وویزای توریستی انگلستان و بررسی شرایط آن

ویزای توریستی انگلستان و شرایط اخذ و تمدید ویزای توریستی انگلستان در این مقاله مورد نقد و بررسی علمی قرار خواهد گرفت. مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی انگلستان چیست؟ انواع ویزاهای توریستی برای کشور انگلستان تحت چه شرایطی قابل دستیابی است؟ جهت اقدام برای اخذ ویزای توریستی انگلستان از کجا باید شروع کرد؟ امید است این مقاله که توسط کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش به نگارش در آمده است بتواند تمامی سئوالات ذهنی شما را پاسخ دهد. در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی می توانید با مشاوران موسسه حقوقی ملک پور تماس گرفته و مشاوره تلفنی رایگان دریافت دارید.

  • ویزای توریستی انگلستان و شرایط عمومی
  • ویزای توریستی انگلستان و نگاهی بر صنعت گردشگری در این کشور
  • ویزای توریستی انگلستان و جاذبه های توریستی این کشور
  • ویزای توریستی انگلستان و انواع آن
  • ویزای توریستی انگلستان و مدارک مورد نیاز
  • ویزای توریستی انگلستان و مدت درخواست
  • ویزای توریستی انگلستان و تمدید آن
  • ویزای توریستی انگلستان و وقت سفارت انگلستان
  • ویزای توریستی انگلستان و پروسه اقدام
  • ویزای توریستی انگلستان با وثیقه یا بدون وثیقه
  • ویزای توریستی انگلستان و خدمات مؤسسه MIE
  • ویزای توریستی انگلستان و ریجکتی
  • ویزای توریستی انگلستان به صورت تضمینی و با گارانتی
  • ویزای توریستی انگلستان و نکات مهم
ویزای توریستی انگلستان 10 ویزای توریستی انگلستان

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای توریستی انگلستان و شرایط عمومی

ویزای توریستی انگلستان همواره مورد توجه عده کثیری از مردم از سراسر دنیا و همچنین هموطنان ما می باشد. ویزای توریستی انگلستان جهت سفرهای توریستی، دیدار با اقوام و رویداد های ورزشی و درمانی در این کشور صادر می گردد. انگلستان با مساحت 243،610 کیلومتر مربع و جمعیتی بالغ بر 54،316،600 نفر یکی از اعزای چهارگانه جزیره بریتانیای کبیر می باشد. این کشور از شمال با اسکاتلند و از غرب با ولز مرز خاکی داشته و در شرق دریای شمال و در جنوب این کشور کانال مانش قرار دارد. پایتخت انگلستان لندن بوده و این شهر مرکز بریتانیا می باشد. قدیمی ترین نشانه های زندگی انسان در این کشور به حدود 780 هزار سال قبل باز می گردد. زبان رسمی این کشور انگلیسی است که گسترده ترین و پر کاربرد ترین زبان دنیا می باشد.

ویزای توریستی انگلستان 2 ویزای توریستی انگلستان

ویزای توریستی انگلستان و نگاهی بر صنعت گردشگری در این کشور

گردشگری در انگلستان، صنعتی حیاتی و بسیار فعال می باشد. این صنعت در انگلستان هر ساله حدود 106 میلیارد پوند درآمد ایجاد می کند. هزاران کسب و کار مرتبط با گردشگری در انگلستان فعال می باشد و بیش از 2 میلیون نفر در این بخش مشغول به کار می باشند. گردشگری در انگلستان با مجموعه ای از صنایع مختلف در سراسر انگلستان عجین می باشد، از جمله کشاورزی، حمل و نقل، خرده فروشی، ورزش، موزه و هنر.

آمار بازدید از انگلستان در طی سال های اخیر در نمودار زیر نمایش داده شده است.

ویزای توریستی انگلستان ویزای توریستی انگلستان

ویزای توریستی انگلستان و جاذبه های توریستی این کشور

در ادامه به برخی از مهم ترین مراکز توریستی انگلستان اشاره می شود.

