ویزای تحصیلی استرالیا و بررسی آن

  • ویزای تحصیلی استرالیا و مقدمه ای بر آن
  • ویزای تحصیلی استرالیا و شرایط عمومی آن
  • ویزای تحصیلی استرالیا و شرایط خاص آن
  • ویزای تحصیلی استرالیا و مدارک موردنیاز
  • ویزای تحصیلی استرالیا و هزینه های تحصیل در استرالیا
  • ویزای تحصیلی استرالیا و مدت زمان انجام پروسه
  • ویزای تحصیلی استرالیا و انواع ویزاهای تحصیلی این کشور
ویزای تحصیلی استرالیا 111 ویزای تحصیلی استرالیا

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای تحصیلی استرالیا و مقدمه ای بر آن

ویزای تحصیلی استرالیا ، مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل و تحصیل در استرالیا در این نوشتار مورد بررسی و تحلیل علمی قرار می گیرد. مهمترین نکات اخذ ویزای تحصیلی استرالیا با توجه به درخواست های فراوانی که برای مهاجرت به استرالیا وجود دارد بیان خواهد شد و سعی می شود که با دید بازتری برای مهاجرت تحصیلی به استرالیا اقدام شود. ویزای تحصیلی استرالیا 2018  برای دانشجویانی صادر میگردد که موفق به اخذ پذیرش از دانشگاه های استرالیا گردیده اند ، شرایط 2018 اخذ ویزای تحصیلی استرالیا  و مهاجرت تحصیلی به استرالیا چیست ؟ آیا قصد ادامه ی تحصیل در استرالیا را دارید؟ آیا برای ویزای همراه در  ویزای تحصیلی استرالیا  نیز می توان اقدام کرد؟ مدارک مورد نیاز برای ویزای دانشجویی استرالیا چه مدارکی می باشد ؟ آیا از هزینه ویزای تحصیلی استرالیا مطلع هستید ؟ مدت زمان صدور ویزای تحصیلی استرالیا به چه صورت است ؟ ویزای دانشجویی استرالیا برای همسر چگونه خواهد بود ؟  انواع ویزای تحصیلی استرالیا کدامند؟ موسسه مشاوره ای MIE ( همکار موسسه حقوقی ملک پور ) در رابطه با مهاجرت به استرالیا و  ویزای تحصیلی استرالیا مقاله کاملی را به نگارش درآورده است ، بنابراین اگر شما عزیزان می خواهید راجع به شرایط ویزای تحصیلی استرالیا اطلاعات جامعی داشته باشید همواره می توانید با موسسه مشاوره ای MIE ( همکار موسسه حقوقی ملک پور ) تماس حاصل نموده و به صورت تلفنی و رایگان در خصوص ویزای تحصیلی استرالیا مشاوره  تخصصی دریافت نمایید .

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد مقایسه تحصیل در استرالیا و اتریش

audio ویزای تحصیلی استرالیا

مقاله مرتبط

تحصیل در استرالیا

ویزای تحصیلی استرالیا و شرایط عمومی آن

امروزه اشخاص بسیاری مایل به تحصیل در برترین دانشگاه های دنیا هستند و استرالیا نیز به جهت امکانات بسیار بالایی که دارد مقصد بسیاری از مهاجران جهت تحصیل و کار می باشد.

درتمامی مقاطع تحصیلی استرالیا قابلیت جذب دانشجوی خارجی وجود دارد و به همین منظور دانشجویان خارجی امکان تحصیل از دبستان تا دبیرستان و سپس برای ادامه تحصیل شان امکان تحصیل درسایر مقاطع دانشگاهی را دارا می ‌باشند.

