وویزای توریستی ایرلند و بررسی شرایط آن

ویزای توریستی ایرلند، شرایط سفر به ایرلند و قوانین اخذ ویزای توریستی ایرلند در این مقاله مورد تحلیل علمی قرار می گیرد. بسیاری از افراد شاید تا کنون به ویزای توریستی ایرلند فکر کرده باشند و با این سوالات مواجه شده باشند که پروسه اقدام ویزای توریستی ایرلند چگونه است؟ مدارک مورد نیاز ویزای توریستی ایرلند کدام است؟ چگونه می توان ریجکتی ویزای توریستی ایرلند را برطرف کرد؟ در این مقاله به بررسی سوالاتی از این قبیل پرداخته ایم. شما عزیزان همواره می توانید برای اخذ ویزای توریستی ایرلند و بهترین کشورهای دنیا با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای MIE اتریش تماس حاصل نموده و با کارشناسان و حقوقدانان مسلط به امور حقوق بین الملل در خصوص شرایط و قوانین اخذ ویزای توریستی ایرلند و برترین کشورهای دنیا به صورت تخصصی مشاوره دریافت نمایید. در ادامه به بررسی موارد زیر به صورت تخصصی می پردازیم.

  • ویزای توریستی ایرلند و شرایط عمومی
  • ویزای توریستی ایرلند و نگاهی بر صنعت گردشگری در این کشور
  • ویزای توریستی ایرلند و جاذبه های توریستی این کشور
  • ویزای توریستی ایرلند و انواع آن
  • ویزای توریستی ایرلند و مدارک مورد نیاز
  • ویزای توریستی ایرلند و مدت درخواست
  • ویزای توریستی ایرلند و تمدید آن
  • ویزای توریستی ایرلند و وقت سفارت ایرلند
  • ویزای توریستی ایرلند و پروسه اقدام
  • ویزای توریستی ایرلند با وثیقه یا بدون وثیقه
  • ویزای توریستی ایرلند و خدمات مؤسسه MIE
  • ویزای توریستی ایرلند و ریجکتی
  • ویزای توریستی ایرلند به صورت تضمینی و با گارانتی
  • ویزای توریستی ایرلند و نکات مهم
ویزای توریستی ایرلند 11 ویزای توریستی ایرلند

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای توریستی ایرلند و شرایط عمومی

جمهوری ایرلند یکی از کشورهای اتحادیه اروپاست که در شمال غرب این قاره می باشد و جمعیت آن نزدیک به پنج میلیون نفر است که شامل 4 استان می باشد. پایتخت کشور ایرلند، شهر دوبلین است که نزدیک به دو میلیون نفر جمعیت دارد. در واقع جزیره ایرلند در قاره اروپا سومین جزیره بزرگ این قاره محسوب می شود و همچنین به عنوان بیستمین جزیره بزرگ در سطح دنیا می باشد که به دو بخش ایرلند شمالی و جمهوری ایرلند تقسیم می شود. حدود 90 درصد جمعیت این جزیره را جمهوری ایرلند و حدود 10 درصد جمعیت جزیره را ایرلند شمالی تشکیل می دهد. کشور ایرلند شمالی بخشی از ایالت پادشاهی متحده است. زبان رسمی مردم این کشور ایرلندی و انگلیسی می باشد که البته زبان انگلیسی رواج بیشتری دارد. آب و هوای این کشور معتدل و ملایم بوده و میزان بارش باران در آن بالاست. پول رایج در این کشور یورو است و هزینه های زندگی 15% بیش از انگلیس است و متوسط درآمد مردم این کشور بین دو تا سه هزار یورو در ماه می باشد. از آنجایی که این کشور از کشورهای زیبا و جذاب اتحادیه اروپا می باشد، افراد بسیاری ممکن است به فکر سفر به این کشور باشند که از مکان های دیدنی و جذاب این کشور دیدن نمایند و با ویزای توریستی ایرلند وارد اروپا شوند و از سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا و حوزه شنگن نیز دیدن کنند.

ویزای توریستی ایرلند ویزای توریستی ایرلند

ویزای توریستی ایرلند و نگاهی بر صنعت گردشگری در این کشور

کشور ایرلند دارای قدمتی چند هزار ساله می باشد و مناظر تاریخی و طبیعی تحسین برانگیزی دارد. از این رو هر ساله تعداد قابل توجهی از گردشگران از این کشور دیدن می کنند. در نمودار زیر آمار بازدید گردشگران از ایرلند در چند سال اخیر نمایش داده شده است.