  • لندن

    این شهر پایتخت انگلستان و شلوغ ترین شهر این کشور می باشد. رودخانه تایمز که پر آب ترین رودخانه کشور انگلستان است از مرکز این شهر عبور می کند. برج ساعت بیگ بن، کاخ باکینگهام و کلیسای وست مینستر تعداد انگشت شماری از مراکز دیدنی و توریستی لندن می باشد.

    ویزای توریستی انگلستان 3 ویزای توریستی انگلستان

  • استون هنج

    این مکان یکی از مکان های باقی مانده از دوران ما قبل تاریخ می باشد. این مکان حدود 1600 سال قبل از میلاد مسیح کامل شد و از محبوبیت فراوانی برخوردار است.

    ویزای توریستی انگلستان 4 ویزای توریستی انگلستان

  • یورک

    این شهر از شهرهای قدیمی انگلستان می باشد و به سبب وجود رودخانه های اوس و فلاس و برج کلیفورد که قدمت آن مربوط به قرون وسطی می باشد معروف می باشد.

    ویزای توریستی انگلستان 5 ویزای توریستی انگلستان

  • آکسفورد

    شهر آکسفورد از قدیمی ترین شهرهای انگلستان بوده و به دلیل وجود قلعه نورمن و کلیسای جامع و همچنین قدیمی ترین دانشگاه انگلیسی زبان در این شهر معروف می باشد.

    …………………………………

    ویزای توریستی انگلستان 6 ویزای توریستی انگلستان

  • ساحل ژوراسیک

    قدمت این ساحل به حدود 185 میلیون سال قبل باز می گردد و حدوداً بین پورتموث تا اکسموث قرار گرفته است.

    .

    ویزای توریستی انگلستان 7 ویزای توریستی انگلستان

  • کمبریج

    این شهر تاریخی در 80 کیلومتری لندن واقع شده است و موزه فیتزویلیام و پل ریاضی، همچنین رودخانه ریورکم و دانشگاه کمبریج از آثار دیدنی این شهر می باشد.

    ویزای توریستی انگلستان 8 ویزای توریستی انگلستان

تشریح کامل هفت طریق مهاجرت به انگلستان

ویزای توریستی انگلستان و انواع آن

اگر قصد سفر توریستی به انگلستان را دارید ملزم به اخذ یک ویزای مناسب برای بازدید از این کشور می باشید. ویزای توریستی انگلستان برای هریک از موارد زیر می تواند صادر گردد.

  • جهت دید و بازدید از خانواده
  • جهت سفر توریستی و تفریحی به انگلستان
  • جهت شرکت در رویدادهای ورزشی
  • ویزای درمانی
  • جهت شرکت در کنفرانس های علمی و تحقیقاتی

اگر متقاضی سفر به انگلستان زیر 18 سال سن داشته باشد باید از والدین خود رضایت نامه داشته باشد و خانواده وی بایستی تمکن های لازم جهت اخذ ویزای توریستی انگلستان را برای وی مهیا نمایند. همچنین والدین فرد متقاضی زیر 18 سال بایستی علاوه بر رضایت نامه کتبی، جزئیات کامل تماس خود را در اختیار مقامات سفارت انگلستان قرار دهند و در رضایتنامه مدت سفر فرزند خود را مشخص نمایند. مشخصات فردی و مکانی شخص ملاقات شونده مشخص باشد و همچنین نوع ارتباط وی با متقاضی ذکر گردد.

ویزای توریستی شینگن

ویزای توریستی انگلستان و مدارک مورد نیاز

ویزای توریستی انگلستان با ارائه مدارک زیر قابل وصول می باشد. برای این منظور دو دسته مدرک نیاز است؛ مدارک اصلی و مدارک ثانویه. مدارک اصلی شامل موارد زیر می باشد.

