ویزای تحصیلی گرجستان

  • ویزای تحصیلی گرجستان و مقدمه ای بر آن
  • ویزای تحصیلی گرجستان و شرایط عمومی آن
  • ویزای تحصیلی گرجستان و تحصیل در مدارس گرجستان
  • ویزای تحصیلی گرجستان و تحصیل در مقطع لیسانس
  • ویزای تحصیلی گرجستان و تحصیل در مقطع فوق لیسانس
  • ویزای تحصیلی گرجستان و تحصیل در مقطع دکترا
  • ویزای تحصیلی گرجستان و مزایای تحصیل در گرجستان
  • ویزای تحصیلی گرجستان به همراه بورس تحصیلی
  • ویزای تحصیلی گرجستان و هزینه های تحصیل و زندگی
  • ویزای تحصیلی گرجستان و معرفی دانشگاه های گرجستان
  • ویزای تحصیلی گرجستان و مدارک و شرایط مورد نیاز برای اخذ آن
  • ویزای تحصیلی گرجستان و ویزای همراه
  • ویزای تحصیلی گرجستان و سخن پایانی
ویزای تحصیلی گرجستاان ویزای تحصیلی گرجستان

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای تحصیلی گرجستان و مقدمه ای بر آن

ویزای تحصیلی گرجستان و مهاجرت به گرجستان از طریق تحصیل و نکات مهم آن در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار می گیرد. تمامی نکات مهم و اصلی درباره ویزای تحصیلی گرجستان در این مقاله مورد بررسی قرار می گیرد. ما در این مقاله می خواهیم به صورت کلی روش های تحصیل در گرجستان را بررسی کرده و به طور ویژه درباره ویزای تحصیلی گرجستان و مهاجرت تحصیلی به این کشور شرایط آن مباحثی را مطرح نموده و در پایان پیشنهادات خود را ارائه کنیم. شما همواره می توانید با کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور  با همکاری موسسه مشاوره MIE در تمامی زمینه های مرتبط با مهاجرت مشاوره تخصصی داشته و همچنین از ویدئوها و مقالات موسسه دیدن فرمایید.

ویزای تحصیلی گرجستان و شرایط عمومی آن

تحصیل در گرجستان بر مبنای نظام آموزشی ESTC اروپا می باشد و از دوره های دبستان، راهنمایی، دبیرستان و تحصیلات تکمیلی تشکیل شده است. دوره دبستان در نظام آموزشی گرجستان 6 ساله، راهنمایی 3 ساله و دبیرستان 3 ساله می باشد. تحصیل پایان دوره راهنمایی در گرجستان اجباریست. پس از پایان دوره راهنمایی امکان تحصیل در هنرستان ها و یا دبیرستان های نظری برای دانش آموزان وجود خواهد داشت. در پایان دوره دبیرستان مدرکی به نام Atestate به دانش آموزان به منظور ورود به دانشگاه اعطا می شود.

تحصیل در مقطع تحصیلات تکمیلی در گرجستان از دوره های لیسانس، فوق لیسانس و دکترا تشکیل شده است که به ترتیب 4، 2 و 3 سال به طول می انجامند.

مقاله مرتبط

تحصیل و اعزام دانشجو به گرجستان

ویزای تحصیلی گرجستان و تحصیل در مدارس گرجستان

تحصیل در مقطع پیش دبستانی و دبستان در گرجستان اجباری بوده و برای کودکان بین سه تا شش سال ارائه می شود و سپس تحصیل تا سن 15سالگی و پایان مقطع راهنمایی اجباری می باشد. تحصیل در دبستان به مدت 6 سال می انجامد  و سپس شخص وارد دوره 3 ساله راهنمایی و در انتها دوره 3 ساله دبیرستان می شود. سطح تحصیلات در مدارس گرجستان مناسب و براساس نظام آموزشی اروپاست. مدارس محلی و همچنین مدارس بین المللی برای تحصیل در دوره دبستان موجود هستند. تحصیل در مدارس دولتی به زبان گرجی رایگان است. مدارس دو زبانه  شهریه ای و مدارس بین المللی به زبان انگلیسی نیز برای مهاجران موجود هستند. اخذ ویزای تحصیلی گرجستان عموماً از سطح دبیرستان برای مهاجران امکان پذیر است.

ویزای تحصیلی گرجستان و تحصیل در مقطع لیسانس

اخذ ویزای تحصیلی گرجستان برای متقاضیان تحصیل در گرجستان  در مقطع لیسانس امکان پذیر است. دوره تحصیل در مقطع لیسانس معمولا 4 ساله است. تحصیل در گرجستان عموماً نیاز به ارائه مدرک زبان برای پذیرش ندارند.