ویزای توریستی ایرلند 2 ویزای توریستی ایرلند

ویزای توریستی ایرلند و جاذبه های توریستی این کشور

در ادامه بحث ویزای توریستی ایرلند لازم است که در خصوص جاذبه های گردشگری کشور ایرلند توضیحاتی ارائه گردد. کشور ایرلند از نظر قدمت و تاریخ حدود 8،000 سال پیش از میلاد مسیح به وجود آمده است. در این زمان افراد بسیاری که شکارچی بودند از قاره اروپا به این کشور ورود پیدا کردند که مستندات بسیاری وجود دارد که نشانگر پیشینه تاریخی این کشور در قاره اروپا است. آثار باستانی این کشور، مکان ها و قلعه های تاریخی در گوشه گوشه این کشور قابل مشاهده می باشد. در ادامه به معرفی برجسته ترین مکان های دیدنی و گردشگری کشور ایرلند می پردازیم.

  • نیوگرانج، کانتی میث

    این عمارت در واقع قدمتی طولانی دارد که به ۳۲۰۰ سال قبل از میلاد مسیح بر می گردد. این مرکز از اهرام ثلاثه مصر هم قدیمی تر است. در زیر این محل اجساد مردگانی هست که می توان از طریق یک راهرو به زیارت آن ها رفت. جالب است که در ۲۱ دسامبر هر سال، که کوتاهترین روز هر سال است آفتاب به این راهرو مستقیما وارد می شود.

    ویزای توریستی ایرلند 3 ویزای توریستی ایرلند

  • تپه تارا، کانتی میث

    تپه تارا در واقع محلی باستانی است که دارای چندین بخش و بنای متعدد است.  این محل در واقع تخت و بارگاه شاه بزرگ ایرلند بوده است. تپه گروگان ها که قدمتش به ۲۵۰۰ سال قبل از مسیح می رسد یکی از مهم ترین بخش های این محل است. این تپه ۵۰۰ فوت بلندی دارد و دارای منظره چشم نوازی است.

    ویزای توریستی ایرلند 4 ویزای توریستی ایرلند

  • صخره کاشل، کانتی تیپرری

    صخره کاشل در قرن ۴ در واقع به عنوان یک قلعه شناخته شده بود. از جمله مکان های این عمارت می توان به نمازخانه کوناک، برج گرد، کلیسای جامع و تالار ویکارز کورال اشاره داشت. از آن جا که در نقشه، این مکان به صورت صخره دیده می شود توریست ها به آن به اشتباه صخره می گویند که در واقع اصلا اینگونه نیست. بقایای ساختمان به قرن ۱۲ و ۱۳ بر می گردد.

    ویزای توریستی ایرلند 5 ویزای توریستی ایرلند

  • مزارع سید، کانتی مایو

    مزارع سید دارای قدمتی طولانی است که به ۵۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح بر می گردد و از قدیمی ترین مزارع به شمار می آیند. تپه های سر صاف از جمله کلمات توصیفی است که برای این مزارع بکار می برند.

    در این محل اشیائی کشف شده اند که قرن ها قدمت دارند.

    ویزای توریستی ایرلند 6 ویزای توریستی ایرلند

  • کلون مکنویز، کانتی اوفالی

    کلون مکنویز به عنوان یک صومعه شناخته می شود که در سال ۵۴۵ ساخته شده است. این صومعه از مهم ترین صومعه های ایرلند به حساب می آید که در روخانه شانون قرار دارد. این مکان دارای ارزش سیاسی بوده است و دانشمندان و افراد معروف به آن ارادت خاصی داشته اند.

    ویزای توریستی ایرلند 7 ویزای توریستی ایرلند

  • سنگ بلارنی و قلعه بلارنی، کانتی کورک

    این قلعه را با رود مارتین می شناسند. این قلعه تاریخی در شش مایلی از شمال کانتی قرار گرفته است. برای این مکان یک سری افسانه ها گفته شده است که از جمله آن ها می توان به بوسیدن سنگ و گرفتن هدیه کلام فصیح اشاره کرد.

    ویزای توریستی ایرلند 9 ویزای توریستی ایرلند

  • صومعه جرپوینت، کانتی کیلکنی

    صومعه جرپوینت یکی از مکان های تاریخی است که ارزش معنوی برای ایرلندی ها دارد. این صومعه قدمتی زیاد دارد که به قرن ۱۲ بر می گردد.