  • فرم درخواست ویزای انگلستان
  • عکس پاسپورتی رنگی که در طی شش ماه اخیر گرفته شده باشد.
  • پاسپورت معتبر، پاسپورت بایستی حداقل یک صفحه خالی داشته باشد و حداقل سه ماه از مهلت آن باقی مانده باشد.
  • تأییدیه بانک بابت تأمین هزینه های زندگی در طول مدت سفر به انگلستان
  • وضعیت حساب بانکی برای شش ماه اخیر
  • نامه تأییدیه شغلی که باید شامل دوره اشتغال، میزان حقوق، موقعیت شغلی، مزایای شغلی و اطلاعات تماس محل کار باشد.
  • اثبات دارا بودن محل زندگی در طول مدت سفر به انگلستان
  • اطلاعات و برنامه های سفر همراه با بلیط مکان هایی که قصد بازدید از آنجا را دارید.
  • پرداخت هزینه های ویزای توریستی انگلستان
  • اطلاعات بیومتریک در صورت درخواست ویزا برای مدت طولانی 6 ماه و بیشتر که بایستی در سفارت انگلستان انجام شود و شامل عکس و اثر انگشت شخص متقاضی می باشد.
  • دعوتنامه توسط یک شهروند انگلیسی یا از طرف فردی که اقامت قانونی در انگلستان دارد و با فرد متقاضی ارتباط فامیلی یا دوستی نزدیک داشته باشد.

 در ادامه مدارک ثانویه زیر ممکن است درخواست شود.

  • پاسپورت های پیشین (درصورت وجود)
  • رضایت نامه والدین برای متقاضیانی که به سن قانونی نرسیده اند.
  • اطلاعات و تاریخ سفر به انگلستان و بازگشت از انگلستان
  • گواهی پزشکی
  • آدرس خانه ای که در آن زندگی می کنید.
  • نام پدر و مادر و تاریخ تولد آنها
  • درآمد سالانه
  • مکان هایی که طی ده سال گذشته به آنجا سفر کرده اید.
  • آدرس کارفرما و شماره تلفن محل کار
  • نام همسر، تاریخ تولد و شماره پاسپورت وی
  • نام، آدرس و شماره گذرنامه اعضای خانواده شما که در انگلستان زندگی می کنند.
  • مدارک حمایتی حامی مالی شخص که در انگلستان زندگی می کند و اثبات نماید که توانایی پوشش هزینه های متقاضی را در طول مدت سفر به انگلستان دارد.

در برخی از مواقع ممکن است مدارک اضافه تری از متقاضی درخواست شود که بایستی آن مدارک را در اختیار سفارت انگلستان قرار دهد.

هزینه های صدور ویزای توریستی انگلستان به شرح زیر است.

نوع ویزای توریستی مبلغ به پوند
ویزای توریستی استاندارد انگلستان برای یک نفر 95 پوند
ویزای توریستی 2 ساله انگلستان برای یک نفر 361 پوند
ویزای توریستی 5 ساله انگلستان برای یک نفر 655 پوند
ویزای توریستی 10 ساله انگلستان برای یک نفر 822 پوند
ویزای درمانی 11 ماهه 190 پوند
ویزای همراه 12 ماهه 190 پوند

ویزای توریستی انگلستان و مدت درخواست

ویزای توریستی انگلستان را بایستی 3 ماه پیش از تاریخ سفر به این کشور درخواست نمود. پس از ارائه مدارک به سفارت انگلستان 3 هفته کاری زمان لازم است تا مدارک و مستندات شخص متقاضی بررسی گردد. در صورت موافقت با درخواست ویزای توریستی انگلستان شخص متقاضی مجاز است تا 6 ماه در انگستان حضور داشته باشد؛ این مدت می تواند برای مقاصد خاصی مدت طولانی تری داشته باشد. مثلاً در ویزای توریستی و درمانی انگلستان مدت حضور در خاک این کشور می تواند تا 11 ماه هم به درازا بکشد. همچنین از طریق ویزای همراه یک شخص دانشجو که در واقع نوعی ویزای توریستی می باشد تا 12 ماه شخص می تواند در خاک انگلستان حضور داشته باشد. اگر شخصی به صورت مرتب به انگلستان مسافرت می نماید می تواند تقاضای ویزای توریستی بلند مدت انگلستان را داشته باشد و این ویزا 2 ساله، 5 ساله و یا 10 ساله می تواند باشد. البته شخص در هر بار سفر به انگلستان مجاز است تنها مدت 6 ماه در خاک انگلستان حضور داشته باشد.

