,

ویزای ازدواج استرالیا

ویزای ازدواج استرالیا

ویزای ازدواج استرالیا

ویزای ازدواج استرالیا 2018 به چه صورت است؟ آیا شما قصد مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای ازدواج استرالیا را دارید ؟ آیا قصد اقامت از طریق ازدواج و اخذ ویزای ازدواج استرالیا را دارید؟ شرایط ویزای ازدواج استرالیا را می دانید؟ قوانین ویزای ازدواج استرالیا ۲۰۱۸ چگونه است؟ نکات مربوط به ویزای ازدواج استرالیا چیست؟ آیا متقاضیان می توانند ویزای ازدواج استرالیا را با رعایت شرایط آن اخذ نمایند؟ مدارک مورد نیاز ویزای ازدواج استرالیا چیست؟ مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای ازدواج استرالیا چه مزایایی خواهد داشت؟ در صورتی که شما عزیزان تمایل به کسب اطلاعات درباره ویزای ازدواج استرالیا دارید می توانید برای یافتن پاسخ سوالات خود در ارتباط با ویزای ازدواج استرالیا با این مقاله همراه بوده و پاسخ سوالات خود را جویا شوید. در این مقاله تلاش شده است به برخی از سوالات مهم و کلیدی شما عزیزان درباره ویزای ازدواج استرالیا پرداخته شود و اطلاعات مناسبی در این باب در اختیار شما عزیزان قرار گیرد.

ویزای ازدواج استرالیا جهت افرادی صادر می گردد که با یک شخص تبعه استرالیا ازدواج نماید و طبق قوانین ۲۰۱۸ ویزای ازدواج استرالیا، ایشان بعد از ازدواج می توانند ویزای ازدواج استرالیا را اخذ نمایند.

ویزای نامزدی یا ازدواج استرالیا ویزایی است که شخص مقیم استرالیا می تواند همسر خود را به استرالیا ببرد که با هزینه کمتر و یا به صورت رایگان از دولت استرالیا در دسترس است. اگر شما ازدواج کردید یا نامزد یک شهروند یا مقیم دائم استرالیا هستید، شما شرایط دریافت ویزای ازدواج استرالیا را دارا می باشید.

کلیه متقاضیان ویزای ازدواج استرالیا باید یک ضامن استرالیا داشته باشد.

اسپانسر شما باید یک بیانیه کتبی متعهد به حمایت از شما برای ۲ سال اول خود را در استرالیا، از جمله محل اقامت و کمک های مالی برای رفع نیازهای زندگی مناسب ارائه دهد.

رابطه شما با شریک زندگیتان به عنوان بخشی از روند درخواست ویزای ازدواج استرالیا ارزیابی شده است.

علاوه بر این، برنامه های کاربردی در برابر نیازهای بهداشت و شخصیت استرالیا ارزیابی شده است.

اگر شخص متقاضی ۲ سال به صورت مشترک با همسر خود زندگی کند و مدارک این موضوع را اثبات کنند و به اداره مهاجرت ارائه دهند و اثبات کنند، شرایط اخذ اقامت دائم استرالیا را خواهند داشت .

کسانی که قصد اقامت از طریق ازدواج را دارند باید ثابت کنند که رابطه ی آن ها واقعی است و هدف آنها از ازدواج کسب اقامت نبوده و باید مدارکی برای اثبات این موضوع برای قبل و بعد از ازدواج به دولت استرالیا ارائه دهند.

برای درخواست ویزای ازدواج استرالیا شخص متقاضی  باید از نظر قانونی با فرد مورد نظر خود ازدواج کرده باشد، اگر شما در یک کشور دیگر از استرالیا ازدواج کرده باشید، باید ازدواج خود را طبق قوانین استرالیا به رسمیت ثبت کنید تا مورد تایید دولت استرالیا قرار بگیرد.

اگر شما درخواست ویزای ازدواج استرالیا را دارید، باید ازدواج به صورت رسمی ثبت شده باشد و بتوانید اثبات کنید که در ۱۲ ماه گذشته با همسر خود به صورت مشترک زندگی کرده اید.

مدت رسیدگی به پرونده هایی که ازدواج از داخل استرالیا اقدام می شود در حال حاضر طولانی است.

ویزای ازدواج به همسر اجازه مهاجرت به استرالیا را می دهد.

ویزای ازدواج استرالیا یک ویزای موقت است که به مدت ۹ ماه معتبر است. شما باید به عنوان یک نامزد به کشور استرالیا وارد شوید و در این مدت ازدواج خود را ثبت کنید. اشخاصی که با ویزای نامزدی وارد استرالیا می شوند اجازه کار فول تایم دارند که این نوع ویزا قابل تمدید به اقامت است و از مزایای شهروندی بهره مند می شوند.

