ویزای تحصیلی سوئیس و بررسی شرایط آن

  • ویزای تحصیلی سوئیس و شرایط عمومی آن
  • ویزای تحصیلی سوئیس و تحصیل در مدارس سوئیس
  • ویزای تحصیلی سوئیس و تحصیل در مقطع لیسانس
  • ویزای تحصیلی سوئیس و تحصیل در مقطع فوق لیسانس
  • ویزای تحصیلی سوئیس و تحصیل در مقطع دکترا
  • ویزای تحصیلی سوئیس و مزایای تحصیل در سوئیس
  • ویزای تحصیلی سوئیس به همراه بورس تحصیلی
  • ویزای تحصیلی سوئیس و معرفی دانشگاه های سوئیس
  • ویزای تحصیلی سوئیس و مدارک و شرایط مورد نیاز برای اخذ آن
  • ویزای تحصیلی سوئیس و مجوز اقامت دانشجویی
  • ویزای تحصیلی سوئیس و ویزای همراه
  • ویزای تحصیلی سوئیس و هزینه های تحصیل و زندگی
ویزای تحصیلی سوئیس ویزای تحصیلی سوئیس

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای تحصیلی سوئیس و مقدمه ای بر آن

ویزای تحصیلی سوئیس و مهاجرت به سوئیس از طریق تحصیل در این مقاله مورد بررسی و تحلیل تخصصی قرار می گیرد. تمامی نکات مهم و اصلی در رابطه با ویزای تحصیلی سوئیس و مدارک مورد نیاز شرح داده می شود. سوئیس کشوری ثروتمند با سطح آموزشی عالی در اروپا است، بنابراین تحصیل در این کشور مورد توجه بسیاری از افراد قرار می گیرد. اگر قصد مهاجرت تحصیلی به سوئیس و اخذ ویزای تحصیلی سوئیس را دارید با ادامه مقاله همراه شوید و اطلاعات جامعی در این رابطه کسب کنید. امکان تحصیل در دانشگاه های سوئیس در مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا در زبان های مختلف وجود دارد که در ادامه بررسی می شود. همچنین مشاورین ما در موسسه حقوقی ملک پور همواره آماده ارائه مشاوره در رابطه با اخذ ویزای تحصیلی سوئیس می باشند.

ویزای تحصیلی سوئیس و شرایط عمومی آن

کشور سوئیس تحصیلات در سطح عالی ارائه می دهد و مدارس و دانشگاه های آن در سطح عملی بالایی قرار دارد. همچنین سوئیس در بسیاری از زمینه های تحقیقاتی پیشگام است. بنابراین ویزای تحصیلی سوئیس از ارزش بالایی برخوردار است. دانشگاه های سوئیس رنک بالایی در دنیا دارند، سوئیس جز بیست کشور ثروتمند دنیاست و از امن ترین کشور ها  در اروپا می باشد. این کشور از 26 ناحیه یا کانتون تشکیل شده است، که هر کانتون به صورت مستقل برای نحوه تحصیل دانش آموزان و دانشجویان تصمیم می گیرد. هر کانتون محتوای درس، مدت زمان تحصیل و چگونگی تحصیل را مشخص می کند بنابراین تحصیل در سوئیس در کانتون های مختلف می تواند متفاوت باشد.

دانشگاه های سوئیس از سراسر دنیا دانشجو جذب می کنند. در سال 2014 حدود 300 هزار نفر از دانشگاه های سوئیس فارغ التحصیل شدند که حدود یک چهارم آن ها دانشجویان خارجی بودند.

دانشجویان بین المللی در طول ترم تحصیلی اجازه کار نیمه وقت به مدت 15 ساعت در هفته دارند و در تعطیلات اجازه کار تمام وقت دارند. تنها به شرطی که حداقل شش ماه از اقامت آن ها در سوئیس گذشته باشد و کار آن ها به تحصیل شان لطمه ای وارد نکند. در صورتی که دارای مدرک لیسانس هستید و قصد کار در دانشگاه پذیرفته شده در سوئیس را دارید، نیازی نیست شش ماه صبر کنید. کارفرمای شما می تواند برای مجوز کار شما اقدام کند اما باید ثابت کنید که در دروس خود پیشرفت دارید و کار به درس لطمه نمی زند.