در این مقاله مزایای ویزای تحصیلی استرالیا را شرح می دهیم :

  • از مهمترین مزایای تحصیل در استرالیا امکان اخذ ویزای همسر در ویزای تحصیلی استرالیا می باشد و وجود دانشگاه‌های برتردنیا بارتبه‌های زیر۱۰۰ در رنکینگ جهانی دراسترالیا
  • برخورداری از مجوز کار قانونی به مدت ۲۰ ساعت در هفته درحین تحصیل که شخص باکار‌ نیمه‌ وقت دراسترالیا، میتواند هزینه های زندگی خود را تاحدودی تامین نماید.
  • متقاضی می تواتند در ویزای تحصیلی استرالیا برای همراه اعم از همسر و فرزند زیر ۱۸ سال خویش درخواست ویزا نماید و همسرمتقاضی می‌تواند به صورت تمام‌ وقت به کار اشتغال داشته باشد.
  • برخورداری ازمجوزکارتمام‌ وقت برای دانشجویان دوره فوق‌ لیسانس تحقیقی ودوره دکترا
  • دریافت ویزا به مدت حداقل یکسال و نیم بعد از تحصیل برای پیداکردن کاردر استرالیا ویژه افرادی که حداقل دو سال در استرالیا تحصیل کرده‌اند.
  • در نهایت ازهمه مهمتر در صورت دارا‌ بودن شرایط امکان اقدام برای اقامت دائم در استرالیا ازمهم‌ ترین مزایای تحصیل در استرالیا می‌باشد. و نکته قابل توجه در اینجا مدارک مورد نیاز برای ویزای دانشجویی در استرالیا می باشد .

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد تحصیل و اسکیل ورکر استرالیا

audio ویزای تحصیلی استرالیا

مقاله مرتبط

اعزام دانشجو به استرالیا
بارزترین مزایای ویزای تحصیلی استرالیا
  • کار و تحصیل در استرالیا

  • ویزاهای بلند مدت و کوتاه مدت

  • عدم وجود محدودیت سنی

  • دریافت مدرک تحصیلی استرالیا

  • امکان اخذ ویزای کار بعد از تحصیل به مدت 2 سال

  • امکان همراهی فرزند و همسر

دانشگاه های رایگان استرالیا
تحصیل در استرالیا 2018
مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل
دانشگاه های استرالیا

برای اخذ ویزای تحصیلی استرالیا می توان در یکی از دوره های زیر ثبت نام کرد. 

  • دوره های زبان ( انگلیسی عمومی ، آمادگی آیتلس ، کمبریچ و ... )

  • دوره های فنی و کوتاه مدت ( بیزینس ، مارکتینگ ، توریسم ، تجارت ، ورزش ، هتل داری )

  • دوره های دانشگاهی ( لیسانس ، فوق و PhD )

شرایط تحصیل در استرالیا
تحصیل دکترا در استرالیا
تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در استرالیا
مهاجرت تحصیلی به استرالیا

ویزای تحصیلی استرالیا و شرایط خاص

برای تحصیل در دبستان برای دانش‌آموزان ایرانی پس از پایان دبستان و از سن ۱۲ سال به بعد امکان اقدام می‌باشد. ضمن اینکه یکی از والدین نیز تا سن ۱۸سالگی می‌تواند به عنوان همراه بافرزند خود اقدام نماید. برای ادامه تحصیل در مقطع لیسانس و بالاتر در صورتی که نمرات دانشجو کافی نباشد، باید دوره پیش‌ نیاز را که معمولا یک تا دو ترم تحصیلی می‌ باشد ،گذرانده شود ، سپس وارد مقطع مورد نظر شد. داشتن نمره زبان IELTS  آکادمیک ۶٫۵ OVERALL و با حداقل نمره ۶ در چهار مهارت الزامی است . مگر دانشجو حداقل به مدت ۲ سال در یکی از دانشگاه ها و مدارس انگلیسی زبان درس خوانده باشد . درصورتی که نمره زبان درهر یکی از ۴ مهارت کمتر از ۶ باشد بابت هر نیم نمره دانشجو موظف است که به مدت ۱۰ هفته کلاس زبان را قبل ازشروع دوره بگذراند.

تحصیل در مدارس استرالیا
هشت دانشگاه برتر استرالیا
شرایط و مدارک لازم برای تحصیل در استرالیا
تحصیل در استرالیا با مدرک دیپلم

ویزای تحصیلی استرالیا و هزینه های تحصیل در استرالیا

هزینه تحصیل در استرالیا نسبتا زیاد می‌باشد اما با توجه به کیفیت آموزشی و وجود دانشگاه‌های برتر در استرالیا ، ارزش سرمایه‌گذاری را دارد.