ویزای توریستی انگلستان و تمدید آن

ویزای توریستی انگلستان قابل تمدید می باشد به شرط اینکه کل مدت حضور شخص در انگلستان کمتر از 6 ماه باشد. به عنوان مثال اگر شخص متقاضی یک ویزای توریستی 3 ماهه داشته باشد می تواند این ویزا را برای مدت 3 ماه دیگر تمدید کند. تقاضای تمدید بایستی قبل از اتمام ویزای جاری انجام شود.

اگر شخص جهت درمان در انگلستان حضور داشته باشد، می تواند درخواست ویزای درمانی خود را برای مدت 6 ماه دیگر تمدید کند. برای این منظور بایستی پزشک معالج وی در انگلستان نامه ای مبنی بر اینکه ممکن است مدت زمان درمان وی بیشتر از 6 ماه به درازا انجامد صادر نموده و در نامه جزئیات پیشرفت درمان شخص را شرح داده باشد.

شخص متقاضی تمدید ویزای توریستی انگلستان بایستی در طول مدتی که در انگلستان حضور دارد درخواست تمدید ویزای خود را به صورت آنلاین در سایت https://visas-immigration.service.gov.uk/product/flr-ir ثبت کند. همچنین بایستی برای این منظور اطلاعات بیومتریک خود را با پرداخت 19.20 پوند انجام دهد. هزینه های درخواست تمدید 993 پوند می باشد که در این صورت مدت زمان رسیدگی به درخواست وی 8 هفته کاری از زمان درخواست می باشد. در صورتی که شخص تقاضا داشته باشد که به درخواست وی به صورت فوق العاده رسیدگی شود بایستی 800 پوند اضافه تر پرداخت نماید و در این صورت در 1 روز کاری به تقاضای وی رسیدگی می شود.

اقامت دائم انگلستان

ویزای توریستی انگلستان و وقت سفارت انگلستان

جهت تعیین وقت سفارت انگلستان که یکی از مراحل اخذ ویزای توریستی انگلستان است باید مراحل زیر را انجام داد.

  • ابتدا باید وارد سایت www.visa4uk.fco.gov.uk/home/welcome شد.
  • پس از انتخاب نوع ویزا بایستی اطلاعات خود را در سایت وارد نمایید. به این نکته توجه نمایید که اطلاعات را باید به درستی و دقت کامل پر کنید به دلیل اینکه امکان تصحیح وجود ندارد.
  • پس از تکمیل مرحله قبل و گرفتن کد رجیستری، اقدام به رزرو وقت سفارت نمایید.
  • بعد از تعیین وقت سفارت فقط 3 ساعت زمان دارید تا هزینه های ویزا را واریز نمایید. نکته اساسی این است که این واریزی باید از طریق ویزا کارت یا مستر کارت صورت پذیرد.
  • در انتها باید در سایت https://www.vfsglobal.co.uk/global/ ثبت نام نمایید.

لازم به ذکر است که در سفارت انگلستان در ایران فقط ثبت بیومتریک صورت می پذیرد. این مقاله توسط کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تهیه و تدوین شده است و هرگونه بهره برداری از آن و تغییر در آن شرعاً و عرفاً جایز نبوده و این موسسه هیچ گونه رضایتی در این خصوص ندارد.

برای تعیین وقت سفارت انگلیس می توانید تهران یا امارات و یا ترکیه را انتخاب نمایید. در صورت انتخاب هر یک، باید از سایت مربوطه ثبت نام نمود.