مقاله مرتبط

تحصیل در سوئیس

فایل تصویری موسسه ملک پور در رابطه با تحصیل در سوئیس

video ویزای تحصیلی سوئیس

ویزای تحصیلی سوئیس و تحصیل در مدارس سوئیس

مدارس سوئیس با توجه به زبان رسمی هر کانتون به یکی از زبان های فرانسوی، آلمانی یا ایتالیایی تدریس می کنند. دانش آموزان از سنین پایین یکی دیگر از زبان های رسمی سوئیس و زبان انگلیسی را نیز یاد می گیرند. دانش آموزانی که به زبان مادری خود صحبت می کنند، اغلب در مدارس سوئیس با مشکل مواجه می شوند، زیرا زبان آن ها متفاوت است. اما برنامه های حمایتی بر این دانش آموزان در مدارس سوئیس وجود دارد. مدیران مدارس در زمان ثبت نام دانش آموزانی را که توانایی صحبت به زبان محلی ندارند، شناسایی می کند و با توجه به تعداد این دانش آموزان در کنار دروس دیگر مدرسه، دوره ها یا کلاس های زبان فشرده برای این دانش آموزان در فراهم می کنند. همچنین دوره هایی به زبان مادری توسط انجمن های اولیا در مدرسه برگزار می شود که می تواند دانش آموزان در یادگیری دروس کمک کند.

همچنین مدارس دو زبانه و بین المللی در سوئیس وجود دارند که کودکان می توانند در آن ها تحصیل کنند.

اکثر دانش آموزان در مدارس عمومی تحصیل می کنند که از استانداردهای بالایی برخوردار است و به صورت رایگان می باشد. با این حال کودکان مهاجرین ترجیح می دهند در مدارس بین المللی تحصیل کنند تا سختی های کمتری برای مشکل زبان داشته باشند. تحصیل در مدرسه برای همه کودکان اجباری می باشد و مدت آن بین 9 تا 11 سال می باشد.

ویزای تحصیلی سوئیس و تحصیل در مقطع لیسانس

متقاضیان اخذ ویزای تحصیلی سوئیس به این نکته توجه داشته باشند که تحصیل در دانشگاه های سوئیس در دو دسته مدارس فنی و حرفه و دانشگاه ها ارائه می شود. تحصیل در سوئیس در مقطع لیسانس معمولا به زبان آن منطقه صورت می گیرد (آلمانی، فرانسوی یا ایتالیایی) اما دروس دو زبانه نیز ارائه می شود. برخی از دانشگاه ها رشته های انگلیسی نیز ارائه می دهند، مثلا دانشگاه زوریخ در سال اول برخی از دروس را به زبان آلمانی ارائه می دهد و در سال دوم و سوم کاملا به زبان انگلیسی می توان تحصیل کرد. طول مدت دوره لیسانس در سوئیس سه سال می باشد.

ویزای تحصیلی سوئیس و تحصیل در مقطع فوق لیسانس

اگر قصد اخذ ویزای تحصیلی سوئیس از طریق تحصیل در مقطع فوق لیسانیس دارید، ابتدا باید رشته تحصیلی مورد نظر خود را انتخاب کنید. برای تحصیل در مقطع فوق لیسانس حتما باید لیسانس داشته باشید. دانشگاه های سوئیس زمینه های تحصیلی متنوعی ارائه می دهند. به طور برخی از این شاخه های تحصیلی شامل موارد زیر می باشد:

  • کارشناسی ارشد در علوم کامپیوتر
  • کارشناسی ارشد فیزیک
  • کارشناسی ارشد در تجارت بین الملل
  • کارشناسی ارشد در پزشکی
  • کارشناسی ارشد در اقتصاد

تعداد دوره های ارائه شده به زبان انگلیسی در سوئیس در مطقع کارشناسی ارشد رو به افزایش است. طول مدت دوره فوق لیسانس 1.5 تا 2 سال می باشد.

ویزای تحصیلی سوئیس و تحصیل در مقطع دکترا

برای اخذ ویزای تحصیلی سوئیس از طریق تحصیل در مقطع دکترا حتما باید مدرک فوق لیسانس داشته باشید. معمولا مدرک فوق لیسانس شما باید مرتبط با رشته درخواستی شما در مقطع دکترا باشد. برای تحصیل در مقطع دکترا در سوئیس باید ابتدا یک سوپروایزر یا استاد راهنما پیدا کنید و سپس می توانید پذیرش گرفته و برای ویزای تحصیلی سوئیس اقدام کنید. تحصیل در دوره دکترا معمولا بین سه تا پنج سال به طول می انجامد.