  • هزینه تحصیل درمقطع دبیرستان : از۶ هزار دلار در سال
  • هزینه تحصیل در استرالیا درمقطع لیسانس : از ۱۵ هزار دلار در سال
  • هزینه تحصیل در مقطع فوق‌ لیسانس : از۱۸ هزار دلار در سال
  • هزینه تحصیل در استرالیا درمقطع دکترا : از۲۰ هزار دلار در سال
  • هزینه متوسط زندگی یک دانشجو در استرالیا
  • بطور متوسط هزینه ماهیانه از ۱۰۰۰ تا  ۲۵۰۰ دلار استرالیایی متغیر می‌باشد.

هزینه زندگی دراسترالیا بسیار متغیر می‌باشد و به شهر محل سکونت و نحوه زندگی هرفرد بستگی دارد.

هزینه‌های رایج زندگی در استرالیا برای دانشجویان بطورمتوسط :

  • هزینه اجاره منزل ازهفته‌ای ۱۵۰ دلار تا ۶۰۰دلار
  • هزینه رفت وآمد با وسیله نقلیه عمومی هفته‌ای ۴۰ تا ۸۰ دلار
تحصیل رایگان در استرالیا
دانشگاه ملبورن
دانشگاه سیدنی
اخذ پذیرش در استرالیا

ویزای تحصیلی استرالیا و مدارک موردنیاز

برای اخذ ویزای تحصیلی استرالیا به مجموعه از مدارک نیاز دارید که آن ها را برای شما بیان خواهیم کرد.

  • تاییدیه ثبت نام (COE) که از موسسه آموزشی انتخابی شما قابل اخذ است.
  • تعیین واقعی بودن هدف از ورود به استرالیا : متقاضی باید اثبات کند که هدف از ورود موقتی است و صرفا جهت تحصیل می باشد همچنین همراه وابسته نیز باید این موضوع را تایید کند.
  • الزامات مالی : متقاضی باید اثبات کند که توانایی پرداخت شهریه خود را دارد. این موضوع با توجه به کشور مبدا و دوره ای که برای آن اقدام می شود متفاوت است. در بیشتر موارد میزان تمکنی که باید نشان داده شود به طول دوره نیز وابسته است.
  • دانش زبان انگلیسی : این الزام برای کشورهای آمریکا ، کانادا ، نیوزیلند ، انگلستان و ایرلند وجود ندارد. این موضوع نیاز با توجه به دانشگاه و موسسه آموزشی متفاوت است و ممکن است برای یک موسسه آموزشی شما نیاز به آیتلس 6 داشته باشید و برای دیگری 6.5 یا 7 ، در هنگام پذیرش تحصیلی این موضوع مشخص خواهد شد.
  • الزامات سلامت استرالیا ، این موضوع با توجه به نوع ویزا ، مدت اقامت شما در استرالیا ، خطر ابتلا به سل در کشور شما ، فعالیت های شما در استرالیا ، هر شرایط خاص و وجود هر گونه شرایط پزشکی متفاوت است.
  • سلامت شخصیتی و اجتماعی که نیاز به عدم سوپیشینه از کشوری می باشد که 10 سال گذشته را در آن به مدت 12 ماه زنگی کرده اید.
  • پوشش بیمه سلامت دانشجو در خارج از استرالیا (OHSC) ، این موضوع برای تمام متقاضیان تحصیل در استرالیا الزامی می باشد. بیمه OHSC یک بیمه ویژه می باشد که هزینه های درمانی متفاضی در در استرالیا پوشش می دهد.
  • هزینه زندگی سالانه ؛ دانش آموز و حامی آن 20290 دلار استرالیا ، همسر 7100 دلار استرالیا و بچه 3040 دلار استرالیا

از دیگر مدارک موردنیاز برای ویزای دانشجویی در استرالیا برای کسانی که تمایل به ادامه تحصیل به صورت تحقیقاتی دارند مخصوصا دانشجویان مقطع دکترا، داشتن Proposal الزامی می‌باشد . همچنین اخذ بورسیه برای دانشجویانی قابل اقدام است که معدل آنها بالاتر از ۱۷ یا «سه ونیم» باشد. داشتن مقالات بین‌المللی و نمره زبان بالا و همچنین Proposal مناسب نیز از دیگر شرایط و مدارک مورد نیاز برای ویزای دانشجویی استرالیا می‌باشد.