ویزای توریستی انگلستان 9 ویزای توریستی انگلستان

سایت سفارت انگلیس در تهران: https://www.vfsglobal.co.uk/ir/en#latest-updates_o=Article%20Date,Descending

سایت سفارت انگلیس در امارات: http://vfs-uk-ae.com/applicationcentre.html

سایت سفارت انگلیس در ترکیه: https://pos.tlscontact.com/turkey

آدرس سفارت انگلستان در تهران:

تهران – خیابان فردوسی – پلاک 198 – 64052000-021

کدپستی: 91144-11316

برنامه کاری: یکشنبه ها تا پنجشنبه ها از ساعت 7:30 تا 14:30

آدرس کارگزاری سفارت انگلستان:

تهران – میدان آرژانتین – خیابان الوند – خیابان راشل کوری (خیابان 27ام) – پلاک 11 – طبقه اول

ویزای توریستی انگلستان و پروسه اقدام

ویزای توریستی انگلستان پس از طی 8 مرحله صادر می گردد که در ادامه هر یک از این مراحل را به اطلاع شما عزیزان می رسانیم.

  • مرحله1

    با مراجعه به وب سایت ویزای دولت انگلستان نوع ویزای مربوط به سفر خود را پیدا کرده و متناسب با آن مدارک خود را آماده نمایید. در صورتی که مدارک به زبان انگلیسی ترجمه نشده اند آنها را به زبان انگلیسی ترجمه کنید.

  • مرحله 2

    درخواست خود را به صورت آنلاین در وب سایت GOV.UK ثبت نمایید.

  • مرحله 3

    پس از ثبت درخواست باید برای ثبت اطلاعات بیومتریک خود یک وقت از سفارت انگلستان رزرو کنید.

  • مرحله 4

    پس از ثبت درخواست ویزای توریستی انگلستان و تعیین وقت ملاقات باید هزینه های صدور ویزا را به صورت آنلاین پرداخت نمایید.

  • مرحله 5

    پس از پرداخت هزینه ویزا به شخص یک شماره مرجع اختصاص می یابد. متقاضی می تواند با داشتن این شماره مرجع با مراجعه به Premium Services VFS Global از مراحل پرونده خود مطلع شود.

  • مرحله 6

    شخص متقاضی بایستی شخصاً به سفارت در روز تعیین شده مراجعه نموده و به ترتیب کارهای زیر را انجام دهد.

    1. از فرم درخواست خود یک نسخه چاپ شده تهیه نموده باشد.
    2. نسخه چاپ شده فرم درخواست به همراه پاسپورت معتبر به همراه داشته باشد.
    3. تمامی اسناد اصلی و یک نسخه کپی از آنها را به همراه داشته باشد.
    4. در صورت داشتن دعوتنامه، اصل آن و اطلاعات شخصی که این دعوتنامه را ارسال نموده است و در صورت نداشتن دعوتنامه داشتن رسید رزرو هتل الزامی می باشد.
    5. ثبت اثر انگشت و عکس در سفارت صورت می پذیرد که به عنوان اطلاعات بیومتریک شناخته می شود. از ده انگشت فرد متقاضی اسکن اثر انگشت گرفته می شود و یک عکس دیجیتال از شخص گرفته می شود. این عکس باید تمام رخ و بدون عینک آفتابی و پوشش سر باشد، مگر به دلیل موارد مذهبی و پزشکی
    6. اطفال زیر 5 سال بایستی در روز قرار ملاقات سفارت حضور داشته باشند اما از آنها اطلاعات بیومتریک دریافت نخواهد شد.
    7. فرزندان زیر 18 سال باید به همراه والدین خود حاضر شوند.
  • مرحله 7

    پس از مراجعه به سفارت، یک ایمیل دریافت می کنید و از روند کاری خود مطلع خواهید شد.

  • مرحله 8

    پس از تصمیم گیری در خصوص درخواست ویزا اسناد شما توسط پیک به آدرس ارائه شده در فرم ارسال می گردد و این سرویس به صورت رایگان صورت می پذیرد.

