ویزای توریستی اتریش

ویزای توریستی اتریش

ویزای توریستی اتریش

فرم درخواست ویزای توریستی اتریش ۲۰۱۸ را از کجا تهیه کنیم ، آیا قصد اقدام برای ویزای توریستی اتریش را دارید ؟ آیا به دنبال راهی برای ویزای توریستی اتریش ۲۰۱۸ می باشید ؟ آیا شرایط فرد برای ویزای توریستی اتریش را نمی دانید ؟ آیا دنبال راهی برای اخذ اقامت اتریش از طریق ویزای توریستی اتریش  را دارید ؟ آیا برای اخذ ویزای توریستی اتریش نمی دانید به کجا مراجعه نمایید ؟ آیا مراحل اقدام برای ویزای توریستی اتریش و یا ویزای شینگن را نمی دانید ؟ آیا لیست مدارک برای ویزای توریستی اتریش و ویزای شینگن را می خواهید به دست آورید ؟ آیا به دنبال دعوت نامه برای ویزای توریستی اتریش می باشید ؟ آیا نمی دانید شرایط دعوت نامه اتریش برای ویزای توریستی اتریش چگونه است ؟ رزرو وقت سفارت اتریش چگونه است ؟

video ویزای توریستی اتریش

برای ویزای توریستی کشور اتریش شما نیاز به مدارک خواهید داشت که به سفارت ارئه نمایید . از جمله این موارد می توان به موارد ذیل اشاره نمود :

۱٫فرم در خواست که به صورت کامل و دقیق توسط خود شخص به زبان آلمانی تنظیم شده باشد .

  1. ۲قطعه عکس رنگی و جدید از متقاضی در اندازه ۳٫۵*۴٫۵سانتی متر

۳٫گذرنامه معتبر که دارای حداقل ۳ ماه از اعتبار آن باقی باشد و دارای حداقل دو صفحه خالی

۴٫فتوکپی از پاسپورت ( صفحه اصلی + صفحات استیکر دار )

۵٫مدارک کاری و اشتغال فرد متقاضی

۶٫ترجمه آلمانی گواهی اشتغال

۷٫ارائه بیمه مسافرتی با ساپورت ۳۰٫۰۰۰ یورو

۸٫رزرو هتل ( تأیید آنلاین هتل معتبر نخواهد بود )

۹٫بلیط مسافرتی ( بلیط باید قطعی باشد . رزرو رفت و برگشت )

۱۰٫ارائه تمکن مالی

۱۱٫در صورت عدم ارائه مورد فوق الذکر باید یک دعوت نامه ارائه نمایید .

۱۲٫برای افراد غیر رشید می بایست اجازه نامه محضری از والدین کسب نموده و ترجمه آلمانی داشته باشد .

  1. هزینه رسیدگی به درخواست ویزا ( ۶۷ یورو، کودکان ۶ الی ۲۴ سال: ۵۳ یورو و کودکان زیر ۶ سال: رایگان ( هزینه رسیدگی به درخواست ویزا می بایست به یورو پرداخت شود. الزم به ذکر است وجه پرداخت شده در صورت رد درخواست، مسترد نمی شود.

سفارت این حق را برای خود محفوظ میداند که در موارد خاص، عالوه بر مدارک فوق، مدارک دیگری را نیز از متقاضی مطالبه نموده و/یا متقاضی را برای انجام مصاحبه تکمیلی به سفارت دعوت نماید. خواهشمند است به غیر از مواردی که از شما مواکدا خواسته میشود، اسناد و دعوتنامه اصل و همچنین فکس و یا دیگر مدارک خود را برای سفارت ارسال ننمائید. کلیه مدارک فوق الذکر می بایست شخصا توسط متقاضی هنگام درخواست ویزا ارائه گردند.

درخواست ها می بایست حداقل ۴۱ روز پیش از تاریخ پیش بینی شده سفر ارائه شوند. صدور ویزا، تضمین کننده اجازه ورود به قلمرو جمهوری اتریش نمی باشد. چنانچه هنگام گذر از مرز دالیلی مبنی بر عدم پذیرش )اخراج( بوجود آید، امکان ابطال ویزا و عدم اجازه ورود وجود خواهد داشت. صدور ویزا به منزله مجوزی برای انجام کار و کسب درآمد به غیر از در چارچوب سفر های تجاری نمی باشد.

الگوی چیدمان مدارک برای سفارت :

۱٫پاسپورت

۲٫فرم در خواست + عکس

۳٫کپی بلیط

۴٫رزرو هتل

۵٫دعوتنامه

۶٫ریز پرینت تمکن مالی

۷٫گواهی تمکن مالی

۸٫فیش حقوقی ( در صورت وجود )

۹٫گواهی اشتغال در صورت اشتغال به کار

  1. گواهی ثبت شرکت/ پروانه کسب، پروانه مطب

۱۱٫اسناد ملکی

 

۱۲٫شناسنامه

۱۳٫سایر موارد

۱۴٫کپی از بیمه نامه مسافرتی

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت https://malekpour.ir/%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7/ مراجعه نمایید .