پزشکی، داروسازی، علوم اقتصادی، حسابداری،  مدیریت بازرگانی، روابط عمومی،  اقتصاد،  گردشگری، مهندسی،  کامپیوتر، علوم اجتماعی، علوم طبیعی، کشاورزی، هنر،  حقوق و  روابط بین الملل از بهترین رشته هایی است که برای خارجی ها در گرجستان امکان تحصیل در آنها وجود دارد. 

ویزای تحصیلی گرجستان و تحصیل در مقطع فوق لیسانس

اگر تصمیم به تحصیل در مقطع فوق لیسانس در دانشگاه های گرجستان و اخذ ویزای تحصیلی گرجستان از این طریق را دارید، می بایست مدارکی را که دانشگاه درخواست می کند ارائه دهید. معمولا مدارکی هایی مانند مدارک هویتی، مدارک تحصیلی قبلی، وضعیت مالی و انگیزه نامه شخصی درخواست می شوند.  اگر مهارت کافی برای زبان نداشته باشید می توانید در دوره های آمادگی زبان انگلیسی حین تحصیل ثبت نام کنید و شرکت کنید. دوره تحصیل فوق لیسانس 2 ساله می باشد.

ویزای تحصیلی گرجستان و تحصیل در مقطع دکترا

تحصیل در مقطع دکترا عموماً در گرجستان 3 ساله است. تحصیل دکترا در گرجستان و اخذ ویزای تحصیلی گرجستان برای تحصیل در این مقطع، گزینه مناسبی محسوب می شود. سیستم آموزش عالی گرجستان علاوه بر دانشگاه های جامع، شامل تعدادی از موسسات با تمرکز بر رشته های خاص و همچنین داشنگاه های تربیت معلم می باشد که برای تحصیل و تحقیقات دوره دکترا مناسب می باشد.

به این منظور شما می بایست مستقیماً به یک دانشگاه  برای پذیرش دکترا درخواست دهید. تمام متقاضیان تحصیل دکترا در گرجستان باید می باید دارای مدرک کارشناسی ارشد باشند.هر دانشگاه ممکن است معیارهای دیگری نیز برای ارزیابی شما داشته باشد، که توسط آن دانشگاه اعلام می شود. این معیار ها می تواند شامل میزان مرتبط بودن مدارک تحصیلی شما با رشته درخواستی شما و همچنین سنجش کیفیت مدارک و اسناد ارائه شده و مدارک زبان و همچنین پیشینه تحقیقاتی شما باشد.

تحصیل داروسازی در گرجستان

ویزای تحصیلی گرجستان و مزایای تحصیل در گرجستان

  • مقصد بزرگ گردشگری
  • ارزانی هزینه های زندگی
  • ارزانی هزینه تحصیل
  • کیفیت مناسب دانشگاه ها و نظام آموزشی
  • قرار گرفتن در قاره اروپا
  • اقتصاد رو به رشد
  • نزدیکی به ایران
  • تحصیل به زبان انگلیسی

ویزای تحصیلی گرجستان به همراه بورس تحصیلی

بورسیه تحصیلی گرجستان و اخذ ویزای تحصیلی گرجستان از این طریق برای دانشجویان بین المللی شامل 9 بورسیه دولتی و غیر دولتی می باشند که از میان آنها می توان به  بنجامین. آ. گیلمن، بورن ادواردز، فول برایت، جری بیکر، بنیاد کارولیناس، CASE اشاره کرد که بر مبنای وضعیت تحصیلی، رزومه تحقیقاتی، سطح زبان، سابقه مقالات ISI و سایر فاکتورها به دانشجویان بین المللی اعطا می شود. این بورسیه ها دارای ظرفیت معینی بوده و هر ساله به دانشجویان بین المللی اعطا می شود که مبلغ آن از 500 تا 1500 دلار بسته یه نوع بورسیه و دانشگاه و در مواردی حتی تا 10000 دلار متغیر است.

بورس تحصیلی گرجستان

ویزای تحصیلی گرجستان و هزینه های تحصیل و زندگی

هزینه تحصیل در گرجستان در طول یک مقطع تحصیلی و اخذ ویزای تحصیلی گرجستان برای دانشجویان بسته به نوع دانشگاه و مقطع آموزشی هزینه ای بین 4250 تا 35000 یورو در بر خواهد داشت.