    ویزای توریستی ایرلند 8 ویزای توریستی ایرلند

مهاجرت به ایرلند

ویزای توریستی ایرلند و مدارک مورد نیاز

برای اخذ ویزای توریستی ایرلند مدارک خاصی لازم است که در ادامه به بررسی آن می پردازیم.

  • ارائه اصل پاسپورت که باید دارای اعتباری بیش از 3 ماه باشد.
  • ارائه فرم مخصوص درخواست ویزای توریستی
  • ارائه کپی کارت ملی و کپی شناسنامه
  • ارائه دو قطعه عکس رنگی ۴*۶ با پس زمینه سفید بدون هیچگونه روتوش
  • در صورت داشتن ویزای توریستی از کشورهای حوزه شنگن، ارائه این ویزاهای دریافتی و نشان دادن مهرهای ورود و خروج به این کشورها
  • ارائه تمکن مالی 6 ماهه و گردش حساب مناسب در طی 6 ماه اخیر
  • در صورت شاغل بودن ارائه گواهی اشتغال به کار به همراه ذکر تاریخ قرارداد کاری و استخدام و میزان حقوق دریافتی ماهیانه و ارائه فیش حقوقی
  • افرادی که دارای یک شرکت یا یک پروانه تجارتی هستند باید مدارک تجارتی خود را ارائه نمایند.
  • ارائه مستندات بازنشستگی در صورتی که فرد بازنشسته باشد.
  • ارائه گواهینامه و فرم اشتغال تحصیلی برای افرادی که در حال تحصیل می باشند.
  • ارائه بیمه نامه مسافرتی
  • ارائه اسناد مالکیت (مسکن، زمین و...)
  • ارائه مدرک رزرو هتل و ارائه بلیط هواپیما

ویزای توریستی ایرلند و تمدید آن

در خصوص ویزای توریستی ایرلند و تمدید مهلت آن می توان بیان نمود که طبق قانون کشور ایرلند این ویزای 90 روزه قابلیت تمدید را ندارد و افراد باید پس از اتمام 90 روز این کشور را ترک کنند. اما در موارد استثنایی می توان درخواست تمدید این ویزا را داد. به عنوان مثال در هنگامی که برای شخص بازدید کننده و یا برای خانواده او در این کشور بیماری غیر منتظره ای رخ دهد و به صورت غیرقابل پیش بینی این اتفاق رخ دهد. در این صورت افراد می توانند به اداره مهاجرت کشور ایرلند مراجعه کرده و درخواست تمدید ویزای توریستی خود را ارائه نمایند. در این درخواست باید موارد و مدارک زیر رعایت شده باشد.

  • ارائه یک نسخه کامل از پاسپورت کنونی بازدید کننده که نشان دهنده ورود به کشور ایرلند از طریق ویزای توریستی باشد.
  • ارائه شرح مفصلی از شرایط پیش بینی نشده که بروز کرده است.
  • ارائه شواهد و مستندات حمایتی (به عنوان مثال گزارش پزشکی)
  • ذکر مدت زمان لازمه و زمان اضافی مورد نیاز
  • جزئیات هر یک از اعضای خانواده ساکن در کشور ایرلند و شرایط فعلی آن ها (یعنی تحصیل یا کار)
  • ارائه مدارک بیمه خصوصی
  • ذکر آدرس و شماره تماس در ایرلند و یا آدرس ایمیل

در مواردی که با درخواست شما موافقت شود، هزینه ثبت نام به میزان 300 یورو در محل اداره مهاجرت محلی گاردا باید پرداخت شود.

پاسپورت ایرلند

ویزای توریستی ایرلند و وقت سفارت ایرلند

افرادی که قصد اخذ ویزای توریستی ایرلند را دارند باید بدانند که به خاطر یک سری مسائل در سال 1391 سفارت این کشور در ایران بسته شد و افراد می توانستند از سفارت ایرلند در آنکارا و دبی برای اخذ ویزای توریستی ایرلند و به صورت کلی برای گرفتن وقت سفارت برای اخذ ویزاهای متعدد استفاده کنند. تا اینکه در سال 1397 به صورت مجدد سفارت و کنسولگری این کشور در ایران شروع به فعالیت نمود. اما نکته بسیار مهم این است که همچنان کشور ایرلند روی صدور ویزا برای متقاضیان ایرانی به شدت سختگیری می کند و به راحتی برای ایرانیان ویزا صادر نمی کند. اما اگر این افراد یک دعوتنامه معتبر از دوستان و یا اقوام خود در کشور ایرلند داشته باشند و به همراه سایر مدارک خود به سفارت ارائه دهند می توانند ویزای توریستی خود را دریاقت نمایند. در زیر آدرس سفارت کشور ایرلند آمده است.