اشخاصی که ویزاهای دانشجویی و کاری در استرالیا را دارا می باشند در صورت ازدواج ویزای خود را تبدیل می کنند و اجازه کار و تحصیل را دارا می باشند. برای اخذ ویزای ازدواج استرالیا شخص می تواند داخل یا خارج از استرالیا اقدام کند.

 

درخواست ویزای ازدواج استرالیا

درخواست ویزای ازدواج استرالیا یک فرایند ۲ مرحله ای است که شما برای هر دو یک ویزای موقت و دائم در یک پرونده در همان زمان اعمال می شود.

به شخص متقاضی ویزای موقت ارائه می شود و اجازه سفر به استرالیا تا زمانی که ویزای دائم صادر شود داده می شود. فرد متقاضی قبل از تقاضای ویزای ازدواج باید با شخص مورد نظر ازدواج کرده و مدارک کامل و سند ازدواج را به دولت استرالیا ارائه دهد.

 

ویزای ازدواج دائم

اگر ازدواج  خارج از استرالیا باشد، ممکن است یا در داخل یا خارج از استرالیا ویزای دائم داده شود.

اگر شما پرونده خود را در استرالیا ارائه دهید، شما باید در زمانی که این ویزا داده شده است در استرالیا حضور داشته باشید.

شخص بعد از ثبت ازدواج، قبل از اینکه ویزای نامزدی باطل شود، باید تقاضای ویزای همسر را بدهد تا بتواند در استرالیا به زندگی مشترک ادامه دهد.

اقامت دائم نمی تواند کمتر از ۲ سال از زمانی که شما درخواست خود را ارایه داده اید باشد .

ویزای دائم بدون نیاز به انجام مدت انتظار ۲ سال معمول، در زمان اعمال به شما با معیارهای خاصی اعطا می شود.

مدت انتظار ۲ سال برای اقامت دائم ممکن است، اگر در زمان درخواست باشد.

شما با همسر خود در یک رابطه برای مدت ۵ سال یا بیشتر (به عنوان یک ازدواج کرده و یا عملا شریک) بوده اید یا شما و همسر خود در یک رابطه رسمی و به مدت ۲ سال زندگی کرده باشید.

ویزای ازدواج مختص اشخاصی است که ازدواج خود را ثبت کرده باشند.

برای ویزای ازدواج و نامزدی شخص بعد از ۴ سال اقامت می تواند تقاضای شهروندی در استرالیا را بدهد و شخص می تواند از خدمات پزشکی رایگان بهره مند شوند.

 

شرایط اخذ ویزای ازدواج استرالیا

  • عدم سوء پیشینه
  • معاینه پزشکی و تست سلامت
  • امتحان زبان برای ویزای ازدواج
  • ترجمعه مدارک ازدواج

به طور کلی در این مقاله تلاش شد درباره ویزای ازدواج استرالیا، شرایط ویزای ازدواج استرالیا، نکات ویزای ازدواج استرالیا، ویزای ازدواج دائم در استرالیا، مهاجرت به استرالیا و سایر موارد اطلاعاتی در اختیار شما عزیزان قرار داده شود. شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در باب ویزای ازدواج استرالیا با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان کارشناسان و وکلای این موسسه بهره مند شوید. اطلاعات صحیح و کامل در باب ویزای ازدواج استرالیا شما را برای اخذ تصمیم قطعی برای مهاجرت به استرالیا راهنمایی نموده و مسیر پیشرفت را برای شما عزیزان هموار می نماید.

 

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۲۶ نظرات, میانگین: ۴.۱۹ از طریق ۵)
Loading...
1 پاسخ
  1. Raha می گوید:

    با سلام
    بنده و همسرم بعد از سه ماه دوندگی در ایران موفق به دریافت پروانه زناشویی شدیم و بعد از عقد آن را به ثبت پلیس مهاجرت و اداره ثبت اسناد هم رساندیم(همسرم تبعه استرالیا و من ایرانی هستم)، ایشون به استرالیا برگشتند که از آنجا درخواست ویزای ازدواج برای من بدهند، لطفا راهنمایی بفرمایید که مراحل و مدارک مورد نیاز برای این امر چه بوده و از چه طریقی باید اقدام کنند؟
    در شرایط اخد ویزا عنوان فرمودید که باید امتحان زبان داده شود، متاسفانه بنده از این جهت بسیار ضعیف هستم.
    با تشکر از شما بزرگواران

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.