ویزای توریستی انگلستان با وثیقه یا بدون وثیقه

ویزای توریستی انگلستان را با وثیقه و هم بدون وثیق می توان دریافت کرد. برخی از موسسه های مهاجرتی پس از دریافت وثیقه از متقاضی برای وی یک دعوتنامه صادر می کنند تا با آن دعوتنامه بتوانند پروسه اخذ ویزای توریستی انگلستان را راحت تر و با ریسک کمتری طی کنند. مبلغ این وثیقه متغیر بوده و کاملاً توافقی می باشد و این مبلغ به عنوان امانت نزد موسسه مهاجرتی قرار داده خواهد شد و پس از مراجعت متقاضی مبلغ به وی بازگردانده می شود. نکته حائز اهمیت در خصوص انگلستان این است که اگر جهت اخذ ویزای توریستی انگلستان قصد اقدام را دارید داشتن دعوتنامه می تواند شانس اخذ ویزای شما را افزایش می یابد اما در صورت نداشتن دعوتنامه با رسید رزرو هتل نیز می توان در این خصوص اقدام کرد.

ویزای توریستی انگلستان و خدمات مؤسسه MIE

اخذ ویزای توریستی انگلستان از جمله خدماتی است که موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش حضور مشتریان خود ارائه می نماید. برای اخذ این ویزا به دلیل حساسیت هایی که در روابط سیاسی دو کشور وجود دارد باید بسیار دقیق و منظم عمل شود. لازم به ذکر می باشد که موسسه حقوقی ملک پور علاوه بر اخذ ویزای توریستی انگلستان در خصوص ویزای تحصیلی انگلستان و ویزای دانش آموزی انگلستان نیز به صورت کاملاً حرفه ایی و با رزومه ای بسیار عالی اقدام می نماید و علاوه بر این در پروسه های سرمایه گذاری در انگلستان نیز اقدامات موثر انجام می دهد. شما عزیزان می توانید در این خصوص با همکاران موسسه از طرق مختلف تماس گرفته و مشاوره های لازم را دریافت نمایید.

ویزای توریستی انگلستان و ریجکتی

دریافت ویزای توریستی انگلستان به خصوص برای ایرانی ها ریسک بالایی می تواند داشته باشد و در صورتی که پس از اقدام در این مهم با ریجکتی آن مواجه شدید می توانید با کارشناسان موسسه تماس گرفته و پس از اخذ مشاوره های لازم در خصوص رفع ریجکتی ویزای توریستی انگلستان خود از همکاری ما برخوردار شوید. دلایل متفاوتی برای رد شدن ویزای توریستی انگلستان وجود دارد که در ادامه به برخی از مهم ترین آنها اشاره می نماییم.

  • مخدوش بودن پاسپورت و یا هر یک از مدارک دیگر
  • واضح نبودن عکس و یا روتوش داشتن
  • عدم واریز به موقع هزینه های ویزا
  • ارائه اطلاعات اشتباه در زمان پر کردن فرم ها
  • نداشتن پشتوانه مالی مناسب
  • نداشتن وضعیت واضح و روشن هنگام سفر به انگلستان
  • عدم حضور به موقع در سفارت در وقت مقرر شده

ویزای توریستی انگلستان به صورت تضمینی و با گارانتی

ویزای توریستی انگلستان یک پروسه مشخص و معین دارد و استفاده از عبارت تضمینی برای این نوع ویزا فقط لفاظی هایی است که برخی از موسسات سودجو به بهانه تبلیغ خود از آن استفاده می کنند. اساساً مفهومی به عنوان تضمین در پروسه های اخذ ویزا وجود ندارد و متقاضیان بایستی بدانند که گرفتار این گونه تبلیغات که فقط قصد فریب و سوءاستفاده از افراد را دارند نشوند. اما می توان اذعان داشت در صورتی که کلیه مدارک و اسناد ارائه شده از طرف متقاضی درست و قوی باشد و اشکالی در این مدارک دیده نشود و شانس اخذ ویزا را بالا تشخیص داد موسسه حقوقی ملک پور متعهد می شود در صورتی که مراحل انجام این پروسه با شکست مواجه شود مبلغی از متقاضی دریافت نگردد.

