, ,

ویزای تحصیلی در مالزی

ویزای تحصیلی در مالزی

در این مقاله مطالبی در مورد ویزای تحصیلی در مالزی،مدارک لازم جهت ویزای تحصیلی در مالزی،شرایط لازم جهت ویزای تحصیلی در مالزی، مراحل و چگونگی اخذ ویزای تحصیلی در مالزی و همچنین هزینه های ویزای تحصیلی در مالزی را برای شما مطرح خواهیم کرد.شما میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد اخذ ویزای تحصیلی در مالزی ،با وکلا و مشاورین و حقوقدانان برجسته موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نمایید.

 

این مقاله راهنمای گام به گام فرایند ارائه درخواست ویزای دانشجویی مالزی است.

کشور مالزی علاوه بر داشتن مناظر فوق العاده دیدنی، فرهنگ زیبا و رفتار دوستانه مردم، به سرعت به یکی از محبوب ترین مقاصد آموزشی با توجه به کیفیت بالای دانشگاه های آن در آسیا مبدل شده است. در واقع، این کشور از نظر تعداد دانشجویان بین المللی در رتبه ۱۱ جهان قرار دارد.

کشور هند نیز مانند مالزی، بسیاری از دانشجویان برجسته را در جهان آموزش می دهد. به همین دلیل است که هر دو کشور برای تداوم این موفقیت به سختی تلاش می کنند.

با این وجود، دانشجویان هندی که برای تحصیل در این مکان آموزشی برنامه ریزی می کنند، باید شرایط مورد نیاز و مراحل لازم در مورد نحوه اخذ ویزای دانشجویی مالزی از هند را داشته باشند.

اما ابتدا باید بدانید که تنها ۲۰۰ موسسه در مالزی مجاز به جذب دانشجویان بین المللی هستند. به علاوه بهتر است کالج زبان مورد تأیید دولت مالزی را برای راحتی بیشتر انتخاب کنید. همچنین، شما باید قبل از صدور ویزای دانشجویی برای ویزا درخواست دهید. با این حال، روند درخواست چندان پیچیده نیست. انجام این روند برای هر دانشجوی مشتاق بسیار ساده و آسان است. ابتدا شرایط لازم را در اینجا ذکر می کنیم:

شرایط لازم برای درخواست ویزای دانشجویی مالزی:

  • فرم درخواست ویزای دانشجویی، تکمیل و امضا شده توسط متقاضی. )
  • نامه از طرف موسسه آموزشی انتخابی شما که مورد تأیید بخش های عبور و مجوز در ستاد مهاجرت مالزی باشد.
  • دو قطعه عکس در اندازه گذرنامه

 

  • دو عدد کپی از گذرنامه
  • سوابق علمی و پژوهشی
  • گواهی دوره تحصیلی تمام وقت مورد تأیید وزارت امور داخلی
  • مدرک توانایی مالی برای پرداخت شهریه دوره تحصیلی و مخارج دیگر
  • گواهی سلامت
  • دانشجویان باید تأییدیه پذیرش خود را در بدو ورود ارائه دهند.

 

مراحل درخواست ویزای دانشجویی:

دولت مالزی روند درخواست ویزای دانشجویی و گذرنامه را برای کسانی که مایل به تحصیل در این کشور باشند، ساده نموده است، چراکه دیگر لازم نیست با سفارت کشور مالزی در محل زندگی خود مراجعه کنید. مراحل ارائه درخواست به شرح زیر است:

مرحله ۱٫ مراجعه مستقیم به موسسه آموزشی

برای ویزای دانشجویی به موسسه انتخابی خود درخواست دهید و دیگر نیاز به اقدام از طریق اداره مهاجرت نیست. شرایط خاص تعیین شده از طرف موسسه آموزشی را برای ارائه درخواست دنبال کنید. سپس، درخواست شما توسط موسسه آموزشی به مدیریت بخش ویزا و مجوز در مالزی ارسال می شود.

توجه داشته باشید که گذرنامه شما باید برای بیش از ۱ سال اعتبار داشته باشد. اگر مدت اعتبار آن کوتاه تر از این دوره است، درخواست شما بررسی نمی شود.