راهنمای تکمیل فرم :

 

 

1 3 ویزای توریستی اتریش 2 3 ویزای توریستی اتریش

3 1 ویزای توریستی اتریش

فهرست بیمه های ایرانی مورد قبول سفارت اتریش در تهران :

آسیا – البرز – سامان – پارسیان – کار آفرین – ایران – پاسارگاد – دانا – رازی – توسعه – معلم – سینا –  ملت – نوین – میهن –

آرمان – ما – کوثر .

کسب اطلاعات بیشتر در سایت https://malekpour.ir/%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/ مراجعه نمایید .

 

 

 

شرایط تخصصی عکس پاسپورت :

4 1 ویزای توریستی اتریش 5 1 ویزای توریستی اتریش 6 1 150x150 ویزای توریستی اتریش

شرایط عکس فرم روادید :

*عرض ۳۵ میلی متر و طول آن ۴۵ میلی متر

*چشم ها بالاتر از از خط میانی عکس باشد

*سر دقیقا در میان عکس باشد

*فاصله دو چشم ۸ میلی متر باشد

7 1 ویزای توریستی اتریش

شما برای حضور در سفارت باید به آدرس نیاوران ، خیابان باهنر ، خیابان مقدسی ، کوی میرولی ، پلاک ۶ و در ساعت ۸:۱۵ الی ۱۲:۰۰ در روز های یکشنبه تا پنج شنبه مراجعه نمایید .

پیشنهاد ویژه در سفر به اتریش :

بعد از ورود و سفر به کشور اتریش چند مکان دیدنی وجود دارد که دیدن آن ها را به شما پیشنهاد می دهیم .

*دیدار از ابی افسانه ای – که سن  هزار ساله دارد .

*دیدار شهر وین ( برترین شهر جهان از نظر رفاه اجتماعی و زیبایی )

*اپرای خانه ملی

*بلودره

*شونبرون

*آمفی تئاتر وین

*کارلسکرشه

*موزه هنر در کنستیستوریسش

*موزه خانه موسیقی

*هافبرگ

*ووتیف

*سن استیفان

شرایط جغرافیایی اتریش :

کشور اتریش در بخش اروپای مرکزی واقع شده است . کشور اتریش با کشور آلمان ، چک ، اسلواکی ، مجارستان ، ایتالیا ، اسلوونی ، سوئیس و لیختن اشتاین هم مرز می باشد . پایتخت کور اتریش شهر وین می باشد .

حکومت در کشور اتریش به شکل جمهوری پارلمانی فدرال خواهد بود . زبان رایج در کشور اتریش آلمانی ، اسلونیایی ، کرواتی و مجاری می باشد . واحد پولی کشور اتریش یورو خواهد بود . جمعیت کشور اتریش ۸٫۳۱۵٫۰۰۰ نفر می باشد .

رانندگی در اتریش ، سن قانونی برای افراد در رانندگی  ۱۸ سال می باشد . و برخی مقررات الزامی است که برای افرادی که به عنوان مهاجر می روند بهتر است بدانند :

*در بازه زمانی ۱ نوامبر تا ۱۵ آوریل باید از تایر زمستانی نمایید .

*روشن چراغ های کوچک الزامی است

در صورت در دست داشتن گواهینامه رانندگی از اتحادیه اروپا نیازی به تبادل آن و یا تبدیل آن نخواهد بود .

در صورتی که فرد گواهی نامه رانندگی خود را  از یکی از کشور های خارج از حوزه شنگن دریافت نموده اید می بایست ظرف مدت شش ماه پس از ورود آن را تعویض نمایید .

کشور های زیر نیازی به تبدیل گواهی نامه خود  نخواهد بود . آندورا، ژاپن، کرواسی، موناکو، سوئیس، استرالیا، اسرائیل، کانادا، آفریقای جنوبی، کره (اگر پس از ۱۹۹۷/۱/۱ صادر شده) و ایالات متحده است.

شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در باب مهاجرت به اتریش و اخذ با وکلای حاذق حقوق بین الملل موسسه حقوقی ملک پور در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس گرفته و مشاوره تلفنی رایگان بهره مند گردید .

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۲۲ نظرات, میانگین: ۴.۹۵ از طریق ۵)
Loading...
6 پاسخ ها
  1. رويا شبانكاره می گوید:

    با سلام و احترام
    چندين بار بادفتر تهران و آلمان تماسم وصل نشد متاسفانه
    براي اقدام به ويزاي توريستي اتريش حتما بايد گواهي كار داشته باشم متاسفانه من بيكار هستم و بيمه اي هم برام رد نشده چه جوري ميتونم اقدام كنم تمايل زيادي دارم براي گردش به كشور بيام

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب بله نیاز به این گواهی دارید لطفا از روی سایت مجموعه شرایط مورد نیاز برای این امر را مطالعه و بررسی فرمایید.

      پاسخ
  2. afan می گوید:

    باسلام ادامه تحصیل دوره متوسطه تو اتریش برا پسرم امکان پذیره؟
    برا ویزای توریستی حتما باید گواهی اشتغال داشت اگه خانه دار باشیم نمیشه؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب برای ادامه تحصیل فرزندتان فقط تحصیل در مدارس خصوصی امکان پذیر است با هزینه زندگی و تحصیل بالغ بر 30.000 یورو در یک سال. اگر خانه دار هستید می بایست حداقل همسرتان فیش حقوقی و سند ملک و موجودی حساب ارایه دهند. همچنین شرایط شما باید به صورت کامل بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کامل با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.