هزینه های زندگی در گرجستان 9.34% کمتر از ایران است. هزینه اجاره مسکن در گرجستان 43.285 کمتر از هزینه اجاره مسکن در ایران می باشد.

خلاصه هزینه های زندگی در تفلیس، پایتخت گرجستان:

  • به ازای هر نفر ماهیانه 998.29 لاری بدون احتساب اجاره ماهیانه می باشد
  • شاخص هزینه های زندگی در تفلیس 16.44% کمتر از تهران است.
  • رتبه هزینه های زندگی در بین شهرهای جهان 393 از 444 شهر است
  • شاخص هزینه های زندگی در تفلیس 31.14 است

ii ویزای تحصیلی گرجستان

ویزای تحصیلی گرجستان و معرفی دانشگاه های گرجستان

 بهترین دانشگاه های گرجستان برای تحصیل در این کشور شامل موارد زیر هستند:

  • دانشگاه آکاکی تسرتلی
  • دانشگاه آموزش جهت یابی باتومی  
  • دانشگاه ملی باتومی شوتا روستاولی
  • دانشگاه بین الملی قفقاز
  • دانشگاه پزشکی دیوید تویلدیانی
  • دانشگاه آمریکایی گرجستان
  • دانشگاه اروپای شرقی
  • دانشگاه دولتی ایلیا
  • دانشگاه دولتی تفلیس
  • دانشگاه پزشکی تفلیس
  • دانشگاه صنعتی گرجستان
  • دانشگاه قفقاز
  • دانشگاه آزاد تفلیس

ویزای تحصیلی گرجستان و مدارک و شرایط مورد نیاز برای اخذ آن

دانشجویان بین المللی که می خواهند بیش از 90 روز متوالی در گرجستان اقامت داشته باشند می بایست برای دریافت ویزای طولانی مدت تحصیلی برای اقامت در کشور گرجستان اقدام کنند.

 به منظور دریافت یکویزای دانشجویی برای گرجستان، ابتدا می بایست از یکی از دانشگاه گرجستان پذیرش بگیرید. شما باید درخواست ویزای دانشجویی خود را قبل از خروج از کشور به سفارت گرجستان ارائه دهید. پروسه ی ویزا معمولا بین 45 تا 60 روز به طول می انجامد، اما ممکن است طولانی تر هم باشد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی گرجستان شامل موارد زیر هستند:

  • ترجمه مدرک دیپلم تا آخرین مدرک تحصیلی
  • ریز نمرات آخرین سال تحصیلی
  • توصیه نامه از اساتید آخرین دانشگاه محل تحصیل
  • پاسپورت و مدارک هویتی
  • رزومه تحصیلی
  • انگیزش نامه
  • عکس پاسپورتی
  • گواهی سلامت
  • هرینه ویزا

ویزای تحصیلی گرجستان و ویزای همراه

بسیاری از دانشجویان به منظور تحصیل در هر کشوری از جمله گرجستان و اخذ ویزای تحصیلی گرجستان نگران امکان بردن همراه با خود هستند. به منظور اطمینان خاطر دی این زمینه می بایست بدانید دانشجویان دوره فوق لیسانس و دکترا از امتیاز بردن همراه برخوردار خواهند بود. این درخواست معمولاً پس از استقرار دانشجو در کشور گرجستان قابل انجام خواهد بود.

اجازه کار همراه بسته به نظر اداره مهاجرت گرجستان دارد. دانشجویان دوره ها می توانند حداکثر 20 ساعت در هفته را به کار دانشجویی بپردازند. مدت زمان صدور این ویزا بین 45 تا 60 روز به طول خواهد انجامید.

مهاجرت تحصیلی به گرجستان
هزینه تحصیل و زندگی در گرجستان
کار ضمن تحصیل در گرجستان
ویزای تحصیلی گرجستان و سخن پایانی

ویزای تحصیلی گرجستان و مهاجرت به گرجستان از طریق تحصیل در این مقاله مورد بحث و بررسی کلی قرار گرفت. شما همواره می توانید به منظور کسب اطلاعات بیشتر در زمینه راه های اخذ اقامت گرجستان، مهاجرت به گرجستان و اخذ پاسپورت گرجستان می توانید به مقالات و ویدئوهای موسسه حقوقی ملکپور مراجعه کرده، در شبکه های اجتماعی موسسه عضو شده و یا با کارشناسان موسسه در دفتر مرکزی وین و سایر دفاتر ایران تماس حاصل نموده و از مشاورهای تخصصی بهره مند شوید.