مرحله ۲٫ منتظر تأیید پذیرش باشید

اداره مهاجرت در مالزی از طریق موسسه آموزشی دانشجویان را از وضعیت درخواست خود مطلع می سازد. صرف نظر از اینکه پذیرش شوید یا خیر، اطلاعیه پذیرش معمولاً در عرض یک هفته (۷ روز) ارسال می شود.

 

مرحله ۳٫ ارسال مدارک لازم

در صورت موفقیت آمیز بودن درخواست، باید مدارک مورد نیاز برای ویزا را ایمیل کنید و یا می توانید آن را به محل مشخص شده ارسال کنید. از اینجا به بعد، ادامه روند درخواست از طرف موسسه آموزشی پیگیری می شود.

مرحله ۴٫ موسسه نامه تایید ویزای دانشجویی را به شما ارسال می کند

نامه تأییدیه ویزای دانشجویی شما از طرف اداره مهاجرت مالزی صادر می شود و به موسسه آموزشی که در آن پذیرش شده اید ارسال می شود. سپس موسسه آموزشی این تأییدیه را به شما ارسال می کند.

مرحله ۵٫ اطلاع رسانی به موسسه آموزشی

قبل از اینکه به مالزی بروید، باید به موسسه آموزشی در مورد محل فرودگاه، شماره پرواز، و زمان و تاریخ ورود خود اطلاع دهید. یک نماینده از طرف موسسه آموزشی در محل بازرسی مهاجرت در فرودگاه مالزی به محض ورود به شما خوش آمد می گوید. سپس، ویزای شما همراه با کد دانشجویی ملی و معتبر شما صادر می شود.

گام ۶٫ منتظر برچسب دانشجویی خود باشید

در عرض ۲ هفته، ویزای شما به اداره مهاجرت ارسال و یک برچسب ویزای دانشجویی به آن ضمیمه می شود.

 

هزینه ویزای دانشجویی:

هزینه بستگی به کشور دارد اما بیشتر از ۲۹٫۴۱ دلار آمریکا نیست. ویزای دانشجوی معمولاً حدود ۱۷٫۶۵ دلار آمریکا هزینه دارد.

در نهایت، پس از اتمام مراحل، به طور رسمی ثبت نام شده و آماده تحصیل در موسسه آموزشی انتخابی خود در مالزی می باشید. با آرزوی بهترین ها برای شما!

موسسه ی حقوقی ملک پور معتبرترین وشناخته ترین موسسه حقوقی در خاورمیانه با داشتن تجربه ودانش تخصصی در زمینه تحصیل در مالزی  توسط وکلا و حقوقدانان برجسته در بیش از ۱۰ شعبه همکار در سراسر ایران وحتی کشورهای دیگر ،آماده هرگونه مشاوره واطلاع رسانی دراین خصوص میباشد. لذا اگر شما دوستان گرامی خواهان تحصیل در مالزی وگرفتن اطلاعات تکمیلی در خصوص تحصیل درمالزی میباشید همواره میتوانید با موسسه حقوقی ملک پور وتمامی دفاتر همکار این موسسه تماس حاصل نموده واز مشاوره تلفنی و حرفه ای رایگان مشاورین وحقوقدانان متخصص این موسسه بهره مند شوید.

همچنین میتوانید به سایت زیر جهت اطلاعات بیشتر مراجعه نمایید:

 

نگارنده: سمیرا یاوری

6 پاسخ ها
  1. arash می گوید:

    سلام
    ببخشید من میخواهم برای دوره ی پیش دانشگاهی به مالزی سفر کنم
    نیاز به کمک شما دارم
    لطفا راهنمایی کنید

    پاسخ
    • mie editor2 می گوید:

      با سلام. برای راهنمایی می توانید شرایط و سوالات خود را مطرح نمایید یا با دفاتر ما تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  2. نسترن می گوید:

    با سلام من فوق دیپلم زبان انگلیسی دارم خواستم ببینم میتونم واسه‌ لیسانس برم مالزی البته من متاهلم وبچه‌ دارم میشه‌ باهم بریم؟

    پاسخ
    • مشاور حقوقی می گوید:

      برای دادن پاسخ مناسب به شما ما نیاز به داشتن اطلاعات اولیه ای از جانب شما داریم . شما میتوانید این اطلاعات را در همین جا ذکر نموده و یا با دفاتر ما تماس حاصل نمایید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.