ویزای توریستی ایرلند 10 ویزای توریستی ایرلند

کنسولگری کشور ایرلند در تهران

نشانی: خیابان اسدآبادی – خیابان ۵۰ ام – پلاک ۲/۶ – طبقه اول

تلفن: ۰۲۱۸۸۰۴۱۹۲۵

فکس: ۰۲۱۸۸۰۴۰۸۱۷

ویزای توریستی ایرلند و پروسه اقدام

در پروسه ویزای توریستی ایرلند باید حداقل از 2 الی 3 ماه قبل از ورود به این کشور برای اخذ ویزا درخواست نمود. همانطور که بیان شد سفارت این کشور برای یک مدت زمان چند ساله در ایران بسته شد و در کشورهای همسایه فعالیت داشت و متقاضیان می بایست در این کشورها برای اخذ ویزای توریستی درخواست می نمودند اما در حال حاضر از سال 97 مجدد سفارت این کشور در ایران باز شد و متقاضیان ایرانی از تهران می توانند برای درخواست ویزا اقدام کنند. پروسه اخذ ویزای توریستی کشور ایرلند بین 30 الی 60 روز کاری ممکن است به طول انجامد. نکته بسیار مهمی که وجود دارد این است که افراد باید حتما یک دعوتنامه معتبر از طرف یکی از دوستان یا آشنایان و بستگان داشته باشند و به همراه سایر مدارک خود به سفارت ارائه دهند تا بتوانند شانس خود را برای اخذ ویزا بالا برند. زیرا در این صورت افسر ویزا متقاعد می شود که هدف متقاضی دیدار از دوستان یا اقوام خود است و پس از آن به کشور ایران بر می گردد، به همین دلیل می تواند با خیال راحت ویزای شخص را صادر نماید. لازم به ذکر است که این مطلب توسط موسسه حقوقی ملک پور نگارش شده است و هرگونه کپی برداری از آن شرعا و قانونا مجاز نمی باشد. بنابراین اگر افراد متقاضی این دعوتنامه را نداشته باشند و دلایل محکمی در خصوص اخذ ویزا نداشته باشند به احتمال بسیار بالا ویزای آن ها از طرف افسر ویزا رد می شود، زیرا تصور افسر ویزا بر این است که فرد متقاضی قصد ماندن و پناهندگی در ایرلند را دارد و به همین دلیل ویزای او را رد می کند.

ویزای توریستی ایرلند با وثیقه یا بدون وثیقه

ویزای توریستی ایرلند را هم می توان با ارائه دادن وثیقه درخواست نمود و هم می توان بدون ارائه وثیقه درخواست نمود. افراد برای اینکه با اطمینان بیشتری بتوانند ویزای خود را به دست آورند مبلغی را به عنوان وثیقه و ضمانت بازگشت خود نزد موسسات حقوقی معتبر می گذارند تا با شانس بیشتری پرونده آن ها پیش برود. معمولاً این مبلغ وثیقه بسته به توانایی مالی افراد و بسته به سایر مدارک افراد در پرونده آن ها دریافت می شود و متقاضیانی که قصد بازدید از کشور ایرلند را دارند و می خواهند به عنوان توریست وارد این کشور شوند و از حوزه اروپا دیدن نمایند می توانند با خیال راحت مبلغی را نزد موسسات حقوقی معتبر بگذارند و دعوتنامه دریافت کنند. پس از اخذ ویزای توریستی، اتمام 3 ماه سفر و پس از بازگشت به ایران می توانند مبلغ وثیقه خود را دریافت نمایند.

ویزای توریستی شینگن

ویزای توریستی ایرلند و خدمات مؤسسه MIE

افرادی که قصد اخذ ویزای توریستی ایرلند را دارند بای توجه داشته باشند که در حال حاضر این کشور شرایط سختی را برای ارائه و صدور ویزای توریستی ایجاد کرده است و تحت شرایط خاصی این ویزا را صادر می نماید. متقاضیان می توانند با یک موسسه معتبر و مجرب و کاردان اقدام نمایند تا پرونده آن ها به بهترین روش ممکن تشکیل شود و مدارک صحیح، درست و دقیق را ارائه نمایند که به راحتی و با اطمینان خاطر به این ویزا برسند. موسسه مشاوره ای MIE با داشتن تیم وکلای مجرب و کارشناسان مسلط به امور حقوق بین الملل پرونده های بسیاری را در خصوص تمامی کشورهای برتر دنیا نظارت نموده است و در حال حاضر نیز آماده مشاوره در زمینه ویزای توریستی بهترین کشورهای دنیا و سایر ویزاهای قانونی می باشد. شما عزیران می توانید پرونده های خود را از طریق وکلای مجرب این موسسه به نتیجه و سرانجام برسانید.