ویزای تحصیلی استرالیا و مدت زمان انجام پروسه

پروسه زمانی اخذ پذیرش دانشجویی و ویزا استرالیا

پروسه زمانی دریافت پذیرش و ویزای تحصیلی استرالیا برای مقاطع و دانشگاه‌های مختلف متغیر می‌باشد اما معمولا از۶ هفته برای مقطع دبیرستان شروع شده و برای مقطع دکترا ممکن است تا ۳ الی ۴ ماه نیز به طول انجامد. طول مدت زمان بررسی پرونده جهت دریافت ویزا نیز معمولا از ۸ تا ۱۲هفته می‌باشد.

ویزای تحصیلی استرالیا و انواع ویزاهای تحصیلی استرالیا

مهمترین انواع ویزاهای تحصیلی استرالیا :

  • ویزاهای آموزش عالی ویزاهای ۵۷۳ و‌ ۵۷۴

این نوع ویزاها برای افرادی است که مایل به تحقیق در سطح آموزش عالی و اخذ ویزای تحصیلی دراسترالیا هستند.

  • ویزای تحصیل و آموزش حرفه ای ویزای ۵۷۲

این نوع ویزا برای افرادی است که مایل به تحصیل و یا آموزش تمام وقت در رشته های فنی و حرفه ای دراسترالیا هستند.

  • ویزای تحصیلی استرالیا به زبان انگلیسی ویزای ۵۷۰

این نوع ویزا برای افرادی است که مایل هستند بصورت تمام وقت و فشرده زبان انگلیسی را فراگیری کنند.

  • ویزای تحصیلی‌ مدارس ویزای ۵۷۱

این نوع ویزای تحصیلی استرالیا برای تحصیل در مدارس استرالیا بصورت تمام وقت می‌باشد.

  • ویزاهای سرپرستی محصل ویزای ۵۸۰

این ویزا برای کسانی‌ است که میخواهند به عنوان سرپرست یک فرد زیر ۱۸سال که در یکی‌ از مدارس استرالیا  تحصیل می‌کند محصل غیر استرالیایی در استرالیا و یا در موارد خاصی، یک محصل بالای ۱۸سال ، برای نگهداری از آن محصل به استرالیا وارد شده و اقامت داشته باشد.

هزینه تحصیل و زندگی در استرالیا
شرایط کار ضمن تحصیل در استرالیا
اقامت بعد از تحصیل در استرالیا
بورسیه تحصیلی در استرالیا
ویزای تحصیلی استرالیا و سخن پایانی

در تمام این مطالب سعی شد تا راجع به ویزای تحصیلی استرالیا مطالب مفیدی را ارائه و انواع ویزاهای تحصیلی استرالیا را برای شما عزیزان بازگو نماییم . موسسه ی مشاوره ای MIE ( همکارموسسه حقوقی ملک پور ) در خصوص شرایط ویزای تحصیلی استرالیا و چگونگی مدارک موردنیاز برای ویزای دانشجویی استرالیا و همچنین مدت زمان صدور ویزای تحصیلی استرالیا دارای کاملترین و تخصصی ترین اطلاعات می باشد ، لذا اگر می خواهید راجع به ویزای تحصیلی استرالیا و ویزای همسر در ویزای تحصیلی استرالیا اطلاعاتی داشته باشید همواره می توانید با با بهره گیری از نیروی متخصص ومشاوران حقوقی موسسه مشاوره ای MIE ( همکار موسسه حقوقی ملک پور در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران در راه رسیدن به اهداف مهم و اخذ ویزای تحصیلی استرالیا تماس حاصل نموده و به صورت تخصصی و رایگان مشاوره تخصصی دریافت و راهنماییهای لازم را دریافت نمایید.