تحصیل دکترا در سوئیس
دانشگاههای سوئیس
بورسیه تحصیلی سوئیس

ویزای تحصیلی سوئیس و مزایای تحصیل در سوئیس

  • وجود دانشگاه ها و موسسات آموزشی برتر در سوئیس
  • رفاه و خدمات اجتماعی سطح بالا
  • وضعیت اقتصادی بسیار با ثبات
  • عضویت در پیمان شنگن و امکان تردد آسان بدون روادید در این حوزه
  • امکان کار پاره وقت حین تحصیل
  • سوئیس از جمله امن ترین کشور های دنیا می باشد

ویزای تحصیلی سوئیس به همراه بورس تحصیلی

برخی از دانشگاه های سوئیس بورس تحصیلی ارائه می دهد که می تواند برای متقاضیان اخذ ویزای تحصیلی سوئیس جالب توجه باشد. برخی از دانشگاه های سوئیسی در قالب تبادل دانشجو به دانشجویان بین المللی بورس تحصیلی اعطا می کنند. برای کسب این نوع بورس تحصیلی دانشگاه شما باید با دانشگاه سوئیس قرارداد تبادل دانشجو داشته باشد. برای آگاهی از واجد شرایط بودن خود با بخش روابط بین الملل دانشگاه خود تماس بگیرید.

دولت سوئیس همچنین یک بورس تحصیلی تحت عنوان بورس ممتازان ارائه می دهد، که به محققین و هنرمندان خارجی تعلق می گیرد و معمولا در مقطع دکترا ارائه می گردد.

ویزای تحصیلی سوئیس و معرفی دانشگاه های سوئیس

بسیاری از بهترین دانشگاه های دنیا در سوئیس واقع شده اند. دانشگاه فن آوری فدرال سوئیس در زوریخ رتبه 13 را در سطح دنیا دارا می باشد و شش دانشگاه دیگر دارای رنک زیر 200 می باشند. رنک این دانشگاه ها در جدول زیر نشان داده شده است.

دانشگاهرتبه
Swiss Federal Institute of Technology Zurich13
École Polytechnique Fédérale de Lausanne34
University of Basel75
University of Zurich103
University of Geneva107
University of Bern132
University of Lausanne136

این آمار برای کشور کوچکی همچون سوئیس با هشت میلیون جمعیت، قابل توجه است.

ویزای تحصیلی سوئیس و مدارک و شرایط مورد نیاز برای اخذ آن

دو نوع ویزای تحصیلی سوئیس وجود دارد که بسته به دوره ای که در آن پذیرش گرفته اید به شما اعطا می شود:

ویزای نوع C: ویزای کوتاه مدت است که برای دوره های کوتاه مانند دوره های تابستان و دوره های زبان اعطا می شود. مدت اعتبار آن 6ماه که حداکثر سه ماه آن را می توانید در سوئیس حضور داشته باشید. پس از گذشت 10 تا 15 روز نتیجه اعلام می شود. این نوع ویزا را نمی توانید در خاک سوئیس تبدیل به اقامت کنید.

ویزای نوع D: ویزای طولانی مدت است که برای دوره های بیش از سه ماه ارائه می شود. پس از گذشت 8 تا 10 هفته نتیجه اعلام می شود.

اگر قصد اقامت بیش از سه ماه دارید و برای ویزای نوع D درخواست دادید پس از اخذ ویزای تحصیلی سوئیس و ورود به کشور، در عرض دو هفته باید برای مجوز اقامت درخواست دهید. باید درخواست خود را به ادره مهاجرت در سوئیس ارائه دهید.

به طور کلی مدارک زیر برای اخذ ویزای سوئیس مورد نیاز است:

  • درخواست ویزا باید به سفارت سوئیس در کشور شما ارائه شود.
  • اثبات تمکن مالی که تضمین کند هزینه های زندگی شما در سوئیس تامین می شود.
  • بیمه سلامت که تصادفات را نیز پوشش می دهد.

برای اخذ ویزای تحصیلی سوئیس مدارک زیر نیز باید ارائه شود:

  • برنامه شما برای تحصیل که هدف شما از تحصیل در سوئیس نیز شرح داده شده است.
  • تاییدیه ثبت نام در یک موسسه آموزشی تاییده شده.
  • شرح زندگی شخصی.
  • تایید کنید که پس از پایان تحصیل کشور سوئیس را ترک خواهید کرد.

تمامی مدارک باید به یکی از زبان های فرانسوی، آلمانی یا انگلیسی ترجمه شود. نیازی به ارائه مدرک زبان ندارید، اما دانشگاه ها برای پذیرش نیاز دارند که مهارت زبان خود را اثبات کنید و همین امر معمولا برای سفارت کافی است. گاهی ممکن است برای اثبات مهارت زبان خود در سفارت مصاحبه کنید.