ویزای توریستی ایرلند و ریجکتی

درخواست ویزای توریستی ایرلند در بسیاری از موارد احتمال دارد که ریجکت شده و صادر نشود. در این گونه موارد افراد می توانند یک دعوتنامه قوی و معتبر از طرف یکی از آشنایان و اقوام خود که در این کشور حضور دارند دریافت کرده و روی مدارک خود در پرونده ارائه نمایند. البته موسسه حقوقی ملک پور در اینگونه موارد پرونده های افرادی که علاقه مند به مسافرت توریستی به کشورهای اروپایی و حوزه شنگن از جمله کشور ایرلند هستند را به عهده گرفته و با دقت تمام و نظارت دقیق و حقوقی و با مدارک چینی صحیح، آن ها را تا مرحله سرانجام پیش خواهد برد که افراد بتوانند به خواسته خود دست پیدا کنند. حتی برای اعتراض به ریجکتی ویزای توریستی و اقدام مجدد به این افراد کمک می کند.

ویزای توریستی ایرلند به صورت تضمینی و با گارانتی

در خصوص ویزای توریستی ایرلند می توان بیان نمود که همانند پرونده های ویزای توریستی سایر کشورها به صورت تضمینی و گارانتی پذیرفته نمی شود و موسسات حقوقی معتبر و وکلای مجربی که در این زمینه و در زمینه امور حقوق بین الملل فعالیت دارند نمی توانند از واژه تضمین و گارانتی در هنگام پذیرفتن این پرونده ها استفاده کنند، زیرا در علم حقوق و در مباحث حقوقی نباید از جمله تضمینی و گارانتی استفاده نمود. اما برخی از موسسات در برخی از مواقع با توجه به اینکه مدارک افراد قوی و معتبر بوده و شانس بالایی برای اخذ ویزای توریستی دارند، ممکن است قید کنند که در صورت عدم حصول نتیجه بخشی از مبلغ تعیین شده را از افراد دریافت نکنند و به همین دلیل از واژه تضمین و گارانتی استفاده می کنند.

پس از مشاهده ویدئو راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت، می توانید وکیل خود در امر مهاجرت باشید.

راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت
ویزای توریستی ایرلند و سخن پایانی

ویزای توریستی ایرلند را از تمامی جوانب مورد تحلیل و بررسی علمی قرار دادیم. افراد بسیاری که به دنبال اخذ ویزای توریستی ایرلند هستند ممکن است که موفق به اخذ این ویزا نشوند، اما توصیه می شود که در این مواقع نگران نشوید زیرا می تواند از طریق ویزای توریستی یکی دیگر از کشورهای حوزه اروپا و حوزه شنگن مانند ویزای توریستی اتریش، آلمان، هلند، دانمارک و… وارد اروپا شده و از آن کشور به ایرلند و سایر کشورهای اروپایی سفر نمایید. ویزای توریستی ایرلند را در صورت داشتن یک دعوتنامه قوی و داشتن تمکن مالی مناسب و انگیزه نامه درست می توان به دست آورد. برای موفقیت در اخذ ویزای توریستی ایرلند و بهترین کشورهای دنیا از جمله کشورهای اروپایی، کشور انگلیس و کشور کانادا می توانید با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای MIE اتریش در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و مشاوره تخصصی دریافت نمایید.

law ویزای توریستی ایرلند
2 پاسخ
  1. حمید بدری گفته:

    سلام خسته نباشید میگم من شغلم تعسیسات مکانیک و جوشکاریه ۸سال دراین شغل مشغول کارم ودارای رزمه کاری که ۶تا شرکت کارکردم اکر شرایتش خوبه راهنمایم کنید که کار در شغل ما هست یا نه ممنونم خسته نباشی اقای دکتر

    Rating: 5
    پاسخ
    • azadehnoory گفته:

      با سلام و عرض ادب. بیشتر کشورها در صورتی به شما ویزای کار می دهند که یک کارفرما و پیشنهاد کار از این کشور داشته باشید. کشورهایی مثل آلمان و اتریش نیز ویزای جستجوی کار ارائه می دهند که نیازمند مدرک تحصیلی لیسانس، سابقه کار و مدرک زبان می باشد.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Rating: 5