ویزای توریستی انگلستان و نکات مهم

ویزای توریستی انگلستان و تمدید آن دارای نکات بسیار مهمی می باشد که در ادامه به آنها اشاره می شود.

  • شخص متقاضی بایستی اثبات کند که پس از پایان یافتن مدت ویزا خاک انگلستان را ترک می کند.
  • شخص قادر خواهد بود در طول مدت حضور در انگلستان از پس هزینه های زندگی خود برآید.
  • شخص فقط برای تعطیلات و دیدار با خانواده قصد سفر به انگلستان را دارد و قصد ترک انگلستان را در پایان سفر دارد.
  • اگر درخواست ویزای توریستی بلند مدت را داده اید ولی در عمل از ویزای استاندارد استفاده کنید هزینه های اضافی پرداخت شده برگشت داده نخواهد شد.
  • اگر تاریخ سفر شما اثبات کند که بیشتر از حد مجاز در یک دوره در انگلستان حضور داشته اید ویزای شما باطل می شود.
  • اگر با ویزای توریستی درمانی به انگلستان رفته باشید باید اثبات کنید که توانایی پرداخت هزینه های درمانی خود در انگلستان را دارید. همچنین برای مشاوره های درمانی هزینه پرداخت نموده اید و پس ار اتمام درمان، انگلستان را ترک نمایید.
  • هنگام ثبت نام در سایت جهت درخواست ویزای توریستی انگلستان و یا تمدید آن اگر در زمان تکمیل فرم بیشتر از 25 دقیقه غیر فعال باشید به صورت خودکار از صفحه خارج می شوید.
  • متقاضی بایستی ظرف مدت 10 روز از زمان ثبت نام در سایت، مدارک خود را ارائه نماید در غیر این صورت ممکن است با درخواست وی موافقت نشود.
  • اگر درخواست ویزای شما جهت اقامت بیشتر از 6 ماه در انگلستان است بایستی اجازه اقامت بیومتریک دریافت نمایید.
  • بدون ثبت اطلاعات بیومتریک مدارک متقاضی پردازش نخواهد شد.
  • داشتن دعوتنامه از سوی شخصی که پاسپورت انگلستان یا اقامت انگلستان را به صورت قانونی دارد می تواند در شرایط اخذ ویزای توریستی انگلستان تأثیر مستقیم داشته باشد. اما با رسید رزرو هتل نیز امکان پذیر می باشد.
  • داشتن پشتوانه مالی مناسب و سند ملکی یا پروانه کسب و انواع مجوزهای شغلی معتبر الزامی می باشد.

پس از مشاهده ویدئو راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت، می توانید وکیل خود در امر مهاجرت باشید.

راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت
ویزای توریستی انگلستان و سخن پایانی

ویزای توریستی انگلستان، راه های اخذ آن و مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی کشور انگلستان در این نوشتار مورد نقد و تحلیل علمی قرار گرفت. نکات مهم در مسیر اخذ ویزای توریستی انگلستان به اطلاع شما عزیزان رسید و برخی از مهم ترین دلایل ریجکتی این ویزا توضیح داده شد. فرآِیند ویزای توریستی انگلستان بسیار حساس و دقیق بوده و اخذ این ویزا از جمله خدماتی می باشد که موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش برای همراهان خود ارائه می نماید. امید است این مقاله توانسته باشد به سئوالات شما همراهان همیشگی پاسخ داده باشد. شما عزیزان در صورت نیاز به اطاعات تکمیلی و دقیق تر می توانید با کارشناسان مجرب این موسسه تماس گرفته و مشاوره تلفنی رایگان دریافت نمایید. همچنین شما عزیزان می تواند در انتهای همین مقاله و در قسمت نظرات سئوالات خود را مطرح کرده و در سریع ترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت دارید.