ویزای تحصیلی سوئیس و مجوز اقامت دانشجویی

پس از اخذ ویزای تحصیلی سوئیس و ورود به کشور سوئیس به مدت دو هفته فرصت دارید که برای دریافت مجوز اقامت سوئیس اقدام کنید. به شما مجوز اقامت از نوع B اعطا می شود که ممکن است صدور آن چندین هفته به طول انجامد. در این مدت به شما یک گواهی داده می شود و می توانید در سوئیس حساب بانکی افتتاح کنید اما تا زمان صدور کارت اقامت اجازه خروج از کشور سوئیس را ندارید. در انتها به شما کارت مجوز اقامت نوع B داده می شود که برای یک سال معتبر است و قابل تمدید می باشد.

ویزای تحصیلی سوئیس و ویزای همراه

تنها دارندگان مجوز اقامت نوع C یا اقامت دائم می توانند خانواده خود را به همراه ببرند. شما به عنوان دانشجو در سوئیس قادر به کسب اقامت نوع B هستید، بنابراین ممکن است نتوانید خانواده خود را به همراه ببرید. این مسئله بستگی به نظر مقامات محلی در کانتون شما دارد. با دارا بودن شرایط زیر ممکن است بتوانید برای همسر و فرزندان مجرد زیر 18 سال خود ویزا بگیرید.

  • در یک مکان با شما زندگی کنند.
  • مسکن مناسب در اختیار داشته باشید.
  • نیاز به کمک اجتماعی نداشته باشند.

ویزای تحصیلی سوئیس و هزینه های تحصیل و زندگی

معمولا اکثر دانشگاه ها در سوئیس از حمایت های مالی دولت برخوردارند که تحصیل در این دانشگاه ها را ارزان تر می کند، اما تحصیل در دانشگاه های خصوصی ملزم به پرداخت شهریه بیشتری می باشد. هزینه تحصیل در دانشگاه های مختلف متفاوت است اما معمولا از سایر کشور ها ارزان تر می باشد. شهریه دانشگاه ها معمولا بین 500 تا 2000 فرانک در ترم می باشد. برخی از دانشگاه ها از دانشجویان بین المللی هزینه اضافه تری نیز دریافت می کنند. مثلا ممکن است در مقطع لیسانس 500 فرانک، در مقطع فوق لیسانس و دکترا 100 فرانک بیشتر از دانشجویان خارجی اخذ شود.

علاوه بر هزینه های شهریه شما باید بتوانید هزینه های زندگی در سوئیس را نیز تامین کنید. زندگی در سوئیس بسیار گران می باشد. حدود 10 هزار فرانک در ترم هزینه خواهید داشت که شامل هزینه های کتاب و لوازم تحریر، بیمه سلامت، مسکن، خورد و خوراک، تفریحات و سایر موارد می باشد.

تحصیل پزشکی در سوئیس
تحصیل داروسازی در سوئیس
تحصیل دندانپزشکی در سوئیس
ویزای تحصیلی سوئیس و سخن پایانی

شرایط اخذ ویزای تحصیلی سوئیس و نکات مهم در رابطه با آن از قبیل مهاجرت به سوئیس از طریق تحصیل و اخذ اقامت سوئیس برای دانشجویان شرح داده شد. اگر برای ادامه مسیر خود در زندگی تحصیل در سوئیس را انتخاب کردید مسلما از تحصیلات عالی و با کیفیت بهره خواهید برد. امید است این مقاله اطلاعات مورد نیاز شما را در اختیار گذاشته باشد و مفید واقع شده باشد. در صورت تمایل به کسب اطلاعات تکمیلی در خصوص ویزای تحصیلی سوئیس می توانید با مشاورین ما در موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش، در دفتر مرکزی وین و یا دفاتر ایران تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند گردید. همچنین می توانید سوالات خود را در رابطه با ویزای تحصیلی سوئیس در بخش دیدگاه های همین مقاله عنوان کرده و در سریع ترین زمان ممکن پاسخ بگیرید.

4 پاسخ ها
    • azadehnoory می گوید:

      باسلام، برای کار در سوئیس نیاز به پیشنهاد کار دارید. پیشنهاد می کنم مقاله ویزای کار سوئیس را در سایت ما مطالعه کنید. همچنین می توانید با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید.

      پاسخ
  1. مرتضی نصیری بندرچی می گوید:

    سلام خسته نباشبد با ویزای دانش اموزی برای فرزندان میشه پدر و مادر هم برن سوییس و اقامت بگیرن

    پاسخ
    • azadehnoory می گوید:

      با سلام، خیر امکان پذیر نیست. برای اخذ اقامت می توانید از روش های دیگر استفاده کنید. توصیه می کنم با مشاورین ما تماس بگیرید تا شرایط شما به صورت رایگان بررسی شود.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.