توریستی ایسلند می توان گفت هیج تضمین و گارانتی صد در صدی وجود ندارد. شما با ارائه کامل و دقیق مدارک و انجام یک مصاحبه بی نقص می توانید شانس دریافت ویزای توریستی ایسلند را افزایش دهید. موسسات حقوقی معتبر با سابقه کاری و تجربه کافی می توانند در این امر شما را یاری نمایند. برای بالا بردن شانس ویزا، داشتن دعوتنامه و توانایی و تمکن مالی مناسب بسیار تاثیر گذار است. البته در صورتی که ریسک غیر منطقی در پرونده وجود نداشته باشد، مؤسسه حقوقی ملک پور تضمین می نماید که در صورت رد درخواست، مبلغی بابت درخواست ویزا دریافت نکند.

ویزای توریستی ایسلند و نکات مهم

اگر می خواهید برای ویزای توریستی ایسلند اقدام نمایید و اولین ویزای شنگن شما است، توصیه می شود حتما با دعوت نامه معتبر اقدام کنید و از موسسات حقوقی معتبر در این زمینه کمک بگیرید. حساب بانکی خود را شارژ نمایید. مدارک مالی مناسبی را جهت ویزا ارائه کنید. در صورت داشتن، ارائه اسناد ملکی بسیار تاثیرگذار خواهد بود. افرادی که علقه خاصی در کشور خود ندارند مجردها و یا اشخاصی که اشتغال به کار و یا تحصیل ندارند شانس کمتری برای دریافت این ویزا خواهند داشت.

پس از مشاهده ویدئو راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت، می توانید وکیل خود در امر مهاجرت باشید.

راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت
ویزای توریستی ایسلند و سخن پایانی

ویزای توریستی ایسلند، انواع ویزای توریستی ایسلند و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی ایسلند در این مقاله بررسی شد. توصیه می شود قبل از هر نوع اقدام و پرداخت دلاری یا یورویی با موسسه حقوقی ملک پورهمکار تماس بگیرید و از مشاوره رایگان تلفنی با کارشناسان و وکلای این موسسه در زمینه اخذ ویزای توریستی ایسلند بهره مند شوید. در انتها پیشنهاد می شود نظرات، سوالات و پیشنهادات وانتقادات خود را در زمینه ویزای توریستی ایسلند در زیر همین مقاله در قسمت دیدگاه یاداشت بفرمایید تا کارشناسان ما بتوانند در اسرع وقت پاسخگوی سوالات شما در این زمینه باشند.

2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Rating: 4